Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate

Cod: W64143019
Brand: Haleon
Status:

Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate este un medicament analgezic-antipiretic. Se administreaza pentru reducerea febrei, calmarea durerilor cu diferite localizari si ameliorarea disconfortului din raceala si gripa.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

9,50 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate

Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate este un medicament analgezic-antipiretic. Se administreaza pentru reducerea febrei, calmarea durerilor cu diferite localizari si ameliorarea disconfortului din raceala si gripa.

Indicatii:

Panadol Extra contine o combinatie a doua substante active: paracetamol – analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra) si cafeina pentru calmarea totala a durerilor. 

Panadol Extra a fost dezvoltat pentru a imbunatati dizolvarea comprimatelor si a oferi o absorbtie initiala rapida a substantelor active, comparativ cu comprimatele obisnuite cu paracetamol si cafeina. Panadol Extra incepe sa actioneze de 2 ori mai repede si astfel are un efect mai rapid in comparatie cu comprimatele obisnuite cu paracetamol si cafeina.

Panadol Extra este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata. Panadol Extra calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, inclusiv cele aparute dupa efectuarea unor proceduri stomatologice/extractii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrita si boli reumatice, durerile in gat, febra si durerea postvaccinala.
 
Inlatura, de asemenea, durerea si disconfortul din raceala si gripa si scade febra.

Mod de administrare:

Adulti (inclusiv varstnici) si adolescenti peste 12 ani

Doza recomandata este de 1-2 comprimate filmate la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore.
Doza zilnica maxima pentru adulti este 4000 mg paracetamol/520 mg cafeina (8 comprimate filmate).
Nu luati mai mult de 8 comprimate in decurs de 24 de ore.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati Panadol Extra daca:

 • aveti hipersensibilitate (alergie) la paracetamol, cafeina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului;
 • suferiti de afectiuni severe ale ficatului.
 • daca luati orice alte medicamente pe baza de prescriptie medicala sau disponibile fara prescriptie medicala care contin paracetamol pentru a trata durerea, febra, simptomele de raceala si gripa, sau pentru a va ajuta sa dormiti.

Datorita prezentei cafeinei, medicamentul se va utiliza cu prudenta la pacientii cu afectiuni cardiovasculare (de exemplu hipertensiune arteriala, aritmii). De asemenea, produsul nu se administreaza seara (risc de aparitie a insomniei).

Reactii adverse posibile:

Incetati sa mai luati Panadol Extra si consultati imediat medicul daca observati urmatoarele reactii adverse ale paracetamolului care sunt rare, dar pot aparea: reactii alergice cum ar fi iritatii cutanate, uneori cu probleme respiratorii sau tumefactie la nivelul buzelor, a limbii, a gatului sau a fetei; iritatie a pielii, descuamare sau ulcere bucale; vanataie inexplicabila sau sangerare neasteptata; daca anterior ati avut dificultati de respiratie cand ati luat acid acetilsalicilic (aspirina) sau alte antiinflamatoare nesteroidiene si acum aveti aceeasi reactie la acest medicament.

Foarte rar au fost raportate reactii cutanate grave.
Consumul excesiv de ceai sau de cafea in timpul administrarii Panadol Extra poate produce iritabilitate sau agitatie, datorita consumului crescut de cafeina.

Sarcina si alaptarea:

Panadol Extra nu se va administra in timpul sarcinii. Evitati sa utilizati Panadol Extra in timpul alaptarii.

Compozitie:

 • Substantele active sunt paracetamolul si cafeina. Fiecare comprimat contine paracetamol 500 mg si cafeina 65 mg.
 • Celelalte componente sunt: Nucleu: amidon pregelatinizat, povidona K-25, carbonat de calciu, crospovidona, metilparahidroxibenzoat de sodiu (E 219), etilparahidroxibenzoat de sodiu (E 215), propilparahidroxibenzoat de sodiu (E 217), apa purificata, acid alginic, stearat de magneziu; Film Opadry White YS-1-7003: dioxid de titan (E 171), hipromeloza, macrogol 400, polisorbat 80; ceara Carnauba.

Mod de prezentare: cutie cu 12 comprimate filmate.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri reumatismale
AfectiuneInflamatii si dureri, Febra
Tip produsFara zahar
SimptomeMenstruatie dureroasa (dismenoree)
Indicat pentruDureri reumatismale
Compozitie produsParacetamol, Cafeina
Functie produsAnalgezic , Antipiretic, Calmarea durerilor articulare
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate filmate
BrandHaleon
Zona corpSistemic
GamaPanadol

Prospect Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

PANADOL EXTRA 500 mg/65 mg comprimate filmate 
Paracetamol - cafeină 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.
- Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.
- Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.
- Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau
farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.
Vezi pct. 4.
- Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Panadol Extra şi pentru ce se utilizează 
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Panadol Extra 
 3. Cum să utilizaţi Panadol Extra 
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează Panadol Extra 
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

1. Ce este Panadol Extra şi pentru ce se utilizează 

Panadol Extra conţine o combinaţie a două substanţe active: paracetamol – analgezic (combate durerea) şi antipiretic (reduce febra) şi cafeină pentru calmarea totală a durerilor. 

Panadol Extra grăbeşte dizolvarea comprimatelor, comparativ cu comprimatele obişnuite de paracetamol, cu ajutorul unui complex de excipienţi obţinut printr-o tehnologie denumită Optizorb TM. Această tehnologie se regăseşte în compoziţia comprimatelor filmate de Panadol Extra.
Panadol Extra a fost dezvoltat pentru a îmbunătăţi dizolvarea comprimatelor şi a oferi o absorbţie iniţială rapidă a substanţelor active, comparativ cu comprimatele obişnuite cu paracetamol şi cafeină. Panadol Extra începe să acţioneze de 2 ori mai repede şi astfel are un efect mai rapid în comparaţie cu comprimatele obişnuite cu paracetamol şi cafeină. 

Panadol Extra este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate uşoară-moderată. Panadol Extra calmează rapid şi eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinţi, inclusiv cele apărute după efectuarea unor proceduri stomatologice/extracţii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din artroză şi boli reumatice, durerile în gât, febra şi durerea postvaccinală. 
Înlătură, de asemenea, durerea şi disconfortul din răceală şi gripă şi scade febra.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizați Panadol Extra 

Panadol Extra comprimate filmate conţine paracetamol. Dacă luaţi o cantitate prea mare de paracetamol vă puteţi afecta grav ficatul. 

Nu luaţi Panadol Extra: 
-  dacă aveţi hipersensibilitate (alergie) la paracetamol, cafeină sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului; 
-  dacă suferiţi de afecţiuni severe ale ficatului.
- dacă luaţi orice alte medicamente pe bază de prescripţie medicală sau disponibile fără prescripţie medicală care conţin paracetamol pentru a trata durerea, febra, simptomele de răceală şi gripă, sau pentru a vă ajuta să dormiţi. 

Citiţi întotdeauna şi urmaţi instrucţiunile de pe ambalaj şi din acest prospect. 

Atenționări și precauții: 
Înainte de a utiliza acest medicament cereți sfatul medicului: 
-  dacă suferiţi de afecţiuni ale rinichilor sau ficatului; 
-  dacă sunteţi subponderal sau subnutrit; 
-  în cazul în care consumaţi regulat alcool. Este posibil să fie necesar să nu mai folosiţi deloc acest medicament sau să limitaţi cantitatea de paracetamol pe care o luaţi. 
-  dacă aveţi o infecţie gravă, aceasta mărind riscul apariţiei acidozei metabolice. Simptomele acidozei metabolice includ: respiraţie adâncă, rapidă, dificilă; greaţă, vomă; pierderea poftei de mâncare.
Contactaţi medicul imediat dacă se constată o combinaţie a acestor simptome. 

Datorită prezenţei cafeinei, medicamentul se va utiliza cu prudenţă la pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare (de exemplu hipertensiune arterială, aritmii). De asemenea, medicamentul nu se administrează seara (risc de apariţie a insomniei). 

Nu depăşiţi dozele recomandate.
Nu va fi administrat pe o perioadă mai mare de 3 zile, fără consult medical.
Nu utilizaţi Panadol Extra concomitent cu alte medicamente care conţin paracetamol.
Dacă manifestările persistă, solicitaţi consult medical.
Este interzis consumul de băuturi alcoolice pe parcursul tratamentului cu paracetamol.
Vă rugăm să informaţi medicul dacă oricare din situaţiile mai sus menţionate sunt valabile sau au fost valabile pentru dumneavoastră. 

Panadol Extra împreună cu alte medicamente 
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală: 

 • metoclopramid, domperidonă (folosite în tratamentul stărilor de greaţă şi vărsăturilor) sau colestiramină (pentru tratamentul hipercolesterolemiei); 
 • anticoagulante (cumarinice sau warfarină) şi aveţi nevoie zilnic de un analgezic pentru o perioadălungă de timp, puteţi utiliza ocazional Panadol Extra; 
 • barbiturice (somnifere); 
 • antidepresive triciclice; 
 • anticonvulsivante;
 • contraceptive orale. 

La pacienţii cu alcoolism cronic există risc de hepatotoxicitate în cazul administrării prelungite în doze mari de paracetamol. 

Utilizarea Panadol Extra cu alimente şi băuturi 
Acest medicament conţine cafeină. Evitaţi să consumaţi prea multe băuturi care conţin cafeină (de ex. ceai negru, cafea şi băuturi energizante cu cafeină) când utilizaţi Panadol Extra. O doză mare de cafeină poate duce la tulburări ale somnului, agitaţie şi o senzaţie neplăcută în zona pieptului datorită bătăilor rapide ale inimii (palpitaţii). 

Sarcina şi alăptarea 
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Sarcina 
Panadol Extra nu se va administra în timpul sarcinii. 

Alăptarea 
Evitaţi să utilizaţi Panadol Extra în timpul alăptării. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Paracetamolul nu afectează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Informaţii importante privind unele componente ale Panadol Extra 
Fiecare comprimat filmat conţine 0,17 mg sodiu. Acest lucru trebuie avut în vedere la pacienţii ce urmează o dietă cu restricţie de sodiu.
Acest medicament conţine metilparahidroxibenzoat de sodiu (E 219), etilparahidroxibenzoat de sodiu (E 215) şi propilparahidroxibenzoat de sodiu (E 217) care pot cauza reacţii alergice (posibil întârziate). Consultaţi medicul înainte de a utiliza acest medicament. 

3. Cum să utilizaţi Panadol Extra 

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Panadol Extra comprimate filmate se administrează numai pe cale orală. 

Adulţi (inclusiv vârstnici) şi adolescenţi cu vârsta peste 16 ani 

Doza recomandată este de 1-2 comprimate filmate Panadol Extra (500 mg paracetamol/65 mg cafeină până la 1000 mg paracetamol/130 mg cafeină) la fiecare 4-6 ore, la nevoie.
Intervalul dintre administrări este de minim 4 ore. 

Doza zilnică maximă de paracetamol pentru adulţi este de 4 g (8 comprimate).
A nu se depăşi doza recomandată. 

Adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 12-15 ani 
Doza recomandată este de 1 comprimat filmat Panadol Extra la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Intervalul dintre administrări este de minim 4 ore. 

Doza zilnică maximă de paracetamol pentru adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 12-15 ani este de 3 g (6 comprimate pe zi).
A nu se depăşi doza recomandată. 

Durata tratamentului 
Dacă simptomele nu se ameliorează după 3 zile de tratament, trebuie să vă adresaţi medicului. Panadol Extra nu se va administra mai mult de 3 zile consecutiv fără recomandarea medicului. 

Nu folosiţi acest medicament împreună cu alte medicamente care conţin paracetamol.
Nu depăşiţi dozele recomandate.
Trebuie să utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă necesară pentru a vă ameliora simptomele. 

Dacă luaţi mai mult decât trebuie din Panadol Extra 
Dacă depăşiţi doza recomandată, adresaţi-vă imediat medicului, chiar dacă vă simţiţi bine. Supradozajul paracetamolului poate produce insuficienţă hepatică. 

Dacă uitaţi să luaţi Panadol Extra 
Dacă aţi uitat să administraţi o doză la timpul potrivit nu vă îngrijoraţi. Administraţi următoarea doză imediat, iar după 4-6 ore reluaţi tratamentul obişnuit. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Reacţiile adverse sunt clasificate după următoarele frecvenţe: 

Foarte frecvente:                                care afectează mai mult de 1 pacient din 10

Frecvente:                                          care afectează mai puţin de 1 din 10 pacienţi

Mai puţin frecvente:                          care afectează mai puţin de 1 din 100 pacienţi

Rare:                                                  care afectează mai puţin de 1 din 1000 pacienţi

Foarte rare:                                        afectează mai puţin de 1 din 10000 pacienţi

Cu frecvenţă necunoscută                 care nu poate fi estimată din datele disponibile 

Încetaţi să mai luaţi Panadol Extra şi consultaţi imediat medicul dacă observaţi următoarele reacţii adverse ale paracetamolului care sunt rare, dar pot apărea: 
·  reacţii alergice cum ar fi iritaţii cutanate, uneori cu probleme respiratorii sau tumefacţie la nivelul buzelor, a limbii, a gâtului sau a feţei; 
·  iritaţie a pielii, descuamare sau ulcere bucale; 
·  vânătaie inexplicabilă sau sângerare neaşteptată; 
·  dacă anterior aţi avut dificultăţi de respiraţie când aţi luat acid acetilsalicilic (aspirină) sau alte antiinflamatoare nesteroidiene şi acum aveţi aceeaşi reacţie la acest medicament. 
Foarte rar au fost raportate reacţii cutanate grave..
Consumul excesiv de ceai sau de cafea în timpul administrării Panadol Extra poate produce iritabilitate sau agitaţie, datorită consumului crescut de cafeină. 

Dacă vreuna din reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului sau farmacistului dumneavoastră. 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Panadol Extra 

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. 

Nu utilizaţi Panadol Extra după data de expirare înscrisă pe ambalaj (după EXP). Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

A se păstra la temperaturi sub 25oC, în ambalajul original. 

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere.
Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine Panadol Extra 
- Substanţele active sunt paracetamolul şi cafeina. Fiecare comprimat conţine paracetamol 500 mg şi cafeină 65 mg.
- Celelalte componente sunt:
Nucleu: amidon pregelatinizat, povidonă K-25, carbonat de calciu, crospovidonă, metilparahidroxibenzoat de sodiu (E 219), etilparahidroxibenzoat de sodiu (E 215), propilparahidroxibenzoat de sodiu (E 217), apă purificată, acid alginic, stearat de magneziu; 
Film Opadry White YS-1-7003: dioxid de titan (E 171), hipromeloză, macrogol 400, polisorbat 80; ceară Carnauba. 

Cum arată Panadol Extra şi conţinutul ambalajului 
Comprimate filmate de culoare albă până la aproape albă, de formă ovală, ştanţate cu “xPx”, cu litera P în interiorul unui cerc. 

Ambalaje
Cutie cu 1 blister PVC/Al cu 8 comprimate filmate. 
Cutie cu 1 blister PVC/Al/PET securizat pentru copii cu 8 comprimate filmate.
Cutie cu 1 blister PVC/Al/PET securizat pentru copii cu 12 comprimate filmate.
Cutie cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 8 comprimate filmate.
Cutie cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 12 comprimate filmate.
Cutie cu 4 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 8 comprimate filmate.
Cutie tip « portofel » cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 6 comprimate filmate.
Cutie tip « portofel » cu 2 blistere PVC/Al/PET securizate pentru copii a câte 8 comprimate filmate.
Cutie tip « portofel » cu 1 blister PVC/Al/PET securizat pentru copii cu 6 comprimate filmate şi 1 blister PVC/Al/PET securizat pentru copii cu 8 comprimate filmate. 
Cutie cu 1 blister PVC/Al cu 12 comprimate filmate. 
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 8 comprimate filmate. 
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 12 comprimate filmate. 
Cutie cu 4 blistere PVC/Al a câte 8 comprimate filmate. 
Cutie tip « portofel » cu 2 blistere PVC/Al a câte 6 comprimate filmate. Cutie tip « portofel » cu 2 blistere PVC/Al a câte 8 comprimate filmate. 
Cutie tip « portofel » cu 1 blister PVC/Al cu 6 comprimate filmate şi 1 blister PVC/Al cu 8 comprimate filmate.

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate. 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricanţii 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţǎ 
GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE S.R.L.
Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One
Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, Bucureşti, România 

Fabricanţii

GlaxoSmithKline Dungarvan Ltd.,
Knockbrack, Dungarvan Co. Waterford,
Irlanda 

Omega Pharma Manufacturing GmbH & Co. KG,
Benzstrasse 25, 71083 Herrenberg,
Germania 

Acest prospect a fost revizuit în februarie 2019.

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Hepathrombin 500UI/g crema 40g

  Hepathrombin 500UI/g crema 40g

  26,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Crevil - Gel puterea calului si ardei iute 250ml

  Crevil - Gel puterea calului si ardei iute 250ml

  14,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Asaprin T 500® x 20 comprimate

  Asaprin T 500® x 20 comprimate

  1,78 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Camilia® solutie orala x 10 recipiente unidoza

  Camilia® solutie orala x 10 recipiente unidoza

  31,36 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Veroval Febra 2 in 1 (Termometru non-contact)

  Veroval Febra 2 in 1 (Termometru non-contact)

  Pret special 137,27 Lei Pret cu TVA inclus Pret standard 161,49 Lei
  Economisesti 0,00 lei (0%)
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Voltaren® 11.6mg/g gel x 50 g gel

  Voltaren® 11.6mg/g gel x 50 g gel

  15,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

  Voltaren® Forte 23.2mg/g gel x 50 g gel

  26,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

  Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

  33,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 150 g gel

  Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 150 g gel

  52,13 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Panadol Baby suspensie orala, 120 mg/5 ml x 100 ml, GSK

  Panadol Baby suspensie orala, 120 mg/5 ml x 100 ml...

  18,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos