Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate

Cod: W62168002
Brand: GSK
Status:

Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate este un medicament analgezic-antipiretic. Se administreaza pentru reducerea febrei, calmarea durerilor cu diferite localizari si ameliorarea disconfortului din raceala si gripa.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

5,12 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate

Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate este un medicament analgezic-antipiretic. Se administreaza pentru reducerea febrei, calmarea durerilor cu diferite localizari si ameliorarea disconfortului din raceala si gripa.

Indicatii:

Panadol Rapid contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra). Panadol Rapid grabeste dizolvarea comprimatelor, comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol, cu ajutorul unui complex de excipienti obtinut printr-o tehnologie denumita Optizorb. Aceasta tehnologie se regaseste in compozitia comprimatelor filmate de Panadol Rapid.

Panadol Rapid a fost dezvoltat pentru a imbunatati dizolvarea comprimatelor si a oferi o absorbtie initiala rapida a paracetamolului, comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol.
Este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata. Panadol Rapid calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, inclusiv cele aparute dupa efectuarea unor proceduri stomatologice/extractii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrita si boli reumatice, durerile in gat, febra si durerea postvaccinala.

Inlatura, de asemenea, disconfortul din raceala si gripa si scade febra.

Mod de administrare:

Adulti (inclusiv varstnici), adolescenti si copii cu varsta peste 12 ani

Doza recomandata este de 2 comprimate filmate Panadol Rapid (1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore.
Nu luati mai mult de 8 comprimate filmate in decurs de 24 de ore.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani

Doza recomandata este de 1⁄2 - 1 comprimat filmat Panadol Rapid (250-500 mg paracetamol), la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Panadol Rapid nu se va administra copiilor la intervale mai mici de 4 ore și nu se vor depasi 4 comprimate filmate in decurs de 24 de ore.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati Panadol Rapid :

 • daca sunteti alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
 • daca luati orice alte medicamente pe baza de prescriptie medicala sau disponibile fara prescriptie medicala care contin paracetamol pentru a trata durerea, febra, simptomele de raceala și gripa, sau medicamente pentru a va ajuta sa dormiti.
Inainte de a utiliza acest medicament cereti sfatul medicului daca:
 • aveti afectiuni renale sau hepatice, inclusiv boli hepatice datorate consumului de alcool,
 • sunteti subponderal sau subnutrit;
 • consumati regulat alcool; Este posibil sa fie necesar sa nu mai folositi deloc acest medicament sau sa limitati cantitatea de paracetamol pe care o luati.
 • suferiti de artrita si trebuie sa luati zilnic analgezice.
 • aveti o infectie grava, aceasta marind riscul aparitiei acidozei metabolice. Simptomele acidozei metabolice includ: respiratie adanca, rapida, dificila; greata, voma; pierderea poftei de mancare.

Reactii adverse posibile:

Incetati sa mai luati Panadol Rapid si consultati imediat medicul daca observati urmatoarele reactii adverse care sunt rare, dar pot aparea:  reactii alergice cum ar fi eruptii pe piele sau iritatii cutanate, uneori insotite de dificultati de respiratie sau umflarea buzelor, a limbii, a gatului sau a fetei; senzatii de mancarime, descuamari ale pielii sau ulcere la nivelul gurii; vanataie inexplicabila sau sangerare neasteptata; daca anterior ati avut dificultati de respiratie cand ati luat acid acetilsalicilic (aspirina) si/sau alte antiinflamatoare nesteroidiene si acum aveti o reactie asemanatoare la acest medicament.

Reactii adverse foarte rare: trombocitopenie; eruptii trecatoare pe piele, reactii alergice, uneori insotite de dificultate in respiratie sau umflarea buzelor, limbii, gatului sau fetei (anafilaxie), bronhospasm, la pacientii cu astm bronsic indus de acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene; afectiuni ale ficatului; reactii cutanate grave.

Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Puteti lua ocazional acest medicament in timpul alaptarii.

Compozitie:

 • Substanta activa este paracetamol. Un comprimat contine 500 mg paracetamol.
 • Celelalte componente sunt: nucleu - amidon pregelatinizat, carbonat de calciu, acid alginic, crospovidona, povidona (K-25), stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru; film - Opadry White YS-1-7003 (dioxid de titan (E 171), hipromeloza, macrogol 400, polisorbat 80), ceara Carnauba.

Mod de prezentare: cutie cu 12 comprimate filmate.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri osteo-articulare (artroze)
AfectiuneFebra
PROMOTII ACTIVEEsentiale in gripa si COVID
Tip produsFara zahar
SimptomeDurere de cap (cefalee)
Indicat pentruDureri osteo-articulare (artroze)
Compozitie produsParacetamol
Functie produsAnalgezic , Antimigrenos, Antipiretic
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate filmate
BrandGSK
Zona corpSistemic

Prospect Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate

Prospect: Informaţii pentru utilizator 

Panadol Rapid 500 mg comprimate filmate 
Paracetamol

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Luaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Panadol Rapid şi pentru ce se utilizează 
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Panadol Rapid 
 3. Cum să luaţi Panadol Rapid 
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează Panadol Rapid 
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

1. Ce este Panadol Rapid şi pentru ce se utilizează 

Panadol Rapid conţine paracetamol care este analgezic (combate durerea) şi antipiretic (reduce febra). 

Panadol Rapid grăbeşte dizolvarea comprimatelor, comparativ cu comprimatele obişnuite de paracetamol, cu ajutorul unui complex de excipienţi obţinut printr-o tehnologie denumită Optizorb TM. Această tehnologie se  regăseşte în compoziţia comprimatelor filmate de Panadol Rapid. 

Panadol Rapid a fost dezvoltat pentru a îmbunătăţi dizolvarea comprimatelor şi a oferi o absorbţie iniţială rapidă a paracetamolului, comparativ cu comprimatele obişnuite de paracetamol.
Este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate uşoară-moderată. Panadol Rapid calmează rapid şi eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinţi, inclusiv cele apărute după efectuarea unor proceduri stomatologice/extracţii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrită şi boli reumatice, durerile în gât, febra şi durerea postvaccinală.
Panadol Rapid este recomandat şi pentru tratamentul simptomatic al durerii şi febrei din infecţiile tractului respirator în răceală şi gripă. 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Panadol Rapid 

Panadol Rapid conține paracetamol. Nu luați o cantitate mai mare de paracetamol decât doza recomandată deoarece vă puteți afecta grav ficatul.

Nu luaţi Panadol Rapid : 
-  dacă sunteţi alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6). 
-  dacă luați orice alte medicamente pe bază de prescripție medicală sau disponibile fără prescripţie medicală care conțin paracetamol pentru a trata durerea, febra, simptomele de răceală și gripă, sau medicamente pentru a vă ajuta să dormiți. 
-  la copii cu vârsta sub 6 ani.
Citiţi întotdeauna şi urmaţi instrucţiunile de pe ambalaj şi din acest prospect. 

Atenţionări şi precauţii 
Înainte de a utiliza acest medicament cereți sfatul medicului dacă: 
-  aveţi afecţiuni renale sau hepatice, inclusiv boli hepatice datorate consumului de alcool, 
-  sunteți grav subponderal sau grav subnutrit; 
-  consumați regulat alcool. Este posibil să fie necesar să nu mai folosiţi deloc acest medicament sau să limitați cantitatea de paracetamol pe care o luați. 
-  aveţi o infecţie gravă. 
Toate cele menţionate mai sus cresc riscul apariţiei acidozei metabolice. Simptomele acidozei metabolice includ: respiraţie adâncă, rapidă, dificilă; greaţă, vomă; pierderea poftei de mâncare. 
Contactaţi medicul imediat dacă prezentați o combinaţie a acestor simptome. 

Înainte de a utiliza acest medicament cereți sfatul medicului dacă suferiţi de artrită şi trebuie să luaţi zilnic analgezice. 

Vă rugăm să informaţi medicul dacă simptomele persistă. 

Nu lăsaţi medicamentul la vederea şi îndemâna copiilor. 

Panadol Rapid împreună cu alte medicamente 
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.
Deoarece conţine paracetamol efectul tratamentului cu acest medicament poate fi influenţat: 
·  dacă luaţi metoclopramid sau domperidon – medicamente utilizate pentru tratamentul greţurilor şi vărsăturilor. 
·  dacă luaţi colestiramină – medicament utilizat pentru tratamentul colesterolului crescut.
·  dacă luaţi anticoagulante (medicamente folosite pentru subţierea sângelui, de exemplu warfarină sau cumarinice) şi trebuie să folosiţi un analgezic zilnic, timp îndelungat; totuşi puteţi lua Panadol Rapid în mod ocazional.
Înainte de administrarea medicamentului consultaţi-vă cu medicul dumneavoastră dacă luaţi warfarină sau medicamente similare pentru subţierea sângelui. Tratamentul zilnic cu paracetamol pe perioadă prelungită creşte riscul hemoragic al anticoagulantelor cumarinice. Dozele ocazionale nu au efect semnificativ. 

La pacienţii cu alcoolism cronic există risc de hepatotoxicitate în cazul administrării prelungite în doze mari de paracetamol.
Riscul toxicităţii paracetamolului poate fi crescut la pacienţii aflaţi în tratament cu alte medicamente potenţial hepatotoxice sau medicamente inductoare enzimatice. 

Nu luaţi Panadol Rapid concomitent cu alte medicamente care conţin paracetamol. 

Dacă urmează să faceţi anumite investigaţii de laborator, informaţi-l pe medicul dumneavoastră că luaţi acest medicament, deoarece pot să apară valori fals scăzute ale glicemiei determinate prin metoda oxidaze/peroxidaze sau o creştere falsă a valorilor serice ale acidului uric determinat prin testul fosfotungstic. 

Panadol Rapid împreună cu alimente, băuturi şi alcool 
Nu se cunosc interacţiuni cu alimentele sau băuturile.
Este interzis consumul de băuturi alcoolice pe parcursul tratamentului cu Panadol Rapid. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea 
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi- vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Dacă este necesar, Panadol Rapid poate fi utilizat în timpul sarcinii. Trebuie să utilizaţi cea mai mică doză posibilă care ajută la reducerea durerii şi/sau febrei şi cât mai scurt timp posibil. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră în cazul în care durerea şi/sau febra nu scade sau dacă aveţi nevoie să luaţi mai des medicamentul. 
Puteţi lua acest medicament în timpul alăptării. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Paracetamolul nu afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

3. Cum să luaţi Panadol Rapid 

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Comprimatele filmate de Panadol Rapid se administrează pe cale orală. 

Adulţi (inclusiv vârstnici), adolescenţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste 
Doza recomandată este de 1 până la 2 comprimate filmate Panadol Rapid (500 mg - 1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore.
Nu luaţi mai mult de 8 comprimate filmate în decurs de 24 de ore. 

Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani 
A nu se depăşi patru doze în decurs de 24 de ore. Doza zilnică maximă: 60 mg paracetamol/kg, divizată în mai multe prize a câte 10-15 mg/kg şi priză, în decurs de 24 de ore.
A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore. 

Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani 
Doza recomandată este de 1⁄2 comprimat filmat Panadol Rapid (250 mg paracetamol), la fiecare 4-6 ore, la nevoie. 

Copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 11 ani 
Doza recomandată este de 1 comprimat filmat Panadol Rapid (500 mg paracetamol), la fiecare 4-6 ore, la nevoie. 

Copii cu vârsta sub 6 ani 
Acest medicament nu este recomandat copiilor mai mici de 6 ani. 

Durata tratamentului 
Dacă simptomele nu se ameliorează după 3 zile de tratament, trebuie să vă adresaţi medicului.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani : Panadol Rapid nu se va administra mai mult de 3 zile consecutiv fără recomandarea medicului. 

Nu depăşiţi dozele recomandate. 

Trebuie să utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă recomandată pentru a vă ameliora simptomele şi trebuie să folosiţi acest medicament pentru cea mai scurtă perioadă de timp necesară. 

Dacă luaţi mai mult Panadol Rapid decât trebuie 
Dacă aţi luat mai multe comprimate decât doza recomandată, adresaţi-vă imediat medicului sau mergeţi la camera de gardă a celui mai apropiat spital. Este important să-i spuneţi medicului, chiar dacă vă simţiţi bine şi nu aveţi niciun simptom deoarece există riscul de insuficienţă hepatică. 

Dacă uitaţi să luaţi Panadol Rapid 
Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi alta imediat ce v-aţi amintit, iar după 4-6 ore reluaţi tratamentul obişnuit. Nu luaţi mai mult de o doză la fiecare 4 ore. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Reacţiile adverse sunt clasificate după următoarele frecvenţe: 

Foarte frecvente:                                care afectează mai mult de 1 pacient din 10

Frecvente:                                          care afectează mai puţin de 1 din 10 pacienţi

Mai puţin frecvente:                           care afectează mai puţin de 1 din 100 pacienţi

Rare:                                                  care afectează mai puţin de 1 din 1000 pacienţi

Foarte rare:                                        care  afectează mai puţin de 1 din 10000 pacienţi

Cu frecvenţă necunoscută                 care nu poate fi estimată din datele disponibile 

Încetaţi să mai luaţi Panadol Rapid şi consultaţi imediat medicul dacă observaţi următoarele reacţii adverse care sunt rare, dar pot apărea
·  reacţii alergice cum ar fi erupţii pe piele sau iritaţii cutanate, uneori însoţite de dificultăţi de respiraţie sau umflarea buzelor, a limbii, a gâtului sau a feţei; 
·  senzaţii de mâncărime, descuamări ale pielii sau ulcere la nivelul gurii; 
·  vânătaie inexplicabilă sau sângerare neaşteptată; 
·  dacă anterior aţi avut dificultăţi de respiraţie când aţi luat acid acetilsalicilic (aspirină) şi/sau alte antiinflamatoare nesteroidiene şi acum aveţi o reacţie asemănătoare la acest medicament. 

Reacţii adverse foarte rare 
·  scăderea numărului unor celule sanguine (trombocitopenie), 
·  erupţii trecătoare pe piele, reacţii alergice, uneori însoţite de dificultate în respiraţie sau umflarea buzelor, limbii, gâtului sau feţei (anafilaxie), 
·  sindrom Stevens Johnson sau necroliza epidermică toxică, 
·  îngustarea căilor respiratorii (bronhospasm), la pacienţii cu astm bronşic indus de acid acetilsalicilic (aspirină) sau alte antiinflamatoare nesteroidiene, 
·  afecţiuni ale ficatului 
·  reacții cutanate grave. 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Panadol Rapid 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original. 

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine Panadol Rapid 
- Substanţa activă este paracetamol. Un comprimat conţine 500 mg paracetamol.
- Celelalte componente sunt: nucleu- amidon pregelatinizat, carbonat de calciu, acid alginic, crospovidonă, povidonă (K-25), stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru; apă purificată;
film: Opadry White YS-1-7003 (dioxid de titan (E 171), hipromeloză, macrogol 400, polisorbat 80), ceară Carnauba. 

Cum arată Panadol Rapid şi conţinutul ambalajului 
Comprimate filmate de culoare albă sau aproape albă, de forma unor capsule cu marginile rotunjite, ştanţate cu „P” într-un cerc, pe una din feţe şi cu semnul “-“ de o parte şi de alta a unei linii mediane, pe cealaltă faţă. Linia mediană are rol de divizare în doze egale. 

Cutie cu 1 blister PVC/Al cu 10 comprimate filmate
Cutie cu 1 blister PVC/Al cu 12 comprimate filmate
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 8 comprimate filmate
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate filmate
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 12 comprimate filmate
Cutie cu 4 blistere PVC/Al a câte 8 comprimate filmate
Cutie cu 4 blistere PVC/Al a câte 12 comprimate filmate
Cutie tip „portofel” cu 2 blistere PVC/Al a câte 6 comprimate filmate
Cutie tip „portofel” cu 2 blistere PVC/Al a câte 8 comprimate filmate
Cutie cu 1 blister PVC/Al/PET securizat pentru copii cu 10 comprimate filmate
Cutie cu 1 blister PVC/Al/PET securizat pentru copii cu 12 comprimate filmate
Cutie cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 8 comprimate filmate.
Cutie cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 10 comprimate filmate.
Cutie cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 12 comprimate filmate.
Cutie cu 4 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 8 comprimate filmate.
Cutie cu 4 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 12 comprimate filmate
Cutie tip „portofel” cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 6 comprimate filmate
Cutie tip „portofel” cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 8 comprimate filmate 

Deţinător al autorizaţiei de punere pe piaţă 
GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE S.R.L.
Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One,
Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, Bucureşti, România 

Fabricanţi responsabili de eliberarea seriei de produs finit 
GlaxoSmithKline Dungarvan Limited
Knockbrack, Dungarvan, Co. Waterford,
Irlanda 

Omega Pharma Manufacturing GmbH&Co.KG
Benzstrasse 25, 71083 Herrenberg,
Germania 

SmithKline Beecham S.A.
Ctra. De Ajalvir, Km. 2.500
Alcalá de Henares 28806 (Madrid), Spania 

Acest prospect a fost aprobat în decembrie 2019. 

 

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Inflanor 400mg 10compr.film

  Inflanor 400mg 10compr.film

  17,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Theraflu Max raceala si tuse 1000mg 10plicuri

  Theraflu Max raceala si tuse 1000mg 10plicuri

  39,23 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri

  Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri

  13,24 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Thermoval Kids Termometru Digital

  Thermoval Kids Termometru Digital

  Pret special 31,87 Lei Pret cu TVA inclus Pret standard 35,40 Lei
  Economisesti 0,00 lei (0%)
  in stoc
 5. Veroval Febra 2 in 1 (Termometru non-contact)

  Veroval Febra 2 in 1 (Termometru non-contact)

  Pret special 181,70 Lei Pret cu TVA inclus Pret standard 201,90 Lei
  Economisesti 0,00 lei (0%)
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Parasinus® x 20 comprimate

  Parasinus® x 20 comprimate

  16,52 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Vibrocil® Duo 0,5 mg/ml+0,6 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

  Vibrocil® Duo 0,5 mg/ml+0,6 mg/ml spray nazal, so...

  21,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Theraflu® Raceala si Tuse x 16 capsule

  Theraflu® Raceala si Tuse x 16 capsule

  23,72 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Vitamax x 5 cps. moi

  Vitamax x 5 cps. moi

  12,82 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Coldrex® Junior comprimate filmate x 16 comprimate filmate

  Coldrex® Junior comprimate filmate x 16 comprimat...

  20,17 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos