Nu ai niciun produs in cos

Aptamil

Aptamil

Pe farmacia online Mattca vei gasi produse de alimentatie din gama Aptamil de la Nutricia, pentru bebelusul tau. www.mattca.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse de la brand-ul de top, Nutricia, gama Aptamil: lapte praf, formula de lapte praf, fortifiant lapte matern, lapte praf fara lactoza, supliment proteina pentru un bebe fericit.
Aptamil este o formula premium de lapte pentru inceput, de la Nutricia pentru bebelusi. De 40 de ani, Nutricia este pionier in cercetarea nutritiei in primii ani de viata ai bebelusului. Aptamil® cu Pronutra ™ - ADVANCE este o noua generatie de lapte pentru copii de varsta mica, care a aparut in urma cercetarilor Nutricia. Nutricia este formata dintr-o echipa pasionata de 400 de oameni de stiinta si experti care au ca scop principal intelegerea modului in care nutritia poate sprijini dezvoltarea copilului tau si a sistemului sau imunitar.
Cumpara produse de alimentatie de la unul dintre cele mai apreciate si recomandate brand-uri de mamici, Nutricia, gama Aptamil, de pe www.mattca.ro. La noi te asteapta mereu produse originale, oferte, promotii si preturi accesibile pentru toata categoria de produse de alimentatie de la Aptamil!

12 Articol(e)

12 Articol(e)