Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Medicamente protectoare

Medicamente fara reteta protectoare

Prevenția, numită și medicină preventive, include măsuri de prevenire a bolilor, spre deosebire de tratamentul și combaterea acestora. Când vorbim despre prevenire, vorbim despre a fi mai precauți în ceea ce privește sănătatea, având mai multe șanse să ducem o viață mai lungă și mai sănătoasă. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 80% din bolile cronice pot fi prevenite.

10 recomandări generale pentru o viață sănătoasă:

1. Adoptați un regim alimentar sănătos și cât mai variat

2. Consumați cât mai multă apă și hidratați-vă în mod constant

3. Faceți din exercitiile fizice un obicei

4. Faceți pause regulate și exerciții de respirație

5. Urmăriți și controlați greutatea

6. Renunțați la fumat

7. Odihniți-vă suficient

8. Evitați excesele de alimente și alcool

9. Evitați stresul prelungit

10. Faceți controale medicale și analize de rutină, în mod regulat

În cadrul acestei categorii puteti găsi produse pentu a preveni o gamă largă de afecțiuni, precum: prevenirea formării cheagurilor de sânge, hidratearea și regenerarea pielii uscate sau predispuse la iritații, afecțiuni de la nivelul cavității bucale, afecțiuni degenerative și traumatice ale articulațiilor sau contraceptive de urgență.

Doza pentru medicamentele fără prescripție medicală (OTC) nu este doar o recomandare, ci este calculată cu atenție pentru a oferi un tratament sigur și eficient. Depășirea dozei recomandate poate prezenta un risc pentru sănătatea dumneavoastră. Din dorința de a ameliora rapid simptomele, o doză mai mare decât doza recomandată vă poate face maim ult rău decât bine.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

12 din 23 produse

12 din 23 produse