Cum sa faci fata riscurilor sezonului rece

2 minute citire

- 10/01/2023
Ultima actualizare: 15/09/2023

Cum sa faci fata riscurilor sezonului rece

Pe langa zapada, sporturi de iarna, sarbatori si peisaje albe extraordinar de frumoase, sezonul rece aduce cu el si pericole pe care cu totii le evitam pe cat posibil, insa mai au loc din pacate cazaturi, luxatii, entorse. Avand in vedere ca suntem abia la mijlocul iernii este bine sa stii cum sa faci fata acestor afectiuni neplacute in cazul in care le intampini. Mai intai, insa, trebuie sa stii cu ce te confrunti!

Ce este o luxatie?

Luxatia apare in urma pierderii permanente a legaturilor articulare dintre capetele unei articulatii. O articulatie se luxeaza cand capetele oaselor sunt fortate din pozitia lor normala. Ca rezultat, articulatia nu mai functioneaza corect.

Ce este o entorsa?

Entorsa reprezinta o intindere, o rasucire sau o indoire fortata a ligamentelor, fara ca oasele sa paraseasca articulatia. In urma traumatismului suferit, ligamentele sufera leziuni microscopice sau se pot rupe in totalitate.

Voltaren® 11.6mg/g gel cu aplicator x 100 g gel

Cum facem fata acestor afectiuni?

Fie ca ai cazut, ai o luxatie sau o entorsa, fii optimist pentru ca ti-am pregatit cateva sfaturi extrem de valoroase pentru a trece cu brio de aceasta incercare!

Vezi mai jos:

Sun Wave - Muvon Plus 30plicuri

Daca te-am ajutat in vreun fel, nu uita sa ne dai like si share la articol, ca sa afle si prietenii tai cum pot face fata pericolelor iernii! Mai multe articole interesante te asteapta pe blog-ul Mattca

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos