Nu ai niciun produs in cos

a:7:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_combine";s:9:"attribute";N;s:8:"operator";N;s:5:"value";s:1:"1";s:18:"is_value_processed";N;s:10:"aggregator";s:3:"all";s:10:"conditions";a:2:{i:0;a:7:{s:4:"type";s:42:"salesrule/rule_condition_product_subselect";s:9:"attribute";s:3:"qty";s:8:"operator";s:2:">=";s:5:"value";s:1:"2";s:18:"is_value_processed";N;s:10:"aggregator";s:3:"any";s:10:"conditions";a:1:{i:0;a:5:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_product";s:9:"attribute";s:15:"promo_categorie";s:8:"operator";s:2:"[]";s:5:"value";a:1:{i:0;s:4:"8450";}s:18:"is_value_processed";b:0;}}}i:1;a:5:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_address";s:9:"attribute";s:10:"country_id";s:8:"operator";s:2:"==";s:5:"value";s:2:"RO";s:18:"is_value_processed";b:0;}}}

Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile

Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile prezinta efect antiseptic si se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor de la nivelul gatului.
Cod: W07079002
Brand: Reckitt Benckiser

17 61 lei

Pret cu TVA

Acest produs face parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si poate fi livrat doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile sunt confidentiale Transport gratuit Impachetare sigura Taxa unica de trasport

Descriere Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile

Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile prezinta efect antiseptic si se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor de la nivelul gatului.

Indicatii:

Strepsils Miere si Lamaie apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.

Strepsils Miere si Lamaie se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor oro-faringiene, favorizand ameliorarea simptomelor provocate de acestea.
Calmare rapida (in 5 minute) si de lunga durata (de pana la 2 ore) a durerii in gat. Efect antibacterian, antifungic si antiviral.

Mod de administrare:

Adultii: Doza recomandata este de o pastila Strepsils Miere si Lamaie la 2-3 ore; a nu se depasi 12 pastile intr-un interval de 24 de ore.
Copii cu varsta peste 6 ani: doza recomandata este similara cu cea pentru adulti.

Pentru administrare bucofaringiana.
P
astilele se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare;nu se mesteca si nici nu se inghit intregi; se administreaza intre mese.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati Strepsils Miere si Lamaie daca sunteti alergic (hipersensibil) la amilmetacrezol si alcool 2,4 diclorbenzilic sau la oricare dintre celelalte componente.

Strepsils Miere si Lamaie contine glucoza si zahar. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament. Strepsil Miere si Lamaie contine 1441 mg zahar si 976,2 mg glucoza/pastila. Acest lucru trebuie avut in vedere la pacientii cu diabet zaharat.

Reactii adverse posibile:

Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): reactii de hipersensibilitate, greata, senzatie de disconfort la nivelul gurii, diaree, eruptii pe piele.

Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Compozitie:

 • Substantele active sunt amilmetacrezol 0,6 mg si alcool 2,4 diclorbenzilic 1,2 mg pentru o pastila.
 • Celelalte componente sunt: acid tartric, ulei de lamaie, ulei de menta, galben de chinolina (E 104), miere, zahar, glucoza.

Mod de prezentare: cutie cu 2 blistere a cate 12 pastile.


Intelegem cat de important este pentru tine sa fii corect informat si te asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  

Iti multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalezi eventuale erori pe adresa comenzi@mattca.ro

Informatii aditionale Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile

Compozitie Antiseptice##Miere de albine
Afectiune Infectii respiratorii
Simptome Dificultate la inghitit (disfagie)
Indicat pentru Gat inflamat

Prospect Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile

Prospect: Informaţii pentru utilizator

STREPSILS MIERE ŞI LĂMÂIE pastile 
Amilmetacrezol/Alcool 2,4 diclorbenzilic 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect, înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări . 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau recomandări. farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Strepsils Miere şi Lămâie şi pentru ce se utilizează 
 2. Ce trebuie să știți înainte să luaţi Strepsils Miere şi Lămâie 
 3. Cum să luaţi Strepsils Miere şi Lămâie 
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează Strepsils Miere şi Lămâie 
 6. Conținutul ambalajului și alte informaţii 

1. Ce este Strepsils Miere şi Lămâie şi pentru ce se utilizează 

Strepsils Miere şi Lămâie aparţine unei grupe de medicamente denumite antiseptice 

Strepsils Miere şi Lămâie se utilizează ca adjuvant în tratamentul infecţiilor oro-faringiene, favorizând ameliorarea simptomelor provocate de acestea.
Calmare rapidă (în 5 minute) şi de lungă durată (de până la 2 ore) a durerii în gât.
Efect antibacterian, antifungic şi antiviral. 

2. Ce trebuie să știți înainte să utilizaţi Strepsils Miere şi Lămâie 

Nu luaţi Strepsils Miere şi Lămâie 
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la amilmetacrezol şi alcool 2,4 diclorbenzilic sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului. 

Atenționări și precauții 
- dacă aveţi diabet zaharat - vezi pct. Informaţii importante privind unele componente ale Strepsils Miere şi Lămâie 

Strepsils Miere şi Lămâie împreună cu alte medicamente 
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripţie medicală. 

Nu se cunosc interacţiuni cu alte medicamente. 

Utilizarea Strepsils Miere şi Lămâie împreună cu alimente, bǎuturi şi alcool
Strepsils Miere şi Lămâie nu se administrează concomitent cu alimente sau băuturi ci între mese.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea 
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Strepsils Miere şi Lămâie nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Strepsils Miere şi Lămâie conţine glucoză şi zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Strepsil Miere şi Lămâie conţine 1441 mg zahăr şi 976,2 mg glucoză/pastilă.Acest lucru trebuie avut în vedere la pacienţii cu diabet zaharat. 

3. Cum să luaţi Strepsils Miere şi Lămâie 

Luaţi întotdeauna Strepsils Miere şi Lămâie exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Doze 

Reacţiile adverse pot fi minimizate prin utilizarea celei mai mici doze eficace necesare pentru a controla simptomele, pentru cea mai scurtă durată posibilă (vezi pct. 4.4).
Durata tratamentului nu trebuie sǎ depǎşeascǎ 5 zile deoarece pot apare dezechilibre ale florei microbiene de la nivelul cavităţii bucale cu risc de producere a unor infecţii bacteriene sau fungice. 

Adulţii
Doza recomandată este de o pastilă Strepsils Miere şi Lămâie la 2-3 ore; a nu se depăși 12 pastile într-un interval de 24 de ore. 

Populația pediatrică
Copii cu vârsta peste 6 ani
: doza recomandată este similară cu cea pentru adulți. 

Copii cu vârsta sub 6 ani 
Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 6 ani. 

Vâstnici
Nu este necesarǎ ajustarea dozei la aceastǎ categorie de pacienţi. 

Mod de administrare 

Pentru administrare bucofaringiană.
Pastilele se ţin în cavitatea bucalǎ pânǎ la dizolvare;nu se mestecǎ şi nici nu se înghit întregi; se administreazǎ între mese.
La fel ca în cazul altor pastile, pentru a evita riscul apariţiei iritaţiilor locale, trebuie sǎ schimbaţi poziţia pastilei în gurǎ pânǎ la dizolvare.
Pentru a evita pericolul de sufocare, Strepsils Miere şi Lămâie va fi administrat numai copiilor care pot păstra pastila în gură până când aceasta se dizolvă lent, fără a fi supravegheaţi. 

Dacă aţi luat mai mult Strepsils Miere şi Lămâie decât trebuie 
Poate apare disconfort gastro-intestinal; se întrerupe tratamentul şi se iau mǎsurile de tratament simptomatic – pentru aceasta adresaţi –vǎ medicului dumneavoastrǎ sau departamentului de primire urgenţe. 

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Dacă aţi uitat să luaţi Strepsils Miere şi Lămâie 
Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. 

Dacă încetaţi sǎ luaţi Strepsils Miere şi Lămâie
Întreruperea prematurǎ a tratamentului nu vǎ afecteazǎ.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 
Ca toate medicamentele, Strepsils Miere şi Lămâie poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile)
- reacţii de hipersensibilitate, greață, senzaţie de disconfort la nivelul gurii, diaree, erupții pe piele. 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. CUM SE PĂSTREAZĂ Strepsils Miere şi Lămâie 

A se pǎstra la temperaturi sub 25o C, în ambalajul original.
A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
Nu utilizaţi Strepsils Miere şi Lămâie după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. CONȚINUTUL AMBALAJULUI ȘI ALTE INFORMAŢII 

Ce conţine Strepsils Miere şi Lămâie 
-  Substanţele active sunt amilmetacrezol 0,6 mg şi alcool 2,4 diclorbenzilic 1,2 mg pentru o pastilă. 
-  Celelalte componente sunt: acid tartric, ulei de lămâie, ulei de mentă, galben de chinolină (E 104), miere, zahăr, glucoză. 

Cum arată Strepsils Miere şi Lămâie şi conţinutul ambalajului 
Strepsils Miere şi Lămâie se prezintă sub formă rotundă, de pastile de culoare galbenă, cu miros predominant de miere şi lămâie şi logo S ştanţat. 

Este disponibil în
Cutie cu 1 blister din Al/PVC-PVDC cu 12 pastile
Cutie cu 2 blistere din Al/PVC-PVDC a câte 12 pastile
Cutie metalică din staniu cu 1 blister din Al/PVC-PVDC cu 12 pastile
Cutie cu 3 blistere din Al/PVC-PVDC a câte 12 pastile 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă și fabricanţii 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă 
RECKITT BENCKISER (ROMÂNIA) SRL
Str. Grigore Alexandrescu, nr. 89-97, Corpul A
Etaj 5, sector 1, București, România 

Fabricanţii
Reckitt Benckiser Healthcare International Limited
Thane Road, Nottingham NG90 2DB, Marea Britanie 

RB NL Brands B.V.
Schiphol Boulevard 207, 1118 BH Schiphol, Olanda 

Pentru orice informaţii despre acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă: 

Reckitt Benckiser România SRL
Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97
Corpul A, Etaj 5, Sector 1, Bucureşti, România
Tel: +4021 529 67 00
office-romania@rb.com 

Acest prospect a fost revizuit în Octombrie, 2019. 

 

Citeste mai mult

Review-uri si Pareri Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi Strepsils® Miere si Lamaie x 24 pastile ? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Produs

Produse similare

Recomandam produsele

Cele mai cumparate produse

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara retetasuplimente alimentarevitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmentice si dermatocosmeticeproduse pentru bebelusitehnica si aparatura medicala

Beneficiile mattca.ro:

 • Transport gratuit la comenzi de peste 230 de lei
 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 16,9 lei
 • Livrarea in 32 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog