Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Magnerot, 100 comprimate, 500 mg, Worwag Pharma

Cod: W04048002
Brand: Worwag
Status:
Magnerot® 500 mg x 100 comprimate se administreaza pentru corectarea deficitului de magneziu si ameliorarea simptomelor cauzate de acesta.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

70,31 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Magnerot, 100 comprimate, 500 mg, Worwag Pharma

Magnerot® 500 mg x 100 comprimate se administreaza pentru corectarea deficitului de magneziu si ameliorarea simptomelor cauzate de acesta.

Dintre vitaminele si mineralele fara reteta care contin magneziu va mai recomandam:

Indicatii:

Magnerot este un medicament ce contine ca substanta activa orotatul de magneziu.
Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice, in tratamentul anginei pectorale, daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arterita si arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

Mod de administrare:

Pentru refacerea depozitelor de magneziu

Daca nu va este prescris altfel, luati timp de o saptamana, cate 2 comprimate Magnerot (1g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. In continuare, trebuie administrate   2-3 comprimate Magnerot (1-1,5g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati Magnerot daca:

 • sunteti alergic (hipersensibil) la orotatul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot;
 • aveti afectiuni ale rinichilor sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Tulburarile atribuite deficitului de magneziu pot avea, de asemenea, alte cauze. Daca utilizati Magnerot si constatati ca prezentati in continuare simptomele severe ale deficitului de magneziu, adresati-va medicului dumneavoastra.

Reactii adverse posibile:

Foarte rare (afecteaza mai puțin de 1 din 10000 utilizatori): aparitia scaunelor moi sau a diareei la administrarea dozelor mari.

Sarcina si alaptarea:

Utilizarea Magnerot in perioada de sarcina sau alaptare nu este contraindicata. Dimpotriva, se recomanda administrarea de produse ce contin magneziu in timpul sarcinii si alaptarii.

Compozitie:

 • Substanta activa este orotatul de magneziu dihidrat. Fiecare comprimat contine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu).
 • Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloza sodica, celuloza microcristalina, amidon de porumb, povidona K 30, lactoza monohidrat, ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu.

Mod de prezentare: cutie cu 5 blistere a cate 20 comprimate.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDurere in jurul inimii (angina pectorala)
AfectiuneSistem cardio-vascular
vitamine_si_mineraleMagneziu
Tip produsFara zahar
SimptomePalpitatii (batai rapide ale inimii)
Promo Iconpret redus
Indicat pentruDurere in jurul inimii (angina pectorala)
Functie produsProtector al sistemului nervos, Protector cardio-vascular
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate
Concentratie500mg
BrandWorwag
Zona corpSistemic

Prospect Magnerot, 100 comprimate, 500 mg, Worwag Pharma

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Magnerot 500 mg comprimate

orotat de magneziu dihidrat

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

 • Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice  reacţii  adverse,  adresaţi-vă  medicului  dumneavoastră  sau farmacistului.

Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă după 3 săptămâni nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Magnerot şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Magnerot

 3. Cum să utilizaţi Magnerot

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează Magnerot

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.             Ce este Magnerot şi pentru ce se utilizează

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.

Magnerot este indicat în profilaxia infarctului miocardic şi necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterită şi arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

2.             Ce trebuie să știți înainte să utilizaţi Magnerot

Nu utilizaţi Magnerot

 • dacă sunteţi alergic la substanța activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la 6)

 • dacă aveţi afecţiuni ale rinichilor sau în prezenţa diatezei litiazice renale (calculi urinari alcătuiţi din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Atenționări și precauții

Tulburările atribuite deficitului de magneziu pot avea, de asemenea, alte cauze. Dacă utilizaţi Magnerot şi constataţi că prezentaţi în continuare simptomele severe ale deficitului de magneziu, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Magnerot împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizați orice alte medicamente.

Aceasta deoarece Magnerot poate influenţa modul în care acţionează unele medicamente. De asemenea, unele medicamente pot influenţa modul în care acţionează Magnerot.

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente. Acţiunea lor poate fi influenţată de Magnerot:

 • medicamente ce conţin fer; trebuie luat în considerare faptul că magneziul poate afecta absorbţia de În acest caz se indică respectarea unui interval de 2-3 ore între administrarea de produse ce conţin magneziu sau fer.

 • magneziul inhibă, de asemenea, absorbţia medicamentelor ce conţin tetracicline, ca şi pe a celor ce conţin florură de sodiu când se administrează De aceea se recomandă ca administrarea lor să se facă la interval de 2-3 ore.

Dacă vă aflaţi în oricare dintre situaţiile de mai sus (sau nu sunteţi sigur), adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua Magnerot.

Magnerot împreună cu alimente, băuturi şi alcool

Trebuie evitat consumul de alcool etilic în timpul tratamentului cu Magnerot deoarece creşte eliminarea magneziului şi inhibă absorbţia sa în organism.

Magnerot poate fi luat cu sau fără alimente.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Utilizarea Magnerot în perioada de sarcină sau alăptare nu este contraindicată. Dimpotrivă, se recomandă administrarea de produse ce conţin magneziu în timpul sarcinii şi alăptării.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Magnerot nu vă afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Magnerot conține lactoză monohidrat. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenționat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebați înainte de a lua acest medicament.

Magnerot conține sodiu mai puțin de 1 mmol (23 mg) per doză, adică practic „nu conține sodiu”.

3.             Cum să utilizați Magnerot

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doze

Pentru refacerea depozitelor de magneziu

Dacă nu vă este prescris altfel, luaţi timp de o săptămână, câte 2 comprimate Magnerot (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. În continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1,5 g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.

Mod de administrare

Luaţi comprimatele de Magnerot întregi, cu puţin lichid, înainte sau odată cu mesele.

Durata tratamentului

Durata tratamentului trebuie să fie de cel puţin 6 săptămâni, însă Magnerot poate fi administrat şi timp mai îndelungat.

Dacă utilizați mai mult Magnerot decât trebuie

Adresaţi-vă imediat unui medic sau mergeţi la cel mai apropiat serviciu de urgenţe al unui spital. Luaţi cu dumneavoastră cutia medicamentului. Aceasta ajută medicul să ştie ce aţi luat.

Dacă uitați să utilizaţi Magnerot

Dacă omiteţi o doză, luaţi doza următoare ca de obicei.

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizați Magnerot

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.             Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse raportate la utilizarea Magnerot sunt:

Foarte rare (afectează mai puțin de 1 din 10000 utilizatori)

 • apariţia scaunelor moi sau a diareei la administrarea dozelor

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/.

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.             Cum se păstrează Magnerot

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.     Conținutul ambalajului și alte informații

Ce conţine Magnerot

 • Substanţa activă este orotatul de magneziu dihidrat. Fiecare comprimat conţine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu).

 • Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloză sodică, celuloză microcristalină, amidon de porumb, povidonă K 30, lactoză monohidrat, ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu.

Cum arată Magnerot şi conţinutul ambalajului

Magnerot sunt comprimate rotunde, de culoare albă, biplane, cu margini rotunjite, având un şanţ median pe una din feţe (nu are rol de divizare în două doze egale), cu diametrul de aproximativ 13 mm.

Cutie cu 2 blistere PVC-PVdC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a câte 20 comprimate

Cutie cu 10 blistere PVC-PVdC/Al a câte 20 comprimate

Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC/Al a câte 20 comprimate

Cutie cu 10 blistere PVC/Al a câte 20 comprimate

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG

Flugfeld-Allee 24, 71034 Böblingen, Germania

Fabricantul

Mauermann Arzneimittel KG

Heinrich Knote Strasse 2, 82343 Pöcking, Germania sau

S.C. Magistra C&C S.R.L.

B-dul Aurel Vlaicu nr. 82A, cod 900055 Constanţa, Jud. Constanţa, România

sau

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG

Flugfeld-Allee 24, 71034 Böblingen, Germania

Pentru orice informații despre acest medicament, vă rugăm să contactați reprezentanța locală a deținătorului autorizației de punere pe piață.

Acest prospect a fost aprobat în Noiembrie, 2021.

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Magnerot, 100 comprimate, 500 mg, Worwag Pharma


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Lagosa® 150 mg x 50 drajeuri

  Lagosa® 150 mg x 50 drajeuri

  67,90 Lei Pret cu TVA inclus
  lipsa stoc
 2. Zinkit Immun X 20 Eff

  Zinkit Immun X 20 Eff

  27,52 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Magnerot® 500 mg x 50 comprimate

  Magnerot® 500 mg x 50 comprimate

  38,59 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Zinkit 10 x 20tb.eff

  Zinkit 10 x 20tb.eff

  27,53 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Vitagamma D3 2000UI 50compr

  Vitagamma D3 2000UI 50compr

  20,92 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Fares - Ceai paducel cu flori 20plicuri

  Fares - Ceai paducel cu flori 20plicuri

  4,45 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. GNC - Niacin 250mg 100tb

  GNC - Niacin 250mg 100tb

  69,00 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Hofigal - Gemoderivat Mladite de Paducel x 30 monodoze

  Hofigal - Gemoderivat Mladite de Paducel x 30 mono...

  13,73 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Urimil Plus, 30 capsule

  Urimil Plus, 30 capsule

  62,29 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Aspenter® 75 mg x 28 comprimate filmate gastrorezistente

  Aspenter® 75 mg x 28 comprimate filmate gastrorez...

  14,77 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos