Nu ai niciun produs in cos

Dieta si Nutritie

Alegerea unei diete echilibrate, adecvate și variate este un pas important către un stil de viață fericit și sănătos și pentru menținerea unei greutăți adecvate. În plus, vitaminele și mineralele din dietă sunt esențiale pentru stimularea imunității și dezvoltarea sănătoasă și normală. Adoptând un stil de viață sănătos și echilibrat, protejați organismul de anumite tipuri de boli, cum ar fi obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare, anumite tipuri de cancer și bolile osoase.

Ce înseamnă dietă și nutriție?

Acești 2 termeni au același sens: reprezintă un mod de alimentație al unei persoane. Nutriția se concentrează atât pe asigurarea unui nivel de energie și nutrienți adecvat atât cantitativ cât și calitativ, dar și pe modul de prevenire sau tratare a unor boli printr-o alimentație sănătoasă. Iar pentru ca alimentația sănătoasă să aibă un rezultat cât mai vizibil și pentru a atinge un stil de viață sănătos, aceasta este asociată și cu o activitate fizică regulată.

Produse pentru dietă și nutriție?

Dacă doriți să vă asumați o stare generală de bine, vă punem la dispoziție o serie de instrumente pentru a începe de azi acest proces. În această categorie veți găsi suplimente alimentare, produse pentru reducerea apetitului, accelerarea metabolismului, scădere în greutate, dar și aparate de fitness și produse medicale.

Pe mattca.ro gasesti o gama variata de produse pentru dieta si nutritie, produse pentru alimentatie, suplimente alimentare pentru reducerea apetitului, accelerarea metabolismului, scaderea greutatii, aparate de fitness de la brand-uri de top: Aboca, Alevia, Beurer, Dacia Plant, Fares, Farmo, Himalaya, Joycare, Lo Bello, My Elements, Nestle, Parapharm, Secom, SunWave, Visislim, Vitalia, Zdrovit, Zenyth.

La noi te asteapta mereu oferte, promotii si preturi accesibile pentru tine si familia ta!

12 din 87 produse

  1. 1

12 din 87 produse

  1. 1