Nu ai niciun produs in cos

Medicamente Antifumat si Antialcool

Medicamente fara reteta pentru renuntarea la fumat

Probabil ați auzit de nenumărate ori că tutunul și alcoolul dăunează grav sănătății. Consumul acestora reprezintă întradevăr un pericol enorm pentru sănătate și duc la o dependență reală, care provoacă dereglări neurologice, boli de inimă, palpitaţii, tulburări de ritm foarte grave, infarct sau chiar pot duce la moartea pacientului.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, fumatul este una din cauzele majore de îmbolnăvire şi mortalitate în întreaga lume, iar speranţa de viaţă a unui fumător este cu 5 – 20 de ani mai mică. Abuzul de alcool este cauza celor mai multe accidentări, inclusiv accidentele rutiere. Potrivit studiilor, o treime din accidentele mortale sunt legate de consumul de alcool.

Dacă doriți să renunțați la fumat, dar dependența vă împiedică să atingeți acest obiectiv, există medicamente fără rețetă care să vă ajute să reduceți treptat dependența de nicotină sau alcool și care ameliorează simptomele de sevraj.

Produsele din aceasta categorie fac parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

7 Articol(e)

7 Articol(e)