Ritualuri obligatorii de ingrijire a parului si unghiilor toamna

2 minute citire

- 06/10/2022
Ultima actualizare: 05/02/2024

Ritualuri obligatorii de ingrijire a parului si unghiilor toamna

Fiecare schimbare de sezon inseamna si schimbari la nivelul organismului. Toamna ne confruntam cu deshidratarea parului si caderea masiva a acestuia. Totodata, vremea capricioasa afecteaza si unghiile care pot avea tendinta de exfoliere. Ce e de facut in cazul acesta? Iata cateva sfaturi accesibile si usor de urmat pentru ca tu sa te simti si sa arati perfect toamna aceasta!

Pentru par:

  • Scurteaza-ti varfurile regulat.

Vremea rece, vantul puternic si diferenta mare de temperatura au efecte neplacute asupra parului, facandu-l mai fragil si ducand, astfel, la o degradare mai rapida a varfurilor. Tunde-ti varfurile o data la 4-6 saptamani!

  • Foloseste balsam de par

Cele mai multe tipuri de sampoane au pe langa efectele pozitive evidente si cateva efecte adverse, ca uscarea firului de par. Pentru a aduce un echilibru, trebuie sa te asiguri ca folosesti un balsam bun, hranitor si protector, care iti va face parul mai moale si mai hidratat. Modalitatea cea mai buna de aplicare a balsamului este pe lungimea parului, nu pe radacini!

  • Aplica masti saptamanal

Exista sute de tipuri de masti pentru par, insa ar trebui sa stii ca cele cu miere sunt cele mai potrivite toamna. Mierea este cunoscuta pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii si a parului. Este bine sa aplici masca saptamanal pentru rezultate vizibile rapid. Pentru par vopsit este recomandat sa folosesti masti ce pun in evidenta culoarea, o fac mai rezistenta si ii confera stralucire.

  • Foloseste uleiuri naturale

In aceasta perioada, scalpul si parul tau au nevoie de proteinele din uleiurile naturale. Acestea intaresc radacina si foliculii de par. In plus, uleiurile au un efect de calmare al scalpului.

  • Minerale si suplimente pentru par

Parul tau are nevoie de ajutor toamna si in sezonul rece mai mult ca oricand. Da-i un boost imunitatii si parului tau cu suplimente alimentare. Consumate regulate te vor ajuta sa-ti pastrezi vitalitatea!

Sun Wave - Revisan Hair & Nails 30compr.film

Pentru unghii:

  • Masaj cu zeama de lamaie

Zeama de lamaie albeste unghiile si le curata in profunzime! Totodata, are efect de fortificare asupra unghiilor. Stoarce sucul de la o jumatate de lamaie, inmoaie o discheta de bumbac in zeama rezultata, dupa care sterge fiecare unghie in parte, insistand cam 30 de secunde.

  • Minerale si suplimente alimentare pentru unghii

Nu este un secret ca suplimentele alimentare cu minerale si vitamine pot fi de mare ajutor in revitalizarea unghiilor tale! O imunitate crescuta inseamna un corp sanatos. Pastreaza-ti unghiile sanatoase si evita exfolierea acestora!

  • Vitamina E

Vitamina E este, de asemenea, un aliat puternic pentru pastrarea unghiilor frumoase si sanatoase. Uita de unghiile exfoliate!

Tine minte ca unghiile frumoase si un par stralucitor si sanatos sunt o adevarata carte de vizita.

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos