Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Produse Bio-Organice Naturale

În general, ne gândim la un medicament ca fiind compus din substanțe chimice. Totuși, medicamentele biologice (inclusiv cele biosimilare) provin din organisme vii, de exemplu: din celule vii modificate prin biotehnologie. Aceasta le permite organismelor vii sau celulelor să producă substanța activă a medicamentului biologic. Ulterior, substanța activă este recoltată din celule. Aceste substanțe active (proteinele, de pildă) sunt, în general, mai mari și mai complexe decât cele din medicamentele nebiologice.

Medicamentele naturale sunt extrase din plante sau părți de plante care au proprietăți terapeutice. Preparatele naturale au stat la baza tratamentului medical de sute de ani și sunt încă utilizate pe scară largă în secolul 21. Ele pot fi considerate ca fiind originea metodelor biologice biomedicale. Medicamentele naturale pot fi utilizate pentru a trata o varietate de boli acute și cronice.

Certificarea produselor BIO

Se realizează în conformitate cu un set de reguli general aplicabile, care sunt recunoscute de către state sau instituții private din întreaga lume și au trecut evaluarea conformității produsului.

De fapt, cele mai multe remedii naturale sunt mai bine tolerate și metabolizate de corpul uman decât pastilele. Atenție însă, asta nu înseamnă că preparatele pe bază de plante nu au deloc efecte secundare.

Aducem ofertele a peste 70 de producatori de Bio-Organice Naturale, pentru ca tu să găsești mai repede cea mai bună ofertă pentru produsele Bio-Organice Naturale perfecte pentru tine. În oferta noastră găsesti peste 2700 de Bio-Organice Naturale. Pe Mattca.ro avem mereu oferte, promoții și prețuri accesibile!

12 din 1765 produse

  1. 1

12 din 1765 produse

  1. 1