Nu ai niciun produs in cos

Medicamente pentru tratarea alergiilor

Medicamente fara reteta pentru alergii

Alergia este o reacție excesivă a corpului cauzată de contactul cu anumite substanțe din mediu.

Sistemul imunitar al persoanelor predispuse la alergii tratează aceste substanțe ca fiind corpuri străine și, prin urmare, acționează asupra lor și declanșează un răspuns imun. De fapt, acestea sunt inofensive, se numesc alergeni și pot ajunge la corpul uman prin inhalare, ingestie sau contact cu pielea.

Alergiile au manifestări neplăcute care vă pot afecta activitățile zilnice și starea de spirit, așa că cel mai bine este să aflați mai multe despre ele și să știți cum să le preveniți sau să le controlați.

Cei mai frecvenți alergeni care pot provoca alergii, pe care este bine să îi cunoașteți și să îi evitați pe viitor sunt: polenul, acarienii de praf și sporii mucegaiului, anumite metale, proteinele din corpul animalelor sau din unele alimente.

Simptomele generale pot fi resimțite la nivelul întregului corp. Simptomele locale apar în zona unde alergenul a intrat în contact cu organismul. La nivelul tractului respirator cele mai frecvente simptome sunt strănut, nas înfundat, mâncărimi sau dificultăți în respirație, iar la baza pielii pot apărea erupții cutante, mâncărimi și iritații. În ceea ce privește membranele mucoase ale ochilor, alergiile pot determina umflarea, înroșirea sau lăcrimarea acestora. Și alte părți ale corpului se pot umfla în caz de alergie, cum sunt fața, gâtul, buzele și limba. La nivelul tractului gastro-intestinal, alergiile pot avea ca simptome vărsăturile sau diareea.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

8 Articol(e)

8 Articol(e)