Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

Cod: W62910015
Brand: Haleon
Status:

Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel se aplica local pentru a reduce inflamatia, edemul si durerea in cazul unor afectiuni dureroase de la nivelul muschilor si incheieturilor.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

33,78 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel se aplica local pentru a reduce inflamatia, edemul si durerea in cazul unor afectiuni dureroase de la nivelul muschilor si incheieturilor.

Indicatii:

Voltaren Forte contine substanta activa diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este special creat pentru a fi absorbit in piele prin masaj si creste permeabilitatea la nivelul pielii. Substanta activa patrunde in profunzimea tesutului inflamat.
Voltaren Forte este utilizat pentru a calma durerea si a reduce inflamatia si edemul in cazul unor afectiuni dureroase de la nivelul incheieturilor si muschilor.

Voltaren Forte poate fi utilizat in tratarea urmatoarelor afectiuni:

Adulti si adolescenti cu varsta de 14 ani si peste:

 • Traumatisme ale articulatiilor si muschilor (de exemplu entorse, luxatii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport); amelioreaza rapid durerea, inclusiv durerea moderata pana la severa, se imbunatateste mobilitatea pacientului si ajuta la recuperarea functiei normale.
 • Tendinita (de exemplu cotul tenismenului), inflamatia tendoanelor din jurul cotului sau a genunchiului.

Numai adulti (cu varsta de 18 ani si peste): Artroza usoara a genunchilor sau degetelor sau de la nivelul coloanei vertebrale.

Mod de administrare:

Pentru adulti si adolescenti cu varsta de 14 ani si peste: Aplicati Voltaren Forte de 2 ori pe zi (dimineata si seara) pe suprafata dureroasa.

Dupa aplicare durerea se amelioreaza pentru o perioada indelungata, de pana la 12 ore.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Voltaren Forte daca:

 • sunteti alergic la administrarea de diclofenac sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamatiilor, cum ar fi ibuprofen sau aspirina (acid acetilsalicilic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
 • sunteti gravida in ultimele 3 luni de sarcina.
 • aveti varsta sub 14 ani.

Nu aplicati gelul daca aveti leziuni pe piele cum ar fi taieturi, plagi deschise sau pe pielea ce prezinta urticarie ori eczeme. Daca urticaria incepe sa apara pe piele dupa ce aplicati produsul, intrerupeti tratamentul.

Reactii adverse posibile:

Reactii adverse frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): eruptii cutanate, mancarime, inrosire sau usturime a pielii.
Reactii adverse foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): pielea poate fi mai sensibila la lumina soarelui. Semnele posibile sunt arsuri solare cu mancarime, umflaturi si vezicule.

Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti insarcinata sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a utiliza acest medicament.

Compozitie:

 • Substanta activa este diclofenac dietilamina. Un gram de gel contine diclofenac dietilamina 23,2 mg, corespunzator la diclofenac sodic 20 mg.
 • Acest medicament contine 50 mg propilenglicol si 0,2 mg butilhidroxitoluen per fiecare gram de gel.
 • Ceilalti excipienti sunt: alcool izopropilic, caprilcaproat de cocoil, parafina lichida, eter macrogol cetostearil, carbomeri, dietilamina, parfum eucaliptus sting, oleil alcool, apa purificata.

Mod de prezentare: tub continand 50 g gel.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
AfectiuneSistem osteo-articular, Inflamatii si dureri
SimptomeDurere
Indicat pentruDureri osteo-articulare (artroze), Traumatisme articulare (entorse, luxatii)
Compozitie produsDiclofenac
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator, Calmarea durerilor articulare
adresabilitateUz general
Forma prezentareGel
BrandHaleon
Zona corpMuschi
GamaVoltaren

Prospect Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

Prospect: Informaţii pentru utilizator Voltaren Forte 23,2 mg/g gel

Diclofenac dietilamină

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă durerea şi edemul nu se ameliorează în 7 zile sau dacă se agravează, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Voltaren Forte şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Voltaren Forte

 3. Cum să utilizaţi Voltaren Forte

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează Voltaren Forte

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.              Ce este Voltaren Forte şi pentru ce se utilizează

Voltaren Forte conţine substanţa activă diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este special creat pentru a fi absorbit în piele prin masaj și crește permeabilitatea la nivelul pielii. Substanța activă pătrunde în profunzimea țesutului inflamat.

Voltaren Forte este utilizat pentru a calma durerea şi a reduce inflamaţia şi edemul în cazul unor afecţiuni dureroase de la nivelul încheieturilor şi muşchilor.

Voltaren Forte poate fi utilizat în tratarea următoarelor afecţiuni:

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:

 • Traumatisme ale articulaţiilor şi muşchilor (de exemplu entorse, luxaţii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport); ameliorează rapid durerea, inclusiv durerea moderată până la severă, se îmbunătățește mobilitatea pacientului și ajută la recuperarea funcției

 • Tendinită (de exemplu cotul tenismenului), inflamația tendoanelor din jurul cotului sau a genunchiului.

Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):

 • Artroza uşoară a genunchilor sau degetelor.

2.         Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Voltaren Forte

Nu utilizaţi Voltaren Forte:

 • Dacă sunteţi alergic la diclofenac sau la alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamaţiilor, cum sunt ibuprofen sau aspirină (acid acetilsalicilic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la 6). Dacă nu sunteţi sigur, întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Simptomele unei reacţii alergice pot include: respiraţie şuierătoare (astm bronşic) sau îngreunată; urticarie sau erupţie pe piele manifestată prin vezicule; umflarea feţei sau a limbii; curgerea nasului.

 • Dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină.

 • Dacă aveţi vârsta sub 14 ani.

Dacă vi se aplică vreuna dintre situaţiile de mai sus, nu utilizaţi Voltaren Forte.

Atenţionări şi precauţii:

 • Nu aplicaţi gelul dacă aveţi leziuni pe piele cum sunt tăieturi, plăgi deschise sau pe pielea care prezintă urticarie sau eczemă. Dacă urticaria începe să apară pe piele după ce aplicaţi medicamentul, întrerupeţi

 • Nu utilizaţi o cantitate mai mare de medicament decât cea indicată sau pentru o perioadă de timp mai mare decât cea indicată, cu excepţia cazului în care vă recomandă medicul dumneavoastră.

 • Voltaren Forte este doar pentru uz A nu se utiliza în cavitatea bucală. A nu se înghiţi.

 • Evitaţi contactul cu ochii. Dacă acest lucru se întâmplă, clătiţi-vă ochii cu apă curentă, din abundenţă. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă disconfortul persistă.

 • Puteţi utiliza un bandaj elastic (orteză) sau feșe specifice leziunilor de tip entorsă, dar nu utilizaţi gelul sub bandaje elastice ocluzive (plastic).

Dacă aveţi întrebări, discutaţi cu farmacistul sau cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza Voltaren Forte.

Copii şi adolescenţi

Datele privind siguranţa şi eficacitatea administrării la copii şi adolescenţi sub 14 ani sunt insuficiente (vezi punctul „ Nu utilizaţi Voltaren Forte”).

La adolescenţi începând cu vârsta de 14 ani, dacă acest medicament este necesar pentru tratamentul durerii pe o perioadă mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, pacientul/părinţii adolescentului este/sunt sfătuiţi să consulte medicul.

Voltaren Forte împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi sau aţi utilizat recent orice alte medicamente pe care le-aţi cumpărat cu prescripţie medicală sau fără prescripţie medicală.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament. Voltaren Forte nu trebuie utilizat în timpul ultimelor 3 luni de sarcină, pentru că poate afecta fătul sau poate crea probleme la naştere. Voltaren Forte trebuie utilizat numai la recomandarea medicului în timpul primelor 6 luni de sarcină iar doza trebuie menţinută cât mai scăzută şi durata tratamentului să fie cât mai scurtă posibil.

În timpul alăptării Voltaren Forte trebuie utilizat numai la recomandarea medicului, întrucât diclofenacul trece în cantităţi mici în laptele matern. Totuşi, Voltaren Forte nu trebuie aplicat pe sâni de către mamele care alăptează, nici altundeva pe suprafeţe mari de piele sau pentru o perioadă mai mare de timp.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Voltaren Forte nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Informaţii importante privind unele componente ale Voltaren Forte 

Voltaren Forte conţine butilhidroxitoluen. Poate provoca reacţii adverse la nivelul pielii, localizate (de exemplu, dermatită de contact) sau iritaţie a ochilor sau mucoaselor.

Voltaren Forte conţine propilenglicol. Propilenglicolul poate determina iritaţia pielii.

Voltaren Forte conţine arome cu alcool benzilic, citronelol, cumarină, d-limonen, eugenol, geraniol, linalool care pot determina reacţii alergice.

3.         Cum să utilizaţi Voltaren Forte

 Utilizaţi întotdeauna Voltaren Forte exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Pentru adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:

Aplicaţi Voltaren Forte de 2 ori pe zi (dimineaţa și seara) pe suprafaţa dureroasă; durerea se ameliorează pentru o perioadă îndelungată, de până la 12 ore.

Cum să aplicaţi Voltaren Forte

Tub laminat din aluminiu închis cu capac cu filet

 1. Înainte de prima utilizare desigilaţi tubul: deşurubaţi capacul, apoi folosiţi partea opusă pentru a fixa, răsuci şi îndepărta sigiliul de pe

 2. Stoarceţi uşor o cantitate mică de gel şi aplicaţi-o pe zona dureroasă sau imflamată, masând uşor Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase sau inflamate; de obicei, este necesară o cantitate variind de la mărimea unei cireşe până la cea a unei nuci. Veţi simţi o senzaţie uşoară de răcorire atunci când masaţi gelul până la pătrunderea în piele.

Tub laminat din aluminiu închis cu capac fixat tip flip-top

1.     Ridicaţi capul capacului

Utilizaţi un deget, degetul mare, partea laterală a mâinii dumneavoastră sau chiar marginea unei mese în opoziţie cu partea inferioară a capului capacului pentru a deschide cu uşurinţă capacul tip flip-top. Capsele de sigilare localizate pe fiecare parte a capacului flip-top se vor rupe atunci când capacul este deschis pentru prima dată. Înainte de prima utilizare, verificaţi dacă capsele de sigilare nu sunt deteriorate.

 sau

2.     Stoarceţi gelul şi masaţi-l pe piele

Stoarceţi uşor din tub o cantitate mică de gel şi aplicaţi-o pe zona dureroasă sau inflamată, masând uşor pielea. Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase sau umflate; de obicei, este necesară o cantitate variind de la mărimea unei cireşe până la cea a unei nuci. Veţi simţi o senzaţie uşoară de răcoare atunci când masaţi gelul să intre în piele.

3.     Apăsaţi capul capacului pentru a-l închide

După utilizare, dacă este necesar, îndepărtaţi cantitatea rămasă de gel de pe capacul tip flip-top cu un prosop de bumbac sau hârtie absorbantă până când e curat şi uscat. Pentru a închide capacul flip-top, apăsaţi capul capacului cu degetele, partea laterală a mâinii dumneavoastră sau chiar pe marginea unei mese, până când auziţi un sunet de tip “clic”. Ţineţi tubul în poziţie verticală atunci când deschideţi sau închideţi capacul tip flip-top pentru a evita posibilele scurgeri de gel din tub.

 sau

Voltaren Forte este indicat numai pentru administrare cutanată.

După aplicare:

 • Mâinile trebuie să fie şterse de exemplu cu o hârtie absorbantă şi apoi spălate, cu excepţia cazului în care acestea reprezintă suprafaţa tratată. Hârtia absorbantă, de exemplu, trebuie aruncată în coşul de gunoi după

 • Aşteptaţi până când Voltaren Forte se usucă înainte de a face duş, baie.

Cât timp trebuie să utilizaţi Voltaren Forte

Nu utilizaţi Voltaren Forte mai mult de:

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:

 • 2 săptămâni pentru traumatisme ale muşchilor şi încheieturilor (de exemplu luxaţii, întinderi, echimoze) sau tendinită

Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):

 • 3 săptămâni pentru dureri asociate artrozelor

Un tratament mai îndelungat poate fi administrat numai la recomandarea medicului.

Dacă durerea sau inflamaţia persistă timp de 7 zile, sau se accentuează, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Dacă utilizaţi mai mult Voltaren Forte decât trebuie

Dacă ați aplicat mai mult gel decât trebuie, ștergeți surplusul de gel, de exemplu, cu o hârtie absorbantă.

Dacă dumneavoastră înghiţiţi acest medicament, adresaţi-vă imediat unui medic.

Dacă uitaţi să utilizaţi Voltaren Forte

Dacă uitaţi să aplicaţi Voltaren Forte la ora obişnuită, puteţi să îl aplicaţi atunci când vă amintiţi şi apoi continuaţi ca de obicei. Nu aplicaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.         Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Voltaren Forte poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Unele reacţii adverse rare şi foarte rare pot fi grave

Dacă aveţi oricare dintre simptomele de alergie de mai jos, OPRIŢI administrarea Voltaren Forte şi adresaţi-vă imediat medicului sau farmacistului dumneavoastră:

 • Erupţie trecătoare pe piele cu vezicule; urticarie (pot afecta între 1 şi 10 pacienți din 10000).

 • Respiraţie şuierătoare, greoaie sau senzaţia de apăsare în piept (astm bronşic) (pot afecta mai puţin de 1 pacient din 10000).

 • Umflarea feţei, buzelor, limbii şi gâtului (pot afecta mai puţin de 1 pacient din 10000).

 Alte reacţii adverse ce pot avea loc sunt de obicei uşoare şi trecătoare (dacă sunteţi îngrijorat, adresaţi-vă unui medic sau farmacist).

Reacţii adverse frecvente (pot afecta între 1 şi 10 pacienți din 100)

 • Erupţii pe piele, mâncărimi, înroşire sau usturime a pielii.

Reacţii adverse foarte rare (pot afecta mai puţin de 1 pacient din 10000)

 • Pielea poate fi mai sensibilă la expunerea la Pot apărea semne de arsuri solare cu mâncărimi, umflături şi vezicule.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.         Cum se păstrează Voltaren Forte

 Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie, după “EXP:”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei menajere (de exemplu, în toaletă sau chiuvetă). Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.         Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Voltaren Forte

 • Substanţa activă este diclofenac dietilamină. Un gram de gel conţine diclofenac dietilamină 23,2 mg, corespunzător la diclofenac sodic 20 mg.

Acest medicament conţine 50 mg propilenglicol şi 0,2 mg butilhidroxitoluen per fiecare gram de gel.

 • Ceilalţi excipienţi sunt: alcool izopropilic, caprilcaproat de cocoil, parafină lichidă, eter macrogol cetostearil, carbomeri, dietilamină, parfum eucaliptus sting, oleil alcool, apă purificată (pentru mai multe informaţii, a se vedea 2).

Cum arată Voltaren Forte şi conţinutul ambalajului

Voltaren Forte se prezintă sub formă de gel moale, omogen, cu aspect cremos, de culoare albă până la alb-gălbuie. Nu este gras și nu pătează.

Ambalaj

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/ aluminiu/ polietilenă de înaltă densitate), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet alb, cilindric, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de îndepărtare a sigiliului înainte de folosire.

Mărimea ambalajului: 20 g; 30g; 50 g; 60 g; 100 g; 120 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/ aluminiu/ polietilenă de înaltă densitate), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet alb, triunghiular, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de îndepărtare a sigiliului înainte de folosire.

Mărimea ambalajului: 100 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/ aluminiu/ polietilenă de înaltă densitate), închis cu capac fixat tip flip-top prevăzut cu capse de sigilare şi cap din polipropilenă, cu vârf din elastomer termoplastic.

Mărimea ambalajului: 100 g; 120 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/ aluminiu/ amestec de polietilenă liniară de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate şi aditiv masterbatch antiblock), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet alb, cilindric, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de îndepărtare a sigiliului înainte de folosire.

Mărimea ambalajului: 20 g; 30g; 50 g; 60 g; 100 g; 120 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/ aluminiu/ amestec de polietilenă liniară de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate şi aditiv masterbatch antiblock), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet alb, triunghiular, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de îndepărtare a sigiliului înainte de folosire.

Mărimea ambalajului: 100 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/ aluminiu/ amestec de polietilenă liniară de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate şi aditiv masterbatch antiblock), închis cu capac fixat tip flip-top prevăzut cu capse de sigilare şi cap din polipropilenă, cu vârf din elastomer termoplastic.

Mărimea ambalajului: 100 g; 120 g; 150 g gel.

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE S.R.L.

Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One

Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, Bucureşti, România

 

Fabricantul

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE GmbH & Co. KG

Barthstraße 4, 80339 München, Germania

Pentru orice informaţii referitoare la acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă:

România

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE S.R.L.

Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One

Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, Bucureşti

Acest prospect a fost revizuit în Februarie 2021.

Alte surse de informaţii

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a

Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/

 

Mărci deţinute de sau licenţiate societăţilor din grupul GSK.

© 2020 aparţine grupului de companii GSK sau utilizatorilor licenţiaţi

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Hepathrombin 500 UI/g gel 40g

  Hepathrombin 500 UI/g gel 40g

  30,54 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Timburg Gel Albastru 500ml

  Timburg Gel Albastru 500ml

  21,32 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Dentinox®-Gel N 10 g, gel gingival

  Dentinox®-Gel N 10 g, gel gingival

  31,84 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Saliform® Forte crema x 100 g

  Saliform® Forte crema x 100 g

  38,37 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Kedley - Genunchiera elastica M

  Kedley - Genunchiera elastica M

  23,28 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Voltaren® 11.6mg/g gel x 50 g gel

  Voltaren® 11.6mg/g gel x 50 g gel

  19,53 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 100 g gel

  Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 100 g gel

  51,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 150 g gel

  Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 150 g gel

  61,91 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

  Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

  39,20 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos