5 motive pentru a include mierea de Manuka in alimentatie iarna

2 minute citire

- 10/12/2019
Ultima actualizare: 27/03/2023

5 motive pentru a include mierea de Manuka in alimentatie iarna

Probabil ai auzit si tu cel putin trecator de acest nou super-aliment, mierea de Manuka! Considerata cel mai puternic antibiotic natural, mierea de Manuka este faimoasa pentru proprietatile sale benefice asupra sanatatii.

Afla cele 5 motive pentru a include mierea de Manuka in alimentatie iarna, iar pentru mai multe detalii poti consulta si articolul nostru despre Beneficiile uimitoare ale mierii de Manuka pentru sanatate.  

Sonnentor - Miere Manuka eco cu factor TA 25+ 140g

Ce este mierea de Manuka

Mierea de Manuka este o miere monoflora care provine de la arborele de Manuka, specie de arbust cu frunze perene ce se gaseste in Australia si in anumite insule din Noua Zeelanda si este unica in intreaga lume.

Inceputurile mierii de Manuka

Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale terapeutice inca din vremuri indepartate, aceasta fiind folosita de catre popoarele indigene in tratarea afectiunilor respiratorii, ingrijirea cavitatii bucale si vindecarea ranilor. Dr. Peter Molan a fost pionerul mierii de Manuka, descoperind puterea antibacteriana si proprietatile mierii de Manuka. 

Cele 5 motive pentru a include mierea de Manuka in alimentatie iarna

1. Imunitate

Un motiv foarte convingator pentru a consuma miere de Manuka iarna este ca imbunatateste imunitatea si lupta cu afectiuni ce au la baza virusi, paraziti si bacterii. Datorita factorului sau antibiotic, mierea de Manuka actioneaza la sursa dezechilibrelor si combate daunatorii atunci cand este administrata cu regularitate.  

2. Dureri de gat

Pe langa beneficiile asupra imunitatii, mierea de Manuka ajuta in tratarea durerilor suparatoare specifice gripelor si racelilor. Aceasta actioneaza asupra bacteriilor responsabile de inflamatia gatului. Studiile recente au demonstrat ca mierea de Manuka calmeaza, de asemenea, durerile de gat cauzate de bacterii precum Stafilococul auriu.  

3. Sinuzita

Si in cazul sinuzitei (afectiune frecventa ce poate afecta organele respiratorii, urechile, ochii), mierea de Manuka amelioreaza simptomele si combate factorii inflamatori. Iti recomandam sa consumi un amestec format din apa calda, lamaie si 2 lingurite de miere de Manuka. In plus, sfatul noastru este sa consumi zilnic fructe si legume proaspete!  

4. Energie

Dupa cum am mentionat deja, administrarea de miere de Manuka aduce o multitudine de beneficii pe toate planurile. Daca te confrunti cu o stare de oboseala sau te simti lipsit de vlaga, te poti energiza cu ajutorul acestui super-aliment. Datorita continutului sau nutritiv ridicat (minerale, vitamine si antioxidanti), aceasta iti va oferi un boost de energie!  

5. Somn

Un alt beneficiu de care te poti bucura este un somn mai linistitor si calitativ! Acest fapt se datoreaza faptului ca mierea de Manuka elibereaza glicogen in organism, substanta necesara functiilor corpului in timpul somnului. Tot ce trebuie sa faci este sa consumi o cana de lapte cu o lingurita de miere de Manuka inainte de culcare pentru a obtine un somn profund.  

Acestea au fost cele 5 motive pentru a include mierea de Manuka in alimentatie iarna: imbunatatirea imunitatii si somnului, tratarea durerilor de gat si sinuzitei, energizarea organismului.

Pe Mattca gasesti miere de Manuka  de calitate superioara, special pentru tine si familia ta! Cumpara informat si cu incredere de la noi.

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos