Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate

Cod: W10117001
Brand: Gedeon Richter
Status:
Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate este un contraceptiv de urgenta, care poate fi luat in termen de 72 ore dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

72,26 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate

Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate este un contraceptiv de urgenta, care poate fi luat in termen de 72 ore dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive. 

Indicatii:

Postinor-2 este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastra.

Postinor-2 contine o substanta activa sintetica de tip hormonal, denumita levonorgestrel.
Previne aproximativ 84% din sarcinile posibile, daca il luati in primele 72 de ore dupa ce a avut loc un contact sexual neprotejat. Nu va preveni sarcina de fiecare data si este mult mai eficient cu cat este luat mai repede dupa contactul sexual neprotejat. Este mai bine sa il luati in primele 12 ore decat sa amanati pana in a treia zi.
Se considera ca Postinor-2 actioneaza prin:

 • impiedica ovarele dumneavoastra sa elibereze un ovul;
 • impiedica fertilizarea cu sperma a ovulului deja eliberat.

Postinor-2 poate preveni sa ramaneti insarcinata doar daca este administrat in decurs de 72 de ore dupa un contact sexual neprotejat.
Nu are efect daca sunteti deja insarcinata. Daca aveti contact sexual neprotejat dupa administrarea Postinor-2, acesta nu va impiedica sa ramaneti insarcinata.

Mod de administrare:

Luati un comprimat cat mai curand posibil (dar nu mai tarziu de 72 de ore – 3 zile) dupa ce ati avut un contact sexual neprotejat. Inghititi comprimatul intreg, cu apa daca este necesar. Nu amanati administrarea primului comprimat. Comprimatul actioneaza cu atat mai eficient cu cat il luati mai repede dupa contactul sexual neprotejat.

Este important sa luati al doilea comprimat la 12 ore (si nu mai tarziu de 16 ore) dupa primul comprimat. Aceasta poate insemna ca trebuie sa va programati alarma ceasului pentru administrarea celui de-al doilea comprimat.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Postinor-2 daca sunteti alergica la levonorgestrel sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Acest medicament nu are niciun efect daca sunteti deja insarcinata. Daca sunteti deja insarcinata, Postinor-2 nu poate intrerupe sarcina, deci Postinor-2 nu este o „pilula de avort”.

Reactii adverse posibile:

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): stare de rau (greata); sangerari neregulate inainte de a incepe urmatoarea menstruatie; dureri de burta; oboseala; dureri de cap.

Frecvente (pot afecta pana la de 1 din 10 persoane): varsaturi; ciclu menstrual neregulat, sensibilitate la nivelul sanilor, diaree, ameteala.

Foarte rare (pot afecta pana la de 1 din 10000 persoane): eruptie trecatoare pe piele, urticarie, mancarimi, umflare a fetei, durere pelvina, dureri in timpul sangerarii lunare, durere abdominala.

Sarcina si alaptarea:

Nu trebuie sa luati acest medicament daca sunteti deja gravida.

Cantitati foarte mici din substanta activa a acestui medicament pot aparea in laptele matern. Se considera ca aceste cantitati nu sunt daunatoare copilului, insa pentru mai multa siguranta puteti lua comprimatul imediat dupa ce alaptati si sa evitati apoi alaptarea pentru cel putin 8 ore dupa ce ati luat comprimatul. in acest fel, luati comprimatul cu mult inainte de urmatoarea masa si reduceti cantitatea de substanta activa pe care copilul dumneavoastra ar putea sa o preia din laptele matern.

Compozitie:

 • Substanta activa este levonorgestrel. Fiecare comprimat contine levonorgestrel 750 micrograme.
 • Celelalte componente sunt: amidon de cartof, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, talc, amidon de porumb, lactoza monohidrat.

Mod de prezentare: cutie cu 2 comprimate.

 

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Prospect Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate

Mai multe informatii
Indicat pentru Contraceptie de urgenta
Indicat pentru Contraceptie de urgenta
Functie produs Contraceptiv
adresabilitate Femei
Forma prezentare Comprimate
Brand Gedeon Richter
Zona corp Sistemic

Prospect Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate

Prospect: Informaţii pentru utilizator

POSTINOR-2 750 micrograme comprimate

levonorgestrel

 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

 • Luaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor farmacistului.
 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.
 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.
 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce găsiţi în acest prospect

 1. Ce este Postinor-2 şi pentru ce se utilizează
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Postinor-2
 3. Cum să utilizaţi Postinor-2
 4. Reacţii adverse posibile
 5. Cum se păstrează Postinor-2
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

 

1.          Ce este Postinor-2 şi pentru ce se utilizează

Postinor-2 este un contraceptiv de urgenţă, care poate fi utilizat în termen de 72 ore (3 zile) după un contact sexual neprotejat sau de la eşuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastră.

Postinor-2 conţine o substanţă activă sintetică de tip hormonal, denumită levonorgestrel.

Previne sarcina în 99% din cazuri, dacă îl luaţi în primele 72 de ore după ce a avut loc un contact sexual neprotejat. Nu va preveni sarcina de fiecare dată şi este mult mai eficient cu cât este luat mai repede după contactul sexual neprotejat. Este mai bine să îl luaţi în primele 12 ore decât să amânaţi până în a treia zi.

Se consideră că Postinor-2 acţionează prin:

 • împiedică ovarele dumneavoastră să elibereze un ovul;
 • împiedică fertilizarea cu spermă a ovulului deja eliberat.

Postinor-2 poate preveni să rămâneţi însărcinată doar dacă este administrat în decurs de 72 de ore după un contact sexual neprotejat.

Nu are efect dacă sunteţi deja însărcinată.

Dacă aveţi contact sexual neprotejat după administrarea Postinor-2, acesta nu vă împiedică să rămâneţi gravidă.

Utilizarea Postinor-2 nu este indicată înainte de prima sângerare menstruală (menarhă).

 

2.          Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Postinor-2

Nu utilizaţi Postinor-2

 • dacă sunteţi alergică la levonorgestrel sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

Atenţionări şi precauţii

Dacă vreuna dintre următoarele situaţii se aplică în cazul dumneavoastră, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte să luaţi Postinor-2 deoarece contracepţia de urgenţă poate să nu fie recomandabilă în cazul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie alt tip de contraceptiv de urgenţă.

 • Dacă sunteţi însărcinată sau credeţi că aţi putea fi însărcinată. Acest medicament nu are niciun efect dacă sunteţi deja însărcinată. Dacă sunteţi deja însărcinată, Postinor-2 nu poate întrerupe sarcina, deci Postinor-2 nu este o „pilulă de avort”.

Este posibil să fiți deja însărcinată dacă:

 • sângerarea lunară a întârziat mai mult de 5 zile, sau dacă aţi avut sângerări neobişnuite la data când trebuia să apară următoarea sângerare lunară
 • aţi avut contact sexual neprotejat cu mai mult de 72 de ore în urmă şi de la ultima dumneavoastră sângerare lunară.

Utilizarea Postinor-2 nu este recomandată dacă:

 • aveţi o afecţiune a intestinului subţire (cum ar fi boala Crohn) care inhibă absorbţia medicamentului;
 • suferiţi de afecţiuni grave ale ficatului;
 • aţi avut vreodată sarcină extrauterină (în care copilul se dezvoltă undeva în afara uterului);
 • aţi avut vreodată o afecţiune numită salpingită (inflamaţie a trompelor uterine).

O sarcină extrauterină anterioară sau infecţia anterioară a trompelor uterine creşte riscul de apariţie a unei alte sarcini extrauterine.

La toate femeile contracepţia de urgenţă trebuie administrată cât mai curând posibil după contactul sexual neprotejat. Există unele dovezi că Postinor-2 poate fi mai puţin eficace odată cu creşterea în greutate sau a indicelui de masă corporală (IMC), dar aceste date sunt limitate şi neconcludente. Ca urmare, Postinor-2 este recomandat în continuare tuturor femeilor, indiferent de greutatea lor corporală sau IMC.

Dacă sunteţi îngrijorată cu privire la orice problemă legată de administrarea contracepţiei de urgenţă, vă recomandăm să vă adresaţi unui profesionist în domeniul sănătăţii.

Dacă sunteţi îngrijorată cu privire la bolile cu transmitere sexuală

Dacă nu aţi folosit prezervativul (sau dacă acesta a fost rupt sau a alunecat) în timpul actului sexual, este posibil să fi contactat o boală cu transmitere sexuală sau virusul HIV.

Acest medicament nu vă oferă protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală; numai prezervativul o poate face. În cazul în care aveţi suspiciuni, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau cabinetului de planificare familială.

Copii şi adolescenţi

Nu se recomandă utilizarea acestui medicament la copii. Dacă aveți vârsta sub 16 ani trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră sau unui cabinet de planificare familială pentru a primi contracepție de urgență.

Postinor-2 împreună cu alte medicamente

Spuneţi farmacistului sau medicului dacă luați sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv medicamente eliberate fără prescripție medicală sau preparate pe bază de plante.

Unele medicamente pot împiedica Postinor-2 să acţioneze eficient. Dacă în ultimele 4 săptămâni ați utilizat oricare dintre medicamentele de mai jos, este posibil ca Postinor-2 să fie mai puțin potrivit pentru dumneavoastră. Este posibil ca medicul dumneavoastră să vă prescrie un alt tip de contracepție de urgență (non-hormonală), adică un dispozitiv intrauterin cu Cupru (DIU-Cu). Dacă aceasta nu este o opțiune în cazul dumneavoastră sau dacă nu vă puteți prezenta la medic imediat, puteți lua o doză dublă de Postinor-2:

 • barbiturice şi alte medicamente utilizate în tratamentul epilepsiei (de exemplu: primidonă, fenitoină şi carbamazepină);
 • medicamente utilizate în tratamentul tuberculozei (de exemplu: rifampicină, rifabutină);
 • medicamente utilizate în tratamentul HIV (ritonavir, efavirenz);
 • un medicament utilizat în tratamentul infecţiilor fungice (griseofulvină);
 • medicamente din plante care conţin sunătoare (Hypericum perforatum).

Adresați-vă farmacistului sau medicului dumneavoastră dacă aveți nevoie de recomandări suplimentare privind doza corectă pentru dumneavoastră.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră cât mai curând posibil după administrarea comprimatelor pentru recomandări suplimentare privind o metodă contraceptivă regulată sigură și pentru a exclude prezența sarcinii.

De asemenea, Postinor-2 poate afecta modul în care acționează alte medicamente; prin urmare, nu este recomandată utilizarea următorului medicament împreună cu Postinor-2:

 • un medicament utilizat pentru suprimarea sistemului imunitar (ciclosporină).

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina

Nu trebuie să luaţi acest medicament dacă sunteţi deja gravidă.

Dacă rămâneţi gravidă chiar şi după ce aţi luat acest medicament este foarte important să vă adresaţi medicului dumneavoastră. Nu există dovezi că Postinor-2 va dăuna copilului ce se dezvoltă în uterul dumneavoastră dacă utilizaţi Postinor-2 aşa cum este prescris. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră poate va dori să verifice dacă acea sarcină este extrauterină (în care copilul se dezvoltă undeva în afara uterului). Această atenţionare este deosebit de importantă dacă aveţi o durere abdominală severă după ce aţi luat Postinor-2 sau dacă aţi mai avut în trecut o sarcină extrauterină, intervenţie chirurgicală la nivelul trompelor uterine sau boală inflamatorie pelvină.

Alăptarea

Cantităţi foarte mici din substanţa activă a acestui medicament pot apărea în laptele matern. Se consideră că aceste cantităţi nu sunt dăunătoare copilului, însă pentru mai multă siguranţă puteţi lua comprimatul imediat după ce alăptaţi şi să evitaţi apoi alăptarea pentru cel puţin 8 ore după ce aţi luat comprimatul. În acest fel, luaţi comprimatul cu mult înainte de următoarea masă şi reduceţi cantitatea de substanţă activă pe care copilul dumneavoastră ar putea să o preia din laptele matern.

Fertilitatea

Postinor-2 creşte posibilitatea dereglărilor de ciclu menstrual, care pot determina, uneori, apariţia ovulaţiei mai devreme sau mai târziu. Aceste schimbări pot determina modificarea perioadei fertile; cu toate acestea, nu există date pe termen lung cu privire la fertilitate.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Nu s-au efectuat studii privind efectele asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Postinor-2 conţine lactoză monohidrat.

În caz de intoleranţă la zahărul din lapte (lactoza) trebuie să ţineţi cont că fiecare comprimat Postinor- 2 conţine şi lactoză monohidrat 71,25 mg. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

 

3.          Cum să utilizaţi Postinor-2

 Luați întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigură.Luați ambele comprimate odată cât mai curând posibil, de preferat în primele 12 ore, dar nu mai târziu de 72 ore (3 zile) după ce ați avut contact sexual neprotejat. Nu amânați administrarea comprimatelor. Cu cât mai devreme luați comprimatele după contactul sexual neprotejat, cu atât acestea acționează mai bine. Aceste comprimate vă ajută să nu rămâneți gravidă numai dacă le luați în intervalul de 72 ore după contactul sexual neprotejat.

Nu mestecaţi comprimatele, ci înghiţiţi-le întregi cu apă. Nu amânați administrarea comprimatelor.

 • Postinor-2 poate fi luat în orice moment al ciclului menstrual, presupunând că nu sunteţi gravidă deja sau credeţi că aţi putea fi gravidă.
 • Dacă utilizați unul dintre medicamentele care pot împiedica acțiunea Postinor-2 (vezi mai sus secțiunea Postinor-2 împreună cu alte medicamente) sau dacă ați utilizat în ultimele 4 săptămâni unul dintre aceste medicamente, este posibil ca acțiunea Postinor-2 să fie mai puțin eficace în cazul dumneavoastră. Este posibil ca medicul dumneavoastră să vă prescrie un alt tip de contracepție de urgență (non-hormonală), adică un dispozitiv intrauterin cu Cupru (DIU-Cu). Dacă aceasta nu este o opțiune în cazul dumneavoastră adresați-vă imediat medicului dumneavoastră pentru a lua o doză dublă de Postinor-2 (adică 4 comprimate administrate odată.
 • Dacă utilizaţi deja o metodă contraceptivă cu administrare regulată, cum este comprimatul contraceptiv, puteţi continua să îl luaţi la ora obișnuită.

Dacă după ce aţi luat Postinor-2 a avut loc un alt contact sexual neprotejat (dacă acest lucru se întâmplă în cadrul aceluiaşi ciclu menstrual), comprimatul nu îşi va exercita efectul contraceptiv şi există din nou risc de sarcină.

Ce trebuie să faceţi dacă vă este rău (vărsături)

Dacă vă este rău (vărsături) în primele trei ore după administrarea primului comprimat, trebuie să luaţi imediat al doilea comprimat din cutie. Trebuie să contactaţi imediat medicul sau farmacistul.

Dacă vă este rău (vărsături) în primele trei ore după administrarea celui de-al doilea comprimat, trebuie să contactaţi imediat medicul sau farmacistul, deoarece este posibil ca tratamentul să nu fi acţionat eficient.

După ce aţi luat Postinor-2

După ce aţi luat Postinor-2, dacă doriţi să aveţi contact sexual şi nu folosiţi pilule contraceptive, este bine să folosiţi prezervative sau diafragmă şi spermicide până la următoarea menstruaţie. Acestea sunt necesare deoarece Postinor-2 nu îşi va face efectul dacă aveţi contact sexual neprotejat repetat înainte de apariţia următorului ciclu.

Se recomandă să vă programaţi un consult medical la aproximativ trei săptămâni după ce aţi luat Postinor-2, pentru a vă asigura că medicamentul şi-a făcut efectul. Dacă sângerarea lunară vă întârzie cu mai mult de 5 zile sau este neobişnuit de redusă sau neobişnuit de abundentă, trebuie să vă contactaţi medicul cât mai curând posibil. Dacă aţi rămas gravidă chiar şi după ce aţi luat acest medicament, este important să vă adresaţi medicului.

Cât de des puteţi utiliza Postinor-2

Trebuie să utilizaţi Postinor-2 doar în cazuri de urgenţă şi nu ca o metodă contraceptivă obişnuită. Dacă Postinor-2 este utilizat mai mult decât o dată în timpul unui ciclu menstrual, este mai puţin sigur şi mai probabil să perturbe ciclul dumneavoastră menstrual.

Postinor-2 nu acţionează ca metodele obişnuite de contracepţie. Medicul dumneavoastră vă poate spune despre metodele de contracepţie pe termen lung care sunt mult mai eficiente în a preveni să rămâneţi gravidă.

Medicul dumneavoastră vă poate sfătui asupra altor metode de contracepţie pe termen mai lung, care sunt mult mai eficiente în prevenirea sarcinii.

Dacă veţi continua să utilizaţi contracepţia hormonală în mod regulat, cu comprimatele contraceptive, şi nu aveţi sângerări în perioada de pauză de administrare, adresaţi-vă medicului pentru a vă asigura că nu sunteţi însărcinată.

Următorul ciclu menstrual după ce aţi luat Postinor-2

După utilizarea Postinor-2, ciclul dumneavoastră este de obicei normal şi va începe în ziua obişnuită; cu toate acestea, uneori va fi cu câteva zile mai devreme sau mai târziu. Dacă ciclul dumneavoastră întârzie cu mai mult de 5 zile faţă de data prevăzută, apare o sângerare „anormală” în această perioadă sau credeţi că aţi putea fi gravidă, trebuie să faceţi un test de sarcină pentru a vedea dacă sunteţi gravidă.

Dacă utilizaţi mai mult Postinor-2 decât trebuie

Deşi nu există date despre reacţii adverse grave care să provină din administrarea mai multor comprimate odată, este posibil să nu vă simţiţi bine, chiar să vă fie rău (să aveţi vărsături), sau să aveţi sângerări vaginale. Trebuie să vă adresaţi farmacistului, medicului dumneavoastră, asistentei sau cabinetului de planificare familială, pentru asistenţă medicală, în special dacă aţi avut vărsături, deoarece este posibil ca medicamentul să nu fi acţionat adecvat.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 

4.          Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacții adverse foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane):

 • Stare de rău (greaţă)
 • Aţi putea avea unele sângerări neregulate înainte de a începe următoarea menstruaţie
 • Dureri de burtă
 • Oboseală
 • Dureri de cap.

Reacții adverse frecvente (pot afecta până la de 1 din 10 persoane):

 • Stare de rău (vărsături). Dacă vă este rău citiţi secțiunea „Ce trebuie să faceţi dacă vă este rău (vărsături)”.
 • Ciclul dumneavoastră poate fi diferit. Cele mai multe femei au o sângerare lunară normală la momentul obişnuit, dar unele pot avea sângerarea lunară mai târziu sau mai devreme decât momentul obişnuit. De asemenea, puteţi avea sângerări neregulate sau pătare până la următorul Dacă ciclul dumneavoastră întârzie cu mai mult de 5 zile sau este neobişnuit de redus sau neobişnuit de abundent, trebuie să vă adresaţi medicului cât mai curând posibil.
 • Este posibil să aveţi sensibilitate la nivelul sânilor, diaree, să vă simţiţi ameţită după ce aţi luat acest medicament.

Reacții adverse foarte rare (pot afecta până la de 1 din 10000 persoane):

 • Erupţie trecătoare pe piele, urticarie, mâncărimi, umflare a feţei, durere pelvină, dureri în timpul sângerării lunare, durere abdominală.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

 

5.          Cum se păstrează Postinor-2

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie și pe blister, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

6.          Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Postinor-2

 • Substanţa activă este Fiecare comprimat conţine levonorgestrel 750 micrograme.
 • Celelalte componente sunt: amidon de cartofi, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, talc, amidon de porumb, lactoză monohidrat.

Cum arată Postinor-2 şi conţinutul ambalajului

Postinor-2 se prezintă sub formă de comprimate rotunde, de culoare aproape albă, cu margini conturate, inscripţionate pe una din feţe cu ,,INOR”, cu diametrul de aproximativ 6 mm.

Cutie cu un blister din PVC/Al a 2 comprimate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Gedeon Richter Plc. Gyömrői út 19-21

1103 Budapesta, Ungaria

Acest prospect a fost revizuit în decembrie 2020.

 

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Postinor®-2 comprimate 0,75 mg x 2 comprimate


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Papilocare® - Gel vaginal 5ml 7 canule

  Papilocare® - Gel vaginal 5ml 7 canule

  105,48 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Acid Acetilsalicilic - Richter 500 mg comprimate x 30 comprimate

  Acid Acetilsalicilic - Richter 500 mg comprimate x...

  4,94 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Biazol® 10 mg/g crema x 15 g crema

  Biazol® 10 mg/g crema x 15 g crema

  18,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Aflamil® 15 mg/g crema x 60 g crema

  Aflamil® 15 mg/g crema x 60 g crema

  14,26 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Symphoral® 10 mg comprimate x 10 comprimate

  Symphoral® 10 mg comprimate x 10 comprimate

  16,68 Lei Pret cu TVA inclus
  lipsa stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Durex - Extra Safe 6 prezervative

  Durex - Extra Safe 6 prezervative

  17,18 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Durex - Pleasure Me 3 prezervative

  Durex - Pleasure Me 3 prezervative

  9,28 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Escapelle® 1,5 mg x 1 comprimat

  Escapelle® 1,5 mg x 1 comprimat

  57,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Durex - Jeans 4 prezervative

  Durex - Jeans 4 prezervative

  11,41 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Contracept-M® 18,9 mg x 10 ovule

  Contracept-M® 18,9 mg x 10 ovule

  32,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

meniu
Cosul meu