Mattca.ro

Acest produs face parte din categoria OTC-uri iar achizitia se face doar prin plata cu cardul

continua cu adaugarea produsului in cos
Mattca.ro

Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile

Cod: W51391003
Brand: Bayer
Status:

Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile este un medicament antiacid, care amelioreaza rapid simptomele asociate cu hiperaciditatea gastrica.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

19,29 Lei Pret cu TVA inclus

Descriere Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile

Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile este un medicament antiacid, care amelioreaza rapid simptomele asociate cu hiperaciditatea gastrica.

Ce este Rennie:

Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica;

Amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani: 1–2 comprimate masticabile Rennie Spearmint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active: Fiecare comprimat masticabil contine carbonat de calciu 680 mg, carbonat de magneziu 80 mg

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Rennie Spearmint daca sunteti alergic la carbonat de calciu/carbonat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, daca suferiti de tulburari renale grave, in caz de hipercalcemie, in caz de litiaza renala cu calculi ce contin depozite de calciu sau in caz de hipofosfatemie.

Rennie Spearmint contine zahar. Acest lucru ar trebui avut in vedere la pacientii cu diabet zaharat.

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Nu utilizati Rennie Spearmint o perioada indelungata decat in cazul in care aceasta va este indicata de catre medicul dumneavoastra.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 24 comprimate masticabile

Acest produs se administreaza conform prospectului sau recomandarilor medicului, farmacistului sau specialistului medical. Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul, descrierea sau informatiile aditionale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale

Mai multe informatii
Indicat pentruDurere de stomac
AfectiuneSistem gastrointestinal
SimptomeRegurgitare
Indicat pentruDurere de stomac
Functie produsAntiaciditate, Protector gastrointestinal
adresabilitateUz general
Forma prezentareComprimate masticabile
BrandBayer
Zona corpMucoase

Prospect Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Rennie Spearmint 680 mg/80 mg comprimate masticabile 
carbonat de calciu/carbonat de magneziu 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 10 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

Ce găsiţi în acest prospect: 

 1. Ce este Rennie Spearmint şi pentru ce se utilizează 
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Rennie Spearmint 
 3. Cum să utilizaţi Rennie Spearmint 
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează Rennie Spearmint 
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

1. Ce este Rennie Spearmint şi pentru ce se utilizează 

Rennie Spearmint este un antiacid, substanţele active din componenţa sa neutralizând secreţia acidă gastrică. Rennie Spearmint ameliorează rapid afecţiunile şi simptomele asociate hiperacidităţii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcină, episoadele de gastralgie, senzaţie de plenitudine gastrică, balonare. 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Rennie Spearmint 

Nu utilizaţi Rennie Spearmint: 
- dacă sunteţi alergic la carbonat de calciu/carbonat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6); 
-  dacă suferiţi de tulburări renale grave; 
-  în caz de hipercalcemie; 
-  în caz de litiază renală cu calculi ce conţin depozite de calciu; 
-  în caz de hipofosfatemie. 

Atenţionări şi precauţii 
Înainte să utilizaţi Rennie Spearmint, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Dacă acuzaţi frecvent gastralgii trebuie să cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza Rennie Spearmint

Rennie Spearmint conţine zahăr. Acest lucru ar trebui avut în vedere la pacienţii cu diabet zaharat. 

Rennie Spearmint împreună cu alte medicamente 
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente. 

Acţiunea antibioticelor din grupa tetraciclinelor, chinolonelor şi a altor medicamente ( digoxin ) poate fi afectată atunci când sunt administrate concomitent cu RennieSpearmint. Trebuie păstrat un interval de timp de 2 ore între administrarea Rennie spearmint şi a celorlalte medicamente.
Diureticele tiazidice reduc excreţia urinara a calciului . Datorită riscului crescut de hipercalcemie calciul seric ar trebui monitorizat în cursul tratamentului cu diuretice tiazidice. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea 

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi- vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Rennie Spearmint poate fi utilizat în perioada de sarcină şi alăptare.
Femeile gravide trebuie să limiteze consumul la doza maximă zilnică recomandată. 

Consumul prelungit în doze mari ar trebui evitat. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Rennie Spearmint nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

3. Cum să utilizaţi Rennie Spearmint 

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Doza recomandată este de: 

Adulţi şi copii peste 12 ani:
1–2 comprimate masticabile Rennie Spearmint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maximă zilnică ce poate fi administrată fiind de 16 comprimate masticabile. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile.
Nu utilizaţi doze mai mari decât cele indicate în prospect sau cele prescrise de către medicul dumneavoastră. În cazul în care consideraţi că efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Nu utilizaţi Rennie Spearmint o perioadă îndelungată decât în cazul în care aceasta vă este indicată de către medicul dumneavoastră. 

Dacă utilizaţi mai mult Rennie Spearmint decât trebuie 
În special la pacienţii cu funcţie renală afectată, administrarea pe o perioadă îndelungată de doze mari poate avea drept consecinţă hipercalcemie sau hipermagneziemie şi alcaloză, ce se pot asocia cu simptome gastrice (greată şi vărsături) şi slăbiciune musculară neobişnuită. În astfel de cazuri trebuie să întrerupeţi administrarea produsului şi să vă adresaţi imediat unui medic. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Foarte rar au fost raportate fenomene de hipersensibilitate. Simptomele includ prurit, angioedem (ce se manifestă prin umflarea buzelor, limbii şi a epiglotei) şi şocul anafilactic (respiraţie dificilă, puls accelerat, ameţeli, pierderea conştienţei). 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Rennie Spearmint 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. 

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

A se păstra la temperaturi sub 25oC, în ambalajul original. 

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine Rennie Spearmint 
- Substanţele active sunt carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) şi carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar).
- Celelalte componente sunt: zahăr, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafină lichidă uşoară, aromă Spearmint, zaharină sodică. 

Cum arată Rennie Spearmint şi conţinutul ambalajului 
Se prezintă sub formă de comprimate masticabile de culoare albă, cu formă de pătrat, având inscripţionate pe o parte denumirea ,,RENNIE”. 

Este disponibil în cutii cu cu 4 blistere din PVC/Al a câte 6 comprimate masticabile. 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă
BAYER S.R.L.
Șos. București-Ploiești nr. 1A, clădire B, etaj 1
Sector 1, 013681 București, România 

Fabricantul 
DELPHARM GAILLARD
33, rue de l’Industrie, 74240 Gaillard,
Franţa 

Pentru orice informaţii despre acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă. 

Acest prospect a fost revizuit în Aprilie, 2019. 

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Rennie® Spearmint x 24 comprimate masticabile


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Nedis 20 mg x 14 comprimate gastrorezistente

  Nedis 20 mg x 14 comprimate gastrorezistente

  19,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 2. Herbagetica - Stomacalm 60caps

  Herbagetica - Stomacalm 60caps

  23,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 3. Hofigal - Reglacid x 60 cps

  Hofigal - Reglacid x 60 cps

  18,40 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 4. Refalgin, 20 comprimate, Farma-Derma

  Refalgin, 20 comprimate, Farma-Derma

  73,39 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
 5. Gerdoff - Protection sirop 10ml 20plicuri

  Gerdoff - Protection sirop 10ml 20plicuri

  59,89 Lei Pret cu TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos