Facebook Pixel

Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri

Cod: W59753001
Brand: Terapia
Status:
Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri este un medicament care amelioreaza simptome precum durerea, febra si inflamatia. Se indica in caz de raceala si gripa, stari febrile si dureri cu diferite localizari.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

12,61 Lei TVA inclus

Descriere Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri

Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri este un medicament care amelioreaza simptome precum durerea, febra si inflamatia. Se indica in caz de raceala si gripa, stari febrile si dureri cu diferite localizari.

Indicatii:

PADUDEN Forte contine ibuprofen care apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Antiinflamatoarele nesteroidiene modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.

PADUDEN Forte este utilizat pentru ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata: dureri de cap inclusiv cele de tip migrena, dureri de spate, dureri musculare, dureri de dinti, dureri articulare, dureri menstruale. De asemenea, se poate utiliza in caz de febra asociata cu raceala sau gripa.

Mod de administrare:

Adulti si adolescenti (varsta peste 12 ani):
Doza initiala este de 400 mg ibuprofen de 3 ori pe zi, la nevoie. Dozele trebuie administrate la un interval de cel putin 6 ore.

Nu trebuie depasita o doza totala de 1200 mg intr-un interval de 24 de ore. Drajeurile de PADUDEN Forte se inghit intregi, cu un pahar cu apa, de preferat dupa masa.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati PADUDEN Forte daca:

 • sunteti alergic la ibuprofen, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
 • ati avut oricand in trecut bronhospasm (respiratie dificila), rinita, urticarie dupa tratamentul cu acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene;
 • aveti sau ati avut ulcer gastro-duodenal, hemoragie gastro-intestinala, colita ulceroasa;
 • aveti insuficienta cardiaca, renala sau hepatica severa;
 • aveti afectiuni care determina o tendinta crescuta de sangerare.

PADUDEN Forte 400 mg contine lactoza monohidrat si zahar. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

Reactii adverse posibile:

Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): eruptii pe piele; senzatie de ameteala sau oboseala; dureri de stomac, indigestie, diaree, senzatie de rau, varsaturi, flatulenta, constipatie; scaune negre.

Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane): somnolenta; anxietate; furnicaturi sau intepaturi; dificultati de somn; urticarie; reducerea functiei ficatului, rinichilor; rinita; inflamarea mucoasei stomacului; dificultati la respiratie, respiratie suieratoare sau tuse, astm sau agravarea astmului; tinitus; vertij; reactie alergica grava.
 
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane): senzatie de depresie sau confuzie; edem; pierderea vederii; modificari ale numarului de celule din sange; reactii alergice grave care determina dificultati de respiratie sau ameteala.

Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): insuficienta hepatica; insuficienta cardiaca; infarct miocardic; inflamatia pancreasului; tensiune arteriala crescuta.

Sarcina si alaptarea:

Utilizarea PADUDEN Forte in timpul sarcinii si alaptarii trebuie evitata.

PADUDEN Forte nu trebuie utilizat in ultima parte a sarcinii (ultimele 3 luni de sarcina) si se poate administra in primele 6 luni de sarcina numai la recomandarea medicului dumneavoastra.

Compozitie:

 • Substanta activa este ibuprofen. Fiecare drajeu contine ibuprofen 400 mg.
 • Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, povidona, amidon de porumb, talc, croscarmeloza sodica, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, zahar, dioxid de titan (E 171), ceara carnauba, ceara de albine.

Mod de prezentare: cutie cu 12 drajeuri.

 

 

 

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri de muschi
Prospect

Prospect: Informaţii pentru utilizator

PADUDEN Forte 400 mg drajeuri

Ibuprofen

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect:

 1. Ce este PADUDEN Forte şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi PADUDEN Forte

 3. Cum să utilizaţi PADUDEN Forte

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează PADUDEN Forte

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.              Ce este PADUDEN Forte şi pentru ce se utilizează

PADUDEN Forte conţine ibuprofen care aparţine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Antiinflamatoarele nesteroidiene modifică răspunsul organismului la durere, inflamaţie şi febră.

PADUDEN Forte este utilizat pentru ameliorarea durerilor de intensitate uşoară până la moderată: dureri de cap inclusiv cele de tip migrenă, dureri de spate, dureri musculare, dureri de dinţi, dureri articulare, dureri menstruale. De asemenea, se poate utiliza în caz de febră asociată cu răceală sau gripă.

Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

2.              Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi PADUDEN Forte

Nu utilizaţi PADUDEN Forte

 • dacă sunteţi alergic la ibuprofen, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6). O reacţie alergică poate include erupţii cutanate, mâncărimi, umflarea feţei, buzelor, limbii, mâinilor/picioarelor sau dificultăţi în respiraţie.

 • dacă aţi avut oricând în trecut bronhospasm (respiraţie dificilă), rinită, urticarie după tratamentul cu acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene;

 • dacă aveţi sau aţi avut ulcer gastro-duodenal, hemoragie gastro-intestinală, colită ulceroasă;

 • dacă aveţi insuficienţă cardiacă severă;

 • dacă aveţi insuficienţă renală severă;

 • dacă aveţi insuficienţă hepatică severă;

 • dacă aveţi afecţiuni care determină o tendinţă crescută de sângerare;

 • dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi PADUDEN Forte, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

 • dacă aveți anumite tulburări ale sistemului imunitar (boală mixtă de ţesut conjunctiv și lupus eritematos sistemic (LES), condiție a sistemului imunitar care afectează țesutul conjunctiv având ca rezultat dureri articulare, modificarea culorii pielii și tulburări ale altor organe) acestea pot avea un risc crescut de apariţie a meningitei

 • dacă aveţi boli inflamatorii intestinale, antecedente de ulcer gastric;

 • dacă aveţi afectarea funcţiei renale şi/sau hepatice;

 • dacă aveţi astm bronşic rinită cronică (nas înfundat şi care curge în mod cronic) sau boală alergică, având în vedere că PADUDEN Forte poate cauza dificultăţi la respiraţie, urticarie sau o reacţie alergică severă dacă aveţi oricare din cele enumerate mai sus;

 • dacă aveţi tulburări ale coagulării sângelui sau urmaţi tratament cu medicamente care reduc formarea cheagurilor de sânge.

Medicamentele antiinflamatoare/ȋmpotriva durerii cum este ibuprofenul pot fi asociate cu un risc uşor crescut de infarct miocardic sau de accident vascular cerebral, în special dacă sunt utilizate în doze mari. Nu depăşiţi doza recomandată sau durata tratamentului.

Trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul ȋnainte de a lua PADUDEN Forte în cazul în care:

 • aveţi probleme ale inimii inclusiv insuficienţă cardiacă, angină pectorală (dureri ȋn piept), sau dacă aţi avut un infarct miocardic, intervenţie chirurgicală pentru by-pass, boală arterială periferică (circulaţie redusă a sângelui la nivelul picioarelor sau tălpilor, din cauza ȋngustării sau blocării arterelor) sau orice tip de accident vascular cerebral (inclusiv "accident vascular cerebral minor" sau accident ischemic tranzitor "AIT").

 • aveţi tensiune arterială mare, diabet zaharat, concentraţii crescute de colesterol ȋn sânge, istoric familial de boli ale inimii sau de accident vascular cerebral sau dacă sunteţi fumător.

Asemenea altor medicamente antiinflamatoare, PADUDEN Forte poate masca semnele unei infecţii.

În cazul apariţiei tulburărilor de vedere, utilizarea ibuprofenului trebuie întreruptă şi se recomandă efectuarea unui control oftalmologic.

Se recomandă precauție la pacienții deshidratați datorită riscului de apariție a insuficienței renale.

Ce medicamente trebuie să evitaţi când luaţi acest medicament?

Unele medicamente care sunt anticoagulante (acţionează împotriva coagulării sângelui) (de exemplu acid acetilsalicilic/aspirină, warfarină, ticloplidină), unele medicamente care acţionează împotriva tensiunii arteriale crescute (inhibitori de enzimă de conversie a angiotensinei de exemplu captopril, medicamente blocante cum este atenolol, antagoniştii de angiotensină II cum este losartan) şi alte medicamente pot afecta sau pot fi afectate de tratamentul cu ibuprofen. Prin urmare cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza ibuprofen împreună cu alte medicamente.

Copii şi adolescenţi

PADUDEN Forte nu se utilizează la copii cu vârsta sub 12 ani.

La copii cu vârsta sub 12 ani se recomandă utilizarea unor forme farmaceutice adecvate. Există un risc de insuficiență renală la copii și adolescenţi deshidrataţi.

PADUDEN Forte împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.

Medicul va decide dacă este sigur să luaţi PADUDEN Forte cu alte medicamente. PADUDEN Forte poate influenţa sau poate fi influenţat de alte medicamente. De exemplu:

 • diuretice (medicamente care cresc cantitatea de urină eliminată);

 • glicozide cardiace cum este digoxin utilizat pentru tratamentul afecţiunilor inimii;

 • zidovudină (un medicament antiviral);

 • steroizi (utilizaţi in tratamentul afecţiunilor antiinflamatorii);

 • metotrexat (utilizat ȋn tratamentul anumitor cancere şi a artritei reumatoide);

 • medicamente cunoscute ca imunosupresoare cum sunt ciclosporina şi tacrolimus (utilizate pentru supresia răspunsului imun);

 • medicamente cunoscute ca ISRS, utilizate pentru tratamentul depresiei;

 • antibiotice numite chinolone cum este ciprofloxacin;

 • aminoglicozide (un antibiotic);

 • mifepristonă;

 • orice alte medicamente care conţin ibuprofen cum sunt cele cumpărate fără prescripţie medicală;

 • orice alt medicament ȋmpotriva durerii inclusiv acidul acetilsalicilic;

 • colestiramina, un medicament utilizat pentru reducerea colesterolului;

 • medicamente cunoscute ca sulfonilureice cum este glibenclamida (utilizata pentru tratamentul diabetului zaharat);

 • voriconazol sau fluconazol (medicamente antifungice);

 • ginkgo biloba, un medicament pe bază de plante (creşte tendinţa la sângerare dacă ȋl luaţi ȋmpreună cu ibuprofen).

Alte medicamente pot influenţa sau pot fi influenţate de tratamentul cu PADUDEN Forte. De aceea, întotdeauna trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza PADUDEN Forte împreună cu alte medicamente.

PADUDEN Forte împreună cu alimente şi băuturi

Drajeurile se înghit întregi, cu un pahar cu apă, preferabil după masă.

Dacă este posibil, trebuie să nu consumaţi alcool etilic în timpul tratamentului cu PADUDEN Forte, deoarece reacţiile adverse, în special cele care afectează tractul gastro-intestinal sau sistemul nervos central, sunt accentuate.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Utilizarea PADUDEN Forte ȋn timpul sarcinii şi alăptării trebuie evitată.

PADUDEN Forte nu trebuie utilizat ȋn ultima parte a sarcinii (ultimele 3 luni de sarcină) şi se poate administra ȋn primele 6 luni de sarcină numai la recomandarea medicului dumneavoastră.

PADUDEN Forte aparţine unui grup de medicamente (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea tratamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

PADUDEN Forte poate determina ameţeli şi somnolenţă, reacţii care pot influenţa capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

PADUDEN Forte 400 mg conţine lactoză monohidrat şi zahăr

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

3.              Cum să utilizaţi PADUDEN Forte

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi şi adolescenţi (vârsta peste 12 ani):

Doza iniţială este de 400 mg ibuprofen de 3 ori pe zi, la nevoie. Dozele trebuie administrate la un interval de cel puţin 6 ore.

Nu trebuie depăşită o doză totală de 1200 mg într-un interval de 24 de ore.

Drajeurile de PADUDEN Forte se înghit întregi, cu un pahar cu apă, de preferat după masă.

Dacă la adolescenţi (vârsta peste 12 ani) acest medicament este necesar mai mult de 3 zile, sau dacă simptomele se agravează trebuie consultat un medic.

Copii cu vârsta sub 12 ani

PADUDEN Forte nu este indicat la copii cu vârsta sub 12 ani, pentru aceştia fiind disponibile forme farmaceutice adecvate vârstei.

Trebuie să întrerupeţi tratamentul cu PADUDEN Forte şi să vă prezentaţi la medic dacă simptomele persistă sau se agravează după 3 zile.

Dacă utilizaţi mai mult PADUDEN Forte decât trebuie

Dacă ați luat mai mult PADUDEN Forte decât trebuie sau dacă copiii au luat medicamentul în mod accidental, adresați-vă imediat unui medic sau mergeți la cel mai apropiat spital pentru o evaluare a riscului existent și pentru sfaturi privind măsurile care trebuie luate.

Simptomele pot include greață, dureri abdominale, vărsături (pot conține urme de sânge), dureri de cap, țiuituri în urechi, dezorientare și mișcări oscilatorii ale ochilor. În cazul intoxicației grave s-au raportat următoarele simptome: somnolență, dureri în piept, palpitații, pierderea cunoștinței, convulsii (în special la copii), slăbiciune și amețeală, sânge în urină, senzație de corp rece și probleme respiratorii.

Dacă uitaţi să utilizaţi PADUDEN Forte

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.              Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Medicamentele precum PADUDEN Forte pot fi asociate cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral.

Încetaţi să utilizaţi PADUDEN Forte şi contactaţi imediat un medic în cazul în care apar următoarele reacţii adverse:

 • semne ale meningitei aseptice cum sunt durere de cap severă, febră, rigiditatea cefei sau intoleranţă la lumină

 • semne ale sângerării intestinale cum sunt: sânge ȋn scaun, scaune de culoare neagră, vărsături cu sânge sau ȋn zaţ de cafea

Spuneţi medicului şi ȋncetaţi să utilizaţi PADUDEN Forte daca aveti:

 • Dureri de stomac inexplicabile (dureri abdominale) sau alte simptome de stomac, indigestie, arsuri la stomac, senzație de rău și /sau vărsături

 • Respirație şuierătoare inexplicabilă, dificultăți de respirație, erupție cutanată, mâncărime sau vânătăi (acestea pot fi simptomele unei reacții alergice)

 • Ȋngălbenirea ochilor și/sau a pielii (icter)

 • Dureri în gât severe cu febră mare (acestea pot fi simptomele unei afecţiuni cunoscută sub numele de agranulocitoză)

 • Vedere încețoșată sau perturbată (afectare vizuală) sau vederea/auzirea de lucruri ciudate (halucinații)

 • Retenție de lichide, de exemplu umflarea gleznelor (acest lucru poate fi un semn de probleme la rinichi)

 • Erupție cutanată severă generalizată (sindrom Stevens-Johnson și eritem polimorf, simptomele includ erupții cutanate severe, vezicule pe piele, inclusiv în interiorul gurii, nasului și la nivelul organelor genitale, precum și descuamarea pielii care poate fi însoțită de simptome cum sunt durere, dureri de cap și febră).

 • Poate să apară o reacție cutanată gravă cunoscută sub numele de sindrom DRESS. Simptomele sindromului DRESS includ: erupție cutanată, febră, inflamarea ganglionilor limfatici și eozinofile crescute (un tip de celule albe din sânge).

Medicamente, cum este PADUDEN Forte, au fost asociate în cazuri excepționale cu probleme severe ale pielii la pacienții cu varicella.

Alte reacţii adverse

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane)

 • erupţii pe piele

 • senzație de amețeală sau oboseală

 • dureri de stomac, indigestie, diaree, senzație de rău, vărsături, flatulenţă, constipație

 • cefalee - dacă acest lucru se întâmplă în timp ce luați acest medicament este este important să nu luați alte medicamente pentru durere

 • scaune negre

 • scaune cu sânge

 • vărsături cu sânge

Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane)

 • somnolență

 • anxietate

 • furnicături sau ȋnţepături

 • dificultăți de somn

 • urticarie, mâncărime

 • sensibilitatea pielii la lumină

 • tulburări vizuale, probleme de auz

 • hepatită, îngălbenirea pielii sau ochilor, reducerea funcției ficatului

 • reducerea funcției rinichilor, inflamarea rinichilor, insuficiență renală

 • strănut, nas ȋnfundat, senzație de mâncărime sau secreţii ȋn nas (rinită)

 • inflamarea mucoasei stomacului

 • vânătăi mici pe piele sau în interiorul gurii, nasului sau urechilor

 • dificultăți la respiraţie, respirație șuierătoare sau tuse, astm sau agravarea astmului

 • sunete în urechi (tinitus)

 • senzație de amețeală sau ȋnvârtire (vertij)

 • ulceratii la nivelul gurii

 • reacţie alergică gravă care determină umflarea feței sau a gâtului

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane)

 • senzație de depresie sau confuzie

 • retenție de lichide (edem)

 • pierderea vederii

 • modificări ale numărului de celule din sânge - primele semne sunt: febră, durere ȋn gât, ulcere la nivelul gurii, simptome asemănătoare gripei, senzație de oboseală, sângerare din nas și piele

 • reducerea numărului de celule sanguine (anemie)

 • reacții alergice grave care determină dificultăți de respirație sau amețeală

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane)

 • insuficienţă hepatică

 • insuficienţă cardiacă

 • infarct miocardic

 • inflamația pancreasului

 • tensiune arterială crescută

Cu frecvenţă necunoscută: frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile

 • agravarea colitei ulcerative sau a bolii Crohn (inflamația colonului)

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.          Cum se păstrează PADUDEN Forte 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 30ºC, în ambalajul original.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.          Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine PADUDEN Forte

 • Substanţa activă este Fiecare drajeu conţine ibuprofen 400 mg.

 • Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, povidonă K30, amidon de porumb, talc, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, zahăr, dioxid de titan (E 171), ceară carnauba, ceară de albine.

Cum arată PADUDEN Forte şi conţinutul ambalajului

PADUDEN Forte se prezintă sub formă de drajeuri alungite, biconvexe, de culoare albă. Cutie cu un blister din PVC-PVDC/Al a 12 drajeuri.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

Terapia SA

Str. Fabricii nr. 124, Cluj Napoca, România

Fabricantul

US PHARMACIA Sp.z o.o.

Ul. Ziebicka 40, 50-507 Wroclaw, Polonia

Pentru orice informaţii referitoare la acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă.

Acest prospect a fost revizuit în Septembrie 2019. 

Alte surse de informaţii

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/

AfectiuneFebra
SimptomeDurere de cap (cefalee)
Indicat pentruDureri de muschi
Compozitie produsIbuprofen
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator, Antipiretic
adresabilitateUz general
Forma prezentareDrajeuri
BrandTerapia
Zona corpSistemic
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Paduden® Forte 400 mg x 12 drajeuri


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Hepiflor Probiotic Pentru Bebelusi Si Copii X 10 pl

  Hepiflor Probiotic Pentru Bebelusi Si Copii X 10 p...

  15,30 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. Hepiflor Probiotic 10caps.

  Hepiflor Probiotic 10caps.

  13,88 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Tonico Vita 30caps.moi

  Tonico Vita 30caps.moi

  13,32 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Paduden® Rapid 200 mg x 10 comprimate filmate

  Paduden® Rapid 200 mg x 10 comprimate filmate

  10,22 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Faringosept® 10mg x 10 comprimate de supt

  Faringosept® 10mg x 10 comprimate de supt

  9,98 Lei TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Physiomer spray jet normal 135ml

  Physiomer spray jet normal 135ml

  21,84 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. Lyprinol - Complex lipidic marin 60caps

  Lyprinol - Complex lipidic marin 60caps

  135,90 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Orocalmin cu aroma de lamaie 3 mg x 20 pastile

  Orocalmin cu aroma de lamaie 3 mg x 20 pastile

  14,19 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Narivent - Spray nazal 20ml

  Narivent - Spray nazal 20ml

  30,40 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Carmol Junior x 100 ml

  Carmol Junior x 100 ml

  15,58 Lei TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu