Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Famotidina Zentiva 20mg 30compr.film.

Cod: W42868002
Producator: Zentiva Group A.S. Cehia
Status:
Famotidina Zentiva 20 mg comprimate filmate

Acest produs face parte din categoria medicamentelor eliberate pe baza de prescriptie medicala:

  • nu se poate comanda online
  • medicamentele pe baza de reteta se pot achizitiona doar din farmaciile fizice.
26,38 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Famotidina Zentiva 20mg 30compr.film.

Famotidina Zentiva este un medicament din grupa numita antagonisti ai receptorilor H2.
Principala sa actiune este de a reduce cantitatea de acid secretata in stomac.
Acest medicament este utilizat in:
- tratamentul ulcerului gastro-duodenal activ, esofagitei de reflux si altor stari hipersecretorii (de exemplu sindrom Zollinger-Ellison);
- profilaxia recidivarii ulcerului duodenal.
Acest medicament este un medicament destinat adultilor si varstnicilor. Famotidina Zentiva nu este recomandat pentru utilizarea la copii, datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea.
Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
AfectiuneAfectiuni digestive
Mod de administrareUtilizati intotdeauna Famotidina Zentiva exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.
Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Comprimatele filmate se administreaza oral cu putina apa.
Adulti
Ulcer gasto-duodenal activ
Doza recomandata este de 40 mg famotidina, administrata oral, in priza unica, seara la culcare sau 20 mg famotidina de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de 4-8 saptamani.
Profilaxia recidivelor in ulcerul duodenal
Doza recomandata este de 20 mg famotidina administrata oral, seara la culcare.
Esofagita de reflux
Doza uzuala este de 20 mg famotidina oral, de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de 4-8 saptamani. In esofagite de grad III-IV, doza poate fi crescuta la 40 mg famotidina de doua ori pe zi.
Sindrom Zollinger-Ellison
Doza initiala recomandata este de 20 mg famotidina administrata oral, la intervale de 6 ore. Doza de intretinere si durata tratamentului se stabilesc in functie de raspunsul terapeutic.
Insuficienta renala:
La pacientii cu insuficienta renala severa (clearance al creatininei <30 ml/minut), doza recomandata este de 20 mg famotidina administrata oral, seara la culcare.
Insuficienta hepatica:
Nu este necesara ajustarea dozei.
Varstnici:
Nu este necesara ajustarea dozei in functie de varsta.
Substanta activaFAMOTIDINUM
SimptomeDurere epigastrica
Sarcina si alaptareAdresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Famotidina traverseaza bariera feto-placentara. Deoarece nu exista studii controlate efectuate la gravide, este contraindicata administrarea medicamentului in cursul sarcinii.
Famotidina se excreta in laptele matern, de aceea administrarea in cursul alaptarii este contraindicata, motiv pentru care se vor lua in considerare fie intreruperea alaptarii, fie intreruperea tratamentului.
Reactii adverseVa rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele reactii adverse care pot sa apara in timpul tratamentului cu Famotidina Zentiva:
Frecvente: durere de cap, ameteala, diaree, constipatie, balonare.
Mai putin frecvente: tulburari de gust, greata, varsaturi, disconfort abdominal/distensie abdominala, senzatie de gura uscata, urticarie, mancarimea pielii, eruptii tranzitorii pe piele, anorexie, oboseala.
Foarte rare: valori anormale ale enzimelor ficatului, aritmie (tulburarea ritmului inimii), bloc atrioventricular (tulburari de conductie in tesutul inimii), modificari ale numarului de elemente figurate din sange (agranulocitoza, leucopenie, pancitopenie, trombocitopenie, neutropenie), crize epileptice/convulsii (la pacientii cu insuficienta renala), furnicaturi, pneumonie interstitiala, caderea parului, uscaciunea pielii, o afectiune grava a pielii precum necroliza epidermica toxica, durere la nivelul articulatiilor, crampe ale muschilor, senzatie de apasare in piept, edem angioneurotic (reactie alergica grava), bronhospasm (ingustarea temporara a bronhiilor care reduce debitul de aer care le traverseaza provocand o suieratura la expiratie sau tuse), icter colestatic (manifestat prin ingalbenirea pielii), dezvoltarea excesiva a glandei mamare la barbat reversibila dupa incetarea tratamentului, impotenta (imposibilitatea persistenta de a mentine o erectie), depresie, halucinatii, agitatie, anxietate, confuzie, scaderea libidoului (interes scazut pentru activitatea sexuala), insomnie.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
PrecautiiInainte sa luati Famotidina Zentiva, spuneti medicului dumneavoastra:
- daca aveti reactii de hipersensibilitate incrucisata intre diferite blocante ale receptorilor H2. Se impune prudenta daca aveti antecedente ale acestor manifestari de hipersensibilitate la alte medicamente din aceasta clasa.
- daca aveti cancer gastric. In cazul in care aveti ulcer gastric se recomanda verificarea benignitatii leziunii inaintea inceperii tratamentului, eventual si pe parcursul acestuia. Ameliorarea simptomatologiei dupa tratamentul cu famotidina nu exclude caracterul malign al afectiunii.
- daca aveti insuficienta renala. Deoarece famotidina este excretata in principal pe cale renala, este necesara prudenta si reducerea dozelor la pacientii cu insuficienta renala si clearance-ul creatininei sub 30 ml/minut.
InteractiuniVa rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Inainte sa luati Famotidina Zentiva, mentionati medicului daca sunteti in tratament cu unul din medicamentele de mai jos:
- probenecid, deoarece administrarea concomitenta de probenecid si famotidina trebuie evitata.
- antiacide, deoarece absorbtia digestiva a famotidinei poate fi diminuata de administrarea concomitenta a medicamentelor care contracareaza sau neutralizeaza aciditatea gastrica (antiacide). In acest caz, se recomanda ca antiacidele sa se administreze cu cel putin 2 ore dupa administrarea comprimatelor filmate Famotidina Zentiva.
- itraconazol, ketoconazol, posaconazol, deoarece la administrarea concomitenta de famotidina apare riscul diminuarii absorbtiei acestora datorita cresterii pH-ului. De aceea, acestea trebuie administrate cu cel putin 2 ore mai devreme decat comprimatele filmate Famotidina Zentiva.
Daca se administreaza concomitent Famotidina Zentiva si medicamente a caror absorbtie este influentata de aciditatea gastrica, trebuie sa se ia in considerare posibilitatea modificarii absorbtiei acestor medicamente.
- atazanavir, deoarece la administrarea concomitenta de famotidina apare riscul diminuarii concentratiei plasmatice de atazanavir.
Indicatii terapeuticeFamotidina Zentiva este un medicament din grupa numita antagonisti ai receptorilor H2.
Principala sa actiune este de a reduce cantitatea de acid secretata in stomac.
Acest medicament este utilizat in:
- tratamentul ulcerului gastro-duodenal activ, esofagitei de reflux si altor stari hipersecretorii (de exemplu sindrom Zollinger-Ellison);
- profilaxia recidivarii ulcerului duodenal.
Acest medicament este un medicament destinat adultilor si varstnicilor. Famotidina Zentiva nu este recomandat pentru utilizarea la copii, datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea.
Grupa farmacoterapeuticaMed. pt. trat. ulcerului gastro-duodenal si bolii-reflux g.e antagonisti ai receptorilor H2
Forma farmaceuticaComprimate filmate
Forma ambalare medicamentCutie x 3 blist. Al/PVC x 10 compr. film.
Concentratie20mg
BrandZentiva
ContraindicatiiNu utilizati Famotidina Zentiva
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la famotidina sau la oricare dintre celelalte componente ale Famotidina Zentiva,
- daca sunteti insarcinata sau alaptati.
Produs RXDA

Prospect Famotidina Zentiva 20mg 30compr.film.

Famotidină Zentiva 20 mg comprimate filmate

Famotidină Zentiva 40 mg comprimate filmate

Famotidină

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

-            Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

-            Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

-            Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi simptome cu ale dumneavoastră.

-            Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce găsiţi în acest prospect:

1.              Ce este Famotidina şi pentru ce se utilizează

2.              Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Famotidina

3.              Cum să utilizaţi Famotidina

4.              Reacţii adverse posibile

5.              Cum se păstrează Famotidina

6.              Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

 

1.  Ce este Famotidină Zentiva şi pentru ce se utilizează

Famotidină Zentiva este un medicament din grupa numită antagonişti ai receptorilor H2. Principala sa acţiune este de a reduce cantitatea de acid secretată în stomac.

Acest medicament este utilizat în:

-            tratamentul ulcerului gastro-duodenal activ, esofagitei de reflux şi altor stări hipersecretorii (de exemplu sindrom Zollinger-Ellison);

-            profilaxia recidivării ulcerului duodenal.

Acest medicament este un medicament destinat adulţilor si vârstnicilor. Famotidină Zentiva nu este recomandat pentru utilizarea la copii, datorită lipsei datelor privind siguranţa şi eficacitatea.

2.  Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Famotidină Zentiva

Nu utilizaţi Famotidină Zentiva

-            dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la famotidină sau la oricare dintre celelalte componente ale Famotidină Zentiva,

-            dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Famotidină Zentiva, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului :

-            dacă aveţi reacţii de hipersensibilitate încrucişată între diferite blocante ale receptorilor H2. Se impune prudenţă dacă aveţi antecedente ale acestor manifestări de hipersensibilitate la alte medicamente din această clasă.

-            dacă aveţi cancer gastric. În cazul în care aveţi ulcer gastric se recomandă verificarea benignităţii leziunii înaintea începerii tratamentului, eventual şi pe parcursul acestuia. Ameliorarea simptomatologiei după tratamentul cu famotidină nu exclude caracterul malign al afecţiunii.

-            dacă aveţi insuficienţă renală. Deoarece famotidina este excretată în principal pe cale renală, este necesară prudenţă şi reducerea dozelor la pacienţii cu insuficienţă renală şi clearance-ul creatininei sub 30 ml/minut.

Famotidină Zentiva împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente, mai ales dacă utilizaţi:

-            probenecid, deoarece administrarea concomitentă de probenecid şi famotidină trebuie evitată.

-            antiacide, deoarece absorbţia digestivă a famotidinei poate fi diminuată de administrarea

concomitentă a medicamentelor care contracarează sau neutralizează aciditatea gastrică (antiacide). În acest caz, se recomandă ca antiacidele să se administreze cu cel puţin 2 ore după administrarea

comprimatelor filmate Famotidină Zentiva.

-            itraconazol, ketoconazol, posaconazol, deoarece la administrarea concomitentă de famotidină apare riscul diminuării absorbţiei acestora datorită creşterii pH-ului. De aceea, acestea trebuie administrate cu cel puţin 2 ore mai devreme decât comprimatele filmate Famotidină Zentiva.

Dacă se administrează concomitent Famotidină Zentiva şi medicamente a căror absorbţie este influenţată de aciditatea gastrică, trebuie să se ia în considerare posibilitatea modificării absorbţiei acestor medicamente.

-            atazanavir, deoarece la administrarea concomitentă de famotidină apare riscul diminuării concentraţiei plasmatice de atazanavir.

-            carbonat de calciu, atunci când este utilizat ca medicament pentru tratarea concentrațiilor mari de fosfat în sânge (hiperfosfatemie) la pacienții aflați sub dializă.

Famotidină Zentiva împreună cu alimente, băuturi şi alcool

Nu există restricţii legate de administrarea împreună cu alimente şi băuturi.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Famotidina traversează bariera feto-placentară. Deoarece nu există studii controlate efectuate la gravide, este contraindicată administrarea medicamentului în cursul sarcinii.

Famotidina se excretă în laptele matern, de aceea administrarea în cursul alăptării este contraindicată, motiv pentru care se vor lua în considerare fie întreruperea alăptării, fie întreruperea tratamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

În timpul tratamentului cu famotidină există posibilitatea apariţiei ameţelii, oboselii și durerilor de cap, motiv pentru care conducerea vehiculelor şi folosirea de utilaje este interzisă dacă aceste simptome apar.

Famotidină Zentiva conţine lactoză

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Vă rugăm să întrebaţi medicul dumneavoastră dacă vă îngrijorează vreunul din componentele acestui medicament.

3.  Cum să utilizaţi Famotidină Zentiva

Utilizaţi întotdeauna Famotidină Zentiva exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Comprimatele filmate se administrează oral cu puţină apă.

Adulţi

Ulcer gasto-duodenal activ

Doza recomandată este de 40 mg famotidină, administrată oral, în priză unică, seara la culcare sau 20 mg famotidină de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, timp de 4-8 săptămâni.

Profilaxia recidivelor în ulcerul duodenal

Doza recomandată este de 20 mg famotidină administrată oral, seara la culcare.

Esofagită de reflux

Doza uzuală este de 20 mg famotidină oral, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, timp de 4-8

săptămâni. În esofagite de grad III-IV, doza poate fi crescută la 40 mg famotidină de două ori pe zi.

Sindrom Zollinger-Ellison

Doza iniţială recomandată este de 20 mg famotidină administrată oral, la intervale de 6 ore. Doza de întreţinere şi durata tratamentului se stabilesc în funcţie de răspunsul terapeutic.

Insuficienţă renală:

La pacienţii cu insuficienţă renală severă (clearance al creatininei <30 ml/minut), doza recomandată este de 20 mg famotidină administrată oral, seara la culcare.

Insuficienţă hepatică:

Nu este necesară ajustarea dozei.

Vârstnici:

Nu este necesară ajustarea dozei în funcţie de vârstă.

Utilizarea la copii

Nu este recomandat pentru utilizarea la copii şi adolescenţi, datorită lipsei datelor privind siguranţa şi eficacitatea.

Dacă utilizați mai mult Famotidină Zentiva decât trebuie

Dacă aţi luat mai multe comprimate filmate decât trebuie, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau mergeţi la cel mai apropiat spital. Luaţi întotdeauna cu dumneavoastră cutia medicamentului, astfel ca personalul specializat să ştie ce aţi luat.

Intoxicaţia severă cu famotidină (doze de până la 800 mg pe zi) nu a determinat reacţii adverse semnificative.

Dacă aţi uitat să utilizaţi Famotidină Zentiva

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi alta, imediat ce v-aţi amintit. Totuşi, dacă este timpul pentru următoarea doză, luaţi-o doar pe aceasta. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi Famotidină Zentiva

Nu întrerupeţi tratamentul Famotidină Zentiva, care este, de obicei, de lungă durată. Luaţi aceste comprimate filmate, întreaga perioadă a tratamentului stabilită de medicul dumneavoastră, chiar şi atunci când începeţi să vă simţiţi mai bine.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.  Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Famotidină Zentiva poate determina reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse sunt prezentate conform frecvenţei de apariţie folosind următoarea convenţie:

Vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi oricare dintre următoarele reacţii adverse care pot să apară în timpul tratamentului cu Famotidină Zentiva:

Frecvente (afectează mai mult de 1 pacient din 10): durere de cap, ameţeală, diaree, constipaţie, balonare.

Mai puţin frecvente (afectează mai puţin de 1 din 100 pacienţi): tulburări de gust, greaţă, vărsături, disconfort abdominal/distensie abdominală, senzaţie de gură uscată, urticarie, mâncărimea pielii, erupţii tranzitorii pe piele, anorexie, oboseală.

Foarte rare (afectează mai puţin de 1 din 10000 pacienţi): valori anormale ale enzimelor ficatului, aritmie (tulburarea ritmului inimii), bloc atrioventricular (tulburări de conducţie în ţesutul inimii), modificări ale numărului de elemente figurate din sânge (agranulocitoză, leucopenie, pancitopenie, trombocitopenie, neutropenie), crize epileptice/convulsii (la pacienţii cu insuficienţă renală), furnicături, pneumonie interstiţială, căderea părului, uscăciunea pielii, o afecţiune gravă a pielii precum necroliză epidermică toxică, durere la nivelul articulaţiilor, crampe ale muşchilor, senzaţie de apăsare în piept, edem angioneurotic (reacţie alergică gravă), bronhospasm (îngustarea temporară a bronhiilor care reduce debitul de aer care le traversează provocând o şuierătură la expiraţie sau tuse), icter colestatic (manifestat prin îngălbenirea pielii), dezvoltarea excesivă a glandei mamare la bărbat reversibilă după încetarea tratamentului, impotenţă (imposibilitatea persistentă de a menţine o erecţie), depresie, halucinaţii, agitaţie, anxietate, confuzie, scăderea libidoului (interes scăzut pentru activitatea sexuală), insomnie.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta

reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România

Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1

București 011478- RO

Tel: + 4 0757 117 259

Fax: +4 0213 163 497

e-mail: adr@anm.ro.

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5.  Cum se păstrează Famotidină Zentiva

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Nu utilizaţi Famotidină Zentiva după data de expirare înscrisă pe cutie/blister. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi

farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.  Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Famotidină Zentiva

-            Substanţa activă este famotidină. Fiecare comprimat filmat Famotidină Zentiva 20 mg conţine

famotidină 20 mg. Fiecare comprimat filmat Famotidină Zentiva 40 mg conţine famotidină 40 mg.

-            Celelalte componente sunt: nucleu - celuloză microcristalină tip 101, lactoză monohidrat 20 mesh, amidon de porumb, povidonă K30, dioxid de siliciu coloidal, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu; film - hipromeloză 5 cP, polisorbat 80, dioxid de titan (E 171), talc, macrogol 6000.

Cum arată Famotidină Zentiva şi conţinutul ambalajului

Famotidină Zentiva 20 mg

Se prezintă sub formă de comprimate filmate rotunde, de culoare albă sau aproape albă, ştantaţe cu S6 pe una dintre fețe.

Famotidină Zentiva 40 mg

Famotidină Zentiva se prezintă sub formă de comprimate filmate rotunde, de culoare albă sau aproape albă.

Medicamentul este disponibil în cutie cu 3 blistere PVC-PE-PVDC/Al a câte 10 comprimate filmate..

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

S.C. ZENTIVA S.A.

B-dul Theodor Pallady nr. 50

Sector 3, 032266 Bucureşti, România

Pentru orice informaţii despre acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii locali ai deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă:

Tel.: + 40 21 30 47 200

Fax: + 40 21 34 54 004

zentivaro@zentiva.ro

Acest prospect a fost revizuit în Martie, 2023.

citeste mai mult...
Acest produs face parte si din categoriile:
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Famotidina Zentiva 20mg 30compr.film.


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

  • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
  • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
  • Parteneriate cu brand-uri de renume
  • Oferte si promotii noi, lunar
  • Cantitati economice (pachete avantajoase)
  • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos