Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Medicamente pentru articulatii, oase si muschi

Medicamente fara reteta pentru articulatii oase si muschi

Când vorbim despre dureri articulare, ne gândim la dureri de spate, dureri de picioare, dureri osoase, reumatism sau diverse boli ale ligamentelor, inflamații, luxații, entorse. În funcție de severitate și progres, pot fi utilizate diferite geluri antiinflamatoare pentru ameliorarea unor simptome, în timp ce alte afecțiuni necesită vitamine sau alte tipuri de medicamente.

Doriți să vă mențineți corpul sănătos și să preveniți viitoarele boli ale sistemului osos sau aveți nevoie de tratament patologic?

Medicamentele din această categorie vin în ajutorul pacientului pentru tratamentul afectiunilor venoase, a leziunilor post-traumatice ale articulațiilor și țesuturilor moi, dar și pentru reducerea febrei, durerii și inflamației.

Pentru a preveni agravarea simptomelor este recomandat să luați suplimente alimentare pentru articulații. Au ingrediente speciale care ameliorează disconfortul și întăresc întregul sistem musculo-scheletic și au un efect pozitiv asupra sistemului nervos. Suplimentele alimentare pentru articulații au efecte antioxidante și antiinflamatoare puternice și susțin, de asemenea, imunitatea întregului corp.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

12 din 46 produse

12 din 46 produse