Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Ferglurom Forte 50mg/ml 1flacon

Cod: W54079001
Producator: Biofarm SA Romania
Status:
Este indicat in tratamentul carentei latente de fer si a anemiei feriprive

Acest produs face parte din categoria medicamentelor eliberate pe baza de prescriptie medicala:

 • nu se poate comanda online
 • medicamentele pe baza de reteta se pot achizitiona doar din farmaciile fizice.
14,67 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Ferglurom Forte 50mg/ml 1flacon

Descriere produs


Ferul este un constituent esential al organismului fiind necesar pentru formarea hemoglobinei si pentru sustinerea proceselor oxidative de la nivelul tesuturilor. Deficitul de fer duce la eritropoeza ineficienta avand drept consecinta anemia.
Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Mod de administrare
Utilizati intotdeauna Ferglurom Forte 50 mg/ml exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.
Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Dozele administrate precum si durata tratamentului depind de severitatea deficitului de fer.
Tratamentul isi propune sa aduca la valori normale concentratia de hemoglobina si sa refaca depozitele de fer.
Doza zilnica recomandata de fer este in medie de 100 mg, dar in formele severe se pot administra 150-200 mg fer elemental.

1 ml Ferglurom Forte 50 mg/ml corespunde la 20 picaturi, 1 picatura contine 2,5 mg Fe (III).
cDoza zilnica poate fi divizata in mai multe prize sau poate fi administrata o singura data.
Pentru o absorbtie maxima, preparatele orale de fer trebuie administrate intre mese (cu 2 ore inainte sau cu 1 ora dupa masa). Administrarea se poate face insa in timpul mesei sau imediat dupa masa pentru a minimiza reactiile adverse gastro-intestinale, cand acestea sunt suparatoare. In acelasi scop, se poate incepe tratamentul fie cu doze mai mici dar mai frecvente, fie cu doze care se cresc treptat. Picaturile orale, solutie se pot dizolva intr-un pahar cu apa sau cu suc si administra prin intermediul unui pai, pentru a evita colorarea dintilor.
Cu dozele terapeutice de fer, simptomele clinice ale deficitului (astenia si dispneea) se amelioreaza in cateva zile. Criza reticulocitara apare in 5-10 zile de la inceperea tratamentului. Concentratia hemoglobinei creste dupa aproximativ 2-4 saptamani, normalizandu-se in aproximativ 2 luni.
Tratamentul trebuie continuat pe o perioada de 4 pana la 6 luni, in scopul refacerii depozitelor de fer, sub controlul feritinei serice.
Substanta activaCOMPLEX DE HIDROXID DE FER (III) POLIMALTOZAT
SimptomeAnemie
Sarcina si alaptare
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Ferglurom Forte 50 mg/ml se poate administra in timpul sarcinii si alaptarii la indicatia si in doza recomandata de medicul curant.
Studiile controlate efectuate la gravide, dupa primul trimestru de sarcina, nu au aratat nici un efect nociv la mama sau la nou-nascut. Ferglurom Forte 50 mg/ml poate fi administrat in timpul sarcinii numai la recomandarea medicului.
Laptele matern contine fer legat sub forma de lactoferina. Nu se stie ce cantitate de fer trece din complexul de hidroxid de fer (III)- polimaltoza in laptele matern, dar este putin probabil sa determine efecte nocive la copilul alaptat.
Reactii adverse
Ca toate medicamentele, Ferglurom Forte 50 mg/ml poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Medicamentele cu fer pot produce, la doze uzuale, tulburari de tranzit intestinal (constipatie sau diaree), inchiderea la culoare (pana la negru) a materiilor fecale - fara semnificatie terapeutica, greata, dispepsie, varsaturi, epigastralgii. Reactiile adverse gastro-intestinale dispar de obicei in cateva zile de la inceperea tratamentului. Daca este necesar, reactiile adverse suparatoare pot fi reduse fie prin administrarea ferului dupa mese, fie prin scaderea dozei individuale, crescand in schimb numarul de doze zilnice. Foarte rar, mai pot apare urticarie, eruptii cutanate tranzitorii, exantem, prurit.

Daca vreuna dintre reactiile adverse devine gravÇŽ sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Precautii
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o infectie sau suferiti de cancer.
Daca simptomele nu se amelioreaza dupa o luna de tratament medicul va va reevalua diagnosticul.
Ingestia accidentala a preparatelor care contin fer poate conduce la intoxicatie care poate fi letala la copiii sub 6 ani, de aceea medicamentul nu se va lasa la indemana copiilor.
Interactiuni
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Deoarece ferul este legat sub forma unui complex, este putin probabil sa apara interactiuni ionice cu componentele din alimente (fitina, oxalati, tanin, etc.).
Administrarea concomitenta a tetraciclinelor si a ferului determina scaderea biodisponibilitatii acestora.
Antiacidele care contin aluminiu pot scadea de asemenea absorbtia ferului. Absorbtia ferului mai poate fi scazuta de medicamente care contin bicarbonati, carbonati, oxalati, fosfati, saruri de zinc.
Administrarea concomitenta a medicamentelor care contin fer cu chinolone (ciprofloxacina, norfloxacina sau ofloxacina), va scadea absorbtia acestora, prin urmare si concentratia plasmatica si urinara a chinolonelor. De asemenea administrarea de fer reduce absorbtia bisfosfonatilor, levodopei, metildopei, micofenolatului mofetil si scade eficacitatea levotiroxinei.
Vitamina C creste absorbtia ferului la nivelul tractului gastro-intestinal.
Administrarea concomitenta a ferului cu cloramfenicol poate determina scaderea absorbtiei ferului.
Administrarea orala a medicamentelor care contin fer concomitent cu penicilamina poate creste toxicitatea renala a penicilaminei.
Testul haemocult (selectiv pentru hemoglobina) pentru detectarea hemoragiilor oculte nu este influentat, de aceea tratamentul cu fer nu trebuie intrerupt in cazul in care este necesara efectuarea acestui test.
Ferul polimaltozat cu administrare injectabila nu poate fi administrat concomitent cu preparatele orale de fer deoarece absorbtia orala a ferului este redusa. Din acest motiv, un tratament oral cu fer poate fi inceput numai dupa cel putin o saptamana de la ultima injectie.
Indicatii terapeutice
Este indicat in:
-tratamentul carentei latente de fer si a anemiei feriprive (carenta de fer manifesta);
-profilaxia carentei de fer in timpul sarcinii.
Grupa farmacoterapeuticaPreparate cu fer trivalent
Forma farmaceuticaPicaturi
Forma ambalare medicament
Ferglurom se prezinta sub forma de lichid limpede, siropos, de culoare galben-brun, cu miros de caramel si gust dulce-aromat.
Cutie cu un flacon din sticla bruna a 30 ml picaturi orale, solutie, prevazut cu picurator
Concentratie50mg/ml
BrandBiofarm
Contraindicatii
Nu utilizati Ferglurom Forte 50 mg/ml
-daca sunteti alergic (hipersensibil) la complexul de hidroxid de fer sau la oricare dintre componentele medicamentului;
- daca aveti supraincarcare cu fer (de exemplu hemocromatoza, hemosideroza);
- daca aveti tulburari in utilizarea ferului (anemie sideroacrestica, talasemie, anemie saturnina, porfirie cutanata);
- daca aveti anemie care nu este determinata de carenta de fer (de exemplu anemia hemolitica, anemia megaloblastica determinata de carenta vitaminei B12, tulburari de eritropoieza, hipoplazie medulara).
Produs RXDA

Prospect Ferglurom Forte 50mg/ml 1flacon

FERGLUROM 50 mg/ml picături orale, soluţie

Fer (III)

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

 • Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.
 • Dacă aveți orice întrebări suplimentare, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
 • Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l dați altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleași semne de boală ca dumneavoastră.
 • Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 

Ce găsiți în acest prospect

 1. Ce este Ferglurom 50 mg/ml și pentru ce se utilizează
 2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Ferglurom 50 mg/ml
 3. Cum să utilizați Ferglurom 50 mg/ml
 4. Reacții adverse posibile
 5. Cum se păstrează Ferglurom 50 mg/ml
 6. Conținutul ambalajului și alte informații

 

 1. Ce este Ferglurom 50 mg/ml și pentru ce se utilizează

Ferglurom 50 mg/ml face parte din grupa farmacoterapeutică: antianemice, preparate cu fer, fer trivalent, fer pentru administrare orală.

Ferglurom 50 mg/ml conţine fer, un constituent esenţial al organismului fiind necesar pentru formarea hemoglobinei şi pentru susţinerea proceselor oxidative de la nivelul ţesuturilor. Hemoglobina este proteina roşie din globulele roşii ale sângelui care transportă oxigenul în organism.

Deficitul de fer determinat de lipsa de fer din dietă sau de pierderile de fer din organism, determină scăderea producţiei de hemoglobină, duce la o eritropoieză ineficientă având drept consecinţă anemia.

Ferglurom 50 mg/ml este indicat la adulţi, adolescenţi şi copii pentru:

-tratamentul carenţei latente de fer şi a anemiei feriprive (carenţa de fer manifestă– vă simţiţi obosit şi aveţi pielea palidă);

-profilaxia carenţei de fer (de exemplu deficitul de fer din timpul sarcinii).

 1. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Ferglurom 50 mg/ml

Nu utilizați Ferglurom 50 mg/ml:

 • dacă sunteți alergic (hipersensibil) la complexul de hidroxid de fer sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).
 • dacă suferiţi de boli care se manifestă cu depozitarea în exces a ferului (de exemplu hemocromatoză, hemosideroză);
 • dacă suferiţi de boli care se manifestă cu utilizarea anormală a ferului în organism (anemie sideroacrestică, talasemie, anemie saturnină, porfirie cutanată);
 • dacă sunteţi diagnosticat cu anemie care nu are drept cauză lipsa de fer (de exemplu, anemia hemolitică – determinată de distrugerea în exces a globulelor roşii, anemia megaloblastică determinată de lipsa de vitaminei B12, tulburări de eritropoieză, hipoplazie medulară).

Atenționări și precauții

Tratamentul cu Ferglurom 50 mg/ml se va face numai sub control medical.

Dacă luaţi Ferglurom 50 mg/ml de 3 săptămâni şi medicul dumneavoastră constată că analizele de sânge nu s-au îmbunătăţit, acesta poate să ia decizia să vă întrerupă tratamentul pentru reevaluare medicală.

Dacă aveţi o infecţie sau sunteţi diagnosticat cu o boală malignă (cancer) discutaţi cu medicul dumneavoastră, acesta va lua decizia adecvată în ceea ce priveşte tratamentul anemiei.

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă aţi primit de curând transfuzii cu sânge sau dacă suferiţi de afecţiuni ale tractului digestiv (precum boli inflamatoare intestinale, stricturi intestinale, diverticuli).

Ingestia accidentală a preparatelor care conţin fer poate conduce la intoxicaţie care poate fi letală la copiii sub 6 ani, de aceea medicamentul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Ferglurom 50 mg/ml împreună cu alte medicamente

Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizați, ați utilizat recent sau s-ar putea să utilizați orice alte medicamente.

În cazul în care medicamentul este utilizat în conformitate cu destinaţia sa, nu sunt necesare măsuri speciale de precauţie.

În special spune-ţi medicului dumneavoastră dacă utilizaţi:

 • medicamente pentru tratamentul infecţiilor – antibiotice din clasa chinolonelor: ciprofloxacină, norfloxacină, ofloxacină sau cloramfenicol;
 • medicamente care conţin săruri de zinc, fosfaţi, oxalaţi, carbonaţi, bicarbonaţi;
 • antiacide care conţin aluminiu (utilizate pentru arsurile la stomac);
 • bisfosfonaţi pentru tratamentul osteoporozei (oase fragile);
 • levodopa (medicament utilizat pentru boala Parkinson);
 • metildopa (medicament utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute);
 • levotiroxină (medicament utilizat pentru afecţiuni ale glandei tiroide – hipotiroidism);
 • micofenolat mofetil (utilizat pentru transplantul de organe);
 • penicilamine (medicamente utilizate în tratamentul poliartritei reumatoide);
 • dimercaprol (utilizat pentru tratamentul intoxicaţiilor cu metale);
 • vitamina C;
 • cloramfenicol (medicament pentru tratamentul infecţiilor – antibiotice).

Ferglurom 50 mg/ml împreună cu alimente, băuturi și alcool 

Ferglurom 50 mg/ml nu se administrează concomitent cu băuturi alcoolice.

Ferglurom 50 mg/ml se poate utiliza în timpul mesei sau imediat după masă pentru a reduce efectele adverse de la nivelul stomacului şi intestinului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Ferglurom 50 mg/ml se poate administra în timpul sarcinii şi alăptării la indicaţia şi în doza recomandată de medicul dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor

Ferglurom 50 mg/ml nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Ferglurom 50 mg/ml conține zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Ferglurom 50 mg/ml conține para-hidroxibenzoaţi care pot provoca reacţii alergice (chiar întârziate).

 1. Cum să utilizați Ferglurom 50 mg/ml

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Medicul va stabili dozele care trebuie luate şi durata tratamentului, în funcţie de severitatea carenţei de fer. Medicul dumneavoastră vă poate cere periodic teste de sânge pentru a se asigura că medicamentul continuă să acţioneze adecvat.

Tratamentul îşi propune să aducă la valori normale concentraţia de hemoglobină şi să refacă depozitele de fer.

Doze

Doza zilnică recomandată de fer este în medie de 100 mg, dar în formele severe se pot administra 150- 200 mg fer elemental.

1 mililitru Ferglurom 50 mg/ml corespunde la 20 picături. 1 picătură conţine 2,5 mg Fe (III).

 

Carenţa manifestă de fer

Carenţa latentă de fer

Profilaxie

Copii

până la 1 an

25-50 mg/zi

(10-20 picături/zi)

15-25 mg/zi

(6-10 picături/zi)

5-10 mg/zi

(2-4 picături/zi)

Copii între 1 -12 ani

50-100 mg/zi

(20-40 picături/zi)

25-50 mg/zi

(10-20 picături/zi)

10-15 mg/zi

(4-6 picături/zi)

Adolescenţi, adulţi, mame care alăptează

100-300 mg/zi

(40-120 picături/zi)

50-100 mg/zi

(20-40 picături/zi)

10-15 mg/zi

(4-6 picături/zi)

Femei gravide

200-300 mg/zi

(80-120 picături/zi)

100 mg/zi

(40 picături/zi)

50-100 mg/zi

(20-40 picături/zi)

Prematuri

zilnic 2,5-5 mg/kg

(1-2 picături/kg)

 

 

La administrarea de doze terapeutice de fer, simptomele clinice ale deficitului (astenia şi dispneea) se ameliorează în câteva zile. Criza reticulocitară apare în 5-10 zile de la începerea tratamentului. Concentraţia hemoglobinei creşte după aproximativ 2-4 săptămâni, normalizându-se în aproximativ 2 luni.

Tratamentul trebuie continuat pe o perioadă de 4 până la 6 luni, în scopul refacerii depozitelor de fer, sub controlul feritinei serice.

Mod de administrare

Se administrează oral.

Doza zilnică poate fi divizată în mai multe prize sau poate fi administrată o singură dată.

Pentru o absorbţie maximă, preparatele orale de fer trebuie administrate între mese (cu 2 ore înainte sau cu 1 oră după masă). Administrarea se poate face însă și timpul mesei sau imediat după masă pentru a minimiza reacţiile adverse gastro-intestinale, când acestea sunt supărătoare. În acelaşi scop, se poate începe tratamentul fie cu doze mai mici și mai frecvente, fie cu doze care se cresc treptat.

Picăturile orale, soluţie se pot dizolva într-un pahar cu apă sau cu suc şi administra prin intermediul unui pai, pentru a evita colorarea dinţilor.

Dacă utilizați mai mult Ferglurom 50 mg/ml decât trebuie

Dacă luaţi accidental o doză mai mare decât cea recomandată trebuie să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră sau departamentului de primire urgenţe a celui mai apropiat spital. Arătaţi medicului prospectul şi/sau ambalajul medicamentului.

Se poate manifesta prin: durere epigastrică, greaţă, vărsături, diaree, hematemeză (hemoragie pe traiectul tubului digestiv, eliminată pe gură) sau melenă (eliminare a unui scaun negru, conţinând sânge provenit din părţile superioare ale tubului digestiv), asociate cu somnolenţă, paloare, cianoză, oboseală, până la comă. Eroziunea stomacului şi a intestinului subţire duce la creşterea absorbţiei ferului.

Dacă uitați să utilizați Ferglurom 50 mg/ml

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi alta, imediat ce v-aţi amintit. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetați să utilizați Ferglurom 50 mg/ml

Cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a întrerupe administrarea de Ferglurom 50 mg/ml.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră, sau farmacistului.

 1. Reacții adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse sunt clasificate în funcţie de frecvenţă, folosind următoarea convenţie: foarte

frecvente (apar la mai mult de 1 din 10 persoane); frecvente (apar la mai puţin de 1 din 10 persoane); mai puţin frecvente (apar la mai puţin de 1 din 100 persoane); rare (apar la mai puţin de 1 din 1000 persoane); foarte rare (apar la mai puţin de 1 din 10000 persoane); cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile).

Reacţii adverse frecvente (apar la 1 până la 10 utilizatori din 100):

 • greaţă;
 • constipaţie;
 • închiderea la culoare (până la negru) a materiilor fecale.

Reacţii adverse mai puţin frecvente (apar la 1 până la 10 utilizatori din 1000):

 • dureri de cap;
 • dureri abdominale;
 • disconfort abdominal;
 • dureri în partea superioară a abdomenului;
 • vărsături;
 • diaree;
 • colorarea reversibilă a dinţilor.

Reacţii adverse rare (apar la 1 până la 10 utilizatori din 10000):

 • colorarea urinei.

Reacţii adverse foarte rare (apar la mai puţin de 1 utilizator din 10000):

 • reacţii alergice, urticarie, astm bronşic (senzaţie de sufocare, lipsă de aer, greutate în respiraţie), mâncărimi, erupţii trecătoare pe piele, reacţii pe piele localizate.

Raportarea reacțiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta

reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

 1. Cum se păstrează Ferglurom 50 mg/ml

Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original.

A se utiliza în maxim 20 zile de la prima deschidere a flaconului. Nu lăsați acest medicament la vederea și îndemâna copiilor.

Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 1. Conținutul ambalajului și alte informații

Ce conţine Ferglurom 50 mg/ml

-Substanţa activă este fer (III). Un mililitru picături orale, soluţie conţine fer (III) 50 mg sub formă de

complex de hidroxid de fer (III) – polimaltoză.

Celelalte componente sunt: zahăr, para-hidroxibenzoat de metil sodic, para-hidroxibenzoat de propil sodic, aromă de caramel, apă purificată.

Cum arată Ferglurom 50 mg/ml şi conţinutul ambalajului

Ferglurom 50 mg/ml se prezintă sub formă de lichid limpede, siropos, de culoare galben-brun, cu miros de caramel şi gust dulce-aromat.

Cutie cu un flacon din sticlă brună a 30 ml picături orale, soluţie, prevăzut cu picurător

Deținătorul autorizației de punere pe piață și fabricantul

S.C. Biofarm S.A.

Str. Logofătul Tăutu nr. 99, sector 3, cod 031212, Bucureşti, România Telefon: 021 30.10.600

Fax: 021 30.10.605

E-mail: office@biofarm.ro

Acest prospect a fost revizuit în mai 2023.

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/

citeste mai mult...
Acest produs face parte si din categoriile:
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Ferglurom Forte 50mg/ml 1flacon


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos