Facebook Pixel

ACC® 600 mg x 10 comprimate efervescente

Cod: W60792009
Brand: Sandoz
Status:

ACC® 600 mg x 10 comprimate efervescente este un medicament care fluidifica secretiile bronsice si favorizeaza eliminarea lor, fiind util in afectiuni respiratorii.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

43,09 Lei TVA inclus

Descriere ACC® 600 mg x 10 comprimate efervescente

ACC® 600 mg x 10 comprimate efervescente este un medicament care fluidifica secretiile bronsice si favorizeaza eliminarea lor, fiind util in afectiuni respiratorii.

Mod de actiune si indicatii:

ACC 600mg comprimate efervescente fluidifica mucusul vascos si faciliteaza tusea si expectoratia in bronsitele induse de raceala la adolescenti cu varsta de peste 14 ani si adulti. 

Mod de administrare:

Daca nu exista alta recomandare, se administreaza astfel:

 • adulti si adolescenti cu varsta peste 14 ani: 1⁄2 comprimat efervescent de 2 ori pe zi sau 1 comprimat efervescent o data pe zi.

Se dizolva comprimatul efervescent intr-un pahar cu apa si se bea intregul continut. Se administreaza dupa mese.

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, ACC 600mg poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

 • Mai putin frecvent pot aparea reactii gastro-intestinale (dureri abdominale, varsaturi si diaree), dureri de cap, hipotensiune arteriala, batai rapide ale inimii, urticarie, eruptii pe piele, mancarimi, febra.
 • Rar s-au semnalat dispnee, bronhospasm si indigestie.
 • Foarte rar pot aparea soc anafilactic si reactii de hipersensibilitate. in astfel de cazuri intrerupeti tratamentul si prezentati-va la medic.
 • Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Sandoz ACC 600mg:

 • Daca sunteti alergic (hipersensibil) la acetilcisteina sau la oricare dintre celelalte componente
 • Daca aveti ulcer peptic activ
 • La copiii cu varsta sub 14 ani.

Aveti grija deosebita cand utilizati Sandoz aCC 600mg:

 • Daca suferiti de astm bronsic (poate produce bronhospasm, iar pentru evitarea acestuia trebuie sa luati inainte bronhodilatoare)
 • Daca ati avut o boala ulceroasa
 • Daca aveti o incapacitate de a elimina mucusul prin tuse
 • Reactiile adverse cutanate cum sunt sindromul Stevens-Johnson şi sindromul Lyell s-au raportat foarte rar in asociere cu acetilcisteina. Daca apar modificari cutanate sau mucoase, intrerupeti tratamentul si adresati-va unui medic.

Sarcina si alaptarea:

 • Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
 • Nu sunt disponibile suficiente date referitoare la utilizarea acetilcisteinei la femeile gravide. Daca sunteti gravida puteti utiliza ACC 600mg numai daca medicul va recomanda acest lucru.
 • Nu sunt disponibile informatii referitoare la excretia in laptele matern. Acetilcisteina trebuie utilizata in timpul alaptarii numai dupa evaluarea stricta a raportului beneficiu-risc.

Compozitie:

 • Substanta activa este acetilcisteina. Un comprimat efervescent contine acetilcisteina 600 mg.
 • Celelalte compenente sunt: acid citric ahidru, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, manitol, lactoza anhidra, acid ascorbic, ciclamat de sodiu, zaharina sodica dihidrat, citrat de sodiu dihidrat, aroma de mure “B” (contine vanilina, maltodextrina, gluconolactona, sorbitol, dioxid de siliciu coloidal anhidru, manitol, carbonat de magneziu).

Mod de prezentare: tub cu 10 comprimate efervescente.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale ACC® 600 mg x 10 comprimate efervescente

Mai multe informatii
Indicat pentruTuse plina, productiva
Stil de viataNormal
Prospect

Prospect: Informații pentru utilizator

ACC 100 mg comprimate efervescente

Pentru adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 2 ani

ACC 200 mg comprimate efervescente

Pentru adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 6 ani

ACC 600 mg comprimate efervescente

Pentru adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani

Acetilcisteină

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Luaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă după 4 - 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect:

 1. Ce este ACC comprimate efervescente şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi ACC comprimate efervescente

 3. Cum să luaţi ACC comprimate efervescente

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează ACC comprimate efervescente

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.          Ce este ACC comprimate efervescente şi pentru ce se utilizează 

ACC comprimate efervescente conține substanța activă acetilcisteină și fluidifică mucusul vâscos de la nivelul căilor respiratorii.

ACC 100 mg comprimate efervescente este folosit pentru a fluidiza mucusul și pentru a facilita tusea și expectorația în bronșitele induse de răceală la copii cu vârsta peste 2 ani, adolescenți și adulți.

ACC 200 mg comprimate efervescente este folosit pentru a fluidiza mucusul și pentru a facilita tusea și expectorația în bronșitele induse de răceală la copii cu vârsta peste 6 ani, adolescenți și adulți (comprimate întregi) sau la copii cu vârsta între 2 și 5 ani (jumătăți de comprimat).

ACC 600 mg comprimate efervescente este folosit pentru a fluidiza mucusul și pentru a facilita tusea și expectorația în bronșitele induse de răceală la adolescenți cu vârsta peste 14 ani și adulți

2.          Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi ACC comprimate efervescente

Nu luați ACC comprimate efervescente

 • Dacă sunteți alergic la acetilcisteină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

 • Dacă aveți un astm bronșic care se agravează.

 • Dacă aveți ulcer de stomac sau de intestin de lungă durată.

[ACC 100 mg comprimate efervescente]

 • A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 2 ani

[ACC 200 mg comprimate efervescente]

A nu se utiliza

 • La copii cu vârsta sub 2 ani

 • Comprimatul întreg la copii cu vârsta între 2 și 5 ani

[ACC 600 mg comprimate efervescente]

 • A nu se utiliza la copii și adolescenți cu vârsta sub 14 ani

Atenţionări şi precauţii

Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua ACC comprimate filmate dacă aveți:

·            modificări ale pielii și mucoaselor

Apariția reacțiilor severe ale pielii cum sunt sindromul Stevens-Johnson și sindromul Lyell au fost rareori raportate ca fiind corelate cu utilizarea de acetilcisteină. Dacă modificările pielii și ale mucoaselor apar pentru prima oară, trebuie să consultați imediat medicul și să întrerupeți administrarea de acetilcisteină.

·            astm bronșic

Vezi de asemenea pct. 2, paragraful 2 “Nu luați ACC comprimate efervescente”.

 • antecedente de ulcere stomacale sau intestinale sau aveți aceste ulcere în prezent Vezi de asemenea 2, paragraful 2 “Nu luați ACC comprimate efervescente”.

·            o hipersensibilitate la histamină

La acești pacienți trebuie evitat tratamentul pe termen lung, deoarece ACC comprimate efervescente influențează metabolismul histaminei și poate duce la simptome de intoleranță (de exemplu, durere de cap, secreții nazale, mâncărimi).

·  o incapacitate de a elimina mucusul prin tuse Copii

[ACC 100 mg comprimate efervescente]

Având în vedere cantitatea mare de substanță activă, ACC comprimate efervescente nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 2 ani.

[ACC 200 mg comprimate efervescente]

Având în vedere cantitatea mare de substanță activă, ACC 200 mg nu este recomandat copiilor cu vârsta mai mică de 2 ani, iar comprimatul întreg de ACC 200 mg nu este recomandat copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani.

[ACC 600 mg comprimate efervescente]

Având în vedere cantitatea mare de substanță activă, ACC comprimate efervescente nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 14 ani. Alte medicamente, cu o cantitate mai mică de substanță activă, sunt disponibile pentru ei.

ACC împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente. Acest lucru se aplică în special pentru:

·            antitusive

Administrarea concomitentă de ACC comprimate efervescente și antitusive poate provoca o congestie secretorie periculoasă datorită unui reflex redus al tusei. Această terapie asociată trebuie să aibă o indicație terapeutică precisă. Este imperativ să consultați medicul înainte de a utiliza această combinație.

·            antibiotice

Studiile experimentale au demonstrat o reducere a efectului antibioticelor (tetracicline, aminoglicozide, peniciline) cauzată de acetilcisteină. Din motive de siguranţă, antibioticele trebuie administrate separat şi la un interval de cel puţin 2 ore. Acest lucru nu se aplică medicamentelor conţinând substanţa activă cefiximă sau loracarbef. Acestea pot fi luate în același timp cu acetilcisteina.

·            cărbune activat

 • trinitrat de glicerină: un medicament cunoscut ca și nitroglicerină, folosit pentru vasodilatație. Medicul dumneavoastră vă va monitoriza pentru tensiune arterială redusă, care poate deveni gravă și care poate fi indicată prin dureri de cap.

Teste de laborator

Spuneți medicului dumneavoastră că luați ACC comprimate efervescente în cazul în care este necesar să faceți următoarele teste, deoarece poate afecta determinarea:

 • salicilaților: medicamente pentru tratamentul durerii, inflamațiilor sau reumatismului

 • corpilor cetonici din urină.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina

Deoarece nu există experiență suficientă referitoare la utilizarea acetilcisteinei la femeile gravide, ACC comprimate efervescente trebuie utilizat în timpul sarcinii numai dacă medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar.

Alăptarea

Nu sunt disponibile date referitoare la excreția acetilcisteinei în laptele matern. De aceea, trebuie să utilizați ACC comprimate efervescente în timpul alăptării numai dacă medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

ACC comprimate efervescente nu are influenţă cunoscută asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

ACC comprimate efervescente conține urme de sorbitol, lactoză și sodiu.

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

[ACC 100 mg comprimate efervescente]

Un comprimat conține sodiu 4,2 mmol (96 mg). Acest lucru trebuie avut în vedere la pacienţii care urmează o dietă cu restricţie de sodiu.

[ACC 200 mg comprimate efervescente]

Un comprimat conține sodiu 4,3 mmol (99 mg). Acest lucru trebuie avut în vedere la pacienții care urmează o dietă cu restricție de sodiu.

[ACC 600 mg comprimate efervescente]

Un comprimat conține sodiu 6,03 mmol (138,8 mg). Acest lucru trebuie avut în vedere la pacienții care urmează o dietă cu restrictive de sodium.

3.          Cum să luați ACC comprimate efervescente

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată, în cazul în care nu v-a fost altfel prescrisă de către medic, este: ACC 100 mg comprimate efervescente

Vârsta

Doza zilnică totală

Copii cu vârsta între 2 și 5 ani

1 comprimat efervescent de 2-3 ori pe zi

Copii și adolescenți cu vârsta între 6 și 14 ani

1 comprimat efervescent de 3-4 ori pe zi

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani

2 comprimate efervescente de 2-3 ori pe zi

 

ACC 200 mg comprimate efervescente

Vârsta

Doza zilnică totală

Copii cu vârsta între 2 și 5 ani

½ comprimat efervescent de 2-3 ori pe zi

Copii și adolescenți cu vârsta între 6 și 14 ani

1 comprimat efervescent 2 ori pe zi

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani

1 comprimat efervescent 2-3 ori pe zi

 

ACC 600 mg comprimate efervescente]

Vârsta

Doza zilnică totală

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani

½ comprimat efervescent de două ori pe zi sau 1 comprimat efervescent o dată pe zi

 Mod de administrare

Dizolvaţi comprimatul efervescent într-un pahar cu apă şi beţi întregul conţinut al paharului după mese.

[ACC 200 mg comprimate efervescente și ACC 600 mg comprimate efervescente] Comprimatul poate fi divizat în două doze egale.

Durata utilizării

Dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau nu se ameliorează după 4-5 zile, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Dacă luați mai mult ACC comprimate efervescente decât trebuie

În caz de supradozaj, pot să apară iritații la nivelul stomacului și tractului intestinal, cum ar fi durere abdominală, greață, vărsături, diaree.

Până în prezent nu au fost observate reacții adverse severe sau simptome ale intoxicației, nici măcar în caz de supradozaj masiv. Totuși, dacă se suspectează un supradozaj cu ACC comprimate efervescente, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.

Dacă uitaţi să luaţi ACC comprimate efervescente

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Continuaţi doar să luaţi următoarea doză conform programului obişnuit de administrare.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.          Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Încetați luați ACC comprimate efervescente și contactați medicul dumneavoastră dacă apar semne ale unei reacții alergice sau a unei reacții ale pielii grave.

Mai puțin frecvente: pot afecta până la 1 din 100 persoane

·            reacții alergice

 Foarte rare, pot afecta până la 1 din 10000 persoane

 • reacții alergice severe, inclusiv şoc

 • reacții cutanate grave, cum sunt sindromul Stevens-Johnson și necroliza epidermică toxică

Alte reacții adverse posibile pot să apară cu următoarea frecvență:

Mai puțin frecvente, pot afecta până la 1 din 100 persoane

 • durere de cap

 • febră

 • inflamație a mucoasei gurii

 • durere abdominală

 • greață, vărsături

 • diaree

 • zgomote sau țiuituri în urechi

 • bătăi accelerate ale inimii

 • tensiune arterială scăzută

 • mâncărimi, urticarie, erupții pe piele tranzitorii

 • erupții cutanate generalizate

 • umflare severă, cel mai adesea dureroasă, a straturilor profunde ale pielii, în principal pe față.

Rare, pot afecta până la 1 din 1000 persoane

 • dificultăți de respirație

 • bronhospasm – predominant la pacienții cu sistem bronșic hiperactiv în prezența astmului bronșic

 • indigestie

Foarte rare, pot afecta până la 1 din 10000 persoane

 • sângerări

Cu frecvență necunoscută, frecvența nu poate fi estimată din datele disponibile

 • umflarea țesuturilor feței cauzată de excesul de lichid

 • agregare plachetară redusă

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web- site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/.

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.          Cum se păstrează ACC comprimate efervescente

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie și tub/plic, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

[ACC 100 mg comprimate efervescente]

Tuburi: A nu se păstra la temperaturi peste 25°C.

A se păstra tubul bine închis pentru a fi protejat de umiditate. Plicuri: A nu se păstra la temperaturi peste 30°C.

[ACC 200 mg compimate efervescente]

Tuburi: A nu se păstra la temperaturi peste 25°C.

A se păstra tubul bine închis pentru a fi protejat de umiditate. Plicuri: A nu se păstra la temperaturi peste 30°C.

[ACC 600 mg comprimate efervescente]

A se păstra tubul bine închis pentru a fi protejat de umiditate.

Tuburi și plicuri: Acest medicament nu necesită condiţii de temperatură speciale de păstrare.

Tuburi: Perioada de valabilitate după prima deschidere:

După prima deschidere: 2 ani

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.          Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine ACC comprimate efervescente

[ACC 100 mg comprimate efervescente] Substanța activă este acetilcisteina.

Fiecare comprimat efervescent conține acetilcisteină 100 mg.

Celelalte componente sunt: acid citric anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, manitol, lactoză anhidră, acid ascorbic, citrat de sodiu, zaharină sodică, aromă de mure “B” (conține vanilină, maltodextrină, gluconolactonă, sorbitol, dioxid de siliciu coloidal anhidru, manitol).

[ACC 200 mg comprimate efervescente]

Fiecare comprimat efervescent conține acetilcisteină 200 mg.

Celelalte componente sunt: acid citric anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat sodic anhidru, manitol, lactoză anhidră, acid ascorbic, citrat de sodiu, zaharină sodică, aromă de mure “B” (conține vanilină, maltodextrină, gluconolactonă, sorbitol, dioxid de siliciu coloidal anhidru, manitol).

[ACC 600 mg comprimate efervescente]

Fiecare comprimat efervescent conține acetilcisteină 600 mg.

Celelalte componente sunt: acid citric ahidru, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, manitol, lactoză anhidră, acid ascorbic, ciclamat de sodiu, zaharină sodică dihidrat, citrat de sodiu dihidrat, aromă de mure “B” (conține vanilină, maltodextrină, gluconolactonă, sorbitol, dioxid de siliciu coloidal anhidru, manitol).

Cum arată ACC comprimate efervescente şi conţinutul ambalajului 

ACC 100 mg comprimate efervescente se prezintă sub formă de comprimate rotunde, netede, de culoare albă, cu miros de aromă de mure.

ACC 200 mg comprimate efervescente se prezintă sub formă de comprimate rotunde, netede, de culoare albă, cu linie mediană pe una din fețe, cu miros de aromă de mure.

Comprimatul efervescent poate fi divizat în două doze egale.

ACC 600 mg comprimate efervescente se prezintă sub formă de comprimate rotunde, netede, de culoare albă, cu linie mediană pe una din fețe, cu miros de aromă de mure.

Comprimatul efervescent poate fi divizat în două doze egale.

Mărimi de ambalaj:

[ACC 100 mg comprimate efervescente]

 • Tuburi din polipropilenă închise cu dop din polietilenă prevăzut cu desicant (sită moleculară)

 • Plicuri sigilate din folie triplu strat (PE - aluminiu - hârtie)

[ACC 200 mg comprimate efervescente]

 • Tuburi din polipropilenă închise cu dop din polietilenă prevăzut cu desicant (sită moleculară)

 • Plicuri sigilate din folie triplu strat (PE - aluminiu - hârtie)

[ACC 600 mg comprimate efervescente]

 • Tuburi din polipropilenă închise cu dop din polietilenă prevăzut cu desicant (sită moleculară)

 • Plicuri sigilate din folie triplu strat (PE - aluminiu - hârtie)

Mărimi de ambalaj:

[ACC 100 mg comprimate efervescente] tuburi: 20 comprimate efervescente

plicuri: 20, 40, 50, 80, 100 comprimate efervescente

[ACC 200 mg comprimate efervescente] tuburi: 20 comprimate efervescente

plicuri: 20, 40, 50, 80, 100 comprimate efervescente

[ACC 600 mg comprimate efervescente] tuburi: 10, 20, 30, 60 comprimate efervescente

plicuri: 10, 20, 30, 50, 60 comprimate efervescente

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

S.C.Sandoz S.R.L.

Str. Livezeni Nr 7A, 540472 Târgu Mureş România

Fabricantul

Salutas Pharma GmbH

Otto-von-Guericke-Allee 1, 39179 Barleben Germania

Acest medicament este autorizat în Statele Membre ale Spaţiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale:

 

Țara

Denumirea comercială a medicamentului generic

Germania

Acetylcystein HEXAL 100 mg Brausetabletten Acetylcystein HEXAL 200 mg Brausetabletten Acetylcystein HEXAL 600 mg Brausetabletten

 

Belgia

Acetylcysteïn Sandoz 100 mg bruistabletten Acetylcysteïn Sandoz 200 mg bruistabletten Acetylcysteïn Sandoz 600 mg bruistabletten

 

Acetylcysteïn Sandoz 100 mg brausetabletten Acetylcysteïn Sandoz 200 mg brausetabletten Acetylcysteïn Sandoz 600 mg brausetabletten

 

Acetylcysteïn Sandoz 100 mg comprimés effervescents Acetylcysteïn Sandoz 200 mg comprimés effervescents Acetylcysteïn Sandoz 600 mg comprimés effervescents

Bulgaria

ACC

Grecia

ACC

Italia

Acetilcisteina Hexal AG

Luxemburg

Acetylcysteïn Sandoz 100 mg comprimés effervescents Acetylcysteïn Sandoz 200 mg comprimés effervescents Acetylcysteïn Sandoz 600 mg comprimés effervescents

Portugalia

Acetilcisteína Sandoz

România

ACC 100 mg comprimate efervescente ACC 200 mg comprimate efervescente ACC 600 mg comprimate efervescente

Acest prospect a fost revizuit în februarie 2019.

AfectiuneTuse
tip_produsFara zahar
SimptomeHipersecretie bronsica
SexUnisex
Indicat pentruTuse plina, productiva
Compozitie produsAcetilcisteina
Functie produsAntibronsic, Protector al sistemului respirator, Expectorant
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate efervescente
Varsta>12ani
Concentratiefara concentratie
BrandSandoz
Zona corpMucoase
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri ACC® 600 mg x 10 comprimate efervescente


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 13,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. ACC® Junior 20 mg/ml sirop x 100 ml

  ACC® Junior 20 mg/ml sirop x 100 ml

  25,16 Lei TVA inclus
  lipsa stoc
 2. ACC® 200 mg pulbere pentru solutie orala x 20 plicuri unidoza

  ACC® 200 mg pulbere pentru solutie orala x 20 pli...

  27,39 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. ACC lamaie si miere 600 mg pulbere pentru solutie orala x 10 plicuri

  ACC lamaie si miere 600 mg pulbere pentru solutie ...

  31,90 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. ACC® 200 mg capsule x 20 capsule

  ACC® 200 mg capsule x 20 capsule

  24,41 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Linex Baby 10plicuri

  Linex Baby 10plicuri

  29,96 Lei TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Fiterman - Proposept Spray Oral 20ml

  Fiterman - Proposept Spray Oral 20ml

  13,11 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. Prospan® 65 mg x 10 comprimate efervescente

  Prospan® 65 mg x 10 comprimate efervescente

  24,90 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Dacia Plant - Calmotusin Junior cu gust de cirese 100ml

  Dacia Plant - Calmotusin Junior cu gust de cirese ...

  Pret special 17,15 Lei TVA inclus Pret standard 19,05 Lei
  | Economisesti 0,00 lei (0%)
  in stoc
 4. ACC® cu aroma de mure 600 mg pulbere orala in plic x 10 plicuri

  ACC® cu aroma de mure 600 mg pulbere orala in pli...

  34,11 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Walmark - Sinulan Forte Duo 60compr.film

  Walmark - Sinulan Forte Duo 60compr.film

  29,45 Lei TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu