Fiolele hidratante detox asigura protectie antitoxica si antioxidanta pe timpul zilei. Sunt recomandate pentru hidratarea si detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confrunta cu reactii la efectele negative ale factorilor de mediu (radiatii UV, poluare urbana, poluare electronica), reactii alergice, roseata, iritatii, vase de sange proeminente, deshidratare, ridare prematura.
Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.
Actiune:
Este o formula unica si originala cu acid hialuronic, argila 100% naturala, derivatul dipeptidic Syn Up™, cafeina si Cobiodefender EMR.
Acidul hialuronic formeaza un film hidratant, protector, care mentine apa in piele.
Derivatul dipeptidic Syn Up™ creste rezistenta pielii sensibile la deshidratare.
Argila absoarbe si elimina toxinele din derm.
Cafeina actioneaza sinergic cu argila, imbunatatind drenarea si eliminarea toxinelor.
Cobiodefender EMR, impreuna cu argila, reduc efectele poluarii prin stres urban, a poluarii electronice si radiatiilor UV.
Mod de utilizare:
Recomandarea generala de aplicare: zilnic, dimineata pe fata, gat, decolteu si maini. In functie de nevoi serul din fiola se poate folosi dimineata sau seara, singur sau in asociere cu alte produse cosmetice (creme, seruri, produse de protectie UV).
Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor. Nu necesita clatire. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere.
Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protectie, instructiunile se gasesc in prospectul din interiorul cutiei.
Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!
Beneficii:
Fiolele hidratante detox au efect intens de hidratare, imbunatatesc elasticitatea pielii. Tenul este mai tanar, mai sanatos.