Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

a:7:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_combine";s:9:"attribute";N;s:8:"operator";N;s:5:"value";s:1:"1";s:18:"is_value_processed";N;s:10:"aggregator";s:3:"all";s:10:"conditions";a:2:{i:0;a:7:{s:4:"type";s:42:"salesrule/rule_condition_product_subselect";s:9:"attribute";s:3:"qty";s:8:"operator";s:2:">=";s:5:"value";s:1:"2";s:18:"is_value_processed";N;s:10:"aggregator";s:3:"any";s:10:"conditions";a:1:{i:0;a:5:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_product";s:9:"attribute";s:15:"promo_categorie";s:8:"operator";s:2:"[]";s:5:"value";a:1:{i:0;s:4:"8450";}s:18:"is_value_processed";b:0;}}}i:1;a:5:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_address";s:9:"attribute";s:10:"country_id";s:8:"operator";s:2:"==";s:5:"value";s:2:"RO";s:18:"is_value_processed";b:0;}}}

Magnerot® 500 mg x 100 comprimate

Magnerot® 500 mg x 100 comprimate se administreaza pentru corectarea deficitului de magneziu si ameliorarea simptomelor cauzate de acesta.
Cod: W04048002
Brand: Worwag

65 29 lei

Pret cu TVA

Acest produs face parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si poate fi livrat doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile sunt confidentiale Transport gratuit Impachetare sigura Taxa unica de trasport

Descriere Magnerot® 500 mg x 100 comprimate

Magnerot® 500 mg x 100 comprimate se administreaza pentru corectarea deficitului de magneziu si ameliorarea simptomelor cauzate de acesta.

Indicatii:

Magnerot este un medicament ce contine ca substanta activorotatul de magneziu.
Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic 
si necrozei miocardice, in tratamentul anginei pectorale, dacaceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arterita si arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

Mod de administrare:

Pentru refacerea depozitelor de magneziu

Dacnu veste prescris altfel, luati timp de o saptamana, cate 2 comprimate Magnerot (1g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. In continuare, trebuie administrate   2-3 comprimate Magnerot (1-1,5g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati Magnerot daca:

 • sunteti alergic (hipersensibil) la orotatul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot;
 • aveti afectiuni ale rinichilor sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Tulburarile atribuite deficitului de magneziu pot avea, de asemenea, alte cauze. Daca utilizati Magnerot si constatati ca prezentati in continuare simptomele severe ale deficitului de magneziu, adresati-va medicului dumneavoastra.

Reactii adverse posibile:

Foarte rare (afecteazmai puțin de 1 din 10000 utilizatori): aparitia scaunelor moi sau a diareei la administrarea dozelor mari.

Sarcina si alaptarea:

Utilizarea Magnerot in perioada de sarcina sau alaptare nu este contraindicata. Dimpotriva, se recomanda administrarea de produse ce contin magneziu in timpul sarcinii si alaptarii.

Compozitie:

 • Substanta activa este orotatul de magneziu dihidrat. Fiecare comprimat contine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu).
 • Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloza sodica, celuloza microcristalina, amidon de porumb, povidona K 30, lactoza monohidrat, ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu.

Mod de prezentare: cutie cu 5 blistere a cate 20 comprimate.

 


Intelegem cat de important este pentru tine sa fii corect informat si te asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  

Iti multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalezi eventuale erori pe adresa comenzi@mattca.ro

Informatii aditionale Magnerot® 500 mg x 100 comprimate

Afectiune Sistem cardio-vascular
Concentratie 500mg
Simptome Palpitatii (batai rapide ale inimii)
Indicat pentru Durere in jurul inimii (angina pectorala)

Prospect Magnerot® 500 mg x 100 comprimate

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Magnerot 500 mg comprimate 
orotat de magneziu dihidrat 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
- Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 3 săptămâni nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Magnerot şi pentru ce se utilizează
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Magnerot
 3. Cum să utilizaţi Magnerot
 4. Reacţii adverse posibile
 5. Cum se păstrează Magnerot
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

1. Ce este Magnerot şi pentru ce se utilizează 

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.
Magnerot este indicat în profilaxia infarctului miocardic şi necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterită şi arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare. 

2. Ce trebuie să știți înainte să utilizaţi Magnerot 

Nu utilizaţi Magnerot 
- dacă sunteţi alergic la substanța activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)
- dacă aveţi afecţiuni ale rinichilor sau în prezenţa diatezei litiazice renale (calculi urinari alcătuiţi din fosfat de calciu, magneziu, amoniu). 

Atenționări și precauții 
Tulburările atribuite deficitului de magneziu pot avea, de asemenea, alte cauze. Dacă utilizaţi Magnerot şi constataţi că prezentaţi în continuare simptomele severe ale deficitului de magneziu, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. 

Magnerot împreună cu alte medicamente 
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizați orice alte medicamente.
Aceasta deoarece Magnerot poate influenţa modul în care acţionează unele medicamente. De asemenea, unele medicamente pot influenţa modul în care acţionează Magnerot. 

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente. Acţiunea lor poate fi influenţată de Magnerot: 
-  medicamente ce conţin fer; trebuie luat în considerare faptul că magneziul poate afecta absorbţia de fer. 
În acest caz se indică respectarea unui interval de 2-3 ore între administrarea de produse ce conţin magneziu sau fer. 
-  magneziul inhibă, de asemenea, absorbţia medicamentelor ce conţin tetracicline, ca şi pe a celor ce conţin florură de sodiu când se administrează concomitent. De aceea se recomandă ca administrarea lor să se facă la interval de 2-3 ore. 

Dacă vă aflaţi în oricare dintre situaţiile de mai sus (sau nu sunteţi sigur), adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua Magnerot. 

Magnerot împreună cu alimente, băuturi şi alcool 
Trebuie evitat consumul de alcool etilic în timpul tratamentului cu Magnerot deoarece creşte eliminarea magneziului şi inhibă absorbţia sa în organism.
Magnerot poate fi luat cu sau fără alimente. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea 
Utilizarea Magnerot în perioada de sarcină sau alăptare nu este contraindicată. Dimpotrivă, se recomandă administrarea de produse ce conţin magneziu în timpul sarcinii şi alăptării. 

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Magnerot nu vă afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Magnerot conține lactoză monohidrat. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenționat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebați înainte de a lua acest medicament. 

3. Cum să utilizați Magnerot 

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Doze 
Pentru refacerea depozitelor de magneziu 
Dacă nu vă este prescris altfel, luaţi timp de o săptămână, câte 2 comprimate Magnerot (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. În continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1,5 g orotat de magneziu dihidrat) pe zi. 

Mod de administrare
Luaţi comprimatele de Magnerot întregi, cu puţin lichid, înainte sau odată cu mesele. 

Durata tratamentului
Durata tratamentului trebuie să fie de cel puţin 6 săptămâni, însă Magnerot poate fi administrat şi timp mai îndelungat. 

Dacă utilizați mai mult Magnerot decât trebuie 
Adresaţi-vă imediat unui medic sau mergeţi la cel mai apropiat serviciu de urgenţe al unui spital. Luaţi cu dumneavoastră cutia medicamentului. Aceasta ajută medicul să ştie ce aţi luat. 

Dacă uitați să utilizaţi Magnerot 
Dacă omiteţi o doză, luaţi doza următoare ca de obicei. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. 

Dacă încetaţi să utilizați Magnerot 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Reacţiile adverse raportate la utilizarea Magnerot sunt: 

Foarte rare (afectează mai puțin de 1 din 10000 utilizatori) 

 • apariţia scaunelor moi sau a diareei la administrarea dozelor mari. 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Magnerot 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare. 

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conținutul ambalajului și alte informații 

Ce conţine Magnerot 
-  Substanţa activă este orotatul de magneziu dihidrat. Fiecare comprimat conţine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu). 
-  Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloză sodică, celuloză microcristalină, amidon de porumb, povidonă K 30, lactoză monohidrat, ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu. 

Cum arată Magnerot şi conţinutul ambalajului 
Magnerot sunt comprimate rotunde, de culoare albă, biplane, cu margini rotunjite, având un şanţ median pe una din feţe (nu are rol de divizare în două doze egale), cu diametrul de aproximativ 13 mm. 

Cutie cu 2 blistere PVC-PVdC/Al a câte 10 comprimate 
Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a câte 10 comprimate 
Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a câte 20 comprimate 
Cutie cu 10 blistere PVC-PVdC/Al a câte 20 comprimate 
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate
Cutie cu 5 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate
Cutie cu 5 blistere PVC/Al a câte 20 comprimate 
Cutie cu 10 blistere PVC/Al a câte 20 comprimate 

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate. 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricanții 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă 
Wörwag Pharma GmbH & Co. KG
Calwer Str. 7, 71034 Böblingen, Germania 

Fabricanţii
MAUERMANN ARZNEIMITTEL KG
Heinrich Knote Strasse 2, 82343 Pöcking, Germania 

S.C. Magistra C&C S.R.L.
B-dul Aurel Vlaicu nr. 82A, cod 900055
Constanţa, Jud. Constanţa, România 

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG
Calwer Str. 7, 71034 Böblingen, Germania 

Pentru orice informații despre acest medicament, vă rugăm să contactați reprezentanța locală a deținătorului autorizației de punere pe piață. 

Acest prospect a fost aprobat în iunie 2019. 

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/ 

Citeste mai mult

Review-uri si Pareri Magnerot® 500 mg x 100 comprimate

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi Magnerot® 500 mg x 100 comprimate ? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Produs

Produse similare

Recomandam produsele

Cele mai cumparate produse

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara retetasuplimente alimentarevitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmentice si dermatocosmeticeproduse pentru bebelusitehnica si aparatura medicala

Beneficiile mattca.ro:

 • Transport gratuit la comenzi de peste 230 de lei
 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 16,9 lei
 • Livrarea in 32 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog