Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Nurofen® 200 mg drajeuri x 12 drajeuri

Cod: W66069004
Status:

Nurofen® 200 mg drajeuri x 12 drajeuri este un medicament antiinflamator, care amelioreaza simptome precum durerea, febra si inflamatia. Se indica in caz de raceala si gripa, stari febrile si dureri cu diferite localizari.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

16,74 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Nurofen® 200 mg drajeuri x 12 drajeuri

Nurofen® 200 mg drajeuri x 12 drajeuri este un medicament antiinflamator, care amelioreaza simptome precum durerea, febra si inflamatia. Se indica in caz de raceala si gripa, stari febrile si dureri cu diferite localizari.

Din gama Nurofen va recomandam si: Nurofen Express Forte.

Indicatii:

Nurofen 200 mg contine ibuprofen care apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS actioneaza prin schimbarea raspunsului organismului la durere, inflamatie si febra.

Nurofen 200 mg este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, nevralgiilor, durerilor menstruale, reumatice si musculare, reducerea febrei si simptomelor din raceala si gripa.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani: doza initiala recomandata este de 2 drajeuri Nurofen 200 mg (400 mg ibuprofen); daca este necesar, se mai pot administra 1 - 2 drajeuri Nurofen 200 mg (200 - 400 mg ibuprofen) la intervale de 4 - 6 ore. Nu trebuie sa depasiti doza de 6 drajeuri Nurofen 200 mg (1200 mg ibuprofen) pe zi.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati Nurofen 200 mg daca:

 • aveti sau ati avut alergie la ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre excipientii produsului;
 • aveti sau ati avut ulcer gastro – duodenal;
 • aveti sau ati avut perforari sau sangerari gastro-intestinale ulterior administrarii antiinflamatoarelor nesteroidiene
 • ati avut bronhospasm, rinita, urticarie asociate administrarii acidului acetilsalicilic sau altor antiinflamatoare nesteroidiene;
 • aveti insuficienta renala severa, insuficienta hepatica severa sau insuficienta cardiaca severa.

Deoarece contine zahar, daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament. De asemenea, daca urmati o dieta hiposodata, medicul dvs. va va sfatui in privinta administrarii, intrucat Nurofen 200 mg contine sodiu.

Reactii adverse posibile:

Pot sa apara urmatoarele reactii adverse: durere sau disconfort gastric, greata, ulcer gastric sau intestinal, scaun colorat in negru, diaree, constipatie, varsaturi, eruptii cutanate, mancarime, inrautatirea astmului bronsic, respiratie suieratoare inexplicabila sau dificultati in respiratie, tulburari hepatice si renale, dureri de cap, somnolenta, ameteli si tulburari ale auzului, si, rareori, scaderea numarului de celule albe, celule rosii si trombocite din sangele circulant, anemie, meningita aseptica, insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, tahicardie, descuamarea pielii, umflarea fetei.

Medicamente precum Nurofen 200 mg se pot asocia cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord (« infarct miocardic ») sau a accidentului vascular cerebral.

Reactiile adverse pot fi reduse la minimum utilizand cea mai mica doza eficace pentru cea mai scurta perioada necesara controlarii simptomelor.

Sarcina si alaptarea:

In primele 6 luni de sarcina utilizati Nurofen 200 mg numai la recomandarea medicului dumneavoastra si numai sub supravegherea acestuia.

In ultimele 3 luni de sarcina administrarea Nurofen 200 mg este contraindicata.
Pentru ca ibuprofen poate ajunge intr-o cantitate mica in laptele matern evitati utilizarea Nurofen 200 mg daca alaptati.

Compozitie:

 • Substanta activa este ibuprofen 200 mg.
 • Celelalte componente sunt: nucleu: croscarmeloza sodica, acid stearic, citrat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru; strat de drajefiere: carmeloza sodica, talc, guma arabica dispersata uscata, zahar, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000, cerneala de inscriptionare Opacode S-1-277001 Black [Shellac; oxid de fer negru (E 172); propilenglicol].

Mod de prezentare: cutie cu 1 blister a 12 drajeuri.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruMigrena (durere de cap severa)
AfectiuneRaceala si gripa, Inflamatii si dureri
SimptomeArtralgie (durere la nivelul articulatiilor), Durere, Febra acuta (sindrom febril acut)
Indicat pentruDureri reumatismale, Febra, Gat inflamat
Compozitie produsIbuprofen
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator, Antipiretic
Forma prezentareDrajeuri
BrandReckitt Benckiser
Zona corpSistemic
GamaNurofen adulti

Prospect Nurofen® 200 mg drajeuri x 12 drajeuri

Prospect: Informaţii pentru utilizator

NUROFEN 200 mg drajeuri

Ibuprofen

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă după 3 zile în cazul adolescenţilor sau după 10 zile în cazul adulţilor nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect:

 1. Ce este Nurofen 200 mg şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Nurofen 200 mg

 3. Cum să utilizaţi Nurofen 200 mg

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează Nurofen 200 mg

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.          Ce este Nurofen 200 mg şi pentru ce se utilizează

Nurofen 200 mg conţine ibuprofen care aparţine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS acţionează prin schimbarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie şi febră.

Nurofen 200 mg este indicat în tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, nevralgiilor, durerilor menstruale, reumatice şi musculare, reducerea febrei şi simptomelor din răceală şi gripă.

2.          Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Nurofen 200 mg

Nu utilizaţi Nurofen 200 mg:

 • aveţi sau aţi avut alergie ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

  • aveţi sau aţi avut ulcer gastro – duodenal;

  • aveţi sau aţi avut perforări sau sângerări gastro-intestinale ulterior administrării antiinflamatoarelor nesteroidiene

 • aţi avut bronhospasm, rinită, urticarie asociate administrării acidului acetilsalicilic sau altor antiinflamatoare nesteroidiene;

 • aveţi insuficienţă renală severă, insuficienţă hepatică severă sau insuficienţă cardiacă severă;

 • sunteţi în ultimele 3 luni de sarcină.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi Nurofen 200 mg, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Nurofen 200 mg dacă:

 • aveţi insuficienţă renală sau hepatică uşoară-moderată;

 • aveţi astm bronşic;

 • aveţi sau aţi avut boli alergice;

 • aţi avut boli digestive (hernie hiatală, colită ulcerativă );

 • aveţi lupus eritematos sistemic sau alte colagenoze (risc crescut de meningită aseptică);

 • sunteţi în primele 6 luni de sarcină sau alăptaţi ;

În timpul tratamentului cu ibuprofen pot să apară ulcere sau hemoragii digestive. Riscul este mai mare la pacienţii vârstnici, debilitaţi, cu greutate corporala mică sau la pacienţii aflaţi sub tratament cu corticosteroizi administraţi pe cale orală, inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei, anticoagulante orale cum ar fi warfarina sau antiagregante plachetare, cum ar fi acidul acetilsalicilic. În cazul apariţiei ulcerului sau a hemoragiilor digestive întrerupeţi imediat tratamentul şi anunţaţi-l pe medicul dumneavoastră.

La pacienţii cu antecedente de hipertensiune arterială şi/sau insuficienţă cardiacă congestivă uşoară până la moderată este necesară precauţie (discuţii cu medicul sau cu farmacistul) înainte de începerea tratamentului, deoarece raportările au arătat că tratamentul cu AINS se asociază cu retenţie lichidiană şi edem.

Există un risc de insuficienţă renală la adolescenţii deshidrataţi.

Medicamentele anti-inflamatoare/împotriva durerii, cum este ibuprofenul, pot fi asociate cu un risc uşor crescut de infarct miocardic sau accident vascular cerebral, în special dacă sunt utilizate în doze mari. Nu depăşiţi doza recomandată sau durata maximă de 10 zile recomandate pentru tratamentului.

Trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul, înainte de a lua Nurofen 200 mg în cazul în care:

 • aveţi probleme ale inimii, inclusiv insuficienţă cardiacă, angină pectorală (dureri în piept) sau dacă aţi avut un infarct miocardic, intervenţie chirurgicală pentru by-pass, boală arterială periferică (circulaţie redusă a sângelui la nivelul picioarelor sau tălpilor, din cauza îngustării sau blocării arterelor) sau orice tip de accident vascular cerebral (inclusiv „accident vascular cerebral minor” sau accident ischemic tranzitoriu „AIT”).

 • aveţi tensiune arterială mare, diabet zaharat, concentraţii crescute de colesterol în sânge, istoric familial de boli ale inimii sau accident vascular cerebral sau dacă sunteţi fumător.

Ibuprofenul trebuie întrerupt la prima apariţie a unei erupţii cutanate, a unor leziuni ale mucoaselor, sau a oricărui alt semn de hipersensibilitate.

Ce trebuie sǎ evitaţi când luaţi acest medicament ?

Unele medicamente care sunt anticoagulante (acţionează împotriva coagulării sângelui) ( de exemplu acid acetilsalicilic/aspirină, warfarină, ticloplidină), unele medicamente care acţionează împotriva tensiunii arteriale crescute (inhibitori de enzimă de conversie a angiotensinei de exemplu captopril, medicamentele blocante ale beta receptorilor, antagoniştii receptorilor de angiotensină II) şi chiar alte medicamente pot afecta sau pot fi afectate de tratamentul cu ibuprofen. Prin urmare cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza ibuprofen împreunǎ cu alte medicamente.

Nurofen 200 mg împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

Ibuprofenul nu trebuie utilizat în acelaşi timp cu acidul acetilsalicilic sau alte AINS, corticosteroizi administraţi pe cale orală, inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (de tip sertralină, fluoxetină), glicozide cardiace (tip digoxină), litiu, metotrexat, mifepristonă, ciclosporină, tacrolimus, zidovudină sau antibiotice chinolone.

Nurofen 200 mg poate influenţa sau poate fi influenţat de alte medicamente. De exemplu:

 • medicamente anticoagulante (care subţiază sângele/previn coagularea, cum sunt aspirina/acidul acetilsalicilic, warfarina, ticlopidina)

 • medicamente care scad tensiunea arterială mare (inhibitori ai ECA cum este captoprilul, beta- blocante cum este atenololul, antagonişti ai receptorilor de angiotensină II cum este losartanul)

Alte medicamente pot influenţa sau pot fi influenţate de tratamentul cu Nurofen 200 mg. De aceea, întotdeauna trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza Nurofen 200 mg împreună cu alte medicamente.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi- vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

În primele 6 luni de sarcină utilizaţi Nurofen 200 mg numai la recomandarea medicului dumneavoastră şi numai sub supravegherea acestuia.

În ultimele 3 luni de sarcină administrarea Nurofen 200 mg este contraindicată.

Pentru că ibuprofen poate ajunge într-o cantitate mică în laptele matern evitaţi utilizarea Nurofen 200 mg dacă alăptaţi.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

În timpul tratamentului cu Nurofen 200 mg puteţi prezenta ameţeli şi tulburări de vedere, care vă pot afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Nurofen 200 mg conţine zahăr și sodiu

Deoarece conţine zahăr, dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

De asemenea, dacă urmaţi o dietă hiposodată, medicul dvs. vă va sfatui în privinţa administrării.

3.          Cum să utilizaţi Nurofen 200 mg

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Medicamentul este rezervat adulţilor şi copiilor peste 12 ani.

Adulţi şi copii peste 12 ani: doza iniţială recomandată este de 2 drajeuri Nurofen 200 mg (400 mg ibuprofen); dacă este necesar, se mai pot administra 1 - 2 drajeuri Nurofen 200 mg (200 - 400 mg ibuprofen) la intervale de 4 - 6 ore. Nu trebuie să depăşiţi doza de 6 drajeuri Nurofen 200 mg (1200 mg ibuprofen) pe zi.

Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurtă perioadă necesară controlării simptomelor.

Medicamentul se administrează pe cale orală, cu un pahar cu apă. Dacă simptomele persistă sau se agravează adresaţi-vă medicului.

Dacă administrarea Nurofen 200 mg este necesară pentru adolescenţi mai mult de 3 zile, sau dacă simptomele se agravează trebuie consultat medicul.

Dacă utilizaţi mai mult Nurofen 200 mg decât trebuie

Dacă aţi luat mai multe doze Nurofen 200 mg decât trebuie, contactaţi imediat medicul dumneavoastră sau adresaţi-vă celui mai apropiat spital.

Dacă uitaţi să utilizaţi Nurofen 200 mg

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi Nurofen 200 mg

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.          Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Totuşi, pot să apară următoarele reacţii adverse: durere sau disconfort gastric, greaţă, ulcer gastric sau intestinal, scaun colorat în negru, diaree, constipaţie, vărsături, erupţii cutanate, mâncărime, înrăutăţirea astmului bronşic, respiraţie şuierătoare inexplicabilă sau dificultăţi în respiraţie, tulburări hepatice şi renale, dureri de cap, somnolenţă, ameţeli şi tulburări ale auzului, şi, rareori, scăderea numărului de celule albe, celule roşii şi trombocite din sângele circulant, anemie, meningită aseptică, insuficienţă cardiacă, hipertensiune arterială, tahicardie, descuamarea pielii, umflarea feţei.

Medicamente precum Nurofen 200 mg se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord (« infarct miocardic ») sau a accidentului vascular cerebral.

Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum utilizând cea mai mică doză eficace pentru cea mai scurtă perioadă necesară controlării simptomelor.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.          Cum se păstrează Nurofen 200 mg

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi Nurofen 200 mg după data de expirare înscrisă pe cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.          Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Nurofen 200 mg

 • Substanţa activă este Fiecare drajeu conţine ibuprofen 200 mg.

 • Celelalte componente sunt:

 • nucleu: croscarmeloză sodică, acid stearic, citrat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal

  • strat de drajefiere: carmeloză sodică, talc, gumă arabică dispersată uscată, zahăr, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000, cerneală de inscripţionare Opacode S-1-277001 Black [Shellac; oxid de fer negru (E 172); propilenglicol].

Cum arată Nurofen 200 mg şi conţinutul ambalajului

Drajeuri biconvexe, de culoare albă până la aproape albă, având inscripționat cu cerneală neagră un logo de identificare pe una din fețe.

Cutie din carton cu 1 blister din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a 6 drajeuri Cutie din carton cu 1 blister din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a 12 drajeuri

Cutie din carton cu 2 blistere din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a câte 12 drajeuri Cutie din carton cu 4 blistere din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a câte 12 drajeuri

Cutie din material plastic, închisă cu capac flip-top, cu 1 blister din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a 12 drajeuri

Cutie din carton cu 1 blister din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a 8 drajeuri Cutie din carton cu 1 blister din folie de PVC albă opacă şi folie de Al a 10 drajeuri

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul Autorizaţiei de punere de piaţă

RECKITT BENCKISER (ROMÂNIA) SRL

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 89-97, Corpul A

Etaj 5, sector 1, București, România

Fabricantul

Reckitt Benckiser Healthcare International Limited

Thane Road, Nottingham NG90 2DB, Marea Britanie

sau

RB NL Brands B.V.

Schiphol Boulevard 207, 1118 BH Schiphol, Olanda

Pentru orice informaţii despre acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii locali ai deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă:

Reckitt Benckiser România SRL

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 89-97, Et.5, Sector 1, Bucureşti, România

Tel: +4021 529 67 00

office-romania@rb.com

Acest prospect a fost revizuit în Martie, 2020.

Alte surse de informaţii

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Nurofen® 200 mg drajeuri x 12 drajeuri


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. GNC - MSM si Glucozamina 500 mg 90 capsule

  GNC - MSM si Glucozamina 500 mg 90 capsule

  179,00 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc furnizor
 2. Nutridef - Tuss cu aroma de zmeura 20pastile

  Nutridef - Tuss cu aroma de zmeura 20pastile

  24,11 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Solpadeine® Extra x 16 comprimate efervescente

  Solpadeine® Extra x 16 comprimate efervescente

  23,20 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Bioflu, 16 capsule moi, Biofarm

  Bioflu, 16 capsule moi, Biofarm

  14,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Diclofenac Fiterman 10 mg/g unguent x 50 g

  Diclofenac Fiterman 10 mg/g unguent x 50 g

  20,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Nurofen® Express 200 mg capsule moi x 20 capsule moi

  Nurofen® Express 200 mg capsule moi x 20 capsule ...

  31,09 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Nurofen® Raceala si Gripa 200mg/30mg x 12 comprimate filmate

  Nurofen® Raceala si Gripa 200mg/30mg x 12 compri...

  19,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Nurofen® Raceala si Gripa 200mg/30mg x 24 comprimate filmate

  Nurofen® Raceala si Gripa 200mg/30mg x 24 compri...

  37,58 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Nurofen Express Forte 400 mg, 20 capsule moi, Reckitt Benckiser

  Nurofen Express Forte 400 mg, 20 capsule moi, Reck...

  41,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre

  Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplas...

  25,97 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos