Paracetamol, 500 mg, 20 comprimate, Labormed
Paracetamol, 500 mg, 20 comprimate, Labormed este un medicament analgezic-antipiretic, utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei si al durerilor usor-moderate cu diferite localizari.
Acest produs face parte din categoria OTC-uri:
- Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
- Se plateste cu cardul
*OTC – Medicament fara prescriptie medicala
Descriere Paracetamol, 500 mg, 20 comprimate, Labormed
Paracetamol, 500 mg, 20 comprimate, Labormed este un medicament analgezic-antipiretic, utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei si al durerilor usor-moderate cu diferite localizari.
Indicatii:
Paracetamol LPH 500 mg, comprimate face parte din grupa medicamentelor analgezice-antipiretice (amelioreaza durerea si reduce temperatura corpului in caz de febra).
Paracetamol LPH 500 mg, comprimate este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei si pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare si moderate cu diferite localizari: dureri de cap, articulatii sau spate, dureri dentare, dureri in timpul ciclului menstrual.
Mod de administrare:
Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: 500-1000 mg paracetamol (1-2 comprimate Paracetamol LPH 500 mg) la intervale de 4 ore, administrata la nevoie. Nu se recomanda administrarea la intervale mai mici de 4 ore. Doza maxima recomandata pentru adulti este de 4 g paracetamol (8 comprimate Parace- tamol LPH 500 mg) pe zi.
Copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani: doza este de 60 mg/kg si zi, repartizata in prize egale, de exemplu 15 mg/kg si priza la 6 ore sau 10 mg/kg si priza la 4 ore.
Nu se recomanda administrarea la intervale mai mici de 4 ore. Nu trebuie administrate mai mult de 4 doze pe zi.
Precautii si contraindicatii:
Nu utilizati Paracetamol LPH 500 mg comprimate daca:
- sunteti alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale Paracetamol LPH 500 mg;
- suferiti de insuficienta hepatocelulara;
- ati fost diagnosticat cu deficit de glucozo-6 fosfatdehidrogenaza.
- consumati frecvent bauturi alcoolice sau suferiti de afectiuni hepatice, inclusiv hepatita virala (creste riscul hepatotoxicitatii);
- aveti insuficienta renala grava (numai in cazul tratamentului de lunga durata cu doze mari, tratamentul ocazional fiind acceptabil);
- aveti leziuni hepatice preexistente este necesara monitorizarea functiilor hepatice in cazul tratamentului de lunga durata si cu doze mari.
Reactii adverse posibile:
Pot sa apara rar reactii de hipersensibilitate (eruptie trecatoare pe piele, parestezie, mancarime), trombocitopenie (in general asimptomatica, rar sangerari sau hematoame, scaune negre si moi, sange in urina si fecale, pete rosii pe tegumente), agranulocitoza (faringita si febra, neasteptat), dermatita, afectare hepatica (ingalbenirea pielii sau a albului ochilor), colica renala (durere in spate puternica aparuta brusc), insuficienta renala (oligo-anurie).
La doze mari si tratament prelungit paracetamolul poate produce afectarea functiei renale pana la insuficienta renala cronica (nefropatie caracteristica analgezicelor), in special la persoane cu afectare renala preexistenta.
Sarcina si alaptarea:
La doze terapeutice, pe termen scurt, medicamentul poate fi administrat in cursul sarcinii, insa administrarea se va face numai dupa evaluarea beneficiului terapeutic al mamei in raport cu riscul potential la fat.
Paracetamolul traverseaza placenta si se excreta in laptele matern, in proportie de 1–2% din doza ingerata. Se recomanda prudenta in administrarea paracetamolului in perioada de alaptare.
Compozitie:
- Substanta activa este paracetamolul. Fiecare comprimat contine paracetamol 500 mg.
- Celelalte componente sunt: amidon de porumb, povidona K 30, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, talc.
Mod de prezentare: cutie cu 2 blistere a cate 10 comprimate.
Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
Informatii aditionale
Indicat pentru | Frisoane |
---|---|
Afectiune | Febra |
Tip produs | Fara zahar |
Simptome | Durere de cap (cefalee) |
Indicat pentru | Frisoane |
Compozitie produs | Paracetamol |
Functie produs | Analgezic , Antipiretic |
adresabilitate | Uz general |
Forma prezentare | Comprimate |
Brand | Labormed |
Zona corp | Sistemic |
Prospect Paracetamol, 500 mg, 20 comprimate, Labormed
Paracetamol LPH 500 mg comprimate
Paracetamol
Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.
Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.
- Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.
- Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.
- Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4.
- Dacă după 2-5 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.
Ce găsiți în acest prospect
- Ce este Paracetamol LPH și pentru ce se utilizează
- Ce trebuie să știți înainte să utilizați Paracetamol LPH
- Cum să utilizați Paracetamol LPH
- Reacții adverse posibile
- Cum se păstrează Paracetamol LPH
- Conținutul ambalajului și alte informații
1. Ce este Paracetamol LPH și pentru ce se utilizează
Paracetamol LPH conține substanța activă paracetamol, care aparține grupului de medicamente antipiretice și analgezice (ameliorează durerea și reduce temperatura corpului în caz de febră). Paracetamol LPH este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei şi pentru calmarea durerilor uşoare până la moderate cu diferite localizări: dureri de cap, articulaţii sau spate, dureri dentare, dureri în timpul ciclului menstrual.
Comprimatele de Paracetamol LPH pot fi utilizate la adulți și adolescenți, dar nu sunt adecvate pentru utilizare la copiii cu vârsta sub 6 ani.
2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Paracetamol LPH
Nu utilizați Paracetamol LPH:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (vezi pct.6);
- dacă suferiţi de insuficienţă renală;
- dacă aţi fost diagnosticat cu deficit de glucozo-6 fosfatdehidrogenază;
- la copii cu vârsta sub 6 ani.
Atenționări și precauții
Înainte să utilizați Paracetamol LPH, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:
- dacă beți frecvent cantități mari de alcool. Nu luați niciodată mai mult de 4 comprimate pe zi;
- dacă luați alte medicamente care conțin paracetamol, deoarece pot afecta grav ficatul;
- dacă aveți o boală hepatică, inclusiv sindromul Glibert sau hepatita acută (risc crescut de hepatotoxicitate);
- dacă aveți afecțiuni renale;
- dacă aveți anemie hemolitică (distrugere anormală a globulelor roșii din sânge);
- dacă aveți astm și sunteți sensibil la acid acetilsalicilic;
- în caz de deshidratare sau malnutriție cronică.
În cazul tratamentului pe termen lung, este necesară monitorizarea funcției renale și hepatice.
În caz de febră mare, semne de infecție secundară sau persistența simptomelor pentru mai mult de trei zile, consultați-vă medicul sau farmacistul.
Durerile de cap cauzate de utilizarea excesivă a analgezicelor nu trebuie tratate prin creșterea dozei. În aceste cazuri, consultați medicul înainte de a lua analgezice.
Copii și adolescenți
Comprimatele de paracetamol nu trebuie administrate copiilor cu vârsta sub 6 ani.
Studiile efectuate nu au evidențiat probleme specifice privind administrarea la copii de peste 6 ani. Trebuie utilizate formele farmaceutice și dozele recomandate pentru fiecare vârstă.
Vârstnici
Nu există probleme specifice privind administrarea la vârstnici.
Paracetamol LPH împreună cu alte medicamente
Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizați, ați utilizat recent sau s-ar putea să utilizați orice alte medicamente.
Nu utilizați Paracetamol LPH în asociere cu alte medicamente care conțin paracetamol.
Vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua paracetamol în cazul în care utilizați unul dintre următoarele medicamente:
- alcoolul (consum cronic), inductorii enzimatici și medicamentele hepatotoxice cresc riscul de afectare a ficatului în cazul administrării dozelor mari sau al tratamentului prelungit cu paracetamol;
- metoclopramida și domperidona (medicamente utilizate pentru tratarea greaței și vărsăturilor) accelerează absorbția paracetamolului;
- colestiramina (utilizată pentru scăderea colesterolului) scade absorbția paracetamolului, când se administrează în prima oră după ingestia paracetamolului;
- tratamentul pe termen lung cu barbiturice, primidonă sau carbamazepine (medicamente care cauzează relaxare și somnolență) scade efectul paracetamolului;
- efectul warfarinei și al altor anticoagulante cumarinice (medicamente pentru subțierea sângelui) este crescut de dozele mari de paracetamol, probabil prin reducerea sintezei hepatice a profactorilor de coagulare. În cazul administrării dozelor zilnice mai mari de 2000 mg de paracetamol, pentru perioade mai lungi de o săptămână, monitorizarea timpului de protrombină este necesară. Acest lucru nu este necesar pentru tratamentul ocazional sau pentru tratamentul pe termen lung cu doze mici;
- combinația pe termen lung a dozelor mari de paracetamol cu salicilați sau AINS crește riscul de afectare a ficatului.
Combinația dintre paracetamol și salicilați este recomandată doar pentru tratamentul de scurtă durată; diflunisal crește cu 50% concentrația plasmatică a paracetamolului și crește riscul de hepatotoxicitate. Se pot înregistra niveluri fals scăzute de glucoză, determinate prin metoda oxidază / peroxidază sau o creștere falsă a nivelului seric al acidului uric determinat de testul fosfotungstic. Creșteri ale timpului de protrombină și bilirubinei serice, lactat dehidrogenazei și transaminazelor serice evidențiază afectarea hepatică toxică;
- Salicilamidă (analgezic);
- Probenecid (utilizat pentru tratarea gutei);
- Isoniazidă sau rifampicină (utilizate pentru tratamentul tuberculozei);
- Lamotrigină sau fenitoină (utilizate pentru tratamentul epilepsiei);
- Sunătoare (utilizată pentru tratamentul depresiei);
- Cloramfenicol (un antibiotic);
- Zidovudină (utilizată pentru tratarea SIDA).
Dacă urmează să efectuați teste de laborator (cum ar fi analize de sânge, urină, test cutanat de alergie etc.), spuneți medicului dumneavoastră că luați acest medicament deoarece ar putea afecta rezultatele testelor.
Paracetamol LPH împreună cu alimente, băuturi și alcool
Se recomandă utilizarea medicamentului cu o cantitate suficientă de lichid (aproximativ 200 ml la adult dacă este posibil).
Se va evita consumul de băuturi alcoolice în cursul tratamentului.
Sarcina, alăptarea și fertilitatea
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcină
Studiile cu paracetamol nu indică faptul că există efecte adverse asupra sarcinii sau asupra sănătății copilului nenăscut.
Dacă este necesar, paracetamolul poate fi utilizat în timpul sarcinii. Trebuie să utilizați cea mai mică doză posibilă care ajută la reducerea durerii și/sau febrei și cât mai scurt timp posibil. Adresați-vă medicului dumneavoastră în cazul în care durerea și/sau febra nu scade sau dacă aveți nevoie să luați mai des medicamentul.
Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
Alăptarea
Paracetamolul traversează placenta și este excretat în laptele matern în cantități mici (la o rată de 1-2% din doza ingerată). Nu are efecte nedorite asupra copilului alăptat. Paracetamolul poate fi utilizat de către femeile care alăptează, atât timp cât nu se depășește doza recomandată. În cazul unui tratament pe termen lung, se recomandă prudență atunci când se administrează paracetamol în timpul alăptării.
Fertilitate
Nu sunt cunoscute efecte dăunătoare asupra fertilității la utilizarea normală a paracetamolului.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor
Paracetamolul nu afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
3. Cum să utilizați Paracetamol LPH
Utilizați întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Doza recomandată este:
Adulți și copii cu vârsta peste 15 ani (> 55 kg greutate corporală):
500-1000 mg de paracetamol (1-2 comprimate Paracetamol LPH 500 mg) odată, se repetă la intervale de câte 4-6 ore, după cum este necesar. Nu administrați acest medicament la intervale de mai puțin de 4 ore. Doza maximă recomandată pentru adulți este de 3 g paracetamol (6 comprimate de Paracetamol LPH 500 mg) pe zi.
Adolescenți cu vârsta între 12 și 15 ani (40-55 kg greutate corporală):
Un comprimat odată (500 mg), de maxim 4-6 ori în 24 ore.
Copii cu vârsta între 9 și 12 ani (30-40 kg greutate corporală):
Un comprimat odată, de 3 până la 4 ori în 24 ore.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (22-30 kg greutate corporală):
250 mg odată, de 4 până la 6 ori în 24 de ore.
Totuși, Paracetamolul LPH nu poate fi împărțit în doze egale; astfel, acest medicament nu poate fi administrat copiilor de 6-9 ani. Vă rugăm să utilizați alte medicamente disponibile pe piață care conțin 250 mg paracetamol.
Copii sub 6 ani:
Comprimatele de paracetamol nu sunt potrivite pentru copii sub 6 ani. Utilizați o formă farmaceutică adecvată pentru această vârstă.
Cel mai mic număr de administrări pe zi este destinat copiilor mai mici dintr-un anumit grup.
Insuficiență renală
În cazul clearance-ului creatininei renale mai mic de 10 ml / min, intervalul dintre cele două doze trebuie să fie de cel puțin 8 ore.
Mod de administrare
Luați acest medicament cu o cantitate suficientă de lichid (aproximativ 200 ml la adulți, dacă este posibil).
Intervalul dintre două doze trebuie să fie de cel puțin 4 ore.
Nu utilizați în asociere cu alte medicamente care conțin paracetamol.
Nu depășiți doza recomandată.
Dacă durerea și / sau febra revin, puteți repeta tratamentul cu comprimate de Paracetamol LPH.
Dacă aveți dificultăți la înghițire, puteți rupe comprimatul de Paracetamol LPH în dreptul liniei mediane.
Dacă durerea persistă mai mult de 5 zile sau febra durează mai mult de 3 zile, dacă se agravează sau apar alte simptome, întrerupeți tratamentul și consultați un medic.
Contactați medicul dacă în orice moment al tratamentului:
- durerea tratată, în special durerea articulară, persistă mai mult de 5 zile;
- febra durează mai mult de 3 zile sau simptomele se înrăutățesc;
- durerea de gât persistă mai mult de 2 zile și este însoțită sau urmată de febră, cefalee, erupție cutanată, greață sau vărsături.
Doza zilnică efectivă nu trebuie să depășească 60 mg / kg și zi (până la 2 g / zi) în următoarele situații:
- adulți cântărind mai puțin de 50 kg;
- insuficiență hepatică ușoară până la moderată, sindromul Gilbert (icter familial nehemolitic);
- deshidratare;
- malnutriție cronică.
Urmați aceste instrucțiuni, cu excepția cazului în care medicul v-a recomandat altfel.
Dacă observați că efectul Paracetamol LPH este prea puternic sau prea slab, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.
Dacă utilizați mai mult Paracetamol LPH decât trebuie
Dacă aţi utilizat mai mult Paracetamol LPH decât doza recomandată, adresaţi-vă imediat medicului sau farmacistului chiar dacă vă simţiţi bine, din cauza riscului de afectare întârziată gravă a ficatului.
Simptome
Intoxicaţia acută se manifestă prin tulburări gastro-intestinale (diaree, pierderea apetitului alimentar, greaţă, vărsături, crampe sau dureri abdominale), transpiraţii intense. Simptomatologia poate să apară la 6-14 ore după ingestia unei doze prea mari şi poate să dureze aproximativ 24 de ore. Dozele mai mari de 10 g la adulţi şi 150 mg/kg la copil pot provoca citoliză hepatică cu necroză ireversibilă. Simptomatologia apare după 24-48 ore de la ingestia medicamentului, devenind mai gravă după 2-7 zile odată cu instalarea insuficienţei hepatice. În timp se dezvoltă encefalopatie hepatică (cu tulburări mintale, stare de confuzie, agitaţie, stupoare), convulsii, depresie respiratorie, comă, edem cerebral, tulburări de coagulare, hemoragie gastro-intestinală, coagulare intravasculară diseminantă, hipoglicemie, acidoză metabolică şi colaps cardiovascular. Odată cu leziunile toxice hepatice paracetamolul poate produce necroză tubulară renală sau chiar insuficienţă renală (oligo-anurie cu hematurie sau urină tulbure).
Tratament
Tratamentul supradozajului se instituie urgent, chiar dacă manifestările sunt minore. Pentru reducerea absorbţiei se face evacuarea conţinutului gastric prin provocarea de vărsături şi lavaj gastric, folosindu-se soluţii cu cărbune activat; se administrează oral şi intravenos acetilcisteină care are efect benefic în primele 48 de ore după ingestia paracetamolului, acţionând ca antidot prin neutralizarea metabolitului hepatotoxic al acestuia.
Pentru accelerarea eliminării se foloseşte la nevoie hemodializa, hemoperfuzia sau dializa peritoneală. Trebuie monitorizată funcţia hepatică (TGO, TGP), timpul de protrombină şi bilirubina, funcţia renală şi cardiacă.
Tratamentul de susţinere trebuie să menţină echilibrul hidro-electrolitic şi glicemia şi, la nevoie, se administrează fitomenadionă, plasmă, factori ai coagulării.
Dacă uitați să utilizați Paracetamol LPH
Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa comprimatul uitat. Luați următoarea doză conform programului obișnuit.
Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.
4. Reacții adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Reacțiile adverse posibile sunt enumerate mai jos și sunt clasificate ca:
Reacții adverse rare (pot afecta până la 1 din 1000 de persoane)
- tulburări ale sângelui, inclusiv agranulocitoză, trombocitopenie, purpură trombocitopenică, anemie hemolitică, leucopenie, tulburări trombocitare (tulburări de coagulare) și tulburări ale celulelor stem (afecțiuni ale celulelor sangvine formatoare din măduva osoasă);
- reactii alergice;
- depresie, confuzie, halucinații;
- tremor, cefalee;
- vedere perturbată;
- edem (acumulare anormală a lichidului sub piele);
- dureri abdominale, sângerări gastro-intestinale, diaree, greață, vărsături;
- funcție hepatică anormală, insuficiență hepatică, icter (cu simptome cum ar fi îngălbenirea pielii și ochilor), necroză hepatică (moartea celulelor hepatice);
- erupții cutanate, mâncărime, transpirații, urticarie, pete roșii pe piele, angioedem cu simptome cum ar fi umflarea feței, buzelor, gâtului sau limbii;
- amețeli, senzație generală de rău (stare de rău), febră, sedare, interacțiuni cu medicamente;
- supradozaj și otrăvire.
Reacții adverse foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 de persoane):
- pancitopenie (reducerea numărului de celule sanguine);
- reacții alergice la care tratamentul trebuie oprit, incluzând angioedem, dificultăți de respirație, transpirație, greață, hipotensiune arterială, șoc și anafilaxie;
- nivel scăzut de glucoză din sânge;
- hepatotoxicitate (afectare a ficatului datorită substanțelor chimice);
- urină tulbure și tulburări renale;
- bronhospasm (dificultate la respirație) la pacienții sensibili la aspirină și alte medicamente antiinflamatoare;
- hematurie (sânge în urină);
- anurie (incapacitatea de a urina).
Reacții adverse cu frecvență necunoscută (frecvența nu poate fi estimată din datele disponibile):
- pustuloză exantematoasă acută generalizată (erupție medicamentoasă caracterizată prin numeroase pustule mici, mai ales non-foliculare, sterile);
- erupție cutanată severă sau descuamare a pielii;
- sindrom Stevens-Johnson (o afecțiune cutanată severă care pune viața în pericol);
- înroșirea pielii, vezicule sau erupții pe piele ca urmare a administrării de paracetamol.
În cazul tratamentului pe termen lung cu doze mari, paracetamolul poate determina disfuncție renală până la insuficiență renală cronică (nefropatie caracteristică analgezicelor), în special la persoanele cu insuficiență renală preexistentă.
După întreruperea administrării medicamentului, aceste reacții adverse ar trebui să dispară.
Raportarea reacţiilor adverse
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.
5. Cum se păstrează Paracetamol LPH
Nu lăsați acest medicament la vederea și îndemâna copiilor.
Nu sunt necesare condiţii speciale de păstrare.
Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP.
Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conținutul ambalajului și alte informații
Ce conţine Paracetamol LPH
- Substanţa activă este paracetamolul. Fiecare comprimat conţine paracetamol 500 mg.
- Celelalte componente sunt: amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, sorbat de potasiu, stearat de magneziu.
Cum arată Paracetamol LPH şi conţinutul ambalajului
Comprimate rotunde, plate, de culoare albă până la aproape albă, cu linie mediană pe una din feţe.
Cutie cu 2 blistere din PVC/Al a câte 10 comprimate
Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă
Labormed Pharma SA
Bd. Theodor Pallady nr. 44 B, Sector 3, Bucureşti, România
Fabricant
Labormed Pharma SA
Bd. Theodor Pallady nr. 44 B, Sector 3, Bucureşti, România
Acest prospect a fost revizuit în ianuarie 2020.
mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.
Beneficiile mattca.ro:
- Livrarea in Romania cu o taxa de transport de 11,90 lei, pentru platile online
- Livrarea in peste 20 de tari din Europa
- Parteneriate cu brand-uri de renume
- Oferte si promotii noi, lunar
- Cantitati economice (pachete avantajoase)
- Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog