Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

Cod: W65378001
Brand: Terapia
Status:
Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml se administreaza pentru reducerea congestiei mucoasei nazale in caz de rinita sau sinuzita.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

16,90 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml se administreaza pentru reducerea congestiei mucoasei nazale in caz de rinita sau sinuzita.

Indicatii:

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie apartine unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice. Acesta contine clorhidrat de xilometazolina, care ajuta la constrictia vaselor capilare sanguine din nas, reducand astfel congestia mucoasei nazale. RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie contine si acid hialuronic (sub forma de hialuronat de sodiu), care protejeaza si hidrateaza mucoasa nazala.

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie se utilizeaza pentru reducerea congestiei mucoasei nazale cauzate de inflamatia mucoasei nazale (rinita) sau de inflamatia mucoasei sinusale (sinuzita).

Mod de administrare:

Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: 1 pulverizare de RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie in fiecare nara, pana la de 3 ori pe zi.

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie nu trebuie utilizat pentru mai mult de 5 zile, cu exceptia situatiilor in care este prescris altfel de catre medic. Utilizarea poate fi repetata daca tratamentul a fost intrerupt timp de cateva zile.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie

 • daca sunteti alergic la xilometazolina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament 
 • daca aveti inflamatie uscata a mucoasei nazale (rinita sicca)
 • daca ati suferit o interventie neurochirurgicala (chirurgie transfenoidala a glandei pituitare sau orice alta interventie neurochirurgicala care presupune expunerea meningelor)
 • daca aveti presiune crescuta in interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi ingust
 • la copii cu varsta sub 12 ani.
Utilizarea RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie pe termen lung poate duce la umflarea cronica a mucoasei nazale si, in cele din urma, la atrofierea (subtierea) mucoasei nazale. Pentru a preveni aceasta reactie, perioada de tratament trebuie mentinuta cat mai scurta posibil.
 
Reactii adverse posibile:
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): durere de cap; simptome temporare si usoare de iritatie, precum senzatie de usturime sau uscaciune a mucoasei nazale si/sau gatului; stranut.
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane): reactii alergice (eruptie pe piele, mancarime, umflare a pielii si mucoaselor); senzatie de nas „infundat” (dupa terminarea efectului medicamentului); sangerare din nas.
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane): ameteala; palpitatii;  frecventa crescuta a batailor inimii; crestere a tensiunii arteriale; tulburari de vedere trecatoare; greata.
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): nervozitate, stare de neliniste; dificultati la adormire, insomnie; somnolenta/moleseala (in special la copii); halucinatii sau convulsii (in special la copii); batai neregulate ale inimii. 

Sarcina si alaptarea:

Nu exista date adecvate privind utilizarea clorhidratului de xilometazolina la femeile gravide. De aceea, RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie nu trebuie utilizat in timpul sarcinii.
Acest medicament nu trebuie utilizat in timpul alaptarii, intrucat nu se cunoaste daca clorhidratul de xilometazolina se excreta in laptele uman.

Compozitie:

 • Substanta activa este clorhidrat de xilometazolina. 1 ml de RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie contine clorhidrat de xilometazolina 1 mg. O pulverizare (140 μl) contine clorhidrat de xilometazolina 0,140 mg.
 • Excipientii sunt apa de mare purificata, dihidrogenofosfat de potasiu, hialuronat de sodiu, apa purificata.

Mod de prezentare: flacon continand 10 ml spray nazal, solutie.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruRinita alergica
AfectiuneORL
Tip produsFara alcool
SimptomeNas infundat (obstructie nazala)
Indicat pentruRinita alergica
Compozitie produsAcid Hialuronic, Xilometazolina
Functie produsDecongestionant
adresabilitateUz general
Forma prezentareSpray
BrandTerapia
Zona corpNas
GamaRhinxyl HA

Prospect Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

Prospect: Informații pentru utilizator

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 
Clorhidrat de xilometazolină 

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.
Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți. 
-  Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.
-  Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 3 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic. 

Ce găsiți în acest prospect 

  1. Ce este RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție și pentru ce se utilizează 
  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 
  3. Cum să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 
  4. Reacții adverse posibile 
  5. Cum se păstrează RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 
  6. Conținutul ambalajului și alte informații 

1. Ce este RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție și pentru ce se utilizează 

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție aparține unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice. Acesta conține clorhidrat de xilometazolină, care ajută la constricția vaselor capilare sanguine din nas, reducând astfel congestia mucoasei nazale. RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție conține și acid hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu), care protejează și hidratează mucoasa nazală. 

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție se utilizează pentru:
- reducerea congestiei mucoasei nazale cauzate de inflamația mucoasei nazale (rinită) sau de inflamația mucoasei sinusale (sinuzită). 

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție este recomandat pentru utilizare la adulți și adolescenți cu vârsta de peste 12 ani. 

2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 

Nu utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 
-  dacă sunteți alergic la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6) 
-  dacă aveți inflamație uscată a mucoasei nazale (rinită sicca
-  dacă ați suferit o intervenție neurochirurgicală (chirurgie transfenoidală a glandei pituitare sau orice altă intervenție neurochirurgicală care presupune expunerea meningelor) 
-  dacă aveți presiune crescută în interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi îngust 
-  la copii cu vârsta sub 12 ani. 

Atenționări și precauții 
Înainte să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului: 
-  dacă sunteți tratat cu inhibitori ai monoaminoxidazei (IMAO) (de exemplu, tranilcipromină și moclobemidă, care se utilizează pentru tratamentul depresiei) sau ați utilizat IMAO în decursul ultimelor 2 săptămâni, antidepresive triciclice sau tetraciclice sau alte medicamente care pot crește tensiunea arterială 
-  dacă utilizați medicamente din grupul beta-blocantelor sau alfa-blocantelor (utilizate în mod frecvent pentru scăderea tensiunii arterială sau în tratamentul hipertrofiei (măririi) benigne a prostatei) 
-  dacă aveți o boală cardiovasculară severă (de exemplu, boală cardiacă coronariană, tensiune arterială mare) 
-  dacă aveți o boală de inimă (de exemplu, sindrom de interval QT prelungit) 
-  dacă aveți o tumoare suprarenală (feocromocitom) 
-  dacă aveți prostata mărită 
-  dacă aveți porfirie (o tulburare metabolică care afectează pielea și/sau sistemul nervos central) 
-  dacă aveți o tulburare metabolică (de exemplu, hiperactivitatea glandei tiroide, diabet). 

Utilizarea RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție pe termen lung poate duce la umflarea cronică a mucoasei nazale și, în cele din urmă, la atrofierea (subțierea) mucoasei nazale. Pentru a preveni această reacție, perioada de tratament trebuie menținută cât mai scurtă posibil (vezi pct. 3).
Trebuie să se evite utilizarea pe termen lung și supradozajul, mai ales la copii. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră, în ceea ce privește durata tratamentului la copii. 

Dacă credeți că aveți o infecție bacteriană a nasului și a sinusurilor, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră căci o astfel de infecție trebuie tratată în mod corespunzător. 

Copii
RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani. 

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție împreună cu alte medicamente 
Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați, ați luat recent sau s-ar putea să luați orice alte medicamente. 

Utilizarea concomitentă de RHINXYL HA 1mg/ml spray nazal, soluție cu inhibitori ai monoaminoxidazei (IMAO; de exemplu, tranilcipromină, moclobemidă) sau în decurs de 2 săptămâni după administrarea de IMAO, antidepresive triciclice sau tetraciclice, ori alte medicamente care pot crește tensiunea arterială (de exemplu, doxapram, ergotamină, oxitocină), poate cauza creșterea tensiunii arteriale ca urmare a efectului acestor medicamente asupra inimii și vaselor de sânge. Prin urmare, utilizarea concomitentă cu aceste medicamente trebuie evitată. 

Acest medicament nu trebuie utilizat concomitent cu medicamente care scad tensiunea arterială (de exemplu, metildopa), din cauza efectului vasopresor al xilometazolinei (adică efectul de creștere a tensiunii arteriale). De asemenea, pot apărea interacțiuni complexe în cazul utilizării împreună cu medicamente alfa- și beta-blocante, cauzând tensiune arterială mică sau tensiune arterială mare și bătăi rapide ale inimii (tahicardie) sau bătăi lente ale inimii (bradicardie). 

Sarcina, alăptarea și fertilitatea 
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Nu există date adecvate privind utilizarea clorhidratului de xilometazolină la femeile gravide. De aceea, RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. 

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul alăptării, întrucât nu se cunoaște dacă clorhidratul de xilometazolină se excretă în laptele uman. 

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor 
Nu se preconizează reducerea capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje dacă medicamentul este utilizat conform instrucțiunilor. 

3. Cum să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. 

Doze 
Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: 
1 pulverizare de RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție în fiecare nară, până la de 3 ori pe zi. 

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat pentru mai mult de 5 zile, cu excepția situațiilor în care este prescris altfel de către medic. Utilizarea poate fi repetată dacă tratamentul a fost întrerupt timp de câteva zile. 

Utilizarea RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție pe termen lung poate conduce la atrofia mucoasei nazale. Prin urmare, în caz de tulburări cronice, medicamentul poate fi utilizat numai sub supraveghere medicală. 

Nu trebuie să se utilizeze doze mai mari decât dozele recomandate. 

Dacă după 3 zile de tratament continuu, nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic. 

Utilizarea la copii 
RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani trebuie să utilizeze RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție. 

Mod de administrare

Suflați-vă nasul înainte de utilizarea acestui medicament. 

Scoateți capacul de protecție așa cum se arată în imaginea 1. 

Imaginea 1 

Țineți flaconul între degetul arătător și degetul mijlociu, sprijinind partea de jos cu degetul mare, așa cum se arată în imaginea 2. Pentru a pulveriza, apăsați pompa în jos. 

Înainte de prima aplicare, este necesară pulverizarea în aer de câteva ori (5 ori) pentru a obține o doză uniformă.
Dacă medicamentul nu se utilizează timp de câteva zile, trebuie să se pulverizeze în aer, ca probă, cel puțin o dată pentru a obține o doză uniformă. 

Imaginea 2 

Introduceți vârful pompei dozatoare în nară, așa cum se arată în imaginea 3 (nu pulverizați sprayul sub nară). Apăsați pompa o singură dată și, în același timp, respirați pe nas cât timp închideți ușor cealaltă nară cu degetul arătător al celeilalte mâini. Eliberați pompa și scoateți-o din nară. Repetați acest proces în cealaltă nară. 

După aplicarea atentă, ștergeți vârful pompei dozatoare cu un șervețel de hârtie curat și uscat și puneți la loc capacul de protecție. 

Imaginea 3 

Din motive de igienă și pentru a evita transmiterea infecțiilor, fiecare flacon de spray trebuie utilizat de o singură persoană. 

Dacă utilizați mai mult RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție decât trebuie 

Dacă dumneavoastră (sau altcineva) ați luat o supradoză din acest medicament, adresați-vă imediat unui medic, care va începe tratamentul necesar. 

Pot apărea următoarele simptome de supradozaj: 
-  pupile dilatate sau micșorate 
-  greață și vărsături 
-  paloare, colorarea în albastru a pielii și buzelor 
-  creșterea temperaturii corpului, transpirații sau o scădere a temperaturii corpului
-  tulburări cardiovasculare, de exemplu, o tulburare a ritmului cardiac precum bătăi prea lente, prea rapide sau neregulate ale inimii, creștere sau scădere a tensiunii arteriale, colaps circulator, stop cardiac 
-  tulburări pulmonare (edem pulmonar, oprirear espirației (apnee)) 
-  letargie, somnolență și comă 
-  anxietate, surescitare, halucinații, spasme musculare și crize convulsive (convulsii).

În special la copii, supradozajul poate fi însoțit deseori de convulsii și comă, bătăi lente ale inimii, oprire a respirației (apnee) și o creștere a tensiunii arteriale, care poate fi urmată de o scădere a tensiunii arteriale. 

Dacă uitați să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 
Nu utilizați o doză dublă pentru a compensa doza uitată, ci continuați utilizarea medicamentului conform instrucțiunilor. 

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacții adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Opriți imediat utilizarea RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție și solicitați asistență medicală dacă aveți oricare dintre următoarele simptome (acestea pot fi semnele unei reacții alergice): 
- dificultățilarespirațiesaulaînghițiresauumflareafeței,buzelor,limbiiorigâtului
- mâncărime severă la nivelul pielii, însoțită de erupție roșiatică pe piele sau papule. 

Au fost înregistrate următoarele reacții adverse:

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane) 
·  durere de cap 
·  simptome temporare și ușoare de iritație, precum senzație de usturime sau uscăciune a mucoasei nazale și/sau gâtului 
·  strănut. 

Mai puțin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane) 
·  reacții alergice (erupție pe piele, mâncărime, umflare a pielii și mucoaselor)
·  senzație de nas „înfundat” (după terminarea efectului medicamentului) 
·  sângerare din nas. 

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane) 
·  amețeală 
·  percepere a bătăilor inimii (palpitații) 
·  frecvență crescută a bătăilor inimii 
·  creștere a tensiunii arteriale 
·  tulburări de vedere trecătoare 
·  greață. 

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane) 
·  nervozitate, stare de neliniște 
·  dificultăți la adormire, insomnie 
·  somnolență/moleșeală (în special la copii) 
·  halucinații sau convulsii (în special la copii) 
·  bătăi neregulate ale inimii 
·  oprire a respirației (apnee) la copiii mici sau nou-născuți. 

Raportarea reacțiilor adverse 
Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. De asemenea, puteți raporta reacțiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale 
http://www.anm.ro/.
Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale. 
Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 
Bucureşti 011478 – RO 
Tel:+4 0757 117 259 
Fax:+4 0213 163 497
e-mail: adr@anm.ro.
. Raportând reacțiile adverse, puteți contribui la furnizarea de informații suplimentare privind siguranța acestui medicament. 

5. Cum se păstrează RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 

Nu lăsați acest medicament la vederea și îndemâna copiilor.
Medicamentul nu necesită condiții speciale de păstrare.
Perioada de valabilitate după prima deschidere a ambalajului este de 6 luni.
Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după „EXP”. 

Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conținutul ambalajului și alte informații 

Ce conține RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție 

Substanța activă este clorhidrat de xilometazolină. 1 ml de RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție conține clorhidrat de xilometazolină 1 mg. O pulverizare (140 μl) conține clorhidrat de xilometazolină 0,140 mg.
Excipienții sunt apă de mare purificată, dihidrogenofosfat de potasiu, hialuronat de sodiu, apă purificată. 

Cum arată RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție și conținutul ambalajului 
Soluție sterilă limpede, incoloră. Nu conține conservanți.
10 ml de soluție în flacon din plastic de culoare albă, prevăzut cu pompă dozatoare, cu un vârf aplicator și un capac de protecție, ambalat într-o cutie. 

Deținătorul autorizației de punere pe piață și fabricantul 
Terapia SA
Str. Fabricii nr. 124, Cluj Napoca, 400 632
România 

Fabricanții 
Jadran - Galenski laboratorij d.d.
Svilno 20, Rijeka, 51000
Croația 

Terapia SA
Str. Fabricii nr. 124, Cluj Napoca, 400 632
România 

Acest medicament este autorizat în statele membre ale Spațiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale: 

Letonia: Xylometazolini hydrochloridum Ranbaxy 1 mg/ml deguna aerosols, šķīdums 
Polonia: Xylometazoline Coldact
România: RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluţie 

Acest prospect a fost revizuit în aprilie 2019. 

citeste mai mult...
Acest produs face parte si din categoriile:
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Rhinxyl HA pentru adulti 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Bella Betisoare igienice Cutie de plastic patrata 100buc

  Bella Betisoare igienice Cutie de plastic patrata ...

  3,72 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Spray bucal Apipro Mango, 20 ml, Vedra

  Spray bucal Apipro Mango, 20 ml, Vedra

  33,24 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Bioland - Lavaj nazal spray 10ml

  Bioland - Lavaj nazal spray 10ml

  18,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Vibrocil® Actilong 1 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

  Vibrocil® Actilong 1 mg/ml spray nazal, solutie x...

  16,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Tantum Verde® 1,5 mg/ml spray bucofaringian 30 ml

  Tantum Verde® 1,5 mg/ml spray bucofaringian 30 m...

  39,69 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, solutie x 10 ml

  Rhinxyl HA pentru copii 0,5 mg/ml spray nazal, sol...

  15,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos