Nu ai niciun produs in cos

Hartmann

Hartmann

Pe mattca.ro gasesti produse de ingrijire, protectoare, de prim ajutor, de la brand-ul de top HARTMANN, precum: pansamente, plasturi, comprese, fase si multe altele.

HARTMANN a fost un deschizator de drumuri in domeniul produselor de asistenta medicala si de igiena, inca din anul 1818, proiectand solutii revolutionare de mai bine de 190 de ani. Acest brand pune la dispozitia clientilor game largi de produse pentru diverse afectiuni: produse pentru incontinenta, prevenirea riscurilor, diagnostic la domiciliu, tratamentul ranilor. 

Grupul HARTMANN a luat nastere in anul 1818, cand pionierul industrial Ludwig von Hartmann a achizitionat moara de filare Meebold. Fiul sau, vizionarul Paul Hartmann Sr. a fondat mai tarziu compania ”Paul Hartmann Bleaching, Dyeing and Dressing Company”, o fabrica de materiale pentru pansare, care au revolutionat ingrijirea plagilor. 

Viziunea HARTMANN este sa devina unul dintre jucatorii majori pe piata produselor de sanatate si unul din motoarele care dezvolta domeniul sanatatii.

La noi te asteapta mereu oferte, promotii si preturi accesibile pentru tine si familia ta!

12 din 142 produse

  1. 1

12 din 142 produse

  1. 1