5 must-have-uri pe care sa le ai in geanta toamna aceasta

2 minute citire

- 21/11/2022
Ultima actualizare: 18/05/2023

5 must-have-uri pe care sa le ai in geanta toamna aceasta

Nu este un secret ca geanta este un accesoriu util si foarte important in garderoba unei femei. O geanta frumoasa te ajuta sa te simti de milioane si iti poate schimba outfit-ul in totalitate. Ce este mai important, insa, este ce contine aceasta, in afara de dezordine! Telefon, o carte, chei, manusi, batiste igienice, incarcatoare, o agenda, pixuri, acest accesoriu le gazduieste pe toate.

Totusi, noi am descoperit 5 lucruri extrem de folositoare ce nu trebuie sa lipseasca din geanta ta in sezonul de toamna. Esti curioasa sa afli mai multe? Continua sa citesti!

  1. Odata cu venirea frigului, mainile tale au nevoie de o crema eficienta pentru protectie. Dupa temperaturile ridicate din timpul verii, mainile sunt afectate de expunerea brusca la vremea rece. Ofera-le un ,,boost’’ de hidratare si catifelare acum, la inceputul sezonului! Pentru maini frumoase te sfatuim sa ai la tine mereu o crema de maini care va reda elasticitatea si aspectul tanar al pielii.
  2. Un alt lucru indispensabil din geanta ta este cu siguranta balsamul de buze. In zilele friguroase de toamna, buzele tale se deshidrateaza mai usor si pot avea un aspect inestetic. Daca esti in cautarea buzelor perfect hidratate si ,,kissable’’, protejeaza-le de vant si frig cu ajutorul balsamurilor!
  3. Gelul antibacterian reprezinta, de asemenea, un ,,must-have’’ pe care sa il ai in geanta ta. Se intampla de multe ori sa te afli in locuri sau situatii care nu iti permit sa te speli pe maini. Ce faci atunci? Stai fara griji, pentru ca un gel antibacterian poate salva rapid situatia!
  4. Fii pregatita in caz de orice! Plasturii sunt elementul cheie pentru a te simti confortabil oricand si oriundeRezistenti la apa, iti protejeaza ranile superficiale de praf si impuritati, permitind pielii sa respire in voie. Uita de bataturi si pantofi inconfortabili cu ajutorul plasturilor!
  5. Pentru a fi mereu in forma ai nevoie in geanta ta si de suplimente alimentare. Daca simti ca ai nevoie de un plus de energie si fortificare a sistemului imunitar opteaza pentru un supliment complex sau pentru o asociere de magneziu si vitamina B6. Totodata, sanatatea sistemului tau osos poate fi mentinuta cu ajutorul suplimentelor. Nu uita sa-ti iei doza de calciu necesara in anotimpul rece!

Tu ce lucruri ai in geanta ta in aceasta toamna? Daca ti-a placut lista pe care am pregatit-o pentru tine, poti citi mai multe articole cool pe blog-ul nostru si ne poti face o vizita pe pagina de Facebook!

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos