Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Sildenafil Actavis 100mg 4compr.film.

Cod: W59340003
Producator: Actavis Group HF Islanda
Status:
Sildenafil Actavis 100 mg comprimate filmate

Acest produs face parte din categoria medicamentelor eliberate pe baza de prescriptie medicala:

  • nu se poate comanda online
  • medicamentele pe baza de reteta se pot achizitiona doar din farmaciile fizice.
42,12 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Sildenafil Actavis 100mg 4compr.film.

Sildenafil Actavis este indicat barbatilor adulti cu disfunctie erectila, care prezinta incapacitatea de a obtine sau de a mentine o erectie peniana suficienta pentru un act sexual satisfacator.
Pentru ca Sildenafil Actavis sa fie eficace este necesara stimularea sexuala.
Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
AfectiuneAfectiuni genitale si urinare
Mod de administrareDoze
Administrare la adulti
Doza recomandata este de 50 mg sildenafil administrata cu aproximativ o ora inainte de activitatea sexuala. In functie de eficacitate si tolerabilitate, doza poate fi crescuta la 100 mg sildenafil sau poate fi scazuta la 25 mg sildenafil. Doza maxima recomandata este de 100 mg sildenafil. Frecventa maxima de administrare recomandata este o data pe zi. Daca Sildenafil Actavis se administreaza cu alimente, debutul actiunii poate fi mai lent comparativ cu administrarea in conditii de repaus alimentar (vezi punctul 5.2).

Grupe speciale de pacienti
Pacienti varstnici
Nu este necesara ajustarea dozei la pacienti varstnici (cu varsta ≥ 65 de ani).
Pacienti cu insuficienta renala
La pacientii cu insuficienta renala usoara pana la moderata (clearance-ul creatininei=30–80 mL/min) se recomanda aceleasi doze ca cele prezentate in paragraful “ Administrare la adulti”. Deoarece la pacientii cu insuficienta renala severa (clearance–ul creatininei <30 mL/min) clearance-ul sildenafilului este scazut, trebuie luata in considerare o doza de 25 mg. In functie de eficacitate si tolerabilitate, doza poate fi crescuta treptat la 50 mg pana la 100 mg sildenafil, dupa necesitati.
Pacienti cu insuficienta hepatica
Deoarece la pacientii cu insuficienta hepatica (de exemplu ciroza) clearance–ul sildenafilului este scazut, trebuie luata in considerare o doza de 25 mg. In functie de eficacitate si tolerabilitate, doza poate fi crescuta treptat la 50 mg pana la 100 mg sildenafil, dupa necesitati.
Copii si adolescenti
Sildenafil Actavis nu este indicat la persoane cu varsta sub 18 ani.
Administrare la pacienti aflati in tratament cu alte medicamente
Cu exceptia ritonavirului, situatie in care administrarea concomitenta cu sildenafil nu este recomandata (vezi punctul 4.4), la pacientii care utilizeaza concomitent inhibitori ai CYP3A4 (vezi punctul 4.5) trebuie luata in considerare administrarea unei doze initiale de 25 mg.
Pentru a reduce la minimum posibilitatea aparitiei hipotensiunii arteriale posturale la pacientii tratati cu alfa-blocante, pacientii trebuie sa fie stabilizati hemodinamic sub tratamentul cu alfa-blocante inainte de a incepe tratamentul cu sildenafil. In plus, trebuie avuta in vedere initierea tratamentului cu sildenafil cu o doza de 25 mg (vezi pct. 4.4 si 4.5).
Substanta activaSILDENAFILUM
SimptomeDisfunctii erectile, Impotenta
Sarcina si alaptareSildenafil Actavis nu este indicat pentru utilizare la femei.
Nu au fost efectuate studii adecvate si bine controlate la femeile gravide sau care alapteaza.
In studiile de toxicitate asupra functiei de reproducere efectuate la sobolani si iepuri, dupa administrarea orala de sildenafil nu au fost evidentiate reactii adverse semnificative.
Administrarea unei doze orale unice de 100 mg sildenafil la voluntarii sanatosi nu a avut niciun efect asupra motilitatii sau morfologiei spermatozoizilor (vezi pct. 5.1).
Reactii adverseProfilul de siguranta al sildenafil este stabilit in functie de datele obtinute de la 9570 de pacienti in cadrul a 74 de studii dublu-orb controlate cu placebo. Cel mai frecvent raportate reactii adverse in studiile clinice la pacientii tratati cu sildenafil au fost cefaleea, hiperemia faciala, dispepsia, congestia nazala, ameteala, greata, bufeurile, tulburarile vizuale, cianopsia si vederea in ceata.
Reactiile adverse din experienta de dupa punerea pe piata au fost obtinute pe o perioada estimata >10 ani. Deoarece nu toate reactiile adverse sunt raportate, frecventele de aparitie a acestor reactii nu pot fi determinate cu precizie.
PrecautiiInainte de a recomanda un tratament trebuie evaluate antecedentele personale si efectuat un examen fizic pentru a diagnostica disfunctia erectila si a determina potentialii factori cauzali.
Factori de risc cardiovascular
Anterior initierii oricarui tratament pentru disfunctia erectila, medicul trebuie sa evalueze statusul cardiovascular al pacientilor, deoarece exista un grad de risc cardiac asociat cu activitatea sexuala.
Sildenafilul are proprietati vasodilatatoare, determinand scaderea usoara si tranzitorie a tensiunii arteriale (vezi punctul 5.1). Inainte de a prescrie sildenafil, medicul trebuie sa investigheze cu atentie daca pacientii cu anumite afectiuni de fond pot prezenta reactii adverse datorate efectelor vasodilatatoare, in special in asociere cu activitatea sexuala. Pacientii cu sensibilitate crescuta la vasodilatatoare sunt cei cu obstacol in calea de ejectie a ventriculului stang (de exemplu stenoza aortica, cardiomiopatie hipertrofica obstructiva) sau cei cu sindrom rar de atrofie sistemica multipla, manifestat prin afectare severa a controlului autonom al tensiunii arteriale.
Sildenafil Actavis potenteaza efectul hipotensor al nitratilor (vezi punctul 4.3).
Dupa punerea pe piata, in asociere temporala cu administrarea sildenafil, au fost raportate evenimente cardiovasculare severe, incluzand infarct miocardic, angina pectorala instabila, moarte subita de cauza cardiaca, aritmie ventriculara, hemoragie cerebro–vasculara, accident ischemic tranzitor, hipertensiune si hipotensiune arteriala. Majoritatea, dar nu toti dintre acesti pacienti prezentau factori preexistenti de risc cardiovascular. Multe evenimente au fost raportate ca avand loc in timpul sau la scurt timp dupa actul sexual, cateva fiind raportate ca instalandu-se la scurt timp dupa administrarea sildenafil si fara desfasurarea actului sexual. Este imposibil de stabilit daca aceste evenimente sunt in relatie directa cu acesti factori sau daca se datoreaza altora.
InteractiuniStudii in vitro
Sildenafilul este un inhibitor slab al izoenzimelor 1A2, 2C9, 2C19, 2D6, 2E1 si 3A4 (CI50> 150 μM) ale citocromului P450. Luand in considerare concentratiile plasmatice maxime ale sildenafil de aproximativ 1 μM realizate dupa administrarea dozelor recomandate, este putin probabil ca Sildenafil Actavis sa modifice clearance–ul substraturilor acestor izoenzime.
Nu sunt disponibile date privind interactiunile medicamentoase dintre sildenafil si inhibitorii nespecifici de fosfodiesteraze cum sunt teofilina sau dipiridamolul.
Studii in vivo
In concordanta cu efectele cunoscute ale sildenafilului asupra caii oxid nitric/guanozin monofosfat ciclic (GMPc) (vezi punctul 5.1), s-a demonstrat ca acesta potenteaza efectele hipotensoare ale nitratilor si, de aceea, este contraindicata administrarea concomitenta a sildenafilului cu donori de oxid nitric sau cu orice forme de nitrati (vezi punctul 4.3).
Administrarea concomitenta de sildenafil la pacientii tratati cu blocante alfa-adrenergice poate determina la unii pacienti susceptibili hipotensiune arteriala simptomatica. Aceasta este mai probabil sa apara in primele 4 ore dupa administrarea dozei de sildenafil (vezi pct. 4.2 si 4.4). In 3 studii de interactiune medicamentoasa specifica, alfa-blocantul doxazosin (4 mg si 8 mg) si sildenafilul (25 mg, 50 mg sau 100 mg) au fost administrate simultan pacientilor cu hipertrofie benigna de prostata (HBP) stabilizati sub tratamentul cu doxazosin. La aceste categorii de pacienti au fost observate scaderi suplimentare medii ale tensiunii arteriale in clinostatism de 7/7 mmHg, 9/5 mmHg si, respectiv, 8/4 mmHg si scaderi suplimentare medii ale tensiunii arteriale in ortostatism de 6/6 mmHg, 11/4 mmHg si, respectiv, 4/5 mmHg. La administrarea simultana de sildenafil si doxazosin pacientilor stabilizati sub tratamentul cu doxazosin, au fost raportate ocazional cazuri de hipotensiune arteriala simptomatica. Aceste raportari au inclus ameteli si stare de confuzie, dar nu si sincopa.
Indicatii terapeuticeSildenafil Actavis este indicat barbatilor adulti cu disfunctie erectila, care prezinta incapacitatea de a obtine sau de a mentine o erectie peniana suficienta pentru un act sexual satisfacator.
Pentru ca Sildenafil Actavis sa fie eficace este necesara stimularea sexuala.
Grupa farmacoterapeuticaAlte preparate urologice (incl. antispastice) medicamente pt. trat. disfunctiei erectile
Forma farmaceuticaComprimate filmate
Forma ambalare medicamentCutie cu blist. PVC/PVDC/Al x 4 comprimate filmate
Concentratie100mg
BrandActavis
ContraindicatiiHipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipientii enumerati la punctul 6.1.
In concordanta cu efectele cunoscute ale sildenafilului asupra caii oxid nitric/guanozin monofosfat ciclic (GMPc) (vezi punctul 5.1), s-a demonstrat ca acesta potenteaza efectele hipotensoare ale nitratilor si, de aceea, este contraindicata administrarea concomitenta a sildenafilului cu donori de oxid nitric (cum este nitritul de amil) sau cu orice forma de nitrati.
Medicamentele pentru tratamentul disfunctiei erectile, inclusiv sildenafilul, nu trebuie administrate la barbatii la care activitatea sexuala nu este indicata (de exemplu pacienti cu tulburari severe cardiovasculare cum sunt angina instabila sau insuficienta cardiaca severa).
Sildenafil Actavis este contraindicat la pacientii la care s-a instalat pierderea vederii la un ochi din cauza neuropatiei optice anterioare ischemice, non-arteritice, (NOAIN) indiferent daca acest episod a fost sau nu corelat cu expunerea anterioara la inhibitori ai PDE5 (vezi punctul 4.4).
Siguranta tratamentului cu sildenafil nu a fost studiata la urmatoarele subgrupe de pacienti si, de aceea, utilizarea sa este contraindicata in aceste cazuri: insuficienta hepatica severa, hipotensiune arteriala (tensiunea arteriala < 90/50 mmHg), antecedente personale recente de accident vascular cerebral sau de infarct miocardic, boli ereditare degenerative cunoscute ale retinei cum este retinita pigmentara (un procent mic dintre acesti pacienti prezinta tulburari genetice ale fosfodiesterazelor retiniene).
Produs RXDA
Acest produs face parte si din categoriile:
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Sildenafil Actavis 100mg 4compr.film.


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

  • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
  • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
  • Parteneriate cu brand-uri de renume
  • Oferte si promotii noi, lunar
  • Cantitati economice (pachete avantajoase)
  • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos