Cum alegi cea mai buna crema pentru ten gras?

1 minut citire

- 06/10/2022
Ultima actualizare: 13/04/2023

Cum alegi cea mai buna crema pentru ten gras?

Daca ai un ten gras, nu poti folosi orice crema ai la indemana pentru ca s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine. Pentru a alege crema potrivita pentru tine, este indicat sa citesti eticheta produsului inainte de achizitionare. In articolul de astazi iti vom prezenta atat ingrediente pe care sa le alegi, cat si ingrediente de care sa te feresti. 

Indiferent ca ai parte de un ten uscat sau de un ten gras, problemele pot aparea. Iar daca in cazul tenului uscat pielea nu este hidratata, in cazul tenului gras lucrurile stau exact pe dos. Pentru a reusi sa ai un ten sanatos, trebuie sa te ingrijesti zilnic, cu ajutorul produselor dermato-cosmetice, special create pentru nevoile tale.

La Roche Posay Effaclar Duo + Spf 30 X 40 ml

7 ingrediente pe care ar trebui sa le cauti la crema ta pentru ten gras

  1. Apa termala - hidrateaza, calmeaza, iar crema va fi rapid absorbita in piele, fara sa lase un aspect ciudat.
  2. Antioxidanti - limiteaza oxidarea sebumului, ajuta la inlaturarea cosurilor si la reducerea aspectului uleios al pielii.
  3. AHA si BHA (acizi keratolitici) - ajuta la eliminarea imperfectiunilor, a cosurilor si netezesc tenul. 
  4. Ingrediente antibacteriene (gluconat de zinc, pirocton olamina) - limiteaza proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.
  5. Acidul hialuronic - reuseste sa indeparteze ridurile si totodata ajuta la hidratarea in profunzime. Acidul hialuronic pastreaza apa la suprafata pielii, fara a bloca porii. 
  6. Filtre pentru protectie solara - previn hiperpigmentarea si agravarea imperfectiunilor si a cosurilor.
  7. Pudre matifiante - regleaza secretia de sebum si matifiaza tenul.

Avand in vedere aceste ingrediente, este important sa pastram in minte importanta curatarii regulate, ingrijirea fetei fiind mai mult decat o simpla activitate. Ritualul ingrijirii fetei este activitatea zilnica in care trebuie sa ne implicam constient.

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos