facebook mattca

Nu ai niciun produs in cos

Chicco

Chicco

Pe farmacia online Mattca vei gasi articole de mobilier pentru somn bebe de la Chicco pentru bebelusul tau! www.mattca.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse de la brand-ul de top, Chicco precum etaj intermediar pentru patut pliant.
Chicco a luat nastere in 1958, atunci cand Pietro Catelli a devenit tata pentru prima oara, si a realizat care sunt numeroasele actiuni necesare cresterii copilului; astfel s-a hotarat sa creeze o companie adaptata acestora, pe care a numit-o Chicco folosind porecla-diminutiv a primului sau fiu, Enrico. Produsele practice si cu un design deosebit sunt realizate in functie de nevoile copiilor, in urma studiilor facute de medici, pediatri, neonatologi, educatori si parinti, a numeroaselor inovatii aduse de timp dar mai presus de orice, ele sunt rodul celei mai puternice si delicate povesti de dragoste: cea dintre parinti si copii!
Cumpara articole de mobilier pentru somn bebe de la unul dintre cele mai apreciate si recomandate brand-uri, Chicco, de pe www.mattca.ro. La noi te asteapta mereu produse originale, oferte, promotii si preturi accesibile pentru toata categoria de articole de mobilier pentru somn bebe de la Chicco!

6 Articol(e)

6 Articol(e)