Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Vitamine si Suplimente

Aducem ofertele a peste 85 de producatori de Vitamine si Suplimente, pentru ca tu să găsești mai repede cea mai bună ofertă pentru Vitamine si Suplimente perfecte pentru tine. În oferta noastră găsesti peste 1850 de Vitamine si Suplimente. Pe Mattca.ro avem mereu oferte, promoții și prețuri accesibile!

Vitamine si Suplimente Alimentare

Vitaminele reglează procesele metabolice din organismul nostru. Lipsa de vitamine și minerale este vizibilă atunci când aveți senzații de oboseală, nu vă puteți concentra sau atunci răciți mai ușor. Chiar dacă vitaminele și mineralele nu conțin calorii, ele contribuie la toate procesele cu eliberare de energie în organism.

Ce trebuie să știm despre vitamine?

Vitaminele sunt substanțe (compuși organici) cu structuri complexe care nu pot fi sintetizate de corpul uman, dar pentru funcțiile de bază, existența vitaminelor în corpul uman este absolut necesară. În funcție de modul în care se dizolvă în diverse soluții, vitaminele sunt împărțite în liposolubile (vitamina A, D, E și K) și hidrosolubile (vitamina B și vitamina C).

Pentru ce fel de afecțiuni sunt recomandate vitaminele și suplimentele?

Aceste produse sunt gândite pentru bărbați, pentru femei și copii și pot fi încadrate în clase pentru diverse afecțiuni, printre care: anti-tumorale, imunostimulente, suplimente digestive, tonice, antistres, anxiolitice, alergii, antioxidante, detoxifiere, migrene, anemie, spasmofilie, probiotice, tuse și răceală, sistem cardiovascular, vitamine, suplimente și minerale.

Ce branduri de vitamine și suplimente de renume se găsesc pe mattca.ro?

Aboca, Alevia, Dacia Plant, Doppelherz, Dr. Phyto, Eurovita, Evital, Fares, Fiterman, Herbagetica, Himalaya, Plant Extrakt, Secom, SunWave, Walmark, Zdrovit, Solgar, precum și alte branduri.

Atenție! Când administrați vitamine și sulimente vă recomandăm să fiți atent la doza zilnică indicată.

12 din 1960 produse

  1. 1

12 din 1960 produse

  1. 1