Nu ai niciun produs in cos

Medicamente bio-organice, vegane si naturale

În ultima perioadă, consumatorii au devenit din ce în ce mai interesați de produsele bio (cunoscute și sub numele de produse ecologice sau organice).

Conform reglementărilor Comisiei Europene, produsele bio asigură consumatorul că cel puțin 95% din ingrediente sunt de natură organică. Prin lipsa de pesticide, substanțe chimice și aditivi sintetici, utilizarea de produse organice este mult mai sănătoasă. Când alegeți un asemenea produs, trebuie să fiți atent la certificarea ecologică de pe eticheta produsului, care trebuie să poarte un semn care atestă aprobarea Uniunii Europene.

Diferența dintre produsele bio-organice și cele naturale constă în faptul că cele din prima categorie se supun unor reguli stricte de certificări care să ateste condițiile caracteristice, în timp ce produselor naturale nu le sunt impuse constrângeri legale. Din această cauză, agricultura ecologică are costuri mai ridicate și productivitate mult mai mica, acest aspect reflectându-se și asupra prețului final al produsului.

Produsele eco oferă consumatorilor un gust original și o aromă naturală nealterată. Produsele organice nu conțin substanțe dăunătoare organismului, substanțe care, acumulate, pot sta la baza apariției bolilor. Femeile însărcinate, cele care alăptează și copiii pot utiliza, de asemenea, produse eco cu încredere.

Atunci când vorbim despre produse vegane, ne referim la faptul că nu există niciun ingredient de origine animală în produsul respectiv și nu au fost testate pe animale.

Întrucât produsele din această categorie pot fi utilizate în diverse scopuri, vă recomandăm să citiți cu atenție recomandările și prospectul sau să cereți sfatul unui specialist.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

12 din 24 produse

12 din 24 produse