Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre

Cod: W66070001
Status:
Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre este un medicament antiinflamator, care amelioreaza simptome precum durerea, febra si inflamatia. Se indica pentru tratamentul simptomatic al durerii locale de la nivel muscular si articular.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

27,01 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre

Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre este un medicament antiinflamator, care amelioreaza simptome precum durerea, febra si inflamatia. Se indica pentru tratamentul simptomatic al durerii locale de la nivel muscular si articular.

Din gama Nurofen va recomandam si: Nurofen Express Forte 400.

Indicatii:

Substanta activa este ibuprofen. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care actioneaza prin schimbarea raspunsului organismului la durere, inflamatie si febra. Emplastrul medicamentos elibereaza ibuprofen la nivel local, in mod continuu, la locul durerii, timp de peste 24 de ore de la aplicare.

Nurofen se utilizeaza la adulti si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste, pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerii locale acute aparute in intinderi musculare sau luxatii in caz de traumatisme usoare localizate in apropierea articulatiilor membrelor superioare sau inferioare.

Mod de administrare:

Adulti si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste:

O doza este echivalentul unui emplastru medicamentos. Doza maxima pentru 24 de ore este de un emplastru medicamentos.

Destinat aplicarii cutanate, pe pielea intacta. Se recomanda spalarea si uscarea cu grija a zonei ce urmeaza a fi tratata inaintea aplicarii emplastrului.
Emplastrul poate fi aplicat in orice moment din zi sau din noapte, dar trebuie indepartat si inlocuit cu un nou emplastru, la aceeasi ora, in urmatoarea zi.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Nurofen daca:

 • sunteti alergic la ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre celelalte componente.
 • ati prezentat vreodata reactii alergice, cum sunt astm bronsic, respiratie suieratoare, mancarime, secretii nazale, eruptii pe piele, umflare, dupa ce ati luat medicamente care contin acid acetilsalicilic sau alte medicamente pentru durere si inflamatie (AINS).
 • sunteti in ultimele trei luni de sarcina.

In timp ce utilizati Nurofen

 • La primele semne de reactie la nivelul pielii (iritatie, exfoliere, usturime) sau alte semne ale unor reactii alergice, opriti tratamentul cu emplastrul medicamentos si adresati-va imediat medicului dumneavoastra.
 • Evitati expunerea zonei tratate la surse puternice de lumina naturala si/sau artificiala (spre exemplu lampile de bronzat) in timpul tratamentului si timp de o zi dupa inlaturarea emplastrului medicamentos, pentru a reduce riscul de sensibilitate la lumina.

Reactii adverse posibile:

Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile):

 • reactii la nivelul pielii cum sunt roseata, senzatie de arsura, mancarime, aparitie de vezicule, dureroase sau cu lichid;
 • astm bronsic, dificultati la respiratie, scurtare a respiratiei;
 • dureri de stomac sau alte afectiuni ale stomacului;
 • afectiuni ale rinichilor.

Sarcina si alaptarea:

Nu luati acest medicament daca sunteti in ultimele 3 luni de sarcina.

Discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua acest medicament daca sunteti in primele 6 luni de sarcina.

Nu se cunosc efecte nocive asociate tratamentului cu acest medicament in timpul alaptarii. Cu toate acestea, ca masura preventiva, nu aplicati emplastrul medicamentos direct pe san in cazul in care alaptati.

Compozitie:

 • Substanta activa este ibuprofen. Fiecare emplastru medicamentos contine 200 mg de ibuprofen.
 • Celelalte componente sunt: Stratul adeziv: Macrogol 400, macrogol 20000, levomentol, copolimer stiren-izopren-stiren, poliizobutilen, rosinhidrogenat de glicerolester, parafina lichida. Stratul suport adeziv: Folie de polietilentereftalat (PET). Film detasabil: Polietilentereftalat cu strat de silicon (PET)

Mod de prezentare: cutie cu 2 emplastre medicamentoase.

 

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri de muschi
AfectiuneInflamatii si dureri
SimptomeDurere de umar
Indicat pentruDureri de muschi
Compozitie produsIbuprofen
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator
adresabilitateUz general
Forma prezentarePlasturi
BrandReckitt Benckiser
Zona corpMuschi

Prospect Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR 

Nurofen 200 mg emplastru medicamentos 
Pentru utilizare la adulți și adolescenți cu vârsta de 16 ani și peste Ibuprofen 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. 
-  Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Nurofen şi pentru ce se utilizează 
 2. Ce trebuie să știţi înainte să utilizaţi Nurofen 
 3. Cum să utilizaţi Nurofen
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează Nurofen
 6. Conținutul ambalajului și alte informații 

1Ce este Nurofen şi pentru ce se utilizează 

Substanţa activă este ibuprofen. Ibuprofenul aparţine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care acţionează prin schimbarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie şi febră. Emplastrul medicamentos eliberează ibuprofen la nivel local, în mod continuu, la locul durerii, timp de peste 24 de ore de la aplicare. 

Nurofen se utilizează la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 16 ani și peste, pentru tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii locale acute apărute în întinderi musculare sau luxații în caz de traumatisme ușoare localizate în apropierea articulațiilor membrelor superioare sau inferioare. 

2. Ce trebuie să știţi înainte să utilizaţi Nurofen

Nu utilizaţi Nurofen dacă: 

 • dacă sunteţi alergic la ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).
 • dacă aţi prezentat vreodată reacţii alergice, cum sunt astm bronşic, respirație șuierătoare, mâncărime, secreţii nazale, erupţii pe piele, umflare, după ce aţi luat medicamente care conţin acid acetilsalicilic sau alte medicamente pentru durere şi inflamaţie (AINS).
 • dacă sunteţi în ultimele trei luni de sarcină

Nu utilizați Nurofen pe pielea cu leziuni (cum ar fi zgârieturi, tăieturi, arsuri), pielea infectată, pielea afectată de dermatită exudativă sau eczemă, pe ochi, pe buze sau pe mucoase

Atenţionări şi precauţii
Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza Nurofen dacă: 
·  aveţi sau aţi avut astm bronşic sau alergii
·  aveţi ulcer gastric, afecțiuni intestinale, cardiace, renale sau hepatice
·  sunteţi în primele 6 luni de sarcină sau alăptați

În timp ce utilizați Nurofen 

·  La primele semne de reacție la nivelul pielii (iritație, exfoliere, usturime) sau alte semne ale unor reacții alergice, opriți tratamentul cu emplastrul medicamentos și adresați-vă imediat medicului dumneavoastră. 
·  Raportați orice simptome abdominale neobișnuite (mai ales sângerări) medicului dumnevoastră. 
·  Dacă sunteți o persoană în vârstă ați putea fi mai predispus să aveți reacții adverse.
·  Dacă starea dumnevoastră nu se îmbunătățește, vă simțiți mai rău, sau apar alte simptome, adresați-vă medicului dumneavoastră. 
·  Evitați expunerea zonei tratate la surse puternice de lumină naturală și/sau artificială (spre exemplu lămpile de bronzat) în timpul tratamentului și timp de o zi după înlăturarea emplastrului medicamentos, pentru a reduce riscul de sensibilitate la lumină. 

Copii și adolescenți 

Acest medicament nu trebuie utilizat de către copiii sau adolescenții cu vârsta sub 16 ani. 

Nurofen împreună cu alte medicamente 
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau intenționați să luați orice alte medicamente, în special dacă luați oricare din următoarele: 

·  medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale 
·  medicamente pentru subţierea sângelui, cum este warfarina 
·  acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS)- utilizate pentru inflamaţie şi durere 

Sarcina şi alăptarea 
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament. 

Nu luaţi acest medicament dacă sunteți în ultimele 3 luni de sarcină.
Discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest medicament dacă sunteţi în primele 6 luni de sarcină. 

Nu se cunosc efecte nocive asociate tratamentului cu acest medicament în timpul alăptării. Cu toate acestea, ca măsură preventivă, nu aplicați emplastrul medicamentos direct pe sân în cazul în care alăptați. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Nu se cunosc. 

3. Cum să utilizaţi Nurofen 

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Doza recomandată
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 16 ani și peste: 

O doză este echivalentul unui emplastru medicamentos. Doza maximă pentru 24 de ore este de un emplastru medicamentos. 

Nu administrați acest medicament copiilor sau adolescenților sub 16 ani. 

Destinat aplicării cutanate, pe pielea intactă.
Se recomandă spălarea și uscarea cu grijă a zonei ce urmează a fi tratată înaintea aplicării emplastrului.
Emplastrul poate fi aplicat în orice moment din zi sau din noapte, dar trebuie îndepărtat și înlocuit cu un nou emplastru, la aceeași oră, în următoarea zi. 

Emplastrul este flexibil și adaptabil și, dacă este necesar, poate fi aplicat la nivelul sau în apropierea unei articulații și va permite mișcarea normală.

Nu: 
·  tăiați emplastrul, el trebuie aplicat întreg. 
·  aplicați pe pielea cu leziuni sau afectată. 
·  acoperiți cu alți plasturi sau haine/pansamente care nu lasă pielea „să respire”. 
·  udați emplastrul. 

Modul de aplicare: 

 1. Pentru a desface un emplastru medicamentos, rupeți sau tăiați plicul de-a lungul liniei punctate. 
 2. Îndepărtați învelișul protector din plastic marcat cu (A) și așezați partea adezivă a benzii în mijlocul zonei dureroase. 
 3. Îndepărtați învelișul protector din plastic marcat cu (B) și întinzându-l ușor, neteziți această parte a emplastrului medicamentos pe piele. 
 4. Îndepărtați învelișul protector din plastic marcat cu (C). 
 5. Întindeți ușor, neteziți restul emplastrului medicamentos pe pielea dumneavoastră. 

Durata tratamentului: 
Trebuie să folosiţi cât mai puţine doze, pentru cea mai scurtă perioadă de timp necesară pentru a ameliora simptomele. Nu folosiți acest medicament pentru mai mult de 5 zile, cu excepția cazului în care medicul dumnevoastră v-a sfătuit astfel. 

Dacă luaţi mai mult Nurofen decât trebuie 
Supradozajul accidental cu emplastrul medicamentos este puțin probabil. 

Adresaţi-vă imediat unui medic. Semnele de supradozaj pot include greață sau vărsături, dureri de stomac sau, mai rar, diaree. Este posibil să percepeți zgomote în urechi, să aveți dureri de cap sau sângerări gastro-intestinale. 

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

ÎNTRERUPEŢI ADMINISTRAREA acestui medicament şi solicitaţi ajutor medical dacă apar: 
·  semne de reacţii alergice precum astm bronşic, respiraţie şuierătoare inexplicabilă sau scurtare a respiraţiei, mâncărime, secreții nazale sau iritații ale pielii. 
·  semne de hipersensibilitate și reacții pe piele cum sunt roșeață, umflături, exfoliere, vezicule, descuamare sau ulcerații. 

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă observaţi una dintre următoarele reacţii adverse, sau orice alte reacţii care nu sunt menţionate: 

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile)

·  reacții la nivelul pielii cum sunt roșeață, senzație de arsură, mâncărime, apariție de vezicule, dureroase sau cu lichid; 
·  astm bronşic, dificultăți la respirație, scurtare a respiraţiei; 
·  dureri de stomac sau alte afecțiuni ale stomacului; 
·  afecțiuni ale rinichilor. 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/.
Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România
Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1
București 011478- RO
Tel: + 4 0757 117 259
Fax: +4 0213 163 497
e-mail: adr@anm.ro.
Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Nurofen 

A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. 

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe plic și pe cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

A nu se păstra la temperaturi peste 25°C (plic cu 2 emplastre).
A nu se păstra la temperaturi peste 30°C (plic cu 4 emplastre). 

A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină. 

Termenul de valabilitate din momentul desfacerii plicului: 6 luni. 

Nu aruncați emplastrul folosit în toaletă.
Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine Nurofen: 
Substanţa activă este ibuprofen. Fiecare emplastru medicamentos conţine 200 mg de ibuprofen.
Celelalte componente sunt: 

Stratul adeziv:
Macrogol 400, macrogol 20000, levomentol, copolimer stiren-izopren-stiren, poliizobutilen, rosinhidrogenat de glicerolester, parafină lichidă. 

Stratul suport adeziv:
Folie de polietilentereftalat (PET) 

Film detașabil:
Polietilentereftalat cu strat de silicon (PET) 

Cum arată Nurofen şi conţinutul ambalajului 

Emplastrul medicamentos este format dintr-un strat incolor, autoadeziv, fixat pe un suport flexibil țesut, de culoarea pielii, cu dimensiuni de 10 cm până la 14 cm, cu un film de protecție. 

Fiecare plic conține 2 sau 4 emplastre medicamentoase. 

Mărimi de ambalaj: cutii cu 2, 4, 6, 8 sau 10 emplastre medicamentoase.
Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate. 

Deţinătorul Autorizaţiei de punere de piaţă 
Reckitt Benckiser (România) S.R.L.
Strada Grigore Alexandrescu Nr. 89-97, Corpul A, etaj 5,
Sector 1, București, România 

Fabricant
Reckitt Benckiser Healthcare International Limited
Thane Road, Nottingham, Nottinghamshire, NG 90 2DB, Marea Britanie 

Acest medicament este autorizat în Statele Membre ale Spațiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale: 

 Belgia

 Nurofen Patch 200 mg pleister

 Franța

 Nurofenplast 200mg, emplâtre médicamenteux

 Germania

 Nurofen 24-Stunden Schmerzpflaster

 Irlanda

 Nurofen Durance 200mg Medicated Plaster

 Luxemburg

Nurofen Patch 200 mg Emplâtre médicamenteux

 Marea Britanie

 Nurofen Joint & Muscular Pain Relief 200mg Medicated Plaster

 România

 Nurofen 200 mg emplastru medicamentos

Acest prospect a fost revizuit în Februarie 2020. 

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Nurofen® 200 mg emplastru medicamentos x 2 emplastre


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Timburg Gel Forte pentru masaj 500 ml

  Timburg Gel Forte pentru masaj 500 ml

  21,32 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Ketifexin 50 mg granule pentru solutie orala in plic x 10 plicuri

  Ketifexin 50 mg granule pentru solutie orala in pl...

  26,65 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Elidor - Venotonic gel 175ml

  Elidor - Venotonic gel 175ml

  31,71 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Bongen 10ml 10fiole buvabile

  Bongen 10ml 10fiole buvabile

  83,97 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. DVR Pharm - Turmeric 3X pachet 60caps + 30caps

  DVR Pharm - Turmeric 3X pachet 60caps + 30caps

  64,28 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Nurofen® pentru copii 2 ani+ 125 mg supozitoare x 10 supozitoare

  Nurofen® pentru copii 2 ani+ 125 mg supozitoare x...

  20,67 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Gaviscon Mentol x 16 comprimate masticabile

  Gaviscon Mentol x 16 comprimate masticabile

  14,13 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Nurofen® Raceala si Gripa 200mg/30mg x 12 comprimate filmate

  Nurofen® Raceala si Gripa 200mg/30mg x 12 compri...

  23,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Strepsils® Lemon fara zahar x 24 pastile

  Strepsils® Lemon fara zahar x 24 pastile

  23,64 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Gaviscon Mentol suspensie orala in plic x 12 plicuri

  Gaviscon Mentol suspensie orala in plic x 12 plicu...

  26,69 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos