Facebook Pixel

Aptamil 1+ - inspirat de laptele matern, pentru un sistem imunitar puternic

Aptamil 1+ - inspirat de laptele matern, pentru un sistem imunitar puternic

4 minute citire

- 03/09/2020

Aptamil 1+ - inspirat de laptele matern, pentru un sistem imunitar puternic

Din momentul în care ai rămas însărcinată, corpul tău începe să se pregătească pentru a aduce pe lume un bebeluș sănătos, cu un sistem imunitar puternic. În ultimele trei luni de sarcina anticorpi de la mamă sunt transferați prin placentă către bebeluș, iar laptele matern are nu doar rolul de a hrăni nou-născutul, ci și de a-l proteja, prelungind imunitatea pasivă, până când el va avea propriul sistemul imunitar deplin dezvoltat.

 Experții NUTRICIA cercetează de decenii ingredientul vedetă din laptele matern – oligozaharidele – pentru a inova continuu formulele de lapte premium Aptamil și a susține imunitatea copilului tău. Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vywgOmiF7Q8   Aptamil 1+ conține un mix unic de oligozaharide, dezvoltat de oamenii de știință după mai bine de 40 de ani de cercetare a laptelui matern.

 Iată cum contribuie acești nutrienți la construirea unui sistem imunitar puternic pentru copilul tău: Laptele matern este cel mai puternic aliat în construirea unui sistem imunitar puternic al bebelușului. Colostrul secretat de corp în primele zile după naștere este bogat în compuși importanți pentru imunitate, fiind considerat un prim vaccin natural al nou-născutului. El conține concentrații maxime de imunoglobuline lgA (care protejează antibacterian sistemul digestiv, respirator, limfatic), imunoglobuline lgD și lgE (cu rol antiviral, antiparazitar, antibacterian și antialergenic), precum și imunoglobuline lgM și polipeptide bogate în proteine. Acestea au rol imunomodulator și stimulează acțiunea celulelor macrofage, ce distrug organismele patogene. Colostrul conține și lactoferină, un compus cu efect antibacterian, antiviral, antiinflamator și imunomodulator, care protejează, la rândul lui, nou-născutul. Laptele matern îl ajută pe bebeluș să își construiască un sistem imunitar puternic pe toată perioada alăptării. Aproximativ 70% din celulele sistemului imunitar al nou-născutului se află în tractul digestiv, iar o floră intestinală bogată în bacterii prietenoase scade riscul multiplicării bacteriilor patogene (rele).

 Dincolo de rolul lui de a hărni și proteja bebelușul de infecții și alergii, laptele matern are un rol în reducerea riscului de obezitate pe parcursul vieții și în menținerea sănătății sistemului cardiovascular – arată studiile. Și ce este cu adevărat impresionant este că această mașinărie perfectă, complexă și complicată care este laptele matern, are o compoziție care se adaptează la cerere, în funcție de necesitățile bebelușului. Fascinant, nu?

Oligozaharidele din laptele matern și uimitoarele lor proprietăți

 De peste 40 de ani, cercetătorii NUTRICIA studiază structurile din laptele matern. În singurul centru din lume dedicat exclusiv cercetării laptelui matern, din Utrecht, Olanda, o echipă compusă din peste 500 de oameni de știință analizează mecanismele complexe ale laptelui matern și modul în care el susține sistemul imunitar al bebelușului. Cercetările lor au dus la descoperiri uimitoare despre un ingredient-vedetă din laptele matern: oligozaharidele. Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WjadlSdHqF0 Cantitativ, oligozaharidele sunt al treilea cel mai abundent ingredient din laptele matern, după lactoză și lipide.

 Fiecare dintre cele peste 200 de structuri cunoscute de oligozaharide îndeplinește un rol specific și susține dezvoltarea unui sistem imunitar puternic. Oligozaharidele din laptele matern au efect prebiotic, stimulând creșterea și activitatea bacteriilor bune de la nivelul tractului intestinal. Ele au un impact direct asupra sistemului imunitar, determinând celulele imunitare să reacționeze la potențiale amenințări și blocând agenții patogeni la care este expus bebelușul. Indirect, oligozaharidele contribuie și la o dezvoltare sănătoasă a creierului, proces influențat de sănătatea microbiotei (flora intestinală). Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AuxClNKAWCE Cercetătorii NUTRICIA au studiat în detaliu structurile de oligozaharide și rolul acestora, în misiunea lor de a găsi formula de lapte praf cea mai apropiată de laptele matern, pentru ca atunci când alăptarea nu mai este posibilă, bebelușul să continue să dezvolte un sistem imunitar puternic. Iar descoperirile și inovațiile lor au condus la crearea unui mix unic de oligozaharide, care să sprijine imunitatea bebelușului tău.

Aptamil 1+ susține sistemul imunitar al copilului tău

 Nu toate formulele de lapte sunt la fel! Inspirată de peste 40 de ani de cercetare a laptelui matern și fructificând toate descoperirile experților NUTRICIA despre oligozaharide și beneficiile lor pentru un sistem imunitar puternic, formula de lapte premium Aptamil 1+ conține nutrienți prezenți natural în laptele matern* și mixul unic de oligozaharide: GOS/FOS și 3’GL oligozaharidă din laptele matern**. Aptamil 1+ conține cea mai mare cantitate de oligozaharide comparativ cu celelalte formule de lapte 1+ de pe piață și este special conceput să susțină sistemul imunitar al copilului tău, prin conținutul de vitamina C și D.

Cercetările arată că nutriția potrivită din primii ani este esențială pentru o bună imunitate de-a lungul întregii vieți. Ajută-l pe copilul tău să își dezvolte un sistem imunitar puternic! Oferă-i nutriția potrivită și Aptamil 1+, formula de lapte premium pentru copii de vârstă mică, inspirată de laptele matern. *Conține Omega 3 & 6, unii dintre nutrienții prezenți natural în laptele matern. **HMO 3’GL provine din procesul delicat de obținere a formulei, Lactofidus.Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu