Forcapil – Tot ce trebuie sa stii despre produsele Forcapil

4 minute citire

- 16/09/2023
Ultima actualizare: 06/10/2023

Forcapil – Tot ce trebuie sa stii despre produsele Forcapil

Cine a creat si dezvoltat produsele Forcapil?

Arkopharma este un laborator farmaceutic specializat in fitoterapie, medicamente naturiste si suplimente alimentare. In calitate de lider si expert in domeniul sau, Laboratoarele Arkopharma au dezvoltat gama Forcapil® prin intermediul farmacistilor si inginerilor sai.

Forcapil® - brandul favorit al Frantei, propune formule de aminoacizi, vitamine si minerale, cu continut de sulf. Forcapil® contine unele dintre substantele nutritive cele mai importante pentru a-ti hrani parul si unghiile in profunzime si pentru a le mentine in stare de sanatate buna.

Ce produse sunt in portofoliul Forcapil?

Forcapil par si unghii 180 capsule

 Suplimente alimentare:

  1. Forcapil anti caderea parului

A fost special creat pentru a preveni caderea parului – o consecinta directa a stresului, oboseala temporara, schimbarile hormonale, schimbarile de sezon si alti factori externi – restabileste si  mareste rata de crestere a firelor de par oferind in acelasi timp si rezistenta. Se administreaza 1 singur comprimat pe zi si se poate utiliza incepand cu varsta de 15 ani. Noua formula a fost dezvoltata pentru a satisface nevoile tale : promoveaza cresterea parului nou, mareste rata de crestere a firelor de par si imbunatateste rezistenta parului.

  1. Forcapil jeleuri impotriva caderii parului

Ajuta la fortifierea parului si limitarea caderii acestuia, putand fi administrate oricand pentru un par mai puternic, mai rezistent si mai frumos! Jeleurile au un nivel scazut de zahar si o aroma delicioasa de caise. Incepand cu varsta de 15 ani, se pot administra cate 2 jeleuri pe zi, in orice moment al zilei. 

  1. Forcapil par si unghii

Forcapil formula fortifianta, combina un set de ingrediente active pentru a restabili rezistenta, vitalitatea si stralucirea parului si a unghiilor. Este un produs potrivit pentru utilizare in timpul sarcinii, incepand cu trimestrul al doilea si pentru femeile care alapteaza. Se recomanda cate 2 capsule pe zi, in fiecare dimineata, pentru o perioada de 2-4 luni.Este disponibil si in varianta Forcapil 60 capsule.

  1. Forcapil Fortifiant Keratine

O formula unica si inovativa dezvoltata de catre oamenii de stiinta, combinand proprietati recunoscute in industria de infrumusetare a parului. A fost special creat pentru parul sensibil (afectat de factorii externi, indreptarea repetata, caldura uscatoarelor de par, etc) pentru a oferi rezistenta, vitalitate si volum parului. Se recomanda adultilor, cate 2 capsule pe zi. Se poate administra  femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. Este disponibil in pachet economic, Forcapil Keratine+ 2+1 (180 capsule).

  1. Forcapil jeleuri pentru cresterea parului

Au fost create pentru a conferi rezistenta si stralucire parului dumneavoastra si pentru a stimula cresterea podoabei capilare. Jeleuri gumate cu o aroma delicioasa de fructe, pe care le puteti lua oriunde cu dumneavoastra, pentru un par mai rezistent, mai lung si mai frumos! Se recomanda cate 2 jeleuri pe zi, in orice moment al zilei. 

  1. Forcapil Forsun Solar

Asociaza 9 ingrediente active de origine vegetala, Cupru si Seleniu. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si contribuie la pigmentarea normala a pielii, rezultand o  piele radianta si stralucitoare. Se recomanda 1 capsula pe zi in timpul mesei, cu cel putin 15 zile inainte, in timpul si dupa expunerea la soare sau la razele UV artificiale.

  1. Forcapil Forsun Autobronzant

Asociaza ingrediente active de origine vegetala, Vitamina E si Seleniu.  Protejeaza impotriva stresului oxidativ, contribuie la mentinerea sanatatii pielii si ajuta la obtinerea unui bronz natural, fara a sta la soare. Este un produs recomandat tuturor tipurilor de piele si se poate administra in orice anotimp. Se recomanda 1 capsula pe zi in timpul mesei, timp de o luna, iar la nevoie, se poate repeta administrarea.

 Forcapil Lotiune spray

Produse de ingrijire:

  1. Forcapil sampon anticadere

Forcapil®a dezvoltat o formula exclusiva care combina extractul din plantele Lindera si Mei pentru o actiune impotriva caderii parului. Singurul sampon fara agenti tensioactivi sulfatati compus din ingrediente active din plante si vitamine pentru a intari si reduce caderea parului dupa 15 zile de utilizare! Se recomanda utilizarea de 2-3 ori pe saptamana.

  1. Forcapil Lotiune spray

Incetineste caderea parului si stimuleza cresterea acestuia. Componentele sale ajuta la imbunatatirea structurii si aspectului general al parului, reducand posibilitatea de formare a varfurilor despicate. Este un produs ce confera putere si rezistenta parului. Se recomanda utilizarea zilnica.

  1. Forcapil sampon fortifiant

A fost special realizat pentru a oferi rezistenta, vitalitate si protectie parului. Este bogat in keratina si provitamina B5, substante dedicate ingrijirii parului sensibil si uscat. Se recomanda utilizarea de 1-2 ori pe saptamana.

  1. Forcapil Masca de par

Prima masca de reparare a parului cu cheratina vegetala cu dubla utilizare: ca balsam dupa fiecare spalare sau ca masca pentru o actiune mai intensa. Se recomanda utilizarea de 2 ori pe saptamana.

Nu uitati:

  •       Factorii externi, precum soarele, marea, aerul sau poluarea, expunerea prelungita pot afecta sanatatea parului. Pentru a proteja parul, va recomandam adoptarea unei bune rutine de ingrijire, prin utilizarea produselor potrivite nevoilor sale.
  •       Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda asocierea produselor cosmetice de ingrijire a parului cu suplimentele alimentare. In acest mod parul este hranit de la interior spre exterior, devine mai puternic si isi recapata frumusetea naturala.
  •       Se recomanda administrarea suplimentelor alimentare Forcapil timp de cel putin 3 luni pentru a fi in armonie cu ciclul de viata al parului. Puteti repeta de mai multe ori pe an, mai ales in momentul schimbarilor de sezon.
  •       La fel de important este sa beti suficienta apa si sa urmati o dieta echilibrata, bogata in aminoacizi, vitamine, minerale si oligoelemente.

 

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos