Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

Cod: W65377001
Brand: Terapia
Status:
Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml se administreaza pentru reducerea congestiei mucoasei nazale in caz de rinita sau sinuzita.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

15,89 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml se administreaza pentru reducerea congestiei mucoasei nazale in caz de rinita sau sinuzita.

Indicatii:

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie apartine unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice. Acesta contine clorhidrat de xilometazolina, care ajuta la constrictia vaselor capilare sanguine din nas, reducand astfel congestia mucoasei nazale.
RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie contine si acid hialuronic (sub forma de hialuronat de sodiu), care protejeaza si hidrateaza mucoasa nazala.

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie se utilizeaza pentru reducerea congestiei mucoasei nazale cauzate de inflamatia mucoasei nazale (rinita) sau de inflamatia mucoasei sinusale (sinuzita).

Mod de administrare:

Copii cu varsta intre 2 si 12 ani: 1 pulverizare de RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie in fiecare nara, pana la de 3 ori pe zi.

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie nu trebuie utilizat pentru mai mult de 5 zile, cu exceptia situatiilor in care este prescris altfel de catre medic. Utilizarea poate fi repetata daca tratamentul a fost intrerupt timp de cateva zile.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie

 • in cazul in care copilul dumneavoastra este alergic la xilometazolina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament
 • in cazul in care copilul dumneavoastra are inflamatie uscata a mucoasei nazale (rinita sicca)
 • in cazul in care copilul dumneavoastra a suferit o interventie neurochirurgicala (chirurgie transfenoidala a glandei pituitare sau orice alta interventie neurochirurgicala care presupune expunerea meningelor)
 • in cazul in care copilul dumneavoastra are presiune crescuta in interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi ingust.
Utilizarea RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie pe termen lung poate duce la umflarea cronica a mucoasei nazale si, in cele din urma, la atrofierea (subtierea) mucoasei nazale. Pentru a preveni aceasta reactie, perioada de tratament trebuie mentinuta cat mai scurta posibil.
 
Reactii adverse posibile:

Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): durere de cap; simptome temporare si usoare de iritatie, precum senzatie de usturime sau uscaciune a mucoasei nazale si/sau gatului; stranut.
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane): reactii alergice (eruptie pe piele, mancarime, umflare a pielii si mucoaselor); senzatie de nas „infundat” (dupa terminarea efectului medicamentului); sangerare din nas.
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane): ameteala; palpitatii;  frecventa crescuta a batailor inimii; crestere a tensiunii arteriale; tulburari de vedere trecatoare; greata.
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): nervozitate, stare de neliniste; dificultati la adormire, insomnie; somnolenta/moleseala (in special la copii); halucinatii sau convulsii (in special la copii); batai neregulate ale inimii.

Sarcina si alaptarea:

Nu exista date adecvate privind utilizarea clorhidratului de xilometazolina la femeile gravide. De aceea, RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie nu trebuie utilizat in timpul sarcinii.
Acest medicament nu trebuie utilizat in timpul alaptarii, intrucat nu se cunoaste daca clorhidratul de xilometazolina se excreta in laptele uman.

Compozitie:

 • Substanta activa este clorhidrat de xilometazolina. 1 ml de RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie contine clorhidrat de xilometazolina 0,5 mg. O pulverizare (70 μl) contine clorhidrat de xilometazolina 0,035 mg.
 • Excipientii sunt apa de mare purificata, dihidrogenofosfat de potasiu, hialuronat de sodiu, apa purificata.

Mod de prezentare: flacon continand 10 ml spray nazal, solutie.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri la nivelul sinusurilor (sinuzita)
AfectiuneORL
Tip produsFara alcool
SimptomeSecretie nazala (curge nasul)
Indicat pentruDureri la nivelul sinusurilor (sinuzita)
Compozitie produsAcid Hialuronic, Xilometazolina
Functie produsDecongestionant
adresabilitateCopii
Forma prezentareSpray
BrandTerapia
Zona corpNas
GamaRhinxyl HA

Prospect Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

Prospect: Informații pentru utilizator

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

Clorhidrat de xilometazolină

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizați acest medicament deoarece conține informații importante pentru copilul dumneavoastră.

Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.

 • Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.

 • În cazul în care copilul dumneavoastră manifestă orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă după 3 zile copilul dumneavoastră nu se simte mai bine sau se simte mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

Ce găsiți în acest prospect

 1. Ce este RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție și pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

 3. Cum se utilizează RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

 4. Reacții adverse posibile

 5. Cum se păstrează RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

 6. Conținutul ambalajului și alte informații

1.          Ce este RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție și pentru ce se utilizează

 RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție aparține unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice. Acesta conține clorhidrat de xilometazolină, care ajută la constricția vaselor capilare sanguine din nas, reducând astfel congestia mucoasei nazale.

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție conține și acid hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu), care protejează și hidratează mucoasa nazală.

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție se utilizează pentru:

 • reducerea congestiei mucoasei nazale cauzate de inflamația mucoasei nazale (rinită) sau de inflamația mucoasei sinusale (sinuzită).

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție este recomandat pentru utilizare la copii cu vârsta între 2 și 12 ani.

2.          Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

Nu utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

 • în cazul în carecopilul dumneavoastră este alergic la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la 6)

 • în cazul în carecopilul dumneavoastră are inflamație uscată a mucoasei nazale (rinită sicca)

 • în cazul în carecopilul dumneavoastră a suferit o intervenție neurochirurgicală (chirurgie transfenoidală a glandei pituitare sau orice altă intervenție neurochirurgicală care presupune expunerea meningelor)

 • în cazul în carecopilul dumneavoastră are presiune crescută în interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi îngust

 • la sugari și copii cu vârsta sub 2 ani

Atenționări și precauții

Înainte să utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

 • în cazul în carecopilul dumneavoastră este tratat cu inhibitori ai monoaminoxidazei (IMAO) (de exemplu, tranilcipromină și moclobemidă, care se utilizează pentru tratamentul depresiei) sau a utilizat IMAO în decursul ultimelor 2 săptămâni, antidepresive triciclice sau tetraciclice sau alte medicamente care pot crește tensiunea arterială

 • în cazul în carecopilul dumneavoastră utilizează medicamente din grupul beta-blocantelor sau alfa-blocantelor (utilizate în mod frecvent pentru scăderea tensiunii arteriale sau în tratamentul hipertrofiei (măririi) benigne a prostatei)

 • dacă copilul dumneavoastră are o boală cardiovasculară severă (de exemplu, boală cardiacă coronariană, tensiune arterială mare)

 • dacă copilul dumneavoastră are o boală de inimă (de exemplu, sindrom de interval QT prelungit)

 • dacă copilul dumneavoastră are o tumoare suprarenală (feocromocitom)

 • dacă copilul dumneavoastră are prostata mărită

 • dacă copilul dumneavoastră are porfirie (o tulburare metabolică care afectează pielea și/sau sistemul nervos central)

 • dacă copilul dumneavoastră are o tulburare metabolică (de exemplu, hiperactivitatea glandei tiroide, diabet).

Utilizarea RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție pe termen lung poate duce la umflarea cronică a mucoasei nazale și, în cele din urmă, la atrofierea (subțierea) mucoasei nazale. Pentru a preveni această reacție, perioada de tratament trebuie menținută cât mai scurtă posibil (vezi pct. 3).

Trebuie să se evite utilizarea pe termen lung și supradozajul. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră în ceea ce privește durata tratamentului la copii.

Dacă credeți că copilul dumneavoastră are o infecție bacteriană a nasului și sinusurilor, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră, căci o astfel de infecție trebuie tratată în mod corespunzător.

Sugari și copii cu vârsta sub 2 ani

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat la sugari și copii cu vârsta sub 2 ani.

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție împreună cu alte medicamente

Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă copilul dumneavoastră ia, a luat recent sau s-ar putea să ia orice alte medicamente.

Utilizarea concomitentă de RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție cu inhibitori ai monoaminoxidazei (IMAO; de exemplu, tranilcipromină, moclobemidă) sau în decurs de 2 săptămâni după administrarea de IMAO, antidepresive triciclice sau tetraciclice, ori alte medicamente care pot crește tensiunea arterială (de exemplu, doxapram, ergotamină, oxitocină), poate cauza creșterea tensiunii arteriale, ca urmare a efectului acestor medicamente asupra inimii și vaselor de sânge. Prin urmare, utilizarea concomitentă cu aceste medicamente trebuie evitată.

Acest medicament nu trebuie utilizat concomitent cu medicamente care scad tensiunea arterială (de exemplu, metildopa), din cauza efectului vasopresor al xilometazolinei (adică efectul de creștere a tensiunii arteriale). De asemenea, pot apărea interacțiuni complexe în cazul utilizării împreună cu medicamente alfa- și beta-blocante, cauzând tensiune arterială mică sau tensiune arterială mare și bătăi rapide ale inimii (tahicardie) sau bătăi lente ale inimii (bradicardie).

Sarcina, alăptarea și fertilitatea

Această concentrație de RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție este destinată pentru utilizare la copii. Aceste informații sunt totuși valabile pentru substanța activă, clorhidrat de xilometazolină.

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nu există date adecvate privind utilizarea clorhidratului de xilometazolină la femeile gravide. De aceea, RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat în timpul sarcinii.

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul alăptării, întrucât nu se cunoaște dacă clorhidratul de xilometazolină se excretă în laptele uman.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor

Nu se preconizează reducerea capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje dacă medicamentul este utilizat conform instrucțiunilor.

3.          Cum se utilizează RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doze

Copii cu vârsta între 2 și 12 ani:

1 pulverizare de RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție în fiecare nară, până la de 3 ori pe zi.

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat pentru mai mult de 5 zile, cu excepția situațiilor în care este prescris altfel de către medic. Utilizarea poate fi repetată dacă tratamentul a fost întrerupt timp de câteva zile.

În cazul răcelii cronice, utilizarea RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție trebuie să se facă sub supraveghere medicală, pentru a preveni atrofierea (subțierea) mucoasei nazale a copilului.

Nu trebuie să se utilizeze doze mai mari decât dozele recomandate.

Dacă după 3 zile de tratament continuu, copilul dumneavoastră nu se simte mai bine sau se simte mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

Utilizarea la sugari și copii cu vârsta sub 2 ani

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat la sugari și copii cu vârsta sub 2 ani.

Mod de administrare

Sprayul trebuie administrat copilului cât timp copilul stă în poziție verticală. Prin urmare, este cel mai bine pentru copiii mici să stea la dumneavoastră în poală în timpul aplicării.

 

Suflați nasul copilului înainte de utilizarea acestui medicament.

 

Scoateți capacul de protecție așa cum se arată în imaginea 1.

Imaginea 1

 

 

 

Țineți flaconul între degetul arătător și degetul mijlociu, sprijinind partea de jos cu degetul mare, așa cum se arată în imaginea 2. Pentru a pulveriza, apăsați pompa în jos.

Imaginea 2

 

Înainte de prima aplicare, este necesară pulverizarea în aer de câteva ori (5 ori), pentru a obține o doză uniformă.

Dacă medicamentul nu se utilizează timp de câteva zile, trebuie să se pulverizeze în aer, ca probă, cel puțin o dată pentru a obține o doză uniformă.

 

Introduceți vârful pompei dozatoare în nară, așa cum se arată în imaginea 3 (nu pulverizați sprayul sub nară). Apăsați pompa o singură dată și, în același timp, cereți-i copilului să respire pe nas cât timp dumneavoastră închideți ușor cealaltă nară cu degetul arătător al celeilalte mâini. Eliberați pompa și scoateți-o din nară.

Repetați acest proces în cealaltă nară.

După aplicarea atentă, ștergeți vârful pompei dozatoare cu un șervețel de hârtie curat și uscat și puneți la loc capacul de protecție.

Imaginea 3

 

 

 

 

Din motive de igienă și pentru a evita transmiterea infecțiilor, fiecare flacon de spray trebuie utilizat de o singură persoană.

Dacă utilizați mai mult RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție decât trebuie

Dacă copilul dumneavoastră (sau altcineva) a luat o supradoză din acest medicament, adresați-vă imediat unui medic, care va începe tratamentul necesar.

Pot apărea următoarele simptome de supradozaj:

 • pupile dilatate sau micșorate

 • greață și vărsături

 • paloare, colorarea în albastru a pielii și buzelor

 • creștere a temperaturii corpului, transpirații sau o scădere a temperaturii corpului

 • tulburări cardiovasculare, de exemplu, o tulburare a ritmului cardiac precum bătăi prea lente, prea rapide sau neregulate ale inimii, creștere sau scădere a tensiunii arteriale, colaps circulator, stop cardiac

 • tulburări pulmonare (edem pulmonar, oprire a respirației (apnee))

 • letargie, somnolență și comă

 • anxietate, surescitare, halucinații, spasme musculare și crize convulsive (convulsii).

În special la copii, supradozajul poate fi însoțit deseori de convulsii și comă, bătăi lente ale inimii, oprire a respirației (apnee) și o creștere a tensiunii arteriale, care poate fi urmată de o scădere a tensiunii arteriale.

Dacă uitați să utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

Nu utilizați o doză dublă pentru a compensa doza uitată, ci continuați utilizarea medicamentului conform instrucțiunilor.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.          Reacții adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Opriți imediat utilizarea RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție și solicitați asistență medicală în cazul în care copilul dumneavoastră are oricare dintre următoarele simptome (acestea pot fi semnele unei reacții alergice):

 • dificultăți la respirație sau la înghițire sau umflare a feței, buzelor, limbii ori gâtului

 • mâncărime severă la nivelul pielii, însoțită de erupție roșiatică pe piele sau papule

Au fost înregistrate următoarele reacții adverse:

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane)

 • durere de cap

 • simptome temporare și ușoare de iritație, precum senzație de usturime sau uscăciune a mucoasei nazale și/sau gâtului

 • strănut.

 

Mai puțin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane)

 • reacții alergice (erupție pe piele, mâncărime, umflare a pielii și mucoaselor)

 • senzație de nas „înfundat” (după terminarea efectului medicamentului)

 • sângerare din nas

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane)

 • amețeală

 • percepere a bătăilor inimii (palpitații)

 • frecvență crescută a bătăilor inimii

 • creștere a tensiunii arteriale

 • tulburări de vedere trecătoare

 • greață.

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane)

 • nervozitate, stare de neliniște

 • dificultăți la adormire, insomnie

 • somnolență/moleșeală (în special la copii)

 • halucinații sau convulsii (în special la copii)

 • bătăi neregulate ale inimii

 • oprire a respirației (apnee) la copiii mici sau nou-născuți.

Raportarea reacțiilor adverse

În cazul în care copilul dumneavoastră manifestă orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. De asemenea, puteți raporta reacțiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1

Bucureşti 011478 – RO

Tel:+4 0757 117 259

Fax:+4 0213 163 497

e-mail: adr@anm.ro.

. Raportând reacțiile adverse, puteți contribui la furnizarea de informații suplimentare privind siguranța acestui medicament.

5.          Cum se păstrează RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

Nu lăsați acest medicament la vederea și îndemâna copiilor. Medicamentul nu necesită condiții speciale de păstrare.

Perioada de valabilitate după prima deschidere a ambalajului este de 6 luni.

Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după „EXP”.

Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.             Conținutul ambalajului și alte informații

Ce conține RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție

Substanța activă este clorhidrat de xilometazolină. 1 ml de RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție conține clorhidrat de xilometazolină 0,5 mg. O pulverizare (70 µl) conține clorhidrat de xilometazolină 0,035 mg.

Excipienții sunt apă  de mare  purificată, dihidrogenofosfat  de  potasiu, hialuronat de sodiu, apă purificată.

Cum arată RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție și conținutul ambalajului

Soluție sterilă limpede, incoloră. Nu conține conservanți.

10 ml de soluție în flacon din plastic de culoare albă, prevăzut cu pompă dozatoare, cu un vârf aplicator și un capac de protecție, ambalat într-o cutie.

Deținătorul autorizației de punere pe piață și fabricantul

Terapia SA

Str. Fabricii nr. 124, Cluj Napoca, 400 632 România

Fabricanții

Jadran - Galenski laboratorij d.d. Svilno 20, Rijeka, 51000

Croația

Terapia SA

Str. Fabricii nr. 124, Cluj Napoca, 400 632 România

Acest medicament este autorizat în statele membre ale Spațiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale:

Letonia:   Xylometazolini hydrochloridum Ranbaxy 0.5 mg/ml deguna aerosols, šķīdums Polonia:     Xylometazoline Coldact

România: RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluţie

Acest prospect a fost revizuit în aprilie 2019.

citeste mai mult...
Acest produs face parte si din categoriile:
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Dr Phyto - Rinodep spray nazal 30ml

  Dr Phyto - Rinodep spray nazal 30ml

  44,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Tantum Verde® cu aroma de lamaie 3 mg x 20 pastile

  Tantum Verde® cu aroma de lamaie 3 mg x 20 pastil...

  25,64 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Adya - Mentosan Azzuro spray 50ml

  Adya - Mentosan Azzuro spray 50ml

  12,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Septosol cu albastru de metilen 20compr. de supt

  Septosol cu albastru de metilen 20compr. de supt

  16,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Tonimer Lab - Hipertonic apa de mare 5ml 18flacoane

  Tonimer Lab - Hipertonic apa de mare 5ml 18flacoan...

  55,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

  Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solu...

  16,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos