Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Alka-Seltzer® 324 mg x 10 comprimate efervescente

Cod: W51368003
Brand: Bayer
Status:

Alka-Seltzer® 324 mg x 10 comprimate efervescente este un medicament ce actioneaza pe reducerea febrei, durerii si inflamatiei.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

23,93 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Alka-Seltzer® 324 mg x 10 comprimate efervescente

Alka-Seltzer® 324 mg x 10 comprimate efervescente este un medicament ce actioneaza pe reducerea febrei, durerii si inflamatiei.

Alka-Seltzer este utilizat ca:

 • Analgezic si antipiretic pentru: combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata, in cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare si periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree, combaterea febrei;
 • Antiinflamator pentru: combaterea fenomenelor inflamatorii in reumatismul poliarticular acut, atenuarea inflamatiei articulare in poliartrita reumatoida.

Mod de administrare:

La adulti, pentru efectul analgezic si antipiretic: 1-2 comprimate efervescente (in medie 500 mg acid acetilsalicilic) repetand in functie de necesitati la intervale de 4 ore, fara sa se depaseasca doza zilnica maxima de 9 comprimate efervescente.

Pentru efectul antiinflamator:  9-12 comprimate efervescente (in medie 3 - 4 g acid acetilsalicilic) pe zi, in administrare fractionata, la intervale de 6 ore, fara sa se depaseasca doza zilnica maxima de 12 comprimate efervescente.

La copii peste 10 ani doza zilnica recomandata de acid acetilsalicilic este de 30 - 50 mg/kg fractionata in 4-6 prize.

Mod de administrare: Comprimatele efervescente se dizolva intr-un pahar cu apa inainte de administrare. Nu trebuie administrat pentru mai mult de 3-5 zile fara a se consulta medicul.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat efervescent contine 324 mg acid acetilsalicilic.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Alka-Seltzer daca:

 • sunteti alergic la acidul acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau oricare dintre componentele acestui medicament;
 • daca aveti ulcer gastric sau duodenal activ;
 • daca aveti tendinta de sangerare crescuta (diateza hemoragica);
 • daca aveti antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilatilor sau a substantelor cu actiune similara, in special antiinflamatoare nesteroidiene;
 • daca aveti insuficienta hepatica grava;
 • daca aveti insuficienta renala grava; daca aveti insuficienta cardiaca necompensata;
 • daca aveti fenilcetonurie.

Consultati medicul inainte de utilizare:

 • daca utilizati alte medicamente care contin acid acetilsalicilic,
 • daca utilizati cu regularitate analgezice,
 • daca aveti antecedente de ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau al intestinelor, sau inflamatii ale mucoasei stomacului (gastrita), daca aveti afectiuni hepatice, renale, la nivelul inimii sau circulatiei sangelui,
 • daca aveti astm bronsic, diverse reactii alergice ori daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala ori daca efectuati in acelasi timp un tratament cu alte medicamente.

Sarcina si alaptare:

Nu luati acest medicament in ultimul trimestru de sarcina (dupa saptamana 24 de sarcina). In primul si al doilea trimestru de sarcina (pe parcursul primelor 24 de saptamani) trebuie sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament.

Mici cantitati de acid acetilsalicilic si de metaboliti ai sai trec in laptele matern, in general nefiind necesar sa se opreasca alaptarea in cazul utilizariimedicamentului pe termen redus, la dozele recomandate pentru dureri sau febra. Totusi, daca utilizarea pe termen lung si/sau in doze mari (mai mult de 8 comprimate efervescente pe zi) a fost prescrisa, pacienta trebuie sa intrerupa alaptarea.

Mod de prezentare:

Cutie cu 10 comprimate efervescente

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri de muschi
AfectiuneInflamatii si dureri
Tip produsFara zahar
SimptomeDurere de cap (cefalee)
Indicat pentruDureri de muschi
Compozitie produsAcid acetilsalicilic
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator, Antipiretic
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate efervescente
BrandBayer
Zona corpSistemic

Prospect Alka-Seltzer® 324 mg x 10 comprimate efervescente

Prospect: Informaţii pentru utilizator 

Alka-Seltzer 324 mg comprimate efervescente 
Acid acetilsalicilic 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 3-5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Alka-Seltzer şi pentru ce se utilizează 
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Alka-Seltzer 
 3. Cum să luaţi Alka-Seltzer 
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează Alka-Seltzer 
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

1. Ce este Alka-Seltzer şi pentru ce se utilizează 

Ca analgezic şi antipiretic: 
-  combaterea durerilor de intensitate slabă sau moderată, în cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare şi periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree; 
-  combaterea febrei. 

Ca antiinflamator: 
-  combaterea fenomenelor inflamatorii în reumatismul poliarticular acut; 
-  atenuarea inflamaţiei articulare în poliartrita reumatoidă
Dacă după 3-5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Alka-Seltzer

Nu luaţi Alka-Seltzer dacă: 
- sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6). 
- aveţi ulcer gastric sau duodenal activ;
- aveţi tendinţă de sângerare crescută (diateză hemoragică);
- aveţi antecedente de astm bronşic indus de administrarea salicilaţilor sau a substanţelor cu acţiune similară, în special antiinflamatoare nesteroidiene; 
- sunteţi în ultimul trimestru de sarcină 
- aveţi insuficienţă hepatică gravă; 
- aveţi insuficienţă renală gravă; 
- aveţi insuficienţă cardiacă decompensată. 

Atenţionări şi precauţii
Înainte să luaţi Alka-Seltzer, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului, dacă aveţi:
- hipersensibilitate la alte antiinflamatoare nesteroidiene, la antireumatice şi alţi alergeni;
- insuficienţă hepatică severă sau afecţiuni renale preexistente;
- pacienţi cu antecedente de tulburări gastrointestinale (antecedente de ulcer gastric sau duodenal, inclusiv ulcer cronic sau recurent sau antecedente de hemoragii gastrointestinale);
- dispozitive intrauterine;
- insuficienţă cardiacă decompensată;
- deficit congenital de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază. 

Pacienţii cu astm bronşic, alergie la polen, rinită alergică, polipi nazali sau infecţii cronice ale tractului respirator (în special dacă sunt însoţite de stări febrile) sau care sunt hipersensibili la orice tip de analgezice, antiinflamatoare nesteroidiene sau antireumatice prezintă risc de atac astmatic (intoleranţă la analgezice/astm indus de analgezice) dacă utilizează Alka-Seltzer. Aceşti pacienţi trebuie să discute cu medicul înainte de a utiliza acest produs. Acelaşi lucru este valabil pentru pacienţii care prezintă reacţii de hipersensibilitate (alergice) şi la alte substanţe sub forma unor reacţii cutanate, prurit sau urticarie. 

Înaintea oricărei intervenţii chirurgicale, medicul sau stomatologul trebuie informat privind utilizarea Alka- Seltzer. 

Medicamentele ce conţin acid acetilsalicilic trebuie să fie utilizate în cazul copiilor şi adolescenţilor cu stări febrile numai după evaluarea atentă a raportului risc potenţial/beneficiu terapeutic, datorită posibilităţii apariţiei sindromului Reye, o afecţiune rară, dar severă. 

Acidul acetilsalicilic scade excreţia de acid uric putând declanşa criza de gută la pacienţii cu excreţie redusă de acid uric. 

Nu trebuie utilizate doze mari de Alka-Seltzer pentru perioade mari de timp fără recomandarea medicului. 

Alka-Seltzer împreună cu alte medicamente 
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente. 

Asocieri contraindicate 
Este contraindicată asocierea acidului acetilsalicilic cu metotrexatul utilizat în doze ≥ 15 mg/săptămână, datorită creşterii toxicităţii hematologice a metotrexatului (în general, antiinflamatoarele scad clearance-ul renal al metotrexatului şi salicilaţii deplasează metotrexatul de pe locurile de legare de proteinele plasmatice). 

Asocieri care necesită precauţie, cu:
- metotrexatul utilizat în doze < 15 mg/săptămână (în general, antiinflamatoarele scad clearance-ul renal al metotrexatului şi salicilaţii deplasează metotrexatul de pe locurile de legare de proteinele plasmatice);
- anticoagulantele, de exemplu cumarinice, heparine - risc crescut hemoragic datorită inhibării de către acidul acetilsalicilic a funcţiei plachetare, leziunilor mucoasei gastroduodenale şi deplasării anticoagulantelor orale de pe locurile de legare de proteinele plasmatice;
- alte antiinflamatoare nesteroidiene în combinaţie cu salicilaţi în doze mari (³ 3 g pe zi) - risc crescut de ulcer şi hemoragii gastro - intestinale datorită efectului sinergic;
- uricozuricele cum sunt benzbromarona, probenecidul - scăderea efectului uricozuric (competiţie la nivelul eliminării tubulare renale a acidului uric);
- digoxina – creşterea concentraţiilor plasmatice ale digoxinei datorită scăderii excreţiei renale;
- antidiabeticele, cum sunt insulina, sulfonilureele – potenţarea efectului de scădere a glicemiei la doze mari de acid acetilsalicilic, datorită acţiunii hipoglicemiante a acidului acetilsalicilic şi deplasării sulfonilureei de pe locurile de legare de proteinele plasmatice;
- sulfamidele şi combinaţiile sulfonamidice, de exemplu sulfametoxazol, trimetoprim;
- tromboliticele sau alte antiplachetare, de exemplu, ticlopidina - risc hemoragic crescut;
- diureticele - asocierea cu acidul acetilsalicilic în doze ≥ 3 g pe zi scade filtrarea glomerulară datorită scăderii sintezei renale de prostaglandine;
- glucocorticoizii sistemici, cu excepţia hidrocortizonului utilizat ca terapie de substituţie în boala Addison - în timpul tratamentului cu glucocorticoizi scad concentraţiile plasmatice de salicilaţi datorită eliminării crescute a salicilaţilor de către glucocorticoizi, cu risc de supradozaj cu salicilaţi la întreruperea acestui tratament; 
- inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei (IEC) - acidul acetilsalicilic la doze ≥ 3 g pe zi scade filtrarea glomerulară datorită inhibării prostaglandinelor vasodilatatoare; în plus, acidul acetilsalicilic scade efectul antihipertensiv;
- acidul valproic – acidul acetilsalicilic creşte toxicitatea acidului valproic datorită deplasării sale de pe locurile de legare de proteinele plasmatice; 
- triiodotironina, un medicament pentru tratarea hipotiroidiei; 

Alka-Seltzer împreună cu alimente, băuturi şi alcool 
Acest medicament nu trebuie administrat împreună cu alcoolul etilic, datorită riscului crescut de leziuni la nivelul mucoasei gastrointestinale şi de creştere a timpului de sângerare, datorită efectelor aditive ale acidului acetilsalicilic şi alcoolului. 

Sarcina , alăptarea şi fertilitatea 
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi- vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Sarcina
Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă în timpul unei perioade de tratament cu Alka-Seltzer rămâneţi gravidă. Alka-Seltzer nu trebuie utilizat în primul şi al doilea trimestru de sarcină fără să întrebaţi medicul dumneavoastră. Alka-Seltzer nu trebuie utilizat în ultimele trei luni de sarcină, datorită unui risc crescut al complicaţiilor pentru mamă şi făt în timpul naşterii. 

Alăptarea
Mici cantităţi de acid acetilsalicilic şi de metaboliţi ai săi trec în laptele matern. Deoarece nu s-au raportat efecte nocive asupra sugarilor, în general, nu este necesar să se oprească alăptarea în cazul utilizării medicamentului pe termen redus, la dozele recomandate pentru dureri sau febră. Totuşi, dacă utilizarea pe termen lung şi/sau în doze mari (mai mult de 8 comprimate efervescente pe zi) a fost prescrisă în cazuri izolate, pacienta trebuie să întrerupă alăptarea 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Alka-Seltzer 
nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Alka-Seltzer conţine 477 mg sodiu pentru un comprimat efervescent, fapt ce trebuie luat în considerare de către pacienţii care ţin o dietă fără sare. 

3. Cum să luaţi Alka-Seltzer 

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

ALKA-SELTZER nu trebuie administrat pentru mai mult de 3-5 zile fără a se consulta medicul. 

Adulţi
Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează 1 – 2 comprimate efervescente de ALKA- SELTZER ( în medie 500 mg acid acetilsalicilic) repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4 ore, fără să se depăşească doza zilnică maximă de 9 comprimate efervescente. 

Pentru efectul antiinflamator se administrează 9 – 12 comprimate efervescente de ALKA-SELTZER (în medie 3 - 4 g acid acetilsalicilic) pe zi, în administrare fracţionată, la intervale de 6 ore, fără să se depăşească doza zilnică maximă de 12 comprimate efervescente. 

Copii sub 10 ani 
Administrarea pentru efectele analgezice şi antipiretice din cadrul afecţiunilor virale se face la indicaţia medicului şi sub stricta lui supraveghere. 

Copii peste 10 ani 
Doza zilnică recomandată de acid acetilsalicilic la copii este de 30 - 50 mg/kg fracţionată în 4-6 prize.
Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează câte 324 mg acid acetilsalicilic (1 comprimat efervescent ALKA-SELTZER), repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4 - 8 ore, fără să se depăşească doza zilnică maximă de 6 comprimate efervescente. 
Pentru efectul antiinflamator în reumatismul poliarticular acut se administrează 85 - 100 mg acid acetilsalicilic/kg şi zi (fără a depăşi 3 g pe zi), fracţionat, la intervale de 4 - 6 ore, timp de 20 - 30 zile; în continuare se administrează 2/3 din doza de atac 10 - 20 zile, apoi 1/2 – 1/3 alte 30 - 40 zile. 

Mod de administrare 
Comprimatele efervescente se dizolvă într-un pahar cu apă înainte de administrare. 

Dacă luaţi mai mult Alka-Seltzer decât trebuie 
Ameţeala şi ţiuitul în urechi (tinitusul), în special la copii şi vârstnici, pot indica o intoxicaţie gravă. Spuneţi imediat medicului dumneavoastră dacă bănuiţi un supradozaj cu Alka-Seltzer. Medicul va decide asupra măsurilor necesare în funcţie de gravitatea supradozajului (intoxicaţiei). 

Dacă uitaţi să luaţi utilizaţi Alka-Seltzer
Dacă aţi omis o doză, administraţi-o cât mai curând posibil, fără a dubla doza; continuaţi tratamentul aşa cum a fost prezentat mai sus sau aşa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Reacţii gastrointestinale
- dureri abdominale, pirozis, greaţă, vărsături;
- hemoragii gastrointestinale manifeste (hematemeză-vărsături cu sânge, melenă-scaune cu sânge) sau oculte care pot produce anemie feriprivă; aceste hemoragii sunt mai frecvente la doze mari;
- ulcer gastro-duodenal complicat, în anumite cazuri, cu perforaţie. 

S-au descris cazuri izolate de tulburări ale funcţiei hepatice (creşterea transaminazelor), renale şi hipoglicemie. 

Efecte asupra sistemului nervos central
De obicei, ameţeala şi tinitusul reprezintă simptome ale supradozajului. 

Reacţii hematologice 

Datorită efectului asupra agregării plachetare, acidul acetilsalicilic poate fi asociat cu un risc crescut de sângerare. 

Reacţii de hipersensibilitate
Urticarie, reacţii cutanate, reacţii anafilactice, astm bronşic, edem Quincke. 

Dacă prezentaţi alte reacţii adverse decât cele menţionate în acest prospect, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Ce trebuie făcut dacă apare oricare dintre reacţiile adverse menţionate mai sus?
Dacă apare oricare dintre reacţiile menţionate mai sus nu mai utilizaţi Alka-Seltzer. Spuneţi medicului dumneavoastră, pentru ca acesta să poată determina gravitatea reacţiilor adverse şi să decidă asupra măsurilor necesare. Trebuie să întrerupeţi utilizarea Alka-Seltzer la primele semne de hipersensibilitate. 

Orice apariţie a scaunelor negre (scaune ca păcura, semn al hemoragiei gastrice) trebuie comunicată imediat medicului. 

Raportarea reacţiilor adverse 

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Alka-Seltzer 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. 

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. 

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine Alka-Seltzer 
- Substanţa activă este acidul acetilsalicilic; fiecare comprimat efervescent conţine 324 mg acid acetilsalicilic
- Celelalte componente sunt: hidrogenocarbonat de sodiu, acid citric anhidru, polividonă K25, dimeticonă/silicat de calciu, decusat de sodiu/benzoat de sodiu, zaharină sodică, aromă de lămâie, aromă de lime. 

Cum arată Alka-Seltzer şi conţinutul ambalajului 
Se prezintă sub formă de comprimate efervescente rotunde, de culoare albă, marcate pe o faţă cu „Alka Seltzer”. 

Se găseşte în cutii cu 5 plicuri multistratificate din hârtie PE-Al/Surlin a câte 2 comprimate efervescente. 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă
BAYER S.R.L.
Șos. București-Ploiești nr. 1A, clădire B, etaj 1
Sector 1, 013681 București, România 

Fabricantul 

BAYER BITTERFELD GmbH,
Salegaster Chausse, 06803
Greppin, Germania 

Acest prospect a fost revizuit în iulie 2019. 

 

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Alka-Seltzer® 324 mg x 10 comprimate efervescente


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Plasture antireumatic cu ardei, 1 buc, Sanitayaki

  Plasture antireumatic cu ardei, 1 buc, Sanitayaki

  2,53 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Faunus Plant - Unguent untul pamantului 50ml

  Faunus Plant - Unguent untul pamantului 50ml

  18,85 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. VivaNatura - Lyber crema activa cu untul pamantului 75ml

  VivaNatura - Lyber crema activa cu untul pamantulu...

  19,30 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Narcis - Plasture antireumatic cu ardei iute 12x18cm

  Narcis - Plasture antireumatic cu ardei iute 12x18...

  1,74 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Barza - Plasturi contra durerilor menstruale 3bucati

  Barza - Plasturi contra durerilor menstruale 3buca...

  24,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Supradyn Fast Energy, 10 plicuri granule orodispersabile cu dizolvare rapida, Multivitamine si Coenzima Q10

  Supradyn Fast Energy, 10 plicuri granule orodisper...

  26,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Rennie® Peppermint x 24 comprimate masticabile

  Rennie® Peppermint x 24 comprimate masticabile

  19,02 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Claritine® 10 mg x 10 comprimate

  Claritine® 10 mg x 10 comprimate

  22,90 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile

  Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile

  19,02 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Canespor® 10mg/g crema x 20 g

  Canespor® 10mg/g crema x 20 g

  27,15 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos