Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

Cod: W62909019
Brand: Haleon
Status:

Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel se aplica local pentru a reduce inflamatia, edemul si durerea in cazul unor afectiuni dureroase de la nivelul muschilor si incheieturilor.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

33,40 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel se aplica local pentru a reduce inflamatia, edemul si durerea in cazul unor afectiuni dureroase de la nivelul muschilor si incheieturilor.

Indicatii:

Voltaren Emulgel contine substanta activa diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este special creat pentru a fi absorbit in piele prin masaj.
Voltaren este utilizat pentru a calma durerea si a reduce inflamatia si edemul in cazul unor afectiuni dureroase care afecteaza incheieturile si muschii. Poate fi utilizat la tratarea urmatoarelor afectiuni:

Adulti si adolescenti cu varsta de 14 ani si peste:

 • Traumatisme ale articulatiilor si muschilor (de exemplu entorse, luxatii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport).
 • Tendinita (de exemplu epicondilita laterala)

Numai adulti (cu varsta de 18 ani si peste): Artrita usoara a genunchilor sau degetelor.

Mod de administrare:

Pentru adulti si adolescenti cu varsta peste 14 ani: Aplicati Voltaren Emulgel de 3 sau 4 ori pe zi, pe suprafata dureroasa.

Este prevazut cu aplicator, pentru o utilizare mai usora.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Voltaren Emulgel daca:

 • sunteti alergic la administrarea de diclofenac sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamatiilor, cum ar fi ibuprofen sau aspirina (acid acetilsalicilic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
 • sunteti gravida in ultimele 3 luni de sarcina.
 • aveti varsta sub 14 ani.

Nu aplicati gelul daca aveti leziuni pe piele cum ar fi taieturi, plagi deschise sau pe pielea ce prezinta urticarie ori eczeme. Daca urticaria incepe sa apara pe piele dupa ce aplicati produsul, intrerupeti tratamentul.

Reactii adverse posibile:

Reactii adverse frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): eruptii cutanate, mancarime, inrosire sau usturime a pielii.
Reactii adverse foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): pielea poate fi mai sensibila la lumina soarelui. Semnele posibile sunt arsuri solare cu mancarime, umflaturi si vezicule.

Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti insarcinata sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a utiliza acest medicament.

Compozitie:

 • Substanta activa este diclofenac dietilamina. Un gram de gel contine diclofenac dietilamina 11,6 mg, corespunzator la diclofenac sodic 10 mg. Acest medicament contine 50 mg propilenglicol si 1 mg benzoat de benzil per fiecare gram de gel.
 • Ceilalti excipienti sunt: carbopol 974 P, cetomacrogol 1000, cetiol LC, dietilamina, alcool izopropilic, parafina lichida, parfum crema 45 (continand benzoat de benzil), propilenglicol, apa purificata.

Mod de prezentare: tub continand 100 g gel.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
AfectiuneSistem osteo-articular, Inflamatii si dureri
SimptomeDurere, Echimoze (vanatai)
Indicat pentruDureri de muschi, Dureri osteo-articulare (artroze)
Compozitie produsDiclofenac
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator, Calmarea durerilor articulare
adresabilitateUz general
Forma prezentareGel
BrandHaleon
Zona corpMuschi
GamaVoltaren

Prospect Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

Prospect: Informaţii pentru utilizator

VOLTAREN EMULGEL 11,6 mg/g gel

Diclofenac dietilamină

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4

 • Dacă durerea şi edemul nu se ameliorează în 7 zile sau dacă se agravează, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Ce găsiţi în acest prospect:

 1. Ce este Voltaren Emulgel şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Voltaren Emulgel

 3. Cum să utilizaţi Voltaren Emulgel

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează Voltaren Emulgel

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.          Ce este Voltaren Emulgel şi pentru ce se utilizează 

Voltaren Emulgel conţine substanţa activă diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este special creat pentru a fi absorbit în piele prin masaj.

Voltaren Emulgel este utilizat pentru a calma durerea şi a reduce inflamaţia şi edemul în cazul unor afecţiuni dureroase care afectează încheieturile şi muşchii. Poate fi utilizat la tratarea următoarelor afecţiuni:

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:

 • Traumatisme ale articulaţiilor şi muşchilor (de exemplu entorse, luxaţii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport).

 • Tendinita (de exemplu epicondilita laterală)

Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):

 • Artrita uşoară a genunchilor sau degetelor

2.          Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Voltaren Emulgel

Nu utilizaţi Voltaren Emulgel:

 • Dacă sunteţi alergic la administrarea de diclofenac sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamaţiilor, cum ar fi ibuprofen sau aspirină (acid acetilsalicilic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6). Dacă nu sunteţi sigur, întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul. Simptomele unei reacţii alergice la aceste medicamente pot include: respiraţie şuierătoare sau îngreunată (astm); erupţie pe piele cu vezicule sau urticarie; umflarea feţei sau a limbii; curgerea

 • Dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină.

 • Dacă aveţi vârsta sub 14 ani.

Dacă se aplică una dintre situaţiile de mai sus, nu utilizaţi Voltaren Emulgel.

Atenţionări şi precauţii:

 • Nu aplicaţi gelul dacă aveţi leziuni pe piele cum ar fi tăieturi, plăgi deschise sau pe pielea ce prezintă urticarie ori eczeme. Dacă urticaria începe să apară pe piele după ce aplicaţi produsul, întrerupeţi

 • Nu utilizaţi o cantitate mai mare de medicament decât cea indicată sau pentru o perioadă de timp mai mare decât cea indicată, cu excepţia cazului în care vă recomandă medicul dumneavoastră.

 • Voltaren Emulgel este doar pentru uz A nu se utiliza în cavitatea bucală. A nu se înghiţi. Evitaţi contactul cu ochii. Dacă acest lucru se întâmplă, clătiţi-vă ochii cu apă din abundenţă şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă disconfortul persistă.

 • O orteză sau un bandaj elastic pot fi utilizate în tratamentul entorselor, dar nu utilizaţi bandaje elastice ocluzive (plastic).

Dacă aveţi întrebări, discutaţi cu medicul sau farmacistul dumneavoastră înainte de a utiliza Voltaren Emulgel.

Copii şi adolescenţi

Datele privind siguranţa şi eficacitatea administrării la copii şi adolescenţi sub 14 ani sunt insuficiente (a se vedea pct. Nu utilizaţi Voltaren Emulgel).

La adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste, dacă acest produs este necesar pentru tratamentul durerii pe o perioadă mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, pacientul/părinţii adolescentului sunt sfătuiţi să consulte medicul.

Voltaren Emulgel împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi sau aţi utilizat recent orice alte medicamente pe care le-aţi cumpărat cu prescripţie medicală sau fără prescripţie medicală.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament.

Voltaren Emulgel nu trebuie utilizat în timpul ultimelor 3 luni de sarcină, pentru că poate afecta fătul sau crea probleme la naştere. Voltaren Emulgel trebuie utilizat numai la recomandarea medicului în timpul primelor 6 luni de sarcină şi doza trebuie să fie ţinută cât mai scăzută şi durata tratamentului să fie cât mai scurtă posibil.

În timpul alăptării Voltaren Emulgel trebuie utilizat numai la recomandarea medicului, întrucât diclofenacul trece în cantităţi mici în laptele matern. Totuşi, Voltaren Emulgel nu trebuie aplicat pe sâni de către mamele care alăptează, nici altundeva pe suprafeţe mari de piele sau pentru o perioadă mai mare de timp.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Voltaren Emulgel nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Voltaren Emulgel conţine propilenglicol şi benzoat de benzil, care pot determina iritaţia pielii. Voltaren Emulgel conţine aromă cu alcool benzilic, citral, citronelol, cumarină, d-limonen, eugenol, farnesol, geraniol, linalool, care pot determina reacţii alergice.

3.          Cum să utilizaţi Voltaren Emulgel

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Pentru adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 14 ani:

Aplicaţi Voltaren Emulgel de 3 sau 4 ori pe zi, pe suprafaţa dureroasă.

Cum să aplicaţi Voltaren Emulgel

 1. Tub din aluminiu: înainte de prima utilizare străpungeţi cu vârful ascuţit al capacului membrana sigilantă. Tub laminat din aluminiu: Înainte de prima utilizare desigilaţi tubul. Deşurubaţi capacul, apoi folosiţi partea opusă pentru a fixa, răsuci şi îndepărta sigiliul de pe Tub laminat din aluminiu prevăzut cu aplicator (vezi figura 1 de mai jos): Înainte de prima utilizare desigilaţi tubul. Îndepărtaţi capacul de protecţie transparent şi deşurubaţi aplicatorul. Utilizaţi orificiul lateral în formă de stea al aplicatorului pentru a îndepărta sigiliul de siguranţă de plastic din vârful tubului. Înşurubaţi aplicatorul pentru a-l ataşa din nou la tub înainte de a aplica gelul.

 2. Tub din aluminiu sau tub laminat din aluminiu: Stoarceţi uşor din tub o cantitate mică de gel şi aplicaţi-o pe zona dureroasă sau umflată şi masaţi uşor în piele. Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase sau umflate; de obicei, este necesară o cantitate variind de la mărimea unei cireşe până la cea a unei Veţi simţi o senzaţie uşoară de răcoare atunci când masaţi gelul să intre în piele. Tub laminat din aluminiu prevăzut cu aplicator (vezi figura 1 de mai jos): Pentru a deschide, trageţi pur şi simplu partea albă a aplicatorului. Stoarceţi uşor tubul astfel încât gelul să ajungă la suprafaţa aplicatorului. Utilizaţi tubul ce are ataşat aplicatorul ca şi când aţi folosi propriile degete pentru a aplica gelul pe zona dureroasă sau umflată şi masaţi uşor şi delicat astfel încât să pătrundă în piele. Presiunea uşoară de masare va închide automat aplicatorul. Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase sau umflate; de obicei, este necesară o cantitate variind de la mărimea unei cireşe până la cea a unei nuci. Veţi simţi o senzaţie uşoară de răcoare atunci când masaţi gelul să intre în piele.

 3. Tub laminat din aluminiu prevăzut cu aplicator (vezi figura 1 de mai jos): După utilizare curăţaţi aplicatorul cu un prosop de bumbac sau hârtie absorbantă până când e uscat şi curat. Nu introduceţi aplicatorul în apă. Nu clătiţi aplicatorul cu apă. Nu folosiţi niciun solvent sau detergent pentru a curăţa suprafaţa aplicatorului. După curăţare, puneţi la loc capacul de protecţie transparent înainte de depozitare. Nu reutilizaţi aplicatorul cu un alt tub. Aruncaţi tubul împreună cu aplicatorul, urmând recomandările de eliminare a medicamentelor de la punctul 5. Cum se păstrează Voltaren Emulgel.


Figura 1

Deşurubaţi aplicatorul
Îndepărtaţi capacul de protecţie transparent

Utilizaţi orificiul lateral în formă de stea al aplicatorului pentru a îndepărta sigiliul de siguranţă de plastic din vârful tubului

Înşurubaţi aplicatorul pentru a-l ataşa din nou la tub

Trageţi partea albă pentru a deschide aplicatorul

Stoarceţi tubul pentru a elibera cantitatea necesară de gel

Aplicaţi gelul pe piele. În timpul aplicării gelului pe piele, aplicatorul se închide automat.

Curăţaţi aplicatorul cu un prosop de bumbac sau hârtie absorbantă până când e uscat şi curat

Voltaren Emulgel 11,6 mg/g este indicat numai pentru administrare cutanată. După aplicare:

 • Mâinile trebuie să fie şterse de exemplu cu o hârtie absorbantă şi apoi spălate, cu excepţia cazului în care acestea reprezintă suprafaţa tratată. Hârtia absorbantă trebuie aruncată în coşul de gunoi după

 • Înainte de a face duş sau baie aşteptaţi până când Voltaren Emulgel se usucă.

Cât de mult timp trebuie să utilizaţi Voltaren Emulgel

Nu utilizaţi Voltaren Emulgel mai mult de:

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste

 • 2 săptămâni pentru traumatisme ale încheieturilor şi ale muşchilor (de exemplu luxaţii, întinderi, echimoze) sau tendinită

Numai adulţi (18 ani şi peste ):

 • 3 săptămâni pentru dureri asociate artritelor

Un tratament mai îndelungat poate fi recomandat de către un medic.

Dacă durerea şi inflamaţia persistă timp de 7 zile, sau se înrăutăţesc, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Dacă utilizaţi mai mult Voltaren Emulgel decât trebuie

 • Dacă utilizați mai mult gel decât trebuie, ștergeți surplusul de gel, de exemplu, cu o hârtie absorbantă.

 • Dacă dumneavoastră înghiţiţi acest medicament, adresaţi-vă imediat unui medic.

Dacă uitaţi să utilizaţi Voltaren Emulgel

Dacă uitaţi să aplicaţi Voltaren Emulgel la ora stabilită, puteţi să îl aplicaţi atunci când vă amintiţi şi apoi continuaţi ca de obicei. Nu aplicaţi o cantitate dublă care să o înlocuiască pe cea uitată.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.          Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Unele reacţii adverse rare şi foarte rare pot fi importante

 Dacă aveţi oricare din simptomele de alergie de mai jos, OPRIŢI administrarea Voltaren Emulgel şi adresaţi-vă imediat medicului sau farmacistului dumneavoastră.

 • Erupţie pe piele cu sau fără vezicule; urticarie (pot afecta între 1 şi 10 din 10000 persoane).

 • Respiraţie şuierătoare, greoaie sau senzaţia de apăsare în piept (astm) (pot afecta până la 1 din 10000 persoane).

 • Umflarea feţei, buzelor, limbii şi gâtului (pot afecta până la 1 din 10000 persoane).

Alte reacţii adverse ce pot avea loc sunt de obicei uşoare şi trecătoare (dacă sunteţi îngrijorat, adresaţi- vă unui medic sau farmacist).

Reacţii adverse frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane)

 • Erupţii cutanate, mâncărime, înroşire sau usturime a pielii

Reacţii adverse foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane)

 • Pielea poate fi mai sensibilă la lumina Semnele posibile sunt arsuri solare cu mâncărime, umflături şi vezicule.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.          Cum se păstrează Voltaren Emulgel

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie şi tub după EXP:. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

După ambalarea pentru comercializare - a se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original. După prima deschidere - a se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei menajere (de exemplu, în toaletă sau chiuvetă). Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.          Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Voltaren Emulgel

-  Substanţa activă este diclofenac dietilamina. Un gram de gel conţine diclofenac dietilamină 11,6 mg, corespunzător la diclofenac sodic 10 mg. Acest medicament conţine 50 mg propilenglicol şi 1 mg benzoat de benzil per fiecare gram de gel.

-Celelalte componente sunt: carbomeri, macrogol cetostearil eter, caprilocaprat de cocoil, dietilamină, alcool izopropilic, parafină lichidă, parfum cremă 45 (conţinând benzoat de benzil), propilenglicol, apă purificată.

Cum arată Voltaren Emulgel şi conţinutul ambalajului

Voltaren Emulgel este un gel moale, omogen, cu aspect cremos, de culoare aproape albă, răcoritor, non-gras, care nu colorează.

Ambalaj

Cutie cu un tub din aluminiu acoperit în interior cu lac epoxifenolic, sigilat cu membrană din aluminiu, închis cu capac cu filet alb, cilindric, din polipropilenă, având încorporat un vârf ascuţit pentru perforarea membranei înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 20 g; 50 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/aluminiu/polietilenă de înaltă densitate), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet alb, cilindric, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de perforare şi îndepărtare a sigiliului înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 20 g; 50 g; 100 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/aluminiu/polietilenă de înaltă densitate), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet albastru, triunghiular, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de perforare şi îndepărtare a sigiliului înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 50 g; 100 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/aluminiu/polietilenă de înaltă densitate), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu un capac de tip trage/apasă format din următoarele componente: un corp portocaliu din polipropilenă, un cap alb din polietilenă de înaltă densitate şi un capac de protecţie transparent din polipropilenă. Capacul de tip trage/apasă este prevăzut cu un orificiu lateral pentru îndepărtarea sigiliului de plastic al tubului înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 100g; 150g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/aluminiu/amestec de polietilenă liniară de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate şi aditiv masterbatch antiblock), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet alb, cilindric din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de perforare şi îndepărtare a sigiliului înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 20g; 50 g; 100 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/aluminiu/amestec de polietilenă liniară de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate şi aditiv masterbatch antiblock), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu capac cu filet albastru, triunghiular, din polipropilenă, având încorporat un dispozitiv de perforare şi îndepărtare a sigiliului înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 50 g; 100 g; 150 g gel.

Cutie cu un tub laminat din aluminiu (polietilenă de joasă densitate/aluminiu/amestec de polietilenă liniară de joasă densitate, polietilenă de înaltă densitate şi aditiv masterbatch antiblock), sigilat cu membrană din polietilenă de înaltă densitate, închis cu un capac de tip trage/apasă format din următoarele componente: un corp portocaliu din polipropilenă, un cap alb din polietilenă de înaltă densitate şi un capac de protecţie transparent din polipropilenă. Capacul de tip trage/apasă este prevazut cu un orificiu lateral pentru îndepărtarea sigiliului de plastic al tubului înainte de prima utilizare.

Mărimea ambalajului: 100g; 150g gel.

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricanţii

Deţinătorul autorizaţiei de punere de piaţă

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare S.R.L,

Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One, Etaj 6 (ZONA 2), Sector 5, Bucureşti,

România

Pentru orice informaţii referitoare la acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă:

România

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare S.R.L,

Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One, Etaj 6 (ZONA 2), Sector 5, Bucureşti, România

Fabricanţii

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co. KG Barthstraße 4, 80339 München

Germania

 

PURNA PHARMACEUTICALS NV

Rijksweg 17, B-2870 Puurs, Belgia

 

Acest prospect a fost aprobat în Februarie2021. 

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/.

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Herbagetica - Gutaprim 60caps

  Herbagetica - Gutaprim 60caps

  37,67 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Kedley - Centura sustinere spate

  Kedley - Centura sustinere spate

  118,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Barza - Plasturi contra durerilor menstruale 3bucati

  Barza - Plasturi contra durerilor menstruale 3buca...

  24,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Kedley - Cotiera neopren

  Kedley - Cotiera neopren

  22,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Sana - Genunchiera elastica XL

  Sana - Genunchiera elastica XL

  27,43 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 150 g gel

  Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 150 g gel

  52,13 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

  Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

  26,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Voltaren® 11.6mg/g gel x 50 g gel

  Voltaren® 11.6mg/g gel x 50 g gel

  15,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Panadol Baby suspensie orala, 120 mg/5 ml x 100 ml, GSK

  Panadol Baby suspensie orala, 120 mg/5 ml x 100 ml...

  18,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate

  Panadol® Rapid 500 mg x 12 comprimate filmate

  4,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos