Idei de cadouri sanatoase si utile pentru cei dragi de Craciun

2 minute citire

- 10/12/2019
Ultima actualizare: 27/03/2023

Idei de cadouri sanatoase si utile pentru cei dragi de Craciun

Inca putin si vine Craciunul! Daca ai ramas in pana de idei si chiar nu stii ce ai putea sa cumperi celor dragi anul acesta, te salvam noi. Am pregatit pentru tine o lista de idei de cadouri sanatoase si utile pentru cei dragi de Craciun. Suntem de acord ca cele mai frumoase cadouri sunt lucrurile simple, fara de pret: timpul petrecut impreuna cu familia, zambetele oamenilor iubiti, recunostinta pentru tot ceea ce avem. Bucura-te de momentul prezent, de oamenii dragi din viata ta, de fericirea de a fi! In plus, aminteste-le celor din viata ta ca apreciezi ca exista si printr-un cadou material, sanatos si util. Iata ideile noastre:

1. Miere de Manuka

O idee de cadou utila pentru sanatatea intregii familii este mierea de Manuka!

Sonnentor - Miere Manuka eco cu factor TA 25+ 140g

Mierea de Manuka provine din nectarul florilor din arborii de Manuka originari din Noua Zeelanda. Nectarul si albina ofera mierii proprietatile sale unice. Mierea obisnuita este cunoscuta pentru proprietatile sale cu efecte deosebite in nutritie si imunitate. Prin aceste proprietati unice, mierea de Manuka a devenit una dintre cele mai cercetate mieri din lume. Acest tip de miere reprezinta o sursa bogata de: aminoacizi, vitamina B (B6, tiamina, niacina, riboflavina, acid pantotenic), calciu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, cupru, fier, magneziu, mangan.  

2. Ulei de cocos

Cunoscut pentru proprietatile sale cosmetice si imunitare, uleiul de cocos poate reprezenta un cadou ideal pentru iubitorii de produse naturale de ingrijire.

Beneficii:

  • Intareste sistemul imunitar
  • Este usor de digerat
  • Ajuta la asimilarea vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor
  • Are in compozitie acid lauric ce distruge o serie de virusi si bacterii
  • Reprezinta o sursa de grasimi sanatoase saturate
  • Contine polifenoli si antioxidanti naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, fier si calciu.

3. Spirulina

Un alt super-aliment din ce in ce mai cunoscut si apreciat este spirulina, care se gaseste sub forma de pulbere, comprimate sau capsule. Ofera in dar sanatate celor dragi cu ajutorul spirulinei.

Proprietati:

  • Contribuie la sporirea tonusului si vitalitatii
  • Este un adevarat energizant natural
  • Ajuta la controlarea greutatii corporale
  • Combate oboseala
  • Ajuta pierderea in greutate, avand rol in prevenirea descompunerii amidonului care trece prin intestine.

Miere de Manuka, ulei de cocos, spirulina, acestea sunt doar cateva dintre ideile noastre de cadouri utile si sanatoase pentru familie, pe care le gasesti pe Mattca! Pe website-ul nostru te asteapta o multitudine de produse bio, naturale pentru cei ce doresc sa mentina un stil de viata sanatos!

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos