Facebook Pixel

Bloxivir spray nazal 20ml

Cod: SAL-5903031284928
Brand: USP
Status:
Bloxivir spray nazal 20ml este destinat protectiei zilnice impotriva virusurilor care produc inclusiv COViD-19, raceala si gripa.
55,82 Lei TVA inclus

Descriere Bloxivir spray nazal 20ml

Bloxivir spray nazal 20ml este destinat protectiei zilnice impotriva virusurilor care produc inclusiv COViD-19, raceala si gripa.

Proprietati:

 • Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atat preventiv (profilactic), cat si ca tratament, la adulti si la copii cu varsta peste un an.
 • Dupa aplicarea pe mucoasa nazala, creeaza o pelicula care actioneaza drept bariera mecanica impotriva agentilor patogeni, iar ingredientele din compozitie - iota-caragenan, hialuronat de sodiu si ectoina – dezactiveaza agentii patogeni.
 • este atat o metoda de prevenire, cat si de combatere a infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare, cauzate, printre altele, de virusuri gripale si coronavirusuri, inclusiv saRs-CoV-2. 

Indicatii:

 • blocheaza virusurile si ofera protectie impotriva patrunderii virusurilor in organism si raspandirii virusurilor (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).
 • calmeaza simptomele infectiilor si sustine tratamentul
 • blocheaza multiplicarea virusurilor si calmeaza simptomele infectiilor virale ale cailor respiratorii, inclusiv ale faringitei, cat si tusea seaca.
 • scurteaza durata bolii cauzate de infectii bacteriene sau virale ale mucoasei nazale si reducerea probabilitatii. de suprainfectie bacteriana.
 • efectul protector incepe imediat dupa aplicare si dureaza pana la 5 ore.

Ingrediente:

 • iota - Caragenan, Ectoina, acid hialuronic

Mod de utilizare:

 • tip administrare: administrare nazala
 • pentru: adulti si copii incepand cu varsta de un an: 1 doza de gel in fiecare nara, la intervale de 4-5 ore intre aplicari.
 • ambalajul de 20 ml contine 200 de doze de produs.

Prezentare: 20 ml

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale Bloxivir spray nazal 20ml

Mai multe informatii
Forma prezentareSpray
Stil de viataNormal
Indicat pentruViroze respiratorii
adresabilitateCopii, Uz general
Functie produsAntiviral, Protector al sistemului respirator
Varsta>1an
SimptomeInfectii respiratorii
AfectiuneRaceala si gripa, Infectii respiratorii
BrandUSP

Prospect Bloxivir spray nazal 20ml

BLOXIVIR ®

SPRAY NAZAL, SUB FORMĂ DE GEL

Bloxivir® este un dispozitiv medical destinat protecției zilnice împotriva infecțiilor virale, precum și combaterii active a infecțiilor virale. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atât profilactic, cât și ca tratament, la adulți și copii cu vârsta de peste un an.

După aplicarea pe mucoasa nazală, creează o peliculă care acționează drept barieră mecanică împotriva agenților patogeni, iar ingredientele din compoziție - iota-caragenan, hialuronat de sodiu și ectoină – dezactivează agenții patogeni. Drept rezultat, Bloxivir® protejează împotriva virusurilor cu grad ridicat de infecțiozitate, calmează simptomele infecțiilor și scurtează durata acestora. Prin urmare, este atât o metodă de prevenire, cât și de combatere a infecțiilor virale ale căilor respiratorii superioare, cauzate, printre altele, de virusuri gripale și coronavirusuri, inclusiv SARS-CoV-2. Folosirea produsului de către persoanele infectate (inclusiv asimptomatice) reduce riscul de infectare a altor persoane.

Bloxivir® este primul spray nazal sub formă de gel de acest tip care protejează, previne și combate inflamația virală datorită celor trei ingrediente, care au fost testate în studii clinice.

Ingrediente responsabile pentru acțiunea dispozitivului medical: iota-caragenan, hialuronat de sodiu, ectoină

Excipienți: propilenglicol, acid citric, hidrogenofosfat de sodiu, fosfat de sodiu, apă și conservanți.

Indicații

 1. PROTECȚIA ÎMPOTRIVA PĂTRUNDERII ȘI RĂSPÂNDIRII VIRUSURILOR
 • Blochează pătrunderea virusurilor în celule și, prin urmare, protejează împotriva infecțiilor virale ale căilor respiratorii superioare care au un grad ridicat de infecțiozitate (gripă și răceală, produse de virusuri gripale și coronavirusuri, precum și COVID-19, produsă de coronavirusul SARS-CoV-2).
 • Protejează împotriva răspândirii virusurilor (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).
 • Protejează împotriva uscăciunii și iritației membranei mucoase a cavității nazale cauzate de factorii de mediu.

Profilactic, pentru a susține funcțiile fiziologice normale ale membranei mucoase a cavității nazale și a sinusurilor paranazale.

 1. CALMAREA SIMPTOMELOR INFECȚIILOR ȘI TRATAMENTUL SUPORTIV
 • Blochează multiplicarea virusurilor și, astfel, previne apariția simptomelor bolii.
 • Calmează simptomele infecțiilor virale ale căilor respiratorii superioare, inclusiv inflamația mucoasei nazale, care este asociată cu o creștere a producției de mucus ce determină apariția rinitei și a secrețiilor nazale abundente.
 • Tratament de susținere în sinuzita paranazală acută sau cronică și exacerbată, precum și în rinitele alergice.
 1. SCURTAREA DURATEI BOLII
 • Reduce durata bolii cauzată de infecții bacteriene sau virale ale mucoasei nazale.
 • Reduce probabilitatea de suprainfecție bacteriană, care apare frecvent după infecțiile virale.

Mecanism de acțiune

Mucoasa nazală reprezintă prima barieră fizică a organismului și prima linie de apărare a sistemului imunitar. Datorită structurii speciale și producției de mucus, aceasta curăță căile respiratorii de substanțe inhalate dăunătoare sănătății și previne pătrunderea și răspândirea virusurilor, bacteriilor și fungilor. Aerul pe care îl respirăm pe nas este curățat, umezit și încălzit, ceea ce este esențial pentru funcționarea întregului sistem respirator.

Mucoasa nazală își exercită funcția protectoare numai atunci când este într-o stare fiziologică bună, și anume atunci când este umezită corespunzător. Aerul prea uscat și supraîncălzit, particulele poluante, vaporii toxici din aerul inhalat și utilizarea topică de decongestionante nazale irită și usucă mucoasa nazală.

Vârstnicii sunt deosebit de vulnerabili la factorii nefavorabili de mediu - atrofierea treptată a mucoasei (așa-numitul ”nas uscat”), care duce la deteriorarea mucoasei nazale și facilitează dezvoltarea infecțiilor virale și bacteriene.

Mucoasa nazală afectată nu își îndeplinește funcția primară și astfel crește riscul de boli infecțioase acute și cronice, inclusiv de infecții virale sezoniere frecvente ale nasului și gâtului. Când mucoasa nazală este deteriorată, este predispusă la infecții cu diferite tipuri de virusuri, inclusiv coronavirusuri și virusul SARS-CoV-2, care produce boala COVID-19, precum și virusuri care produc gripa sau răceala. Virusul, în mediul corespunzător, pătrunde în celulele-gazdă și se multiplică, ceea ce duce la apariția simptomelor bolii.

Putem însă să ne protejăm împotriva infecțiilor prin măsuri zilnice de profilaxie. În acest scop, a fost creat dispozitivul medical Bloxivir®, care protejează, previne și combate inflamația virală, datorită celor trei ingrediente, a căror acțiune a fost confirmată în studii clinice.

* (virusuri gripale și coronavirusuri)

După ce produsul este pulverizat pe mucoasa nazală, se formează un strat protector, care susține bariera naturală a mucoasei nazale și creează o barieră mecanică împotriva pătrunderii în organism și multiplicării agenților patogeni. Efectul protector începe imediat după aplicare.

 Instrucțiuni de utilizare

Spălați-vă pe mâini înainte de aplicare. Înainte de prima utilizare a unui flacon nou, după ce scoateți capacul, apăsați pulverizatorul de aproximativ 5 ori până la aparița gelului.

Țineți capul drept (nu înclinat pe spate), introduceți vârful pulverizatorului în nară, dar evitați blocarea completă a nării. Orientați vârful pulverizatorului astfel încât să fie în partea opusă a septului nazal (peretele dintre nări), și anume pe direcția ochiului drept în cazul nării drepte și pe direcția ochiului stâng în cazul nării stângi. Apăsați pe pulverizator, care va distribui doza de produs în cavitatea nazală.

Doza recomandată este de 1 doză de gel în fiecare nară, la intervale de 4-5 ore între aplicări. Ambalajul de 20 ml conține 200 de doze de produs.

Efectul protector începe imediat după aplicare.

A se folosi de mai multe ori pe zi, atât în scop terapeutic, cât și profilactic.

După scoaterea atomizorului din flacon, spălați-l cu apă cu săpun, clătiți-l de mai multe ori, uscați-l și folosiți-l din nou după ce îl aplicați pe flaconul ce conține produsul.

Produsul este destinat adulților și copiilor cu vârsta de peste un an.

Dacă prezentați simptome de disconfort, întrerupeți utilizarea produsului.

Dacă aveți nelămuriri, consultați medicul sau farmacistul.

Din motive sanitare și epidemiologice, un flacon trebuie folosit doar de către o singură persoană.

Dispozitiv medical destinat utilizării numai în cavitatea nazală - a nu se înghiți.

Folosirea unei doze mai mari decât doza recomandată a dispozitivului medical

O doză mai mare din dispozitivul medical nu reprezintă un pericol.

Pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, dispozitivul trebuie folosit numai sub supravegherea unui adult.

Urmați instrucțiunile recomandate pentru utilizare.

Contraindicații

 • A nu se folosi dacă sunteți alergic la ingredientele conținute de dispozitivul medical.
 • A nu se utiliza dacă apar simptome de mâncărime sau arsură după folosirea produsului, care pot indica o alergie la ingredientele din dispozitivul medical; în acest caz, OPRIȚI UTILIZAREA PRODUSULUI.
 • A se evita contactul accidental al produsului cu mucoasa oculară.
 • A nu se folosi cu alte preparate nazale fără consultarea unui medic.
 • Produsul nu afectează capacitatea de a conduce și de a opera utilaje.
 • A nu se utiliza după data expirării.
 • A nu se utiliza în cazul în care ambalajul a fost deteriorat sau alterat înainte de prima deschidere.
 • A nu se utiliza în cazul deteriorării ambalajului.
 • Dacă simptomele de uscăciune și iritație a mucoasei nazale se înrăutățesc, consultați medicul specialist.
 • Produsul este destinat şi pentru uz pediatric. În cazul folosirii produsului la copii, este necesară supravegherea de către părinte/tutore.

Ambalaj disponibil

Ambalajul produsului conține un flacon cu gel împreună cu instrucțiunile de utilizare.

Volum de produs disponibil: 20 ml în flacon de sticlă.

Depozitare

A se păstra în ambalajul original.

 A se păstra la temperatura camerei, și anume între 15-25°C.

A se feri de lumină și surse de căldură.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

Nu folosiți produsul dacă ambalajul primar este deteriorat.

A nu se utiliza după data expirării indicată pe ambalaj.

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Bloxivir spray nazal 20ml


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 13,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Estabiom - Junior 20caps

  Estabiom - Junior 20caps

  36,83 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. Herbitussin - Sinus si durere in gat 12compr. de supt

  Herbitussin - Sinus si durere in gat 12compr. de s...

  11,48 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Iskial - Junior 30caps.moi

  Iskial - Junior 30caps.moi

  34,78 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Estabiom - Baby picaturi 5ml

  Estabiom - Baby picaturi 5ml

  39,89 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Pelavo - Sinus solutie orala 120ml

  Pelavo - Sinus solutie orala 120ml

  40,93 Lei TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Herbitussin - Tuse spray 30ml

  Herbitussin - Tuse spray 30ml

  34,63 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. Coryzalia® 40 drajeuri

  Coryzalia® 40 drajeuri

  22,19 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Herbagetica - Devirox 120 caps.

  Herbagetica - Devirox 120 caps.

  88,94 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Secom - Cough sirop 118.5ml

  Secom - Cough sirop 118.5ml

  74,60 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Dacia Plant - Calmotusin Junior cu gust de cirese 100ml

  Dacia Plant - Calmotusin Junior cu gust de cirese ...

  23,35 Lei TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu