Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Dermato-Cosmetice

Aducem ofertele a peste 50 de producatori de Produse Dermato Cosmetice, pentru ca tu să găsești mai repede cea mai bună ofertă pentru Produsele Dermato Cosmetice perfecte pentru tine. În oferta noastră găsesti peste 1100 de Produse Dermato Cosmetice. Pe Mattca.ro avem mereu oferte, promoții și prețuri accesibile!

Ce sunt produsele dermato-cosmetice?

Aceste produse de înfrumusețare a pielii se găsesc în farmaciile fizice și online și sunt ideale pentru tratarea acneei, reducerea ridurilor sau eliminarea imperfecțiunilor tenului. Sunt eficiente și sigure și le puteți alege în funcție de tipul de piele și de problemele cu care vă confruntați. În plus, medicii dermatologi recomandă aceste produse pentru că ajută tenul în profunzime, nu doar la suprafață.

Care este diferența dintre cosmetice și dermato-cosmetice?

Scopul principal al dermato-cosmeticelor nu este acela de a infumuseța, ci de a trata diversele dezechilibre ale pielii. Astfel, principala diferență dintre cele două categorii este că pe lângă beneficiile cosmetice, dermato-cosmeticele au și proprietăți medicale.

Ce conțin aceste produse?

Ingredientul secret al dermato-cosmeticelor este apa termală. Aceasta are proprietăți antiinflamatoare și anti-iritante și are nu numai beneficii cosmetice, ci și proprietăți medicale. Însă aceste produse conțin și alte ingrediente cu proprietăți farmacologice precum zinc, calciu, colagen, acid hyaluronic, extracte de plante și nu conțin uleiuri.

Sub ce formă găsiți aceste produse?

Produsele dermato-cosmetice le puteti găsi sub orice formă, ca orice produs cosmetic obișnuit: creme, demachiante, loțiuni, geluri de curățare sau măști. Este important să le alegem în funcție de nevoi și probleme.

12 din 1302 produse

  1. 1

12 din 1302 produse

  1. 1