Nu ai niciun produs in cos

Medicamente pentru dereglari hormonale si infertilitate

Medicamente fara reteta pentru dereglari hormonale si infertilitate

De-a lungul vieții, orice persoană trece prin perioade de fluctuații hormonale. Atunci când există o cantitate prea mică sau prea mare dintr-un anumit hormon în fluxul sangvin, apare un dezechilibru hormonal. Astfel, hormonii sunt esențiali pentru funcționarea normală a corpului, iar un dezechilibru oricât de mic poate avea un impact negativ asupra sănătății.

O serie de simptome care indică acest lucru sunt lipsa energiei, creșterea în greutate, acnee severă, iar femeile au cicluri neregulate și se confruntă cu apariția chisturilor. Dezechilibrul hormonal este de obicei motivul pentru care dorința de a rămâne însărcinată pe cale naturală rămâne neîndeplinită. 30-40% dintre femei suferă de dezechilibru hormonal, care previne posibilitatea reproducerii naturale. Dezechilibrele hormonale la bărbați sunt, de asemenea, frecvente.

Tratamentul pentru aceste dezechilibre depinde de cauza lor și este necesar pentru a avea un sistem imunitar puternic. Bărbații pot folosi platuri și geluri cu testosteron, iar în cazul femeilor se utilizează creme sau medicamente care conțin forme de progesteron sau estrogen. Prin produsele potrivite, vă putem ajuta să vă reechilibrați starea hormonală, să echilibrați tulburări de ciclu menstrual, sindrom premenstrual și mastopatie.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

3 Articol(e)

3 Articol(e)