Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Medicamente antiinflamatoare si pentru dureri

Medicamente fara reteta pentru durere si anti-inflamatoare. Analgezice fara reteta

Medicamentele anti-inflamatoare sunt recomandate în multe afecțiuni, rolul lor fiind unul complex. Acestea reduc inflamația și blochează anumite substanțe din corp care provoacă umflături, dureri sau roșeață.

Inflamația este răspunsul complex patofiziologic al țesutului vascularizat la o leziune, rană, lovitură. Medicamentele antiinflamatoare reprezintă aproape jumătate dintre analgezice, remediind durerea prin faptul că reduc inflamația. Analgezicele, pe de altă parte, sunt medicamente pentru durere. Ele reduc durerea, dar nu tratează inflamația. Analgezicele sunt o altă clasă de medicamente care funcționează prin blocarea semnalelor din corpul pacientului care produc durerea.

În funcție de afecțiunea de care suferiți, aceste medicamente pot fi administrate:

• pe cale subcutanată,

• pe cale orală,

• pot fi aplicate extern (sub formă de unguente sau creme).

În această categorie puteți găsi o serie largă de medicamente analgezice și antipiretice, care sunt utilizate pentru tratamentul simptomatic al febrei si/sau durerii de intensitate ușoară până la moderată, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentara, durerea musculara, dureri în gât, dureri de stomac. Tot aici puteți găsi, de asemenea, soluții și geluri pentru reducerea durerii si inflamatiei de la nivelul muschilor si articulatiilor, cauzate de traumatisme sau procese inflamatorii cronice.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

12 din 122 produse

  1. 1

12 din 122 produse

  1. 1