Facebook Pixel

Aparat De Purificare A Aerului Salin

Cod: A952877_001X000996
Brand: Tehno Bionic
Status:

Salin S2

270,01 Lei TVA inclus

Descriere Aparat De Purificare A Aerului Salin

Salin S2 este dispozitivul medical care asigură funcţionarea mai bună a aparatului respirator, funcționare care este fundamentală în asigurarea unei stări bune de sănătate. Acesta este compus din aparatul propriu-zis, filtru de sare inclus şi adaptorul de alimentare (asemănător încărcătorului folosit la telefoanele mobile). Purificatorul Salin S2 are următoarele beneficii:

 

 • Diminuarea edemului inflamator la nivelul întregului aparat respirator, ceea ce permite reducerea treptată a medicaţiei specifice datorită unei eficienţe mai mari a tratamentelor medicale tradiţionale.
 • Funcţionarea mai bună a aparatului respirator, care este fundamentală în asigurarea unei stări bune de sănătate, permite rezolvarea unui mare număr de probleme respiratorii şi asigură pentru toţi utilizatorii o rezistenţă generală mai mare la diverse afecţiuni respiratorii.
 • Asigură tratarea aerului într-un spaţiu închis cu un volum de 35 - 40 m³(o cameră de maxim 15 metri pătraţi).
 • Nu are contraindicaţii şi nu produce fenomene de coroziune în spaţiul de utilizare.

Trebuie să mai ştiţi că

 • Este silenţios - nivelul maxim de zgomot fiind 50 dB.
 • Ocupă puţin spaţiu, fiind uşor de montat oriunde.
 • Are consum redus, puterea nominală fiind de doar 10W, mai mică decât a unui bec.
 • Nu are efecte secundare - filtrarea aerului se realizează printr-un proces natural.
 • Salin Plus, ca și Salin S2, SaltMed și InSalin este conceput și produs exclusiv in Romania și funcționează pe baza unui principiu revoluționar, tratând în mod natural aerul pe care îl trece printr-un mediu uscat salin.
 • Acest procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului, prin trecerea forţată a acestuia printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, asigură un conţinut discret, dar permanent, de aerosoli salini care s-au dovedit eficienți terapeutic pentru o gamă vastă de afecțiuni respiratorii, având și proprietăți de relaxare psihică.
 • Prin efectul de fluidizare a secreţiilor căilor respiratorii şi de tonifiere a vibraţiilor cililor, Salin S2 permite eliminarea secreţiilor şi eliberarea traseelor respiratorii, favorizând respiraţia mai uşoară şi asigurarea confortului în respiraţie.
 • Terapia cu Salin S2 are la bază reproducerea efectelor naturale benefice ale inhalațiilor cu aerosoli cu sare, efecte similare celor din salină sau de la malul mării.
 • Tratamentul cu Salin S2 se poate asocia cu alte tratamente medicamentoase sau alternative. Nu prezintă interacțiuni cu medicamentele. Vă reamintim că utilizarea Salin S2 realizează o terapie complementară, care nu înlocuieste tratamentele medicale curente. Nu întrerupeți și nu modificați tratamentele curente și respectaţi sfaturile medicului dumneavoastra!
 • Pe timpul funcționării aparatului Salin S2, granulele de sare din cartușul filtrant realizează o filtrare mecanică a aerului, rețin praful și eliberează aerosolii activi terapeutic. Umezeala și particulele din aer diminuează capacitatea de eliberare a aerosolilor, fapt care face necesară înlocuirea filtrelor (rezervelor cu sare) după aprox. 4-6 luni de la desigilare, chiar dacă aparatul nu a fost pornit.

 

Recomandări

 • În prima perioada de utilizare (cel puţin o lună) se recomandă folosirea intensivă a dispozitivului, îndeosebi noaptea.
 • Pentru obţinerea unui efect mai intens, se recomandă utilizarea purificatorului timp de minim 8-10 ore pe zi.
 • Datorită concentrației reduse a câmpului de aerosoli cu sare produși în încăpere, nu sunt necesare precauții deosebite pentru persoanele cu regim hiposodat, cu problem cardiace sau cu insuficiență renală.
 • Pentru păstrarea eficienţei purificării aerului, se recomandă utilizarea Salin S2 în camere de maxim 15 m².
 • Pentru creşterea expunerii aerului, este indicat ca Salin S2 să funcţioneze 1-2 ore înainte de intrarea dumneavoastră în respectiv spaţiul. 
 • Este ideală poziţionarea purificatorului Salin S2 la distanţa de 0,5-1,2 m de utilizator, mai ales în camere cu volum mai mare decât cel menţionat.
 • Nu se recomandă utilizarea purificatorului Salin S2 în spaţii cu umiditate excesivă (abur), în spatii cu mult praf sau în spaţii cu aerosoli uleioşi (bucătării), pentru că se reduce durata de utilizare a blocului filtrant.
 • Datorită concentrației reduse a câmpului de aerosoli cu sare produși în încăpere, se recomandă utilizarea zilnică cu durata de minim 8 ore, preferabil pe timpul nopţii, pentru a asigura o expunere eficientă terapeutic în mediul creat de aparat. În măsura posibilului, durata de expunere zilnică se poate mări până a 24 ore, fără a există posibilitatea de supraexpunere la aerosoli sau supradozaj. 
 • Folosiţi orice posibilitate de a mări perioada de utilizare a aparatului în spaţiul în care vă aflați, acasă sau la birou, chiar şi cu utilizarea aparatului 1-2 ore înainte de intrarea dvs. în camera respectivă. Datorită concentrației reduse a câmpului de aerosoli cu sare produși în încăpere, nu sunt necesare precauții deosebite pentru persoanele cu regim hiposodat, cu problem cardiace sau cu insuficiență renală. Datorită sigurantei tratamentului și a modului de administrare comod, Salin Plus poate fi folosit cu eficiență la copii, inclusiv la sugari, unde se recomandă introducerea treptată a aparatului în încăpere.
 • Reducerea turaţiei ventilatorului, prin intermediul potenţiometrului, are ca efect direct reducerea debitului aerului tratat şi a zgomotului produs. Reduceți turaţia ventilatorului doar dacă vă deranjează zgomotul produs de aparat. Nu recomandăm reducerea tensiunii de alimentare decăt dacă vă deranjează zgomotul produs, deoarece această acțiune scade cantitatea de aer purificat.
 • Persoanele cu probleme respiratorii vor simţi rapid o îmbunătăţire semnificativă a calităţii aerului, care va deveni astfel mai uşor de respirat, mai proaspăt.

 

*Purificatorul Salin S2 este compus din aparatul propriu-zis cu filtru de sare inclus şi adaptorul de alimentare.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale Aparat De Purificare A Aerului Salin

Mai multe informatii
SimptomeDificultate in respiratie (dispnee), Obstructii ale cailor respiratorii
BrandTehno Bionic
Date tehnice
Debit de aer 3 - 8m³/h
Tensiune nominală 230 Vc.a./ 6-12Vc.c.
Nivel de zgomot max. 50 dB
Putere nominală 10W
Dimensiuni (mm) 105 x 135 x 145
Masa max.1 kg,
Durata blocului filtrant 4 - 6 luni
Garantie 24 luni Da
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Aparat De Purificare A Aerului Salin


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in Romania cu o taxa unica de transport de 14,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu