Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi

2 minute citire

- 15/12/2022
Ultima actualizare: 28/03/2023

Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi

Craciunul e chiar dupa colt si stim ca numeri zilele pana cand vei darui cadouri oamenilor dragi din viata ta, iar apoi le vei vedea fericirea pe chipuri. Ce faci insa daca ai ramas in pana de idei si chiar nu stii ce ai putea sa le mai cumperi anul acesta? Nu-i nimic, te salvam noi! Am venit cu niste super idei de cadouri pentru cei dragi de Craciun, continua sa citesti si inspira-te. Cele mai frumoase cadouri nu sunt cele materiale, stim. Sunt mai degraba zambetele pe care le daruiesti, recunostinta pe care o simti fata de omul iubit si grija ce i-o porti.

Aminteste-le celor din viata ta ca apreciezi ca exista, dar nu te opri aici! Ofera-le si ceva material, pentru ca este util si isi vor aminti de tine mereu cand folosesc acel obiect.

  • Ai grija de de sotia ta si daruieste-i cele mai bune creme hidratante pentru maini, fata si corp. Acestea sunt de mare folos pe durata iernii, salvand pielea de la frigul naprasnic. Poti alege si o trusa completa pentru ingrijirea tenului, ca sa fii sigur ca le-ai inclus pe toate.
  • Un cadou frumos pentru toata familia este aparatul de gatit cu aburi sau aparatul de gatit 4 in 1 de la Avent, care asigura mese hranitoare si sanatoase, preparate usor pentru bebelus, dar si pentru ceilalti membri.
  • Ceaiurile sunt preferatele bunicilor si sunt mereu binevenite pe durata iernii! Pe Mattca poti alege dintr-o diversitate de tipuri de ceaiuri: linistitor , de iarna, cu fructe etc.
  • Ochelarii de soare reprezinta un cadou util pentru toata familia atunci cand mergeti in vacanta de iarna impreuna, in timpul sezonului de ski. Pe Mattca te asteapta modele pentru mamici, tatici si copilasi.
  • Nu uita si de cremele cu factor de protectie impotriva radiatiilor UV care exista si iarna nu numai vara, mai ales ca zapada si gheata reflecta foarte puternic razele solare. Este recomandat sa folosesti o crema cu factor de protectie mai ridicat, peste 30, pentru ca la altitudini mai mari soarele este si mai puternic.
  • Sotul tau merita o crema fortifianta, un deodorant de calitate, sau o spuma de barbierit anti-iritatii. De ce sa nu il rasfeti si sa i le oferi Craciunul acesta? Cu siguranta va aprecia si se va simti mai fresh ca niciodata folosindu-le!
  • Ofera sanatate in dar bunicilor si strabunicilor tai scumpi! Suplimentele alimentare sunt necesare mai ales in anotimpul temperaturilor scazute: pot fi cu vitamine si minerale, Omega 3, antioxidanti, sau extracte gemoterapice.
  • Pe langa toata dragostea din lume, ofera-i micutului tau cele mai frumoase jucarii pe care si le-ar putea dori! Asa-i ca nu exista sentiment mai frumos decat atunci cand il auzi razand de fericire?

Nu uita ca cel mai important este ca orice ai darui, sa fie din suflet. Mattca iti doreste Sarbatori fericite alaturi de familie!

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos