Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Medicamente pentru copii

Medicamente fara reteta pentru copii

Copiii sunt mai predispuși îmbolnăvirii pentru că au organismul mai sensibil și imunitatea mai scăzută decât adulții. Cu toate acestea, este foarte important ca părinții să se asigure că simptomele sunt corect identificate, că citesc și înțeleg prospectul medicamentelor eliberate fără prescripție medicală pe care le dau copiilor.

Totodată, părinții ar trebui să ia unele măsuri de precauție. Orice simptome speciale care durează mai mult de câteva zile sau care tind să se înrăutățească necesită consult medical de specialitate. Dacă starea copilului dumneavoastră este instabilă, vă rugăm să nu așteptați și să consultați un medic. Simptomele la nou născuți sunt de obicei înșelătoare și nespecifice. Nou născuții și copiii mici pot dezvolta imprevizibil o boală, uneori chiar în formă gravă.

Unele simptome ca febra, tusea, răceala, diareea, constipația pot fi tratate cu medicamente care nu necesită prescripție medicală. Acestea însă trebuie administrate în dozele menționate în prospect, niciodată în doze mai mari pentru că pot afecta starea de sănătate a copilului. Copiii, de felul lor, sunt curioși și nu conștientizează pericolul pe care îl prezintă medicamentele, fapt ce îi poate determina să le ia din joacă. Este foarte important ca părinții să evite consumul accidental de medicamente. Evitați pericolul nelăsând aceste produse la îndemâna celor mici.

Dacă simptomele copilului nu dispar sau se agravează în urma luării unui medicament fără rețetă, prezentați-vă cu copilul la medic.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

12 din 26 produse

12 din 26 produse