SPA la tine acasa in 5 pasi simpli

2 minute citire

- 28/03/2022
Ultima actualizare: 03/04/2023

SPA la tine acasa in 5 pasi simpli

Dupa o saptamana grea de munca, meriti un moment de detasare si relaxare completa, doar pentru tine. Desi pare mai usor sa mergi la SPA-ul clasic, poti incerca sa-ti pregatesti singura propriul SPA acasa. Este mai comod si mai practic, pe langa faptul ca poti sa iti creezi singura mediul perfect pentru relaxare. Metodele de mai jos sunt simple si usor de realizat, intr-o zi in care iti doresti sa scapi de stres si sa stai departe de task-uri, telefon sau e-mailuri. Esti pregatita sa te rasfeti din plin asa cum meriti? Continua sa citesti!

Iata 5 pasi simpli prin care poti sa-ti transformi baia intr-un sanctuar al relaxarii:

  1. Incepe cu pregatirea spatiului. Pentru a atinge un punct de relaxare maxima este esential sa te afli intr-un ambient placut. In acest sens, poti aprinde lumanari decorative, betisoare parfumate iar pe fundal poti pune o muzica linistitoare, pentru destindere.
  2. Urmeaza alegerea unei esente de baie fresh! Revigoreaza-te cu ajutorul unei esente de baie si alege una in functie de ceea ce iti doresti de la ziua ta de SPA: pentru detoxifiere, calmare, energizare.
  3. Cat timp te bucuri de baia ta revigoranta, aplica un scrub bland de corp, fie dermato-cosmetic, fie home-made. Acesta din urma este foarte usor si accesibil sa-l prepari cu cateva ingrediente din casa! Unul dintre cele mai bune exfoliante de acest fel este cel din ulei de masline, zat de cafea si zahar brun.

Cum se prepara? Amesteca 2-3 linguri de ulei de masline cu o ceasca de zat de cafea si cu o ceasca de zahar brun. Uleiul de masline protejeaza pielea si o hidrateaza, in timp ce zaharul brun si zatul de cafea o exfoliaza usor si o curata foarte bine.

  1. Nimic nu se compara cu o masca de fata pentru un ten plin de vitalitate! Pielea suspina dupa hidratare in orice sezon, fie ca vorbim despre duritatea iernii, vantul primaverii, soarele verii sau umezeala toamnei. Ofera-i-o cu ajutorul mastilor naturale facute in casa.

O masca foarte eficienta pentru un ten mai luminos si fericit este cea cu miere. Aplica mierea simpla pe fata si las-o timp de cateva minute sa-si faca efectul, iar apoi clateste-te cu apa calduta. Tenul tau va deveni mai luminos si mai improspatat decat inainte.

  1. Pentru hidratare intensa si masaj opteaza pentru produse specializate precum Bio-Oil, sau pentru uleiuri naturale ca cel de cocos, migdale, susan. Important este ca uleiul sa fie la temperatura camerei si sa se potriveasca tipului tau de piele. Totodata, untul de shea poate deveni aliatul tau numarul unu in lupta cu pielea uscata. Nu uita ca si mainile au nevoie de hidratare!

In final, bucura-te de acest moment doar al tau, in care poti sa te bucuri de prezent si sa iti iubesti corpul exact asa cum este!



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos