Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri

Cod: W60420003
Brand: Bayer
Status:

Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri este un medicament antiinflamator nesteroidian, ce actioneaza pe reducerea febrei, durerii si inflamatiei.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

15,33 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri

Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri este un medicament antiinflamator nesteroidian, ce actioneaza pe reducerea febrei, durerii si inflamatiei.

Ce este Aspirin si pentru ce se utilizeaza:

Aspirin contine acid acetilsalicilic.

Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) si antipiretic (scade febra). 

Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei si/sau durerii de intensitate usoara pana la moderata, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentara, durerea musculara.

Mod de administrare:

Administrare orala.

Adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani): doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore. Pentru dureri mai intense sau febra mai mare, doza unica recomandata este de 2 drajeuri si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore.

Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 drajeuri.

Pentru pacienti varstnici (cu varsta de 65 de ani si peste) doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore, iar doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 4 drajeuri.

Pentru adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani (cu greutatea corporala 40 – 50 kg) doza depinde de greutatea corporala a adolescentului, varsta precizata fiind doar cu scop informativ; doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore, iar doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 drajeuri. Luati drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Nu luati acest medicament timp de mai mult de 3 zile (pentru febra), respectiv timp de mai mult de 3-4 zile (pentru durere), decat daca medicul recomanda astfel.

Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active: Fiecare drajeu contine acid acetilsalicilic 500 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati drajeurile Aspirin:

 • daca sunteti alergic la acidul acetilsalicilic sau la alti salicilati sau la oricare dintre componentele acestui medicament sau a unui medicament inrudit
 • daca aveti ulcer gastric sau intestinal (inclusiv ulcer duodenal)
 • daca aveti o afectiune hemoragica sau un risc de sangerare
 • daca aveti insuficienta renala, insuficienta hepatica sau insuficienta cardiaca severa.

Consultati medicul inainte de utilizare: daca utilizati alte medicamente care contin acid acetilsalicilic, daca utilizati cu regularitate analgezice, daca aveti antecedente de ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau al intestinelor, sau inflamatii ale mucoasei stomacului (gastrita), daca aveti afectiuni hepatice, renale, la nivelul inimii sau circulatiei sangelui, daca aveti astm bronsic, diverse reactii alergice ori daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala ori daca efectuati in acelasi timp un tratament cu alte medicamente.

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani, fara recomandarea medicului.

In primele cinci luni de sarcina trebuie sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament sau alte medicamente care contin acid acetilsalicilic. Incepand din luna a sasea de sarcina (mai mult de 24 de saptamani de amenoree), nu trebuie sa luati acest medicament, deoarece va poate cauza probleme grave dumneavoastra sau copilului dumneavoastra.

Daca ati luat acest medicament in timpul sarcinii, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Nu utilizati doze mari de ASPIRIN pentru perioade mari de timp fara recomandarea medicului. Acest medicament contine sodiu 71,7 mg in fiecare drajeu.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 8 drajeuri.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Prospect Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri

Mai multe informatii
Indicat pentru Febra
Afectiune Inflamatii si dureri
Tip produs Fara conservanti
Simptome Durere
Indicat pentru Febra
Compozitie produs Acid acetilsalicilic
Functie produs Analgezic , Antiinflamator, Antipiretic
adresabilitate Uz general
Forma prezentare Drajeuri
Brand Bayer
Zona corp Sistemic

Prospect Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri

Prospect: Informaţii pentru utilizator

 Aspirin 500 mg drajeuri

Acid acetilsalicilic

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.
 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.
 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.
 • Dacă după 3 zile (în cazul febrei) sau 3-4 zile (în cazul durerii) nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic
 • Modul de eliberare : fără prescripţie medicală

Ce găsiţi în acest prospect :

 1. Ce este Aspirin şi pentru ce se utilizează
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Aspirin
 3. Cum să utilizaţi Aspirin
 4. Reacţii adverse posibile
 5. Cum se păstrează Aspirin
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.          Ce este Aspirin şi pentru ce se utilizează

Aspirin conţine acid acetilsalicilic. Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) şi antipiretic (scade febra).

Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei şi/sau durerii de intensitate uşoară până la moderată, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentară, durerea musculară.

Aspirin este indicat în mod specific la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste (având o greutate corporală de 40 kg sau mai mare). În cazul pacienţilor cu o greutate corporală sub 40 kg, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru a vă recomanda alte forme farmaceutice care conţin acid acetilsalicilic.

Trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră în cazul în care nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău după 3 zile (în cazul febrei) sau 3-4 zile (în cazul durerii).

2.          Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Aspirin Nu utilizaţi Aspirin :

 • dacă sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la alţi salicilaţi sau la oricare dintre componentele acestui medicament (enumerate la pct. 6).
 • în cazul în care aţi avut un episod de astm bronşic sau aţi avut o reacţie alergică (de exemplu urticarie, angioedem, rinită severă, şoc) cauzate de administrarea acidului acetilsalicilic sau a unui medicament înrudit (în special a medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene).
 • dacă aveţi ulcer gastric sau intestinal (inclusiv ulcer duodenal).
 • dacă aveţi o afecţiune hemoragică sau un risc de sângerare.
 • dacă aveţi insuficienţă renală, insuficienţă hepatică sau insuficienţă cardiacă severă.
 • dacă efectuaţi tratament cu metotrexat în doze mai mari de 20 mg/săptămână.
 • dacă efectuaţi tratament cu anticoagulante orale (medicamente care subţiază sângele, pentru a preveni coagularea acestuia).
 • dacă sunteţi gravidă în mai mult de 5 luni (mai mult de 24 de săptămâni de amenoree).

Pentru orice nelămuriri cu privire la necesitatea utilizării acestui medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Atenţionări şi precauţii

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza Aspirin :

 • dacă efectuaţi tratament cu alte medicamente care conţin acid acetilsalicilic, pentru a evita riscul de
 • dacă apar dureri de cap în timpul utilizării Aspirin în doze mari, pe o perioadă îndelungată de timp, nu creşteţi doza şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru
 • dacă utilizaţi cu regularitate medicamente împotriva durerii, în special mai multe medicamente împotriva durerii în acelaşi timp, acest lucru poate determina scăderea funcţiei
 • dacă aveţi un deficit de G6PD (glucozo-6-fosfat-dehidrogenază) (o boală ereditară care afectează globulele roşii din sânge), deoarece acidul acetilsalicilic utilizat în doze mari poate cauza hemoliza (distrugerea globulelor roşii din sânge).
 • dacă aţi avut ulcer gastric sau intestinal, hemoragii gastrice sau intestinale sau gastrită.
 • dacă aveţi insuficienţă renală sau insuficienţă hepatică.
 • dacă aveţi astm bronşic: apariţia unor episoade bruşte de astm bronşic, la unii pacienţi, poate fi asociată cu reacţiile alergice la medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene sau la acidul În acest caz, nu este recomandată utilizarea acestui medicament.
 • în cazul sângerării menstruale
 • dacă în timpul tratamentului apare hemoragia gastrointestinală (eliminarea de sânge pe gură, prezenţa sângelui în materiile fecale, materii fecale de culoare închisă); trebuie să întrerupeţi tratamentul şi să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră sau unui serviciu medical de urgenţă.
 • dacă efectuaţi în acelaşi timp un tratament cu medicamente care subţiază sângele, pentru a preveni coagularea acestuia (anticoagulante).
 • Acidul acetilsalicilic creşte riscul de sângerare chiar şi în cazul utilizării de doze mici şi chiar dacă a fost administrat cu câteva zile înainte. În cazul în care aveţi programată o intervenţie chirurgicală, chiar dacă este minoră, spuneţi-i medicului dumneavoastră, chirurgului sau dentistului că utilizaţi acid acetilsalicilic.
 • Acidul acetilsalicilic determină modificarea cantităţii de acid uric din sânge. Acest aspect va fi luat în considerare la administrarea medicamentelor împotriva gutei.
 • Nu este recomandată utilizarea acestui medicament în timpul alăptării.

Copii și adolescenți

Sindromul Reye (o boală foarte rară, însă severă, asociată în principal cu deteriorarea neurologică şi hepatică) a fost observat la copiii și adolescenții cu boli virale cărora li se administrează acid acetilsalicilic. Prin urmare:

 • în cazul unei boli virale, cum sunt gripă sau varicelă, acidul acetilsalicilic nu trebuie administrat la copii fără recomandarea unui medic;
 • dacă apar semne de ameţeli sau slăbiciune, modificări ale comportamentului sau vărsături după administrarea de acid acetilsalicilic la un copil, anunţaţi-l imediat pe medicul dumneavoastră.

Aspirin împreună cu alte medicamente

Vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi alt medicament.

În textul care urmează sunt utilizate următoarele definiţii:

Acidul acetilsalicilic poate fi utilizat pentru tratamentul afecţiunilor reumatice în doze mari (denumite doze „antiinflamatoare”), definite ca: 1 g sau mai mult în doză unică şi/sau 3 g sau mai mult pe zi.

Acidul acetilsalicilic poate fi utilizat pentru tratamentul durerii şi febrei în doze definite ca: 500 mg sau mai mult în doză unică şi/sau nu mai mult de 3 g pe zi.

Nu luaţi Aspirin:

 • dacă efectuaţi tratament cu metotrexat în doze mai mari de 20 mg pe săptămână. În acest caz, trebuie evitată utilizarea de acid acetilsalicilic în doze mari (doze antiinflamatoare) sau utilizarea de acid acetilsalicilic pentru tratamentul durerii sau
 • dacă efectuaţi tratament cu anticoagulante orale şi în cazul în care aţi avut ulcer gastroduodenal. În acest caz, trebuie evitată utilizarea de acid acetilsalicilic în doze mari (doze antiinflamatoare) sau utilizarea de acid acetilsalicilic pentru tratamentul durerii sau

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a lua acid acetilsalicilic împreună cu oricare dintre următoarele medicamente:

 • anticoagulante orale, atunci când acidul acetilsalicilic este utilizat pentru tratamentul durerii şi febrei, în cazul în care nu aţi suferit de ulcer gastroduodenal
 • medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, atunci când acidul acetilsalicilic este utilizat în doze mari (antiinflamatoare) sau pentru tratamentul durerii şi febrei
 • heparina utilizate în doze curative sau la pacienţi vârstnici (≥65 de ani), atunci când acidul acetilsalicilic este utilizat în doze mari (antiinflamatoare), în special pentru tratamentul afecţiunilor reumatice sau pentru tratamentul durerii şi febrei
 • trombolitice
 • clopidogrel
 • ticlopidină
 • medicamente uricozurice utilizate în tratamentul gutei (de exemplu: benzbromaronă, probenecid)
 • glucocorticoizi (cu excepţia terapiei de substituţie cu hidrocortizon), în cazul utilizării acidului acetilsalicilic în doze mari (antiinflamatoare)
 • pemetrexed, la pacienţi cu insuficienţă renală în grad uşor până la moderat
 • anagrelidă
 • medicamente pentru tratamentul retenţiei de apă (diuretice)
 • inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei, antagonişti ai receptorilor angiotensinei II
 • metotrexat utilizat în doze de 20 mg sau mai puţin pe săptămână
 • medicamente gastrointestinale cu administrare topică, antiacide şi cărbune medicinal
 • deferasirox
 • inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (de exemplu: citalopram, escitalopram, fluoxetină, fluvoxamină, paroxetină, sertralină).

Pentru a evita orice interacţiune între medicamente, trebuie să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului ce alte medicamente luaţi.

Aspirin împreună cu alcool

Nu luaţi Aspirin împreună cu alcool.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte să luaţi acest medicament sau orice alt medicament.

Sarcină

În primele cinci luni de sarcină trebuie să cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament sau alte medicamente care conţin acid acetilsalicilic. Începând din luna a şasea de sarcină (mai mult de 24 de săptămâni de amenoree), nu trebuie să luaţi acest medicament, deoarece vă poate cauza probleme grave dumneavoastră sau copilului dumneavoastră.

Dacă aţi luat acest medicament în timpul sarcinii, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.

Alăptarea

Acest medicament poate trece în laptele matern. Ca precauţie, Aspirin nu este recomandat în perioada de alăptare.

Fertilitate

Medicamentul face parte dintr-o clasă de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la încetarea tratamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Acidul acetilsalicilic nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Aspirin conține sodiu.

 Acest medicament conține sodiu 71,7 mg (componenta principală stabilă/sare de masă) în fiecare drajeu. Aceasta este echivalentă cu 3,6 % din maximul recomandat.

3.          Cum să utilizaţi Aspirin

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doze

Doar pentru administrare orală. Luaţi drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Pentru adulţi şi adolescenţi (cu vârsta de 16 ani şi peste)

 • Doza unică recomandată este de 1 drajeu şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4 ore. Pentru dureri mai intense sau febră mai mare, doza unică recomandată este de 2 drajeuri şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4

·        Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 drajeuri.

Pentru pacienţi vârstnici (cu vârsta de 65 de ani şi peste)

 • Doza unică recomandată este de 1 drajeu şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4

·        Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 4 drajeuri. 

Pentru adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani (cu greutatea corporală 40 – 50 kg):

 • Doza depinde de greutatea corporală a adolescentului; vârsta precizată este doar cu scop
 • Doza unică recomandată este de 1 drajeu şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4

·        Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 drajeuri.

 Pentru grupe speciale de pacienţi

 • Pacienţi cu anomalii ale funcţiei ficatului sau rinichilor sau cu probleme de circulaţie sanguină (de exemplu insuficienţă cardiacă sau evenimente care implică sângerări majore): adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru
 • Copii cu vârsta sub 12 ani (cu greutatea corporală mai mică de 40 kg): a nu se utiliza fără prescripţie medicală.

Mod de utilizare

Pentru a deschide folia, trageti spre interior de oricare margine. Luaţi drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Durata tratamentului

Nu luaţi acest medicament timp de mai mult de 3 zile (pentru febră), respectiv timp de mai mult de 3 – 4 zile (pentru durere), decât dacă medicul recomandă astfel.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Aspirin

În timpul tratamentului, este posibil să manifestaţi ţiuit în urechi, o senzaţie de pierdere a auzului, dureri de cap, ameţeli – acestea sunt semne tipice ale supradozajului.

Dacă suspectaţi supradozajul cu acest medicament, opriţi tratamentul şi adresaţi-vă imediat unui medic.

Dacă uitaţi să utilizaţi Aspirin

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa o doză uitată.

4.          Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Frecvenţe: cu frecvenţă necunoscută - frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile.

Reacţiile adverse posibile determinate de acidul acetilsalicilic sunt:

Toate acestea sunt reacţii adverse foarte grave şi este posibil să aveţi nevoie de îngrijire medicală urgentă sau de spitalizare. Spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la cel mai apropiat spital dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse:

 • sângerare (sângerare nazală, sângerare a gingiilor, puncte roşii sub piele )
 • reacţii alergice cum sunt erupţie pe piele, episod brusc de astm bronşic sau umflare a feţei, însoţite de respiraţie dificilă
 • dureri de cap, ameţeli, senzaţie de pierdere a auzului, tinitus (ţiuit în urechi) care, în general, indică supradozajul
 • sângerare cerebrală
 • dureri de stomac
 • sângerare gastrointestinală. Vezi „Atenţionări şi precauţii”. Acestea apar mai frecvent atunci când luaţi doze mari.
 • creştere a valorilor serice ale enzimelor hepatice, în principal reversibilă la oprirea tratamentului, afectare a ficatului (în principal a celulelor ficatului)
 • urticarie, reacţii la nivelul pielii
 • sindromul Reye (tulburări ale conştienţei sau comportament anormal sau vărsături) la un copil cu o boală virală căruia i s-a administrat acid acetilsalicilic (vezi pct. 2 Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Aspirin)

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea pot fi şi reacţii adverse care nu sunt menţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct la

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale

Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1

București 011478- RO

Tel: + 4 0757 117 259

Fax: +4 0213 163 497

e-mail: adr@anm.ro

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.          Cum se păstrează Aspirin

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe etichetă. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 30°C.

Nu utilizaţi dacă observaţi semne vizibile de deteriorare.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.          Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Aspirin

Substanţa activă este acidul acetilsalicilic.

Fiecare drajeu conţine acid acetilsalicilic 500 mg.

Celelalte componente sunt:

Dioxid de siliciu coloidal anhidru, carbonat de sodiu anhidru Film: ceară carnauba, hipromeloză, stearat de zinc

Cum arată Aspirin şi conţinutul ambalajului

Acest medicament se prezintă sub formă de drajeu de culoare albă până la aproape albă, rotund, biconvex, cu diametrul de 12 mm. Drajeurile sunt marcate cu „BA 500” pe una dintre feţe şi cu sigla Bayer pe cealaltă faţă.

Mărimi de ambalaj: 4, 8, 12, 20, 24, 40, 60, 80 de drajeuri.

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă:

Bayer S.R.L.

Șos. București-Ploiești nr. 1A, clădire B, etaj 1,

sector 1, 013681, București

România

Fabricantul:

Bayer Bitterfeld GmbH

Salegaster Chausee 1

06803 Bitterfeld-Wolfen

Germania

Acest medicament este autorizat în Statele membre ale Spaţiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale 

Franța                            Asproflash 500 mg comprimé enrobé

Austria                           Aspirin Express 500 mg überzogene Tablette

Belgia                            Aspirine Fasttabs 500 mg omhulde tablet

Republica Cehă               Aspirin 500 mg obalené tablety

Germania                       Aspirin 500 mg überzogene Tabletten

Ungaria                          Aspirin Ultra 500 mg bevont tabletta

Luxembourg                   Aspirine Fasttabs 500 mg omhulde tablet

Polonia                           Aspirin Pro

Portugalia                       Aspirina MicroActive 500 mg comprimido revestido

România                         Aspirin 500 mg drajeuri

Slovenia                         Aspirin 500 mg obložene tablete

Acest prospect a fost revizuit în iunie 2019.

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Aspirin® 500 mg x 20 drajeuri


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Bepanthen crema 100 g. Provitamina B5 (Panthenol) - hidratare profunda

  Bepanthen crema 100 g. Provitamina B5 (Panthenol) ...

  40,67 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Supradyn Junior Multivitamine, Vitamina C, B3, B6, B12 – 30 ursuleti gumati

  Supradyn Junior Multivitamine, Vitamina C, B3, B6,...

  34,67 Lei Pret cu TVA inclus
  lipsa stoc
 3. Claritine® 10 mg x 10 comprimate

  Claritine® 10 mg x 10 comprimate

  18,20 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Canespor® 10mg/g crema x 20 g

  Canespor® 10mg/g crema x 20 g

  38,30 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Supradyn Fast Energy, 10 plicuri granule orodispersabile cu dizolvare rapida, Multivitamine si Coenzima Q10

  Supradyn Fast Energy, 10 plicuri granule orodisper...

  27,58 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Lyprinol - Complex lipidic marin 60caps

  Lyprinol - Complex lipidic marin 60caps

  135,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Amniocen - Decasept cu propolis 24compr.

  Amniocen - Decasept cu propolis 24compr.

  10,41 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Plantextrakt - Polygemma Nr.4 (Sinusuri) 50ml

  Plantextrakt - Polygemma Nr.4 (Sinusuri) 50ml

  25,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Nazomer Forte 30 Ml Cu Nebulizator

  Nazomer Forte 30 Ml Cu Nebulizator

  12,00 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Grip Stop Spray X 20ml

  Grip Stop Spray X 20ml

  Rating:
  0%
  31,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

meniu
Cosul meu