Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

RoboFlex x 30cps

Cod: N952877_001X017487
Status:
RoboFlex x 30cps contribuie la protecția și flexibilitatea coloanei vertebrale, a articulațiilor si reducerea promptă a disconfortului.
46,89 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere RoboFlex x 30cps

Descriere

RoboFlex™ este un antiinflamator natural, cu acțiune rapidă, începând cu 30 de minute de la administrare.

Specialiștii din Canada au conceput formula patentată unică IBUcell™, substanța activă din  RoboFlex™Acizii alfa și izo-alfa din IBUcell™, constituienții bioactivi de bază, ajută la o ameliorare promptă (începând cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale și al spatelui.

În urma studiilor clinice realizate, cercetătorii au concluzionat că acizii alfa și izo-alfa au acțiune antiinflamatoare asemănătoare ibuprofenului, pe un interval de până la 9 ore.

Beneficii:

 • Are acțiune antiinflamatoare similară ibuprofenului
 • Eficiență bazată pe IBUcell™, formulă patentată unică, pe bază de acizi alfa și izo-alfa
 • Indicat pentru sănătatea coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicală, toracală, lombară, sacrală)
pe bază de IbuCell cu acizi alfa şi izo-alfa
eficienţă demonstrată clinic
acţiune naturală, fără efecte secundare
 
EFECTERECOMANDĂRI
 • Ajută prompt la reducerea disconfortului articular și muscular la nivelul coloanei vertebrale și al spatelui.
 • Contribuie la reducerea disconfortului articular și muscular la nivelul articulațiilor (genunchi, șold, umăr etc.)
 • Ajută la protecția articulațiilor împotriva atacurilor mediatorilor proinflamatori.
 • Contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la apariția stresului oxidativ la nivel articular.
 • Acizii alfa și izo-alfa din IBUcell™ au proprietăți asemănătoare ibuprofenului prin reducerea acțiunii mediatorilor proinflamatori, pe un interval de până la 9 ore, fără a avea efecte adverse, precum manifestări nedorite la nivel gastrointestinal.
 • Îmbunătățeste parametrii de confort articular (la șezut, culcat, mers pe o suprafață plană).
 • Ajută la inhibarea inflamației acute in vivo.
 • Contribuie la inhibarea moderată a enzimei COX-2 și inhibarea ușoară a enzimei COX-1.
 • Ajută la inhibarea mediatorilor iNOS și PGE2.
 • Contribuie la inhibarea activității GSK-3 și NF-kappaB.
 • Ajută la reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauză, sănătoase sau cu sindrom metabolic.
 • Magneziul contribuie la funcționareanormală a sistemului muscular și la menținerea sistemului osos.
 • Sprijină sănătatea și mobilitatea coloanei vertebrale și a spatelui.
 • Sprijină sănătatea și mobilitatea articulațiilor (genunchi, șold, umăr etc.).
 • În cazuri de disconfort (acut, subit sau cronic) al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicală, toracală, lombară, sacrală ș.a.) și al spatelui, în special, ca și la nivelul articulațiilor și al mușchilor, în general.
 • Pentru normalizarea activității nervoase.
 • În cazul înțepenirii sau rigidizării coloanei vertebrale și a spatelui.
 • În cazul dificultăților la mers.
 • Pentru normalizarea densității minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauză.
 • Pentru efectul antioxidant.
 • Persoanelor sănătoase, persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a magneziului pentru susținerea unei activități normale a mușchilor și nervilor.
 • Nu are efecte adverse, precum manifestări nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator sau renal.
 • Nu provoacă somnolență, moleșeala sau dependență.

RoboFlex™poate fi luat atât ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, în cazuri de disconfort articular subit, cât și sub formă de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauză, recomandat în asociere cu  Celadrin™ Extract Forte.

 

Prezentare generala

RoboFlex™ este un supliment alimentar, conceput in Canada, care se adreseaza,  in special,  mentinerii confortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si al spatelui, si, in general, a sanatatii sistemelor osteomuscular si nervos. Se stie ca in cazul coloanei vertebrale si al spatelui exista o mai mare varietate de factori (de natura nervoasa, musculara, articulara, inflamatorie etc ), care contribuie la aparitia disconfortului la acest nivel, decat in cazul celorlalte articulatii (genunchi, sold etc.) si, din aceasta cauza, un numar semnificativ de suplimente alimentare adresate problemelor articulare nu au un efect scontat la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui. Tocmai din acesta cauza, in Canada exista o delimitare a suplimentelor alimentare axate diferit pe coloana vertebrala si spate, respectiv, pe celelalte articulatii.

Tocmai pentru a veni in ajutor celor care intampina disconfort la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui, si, in general,  la nivelul aparatului osteomuscular si nervos, specialistii din Canada au conceput formula patentata unica IBUcell™, substanta activa din RoboFlex™Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™, constituientii bioactivi de baza, ajuta, in primul rand,  la o ameliorare prompta (in aproximativ 30-120 minute5,8) a disconfortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si al spatelui, si, de asemenea, la nivelul celorlalte articulatii, actionand  pe trei directii:

 1. Ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.
 2. Ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular.
 3. Ajuta la normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales in cazul femeilor aflate la menopauza.e

In urma studiilor clinice4-5 realizate, cercetatorii au concluzionat ca  acizii alfa si izo-alfa, constituientii de baza ai formulei patentate IBUcell,  au proprietati  asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii unor agenti care, in unele cazuri, pot crea stari inflamatorii, pe un interval de pana la 9 ore, fara a avea  efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal.

Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sistemului osos (mentiuni validate de EFSA prin Regulamentul 432/2012).

Pentru o eficacitate sporita asupra sanatatii si confortului coloanei vertebrale, al spatelui si al celorlalte articulatii, ca si pentru obtinerea unui efect consolidat pe o durata mai lunga de timp, este recomandat ca suplimentul alimentar  RoboFlex™ sa fie luat in asociere cu preparatele naturale  Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent.

ActiuniSe recomanda administrarea suplimentului alimentar RoboFlex™ in urmatoarele cazuri, ca adjuvant :

 • pentru sprijinirea sanatatii coloanei vertebrale si a spatelui, a articulatiilor si  muschilor;
 • pentru normalizarea activitatii nervoase;
 • in cazuri de disconfort al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.)  si al spatelui, in special, ca si la nivelul articulatiilor si al muschilor, in general;
 • in cazul intepenirii sau rigidizarii coloanei vertebrale si a spatelui;
 • in cazul dificultatilor la mers;
 • pentru efectul antioxidant;
 • pentru normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauza;
 • persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a magneziului pentru sustinerea unei activitati normale a muschilor si nervilor.

IngredienteIBUcell™ (Perluxan™/extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus), standardizat la minim 30% acizi  alfa si izo-alfa, oxid de magneziu si Qmatrix® ACTIValoe®, extract de Aloe vera standardizat la minim 10% polizaharide), capsula (gelatina, dioxid de titan), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Informatii nutritionale:

Ingrediente active Cantitate / doza (4 capsule) % DZR*
IBUcell™ 2820 mg **
Perluxan™/extract din conuri de hamei, din care:
Acizi alfa si izo-alfa
2000 mg
600 mg
**
**
Oxid de magneziu, din care:
Magneziu
780 mg
376 mg
100
Qmatrix® ACTIValoe®, din care:
Polizaharide
40 mg
4 mg
**
**

* Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/EC

**Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de prezentare: Cutie cu 1, 3 sau 6 blistere a cate 10 capsule a 840 mg.

Mod de utilizare: In cazul unui disconfort usor sau mediu, se iau 1-2 capsule pe zi in timpul mesei (doza optima este de 2 capsule pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor). In cazuri deosebite sau acute, se iau 3-4 capsule pe zi, cate o capsula la fiecare 6-8 ore, in timpul meselor.

Durata utilizarii: RoboFlex™ poate fi luat atat ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, in cazuri de disconfort articular subit, cat si sub forma de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauza, recomandat in asociere cu Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent, pentru obtinerea unui efect consolidat la nivelul coloanei vertebrale, al spatelui si al celorlalte articulatii.

Siguranta utilizarii: IBUcell™ contine ingrediente naturale cu o biodisponibiliate (absorbtie) ridicata, care detin certificare GRAS (“Generally Recognized As Safe” – General Recunoscut ca fiind Sigur – notificare emisa de catre expertii FDA din SUA, care certifica o anumita substanta alimentara ca fiind 100% sigura pentru consumul uman), precum si magneziu.

Conditii de pastrare:  A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi inscriptionare pe cutie.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. Acest supliment alimentar nu prezinta reactii adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator, renal, nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta. Nu contine substante hipnotice sau fitoestrogeni.

STUDII CLINICE

In urma studiilor clinice realizate cu acizii alfa, izo-alfa si polizaharide din compozitia formulei patentate IBUcell™, substanta activa din RoboFlex™, s-au constatat urmatoarele efecte: reducerea disconfortului articular,  imbunatatirea parametrilor de confort articular (la sezut, culcat, mers pe o suprafata plana), inhibarea inflamatiei acute in vivo, inhibarea moderata a enzimei COX-2 si inhibarea usoara a enzimei COX-1, actiunea antiinflamatorie de inhibare a enzimei COX-2 asemanatoare cu cea a ibuprofenului pe un interval de pana la 9 ore, lipsa efectelor adverse la nivel gastrointestinal si cardiovasular, inhibarea mediatorilor iNOS si PGE2, inhibarea activitatii GSK-3 si NF-kappaB, reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauza, sanatoase sau cu sindrom metabolic, neutralizarea radicalilor liberi, imbunatatirea calitatii vietii.

1. Safety, efficacy and anti-inflammatory activity of rho iso-alpha-acids from hops.
Phytochemistry, Mai 2008, Hall AJ, et al.
(Siguranta, eficicacitatea si actiunea antiinflamatorie a acizilor rho izo-alfa din conuri de hamei)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=safety%2C+efficacy+and+anti-inflammatory+activity+of+rho

2. Rho iso-alpha acids from hops inhibit the GSK-3/NF-kappaB pathway and reduce inflammatory markers associated with bone and cartilage degradation.
Journal of Inflammation, 27 August 2009, Konda VR, Desai A, Darland G, Bland JS, Tripp ML.
download pdf
(Acizii rho izo-alfa din conuri de hamei inhiba actiunea mediatorilor GSK-3/NF-kappaB si reduc markerii inflamatori asociati cu degradarea oaselor si a cartilajului)

3. Hop bitter acids efficiently block inflammation independent of GRalpha, PPARalpha, or PPARgamma.
Molecular Nutrition & Food Research, Septembrie 2009, Van Cleemput M, et al.
(Acizii amari din conuri de hamei blocheaza eficient inflamatia independent de actiunea receptorilor GRalpha, PPARalpha sau PPARgamma)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19655312

4. In vitro and ex vivo cyclooxygenase inhibition by a hops extract.
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition 2004 , Marc Lemay, et al.
download pdf, vezi pag. 146

(Inhibarea ciclooxigenazei in vitro si ex vivo cu ajutorul unui extract din conuri de hamei)

5. A dietary supplement is a selective COX-2 inhibitor both in vitro and ex vivo in healthy human volunteers.
Nutrilite Health Institute, Lemay M, et al.
download pdf
(Un supliment alimentar este un inhibitor selectiv al COX-2 atat in vitro, cat si ex vivo la voluntari umani sanatosi)

6. Selective inhibition of COX-2 by a standardized CO2 extract of Humulus lupulus in vitro and its activity in a mouse model of zymosan-induced arthritis.
Planta Medica 2006, S. Hougee, J. Faber, A. Sanders, W.B. Berg, J. Garssen, H.F. Smit, M.A. Hoijer
(Inhibarea selectiva a COX-2 cu ajutorul unui extract standardizat din Humulus lupulus in vitro si activitatea sa la soareci cu artrita indusa prin zymosan)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Selective+inhibition+of+COX-2+by+a+standardized+CO2+extract+of+Humulus+lupulus+in+vitro+and+its+activity+in+a+mouse+model+of+zymosan-induced+arthritis

7. The effects of AH88 on the activity of COX-1 and COX-2 using human whole blood and A549 cells.
Pharmachem Laboratories, Lidbury et al.
download pdf, vezi pag. 10
(Efectele AH88 asupra activitatii COX-1 si COX-2 utilizand sangele uman si celulele A549)

8. Efficacy of Oral Perluxan Intake: A Randomized, Double-Blind Study.
Pharmachem Laboratories, Jager R, Purpura M.
download pdf
(Eficacitatea administrarii pe cale orala a Perluxan-ului: studiu dublu-orb, randomizat)

9. Inhibitors of nitric oxide production from hops (Humulus lupulus L.).
Biological & Pharmaceutical Bulletin 2003, F. Zhao, et al.
download pdf
(Inhibitori din conuri de hamei (Humulus lupulus L.) ai sintezei de oxid nitric)

10. Hop rho iso-alpha acids, berberine, vitamin D3 and vitamin K1 favorably impact biomarkers of bone turnover in postmenopausal women in a 14-week trial.
Journal of Bone and Mineral Metabolism, Mai 2010 Holick MF, et al.
(Acizii rho izo-alfa din conuri de hamei, berberina, vitamina D3 si vitamina K1 au un impact favorabil asupra biomarkerilor turnover-ului osos la femei aflate la menopauza in cadrul unui experiment de 14 saptamani)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Hop+rho+iso-alpha+acids%2C+berberine%2C+vitamin+D3+and+vitamin+K1+favorably+impact+biomarkers+of+bone+turnover+in+postmenopausal+women+in+a+14-week+trial

11. Nutritional supplementation of hop rho iso-alpha acids, berberine, vitamin D₃, and vitamin K₁ produces a favorable bone biomarker profile supporting healthy bone metabolism in postmenopausal women with metabolic syndrome.
Nutrition Research, Mai 2011, Lamb JJ, et al.
(Suplimentarea nutritionala a acizilor rho izo-alfa din conuri de hamei, a berberinei, vitaminei D₃, si a vitaminei K₁ produce o configuratie favorabila a biomarkerilor ososi sustinand sanatatea metabolismului osos la femei aflate la menopauza cu sindrom metabolic)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Nutritional+supplementation+of+hop+rho+iso-alpha+acids%2C+berberine%2C+vitamin+D%E2%82%83%2C+and+vitamin+K%E2%82%81+produces+a+favorable+bone+biomarker+profile+supporting+healthy+bone+metabolism+in+postmenopausal+women+with+metabolic+syndrome

12. Antioxidative activity of hop bitter acids and their analogues.
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 1995, M. Tagashira, M. Watanabe, N. Uemitsu
download pdf
(Activitatea antioxidanta a acizilor amari din conuri de hamei si a compusilor analogi)

13. Aloe vera: a systematic review of its clinical effectiveness.
British Journal of General Practice, octombrie 1999, Vogler BK, Ernst E.
download pdf
(Aloe vera: studiu sistematic al eficacitatii sale clinice)

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
AfectiuneArticulatii si muschi, Sistem osos, Afectiuni osteo-articulare
Tip produsFara conservanti
SimptomeArtralgie (durere la nivelul articulatiilor), Durere, Durere cervicala (fata posterioara a gatului), Durere de spate, Durere de umar, Durere in zona braului, Durere la nivelul genunchiului, Durere la nivelul soldului, Durere membrul inferior, Durere membrul superior, Durerea tuturor muschilor si oaselor, Fragilitate osoasa, Inflamatii, Tumefactie articulara (umflarea articulatiei)
Indicat pentruDureri osteo-articulare (artroze)
Functie produsCalmarea durerilor articulare
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate
Concentratiefara concentratie
BrandGood Days Therapy
Zona corpArticulatii
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri RoboFlex x 30cps


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Solgar - Calciu magneziu zinc 100tb

  Solgar - Calciu magneziu zinc 100tb

  84,98 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Zdrovit - Anticarcel Rapid 20plicuri

  Zdrovit - Anticarcel Rapid 20plicuri

  22,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Minunino -Pachet Imunoglucan sirop 120ml + Raceala si Gripa sirop 100ml + Sirop crestere 100ml cadou

  Minunino -Pachet Imunoglucan sirop 120ml + Raceala...

  81,87 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Doppelherz - Aktiv Calciu + D3 Osteo 1000mg 15compr.eff

  Doppelherz - Aktiv Calciu + D3 Osteo 1000mg 15comp...

  20,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Dispotech Spray Rece Instant - Cold Spray

  Dispotech Spray Rece Instant - Cold Spray

  20,22 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos