Nu ai niciun produs in cos

Medicamente fara reteta - OTC

Legislația română condiționează eliberarea medicamentelor fără prescripție medicală prin intermediul farmaciilor online de furnizarea câtorva informații importante referitoare la starea de sănătate a pacientului, precum: data nașterii, înălțime și greutate, sex, tratamente curente, alergii, starea de sarcină sau alăptare.

Astfel, doar după completarea tuturor datelor din formular și realizând plata folosind cardul bancar, produsele din această categorie vor fi livrate oriunde pe teritoriul României.

Dacă aveți întrebări / îngrijorări cu privire la produsele pe care doriți să le comandați, vă rugăm să scrieți în secțiunea Chat.

Cum aflați în ce categorie se încadrează un anumit medicament?

1. Accesați site-ul ANMDMR: https://www.anm.ro/

2. Deschideți secțiunea Medicamente de uz uman, la subsecțiunea Nomenclator

3. Căutați medicamentul după denumirea comercială

4. Apăsați pe butonul ,,Detalii” și citiți Prospectul medicamentului.

5. Categoriile de medicamente vor avea următoarele prescurtări: OTC (eliberat fără prescripție medicală), P6L (eliberat cu prescripție medicală valabilă 6 luni), PRF (eliberat cu prescripție care se reține în farmacie), PS (eliberat cu prescripție medicală specială), PR (eliberat cu prescripție medicală restrictivă pentru anumite domenii specializate).

Medicamentele OTC (Over The Counter)

Le puteți lua fără a avea nevoie de o prescripție medicală și vă vor ajuta să calmați disconfortul provocat de anumite probleme de sănătate, precum: dureri de cap, răceli, gripe, alergii, leziuni sau vânătăi minore. Această categorie cuprinde analgezice antipiretice și antiinflamatoare, vitamine, minerale, antitusive, remedii gastrointestinale, etc.

Întrucât aceste medicamente pot fi achiziționate fără rețetă, ele se găsesc atât în farmaciile fizice autoritzate, cât și în farmaciile online.

Cu toate acestea, vă rugăm să fiți atenți la administrarea acestora și să citiți prospectul oricărui medicament pentru a înțelege efectele acestuia și conștientiza efectele adverse. Întrucât utilizarea corectă este esențială, MATTCA vă pune la dispoziție farmacia online și expertiza farmaciștilor care se asigură că primiți medicamentele corespunzătoare nevoilor dumneavoastră.

Aducem ofertele a peste 65 de producatori de medicamente fara reteta sau prescriptie mediacala, pentru ca tu să găsești mai repede cea mai bună ofertă pentru Medicamente fara prescriptie mediacala perfecte pentru tine. În oferta noastră găsesti peste 500 de medicamente fara prescriptie mediacala. Pe Mattca.ro avem mereu oferte, promoții și prețuri accesibile!

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

12 din 330 produse

  1. 1

12 din 330 produse

  1. 1